τυπε μου, βασικα ειχα φιλους μαχητες που με βαλαν στην φαση του συγκεκριμενου μαγαζιου(λα βαπορε)!
Αλλα για να μην λεμε μονο τα καλα (και παραπλανούμε τους νεοτςρους ότι ΟΛΑ ηταν παραδεισος παλια-δεν ηταν προφανως) σε τουριστομαγαζα Αθηνας δεκαετια 1990-αρχες 2000 έτρωγες εάν υπηρχε πλουσιο υλικο!
Επαιζαν και εντος μαγαζιου κλυκοπαρεες που τρωγαν εκ των εσω προτου παρεις χαμπαρι τι επαιζε!
Αν και νεοι κι ομορφόπαιδα (με τα δεδομενα των εποχων παντα), και μάχιμοι στην λογικη 'τι είχαμε τι χασαμε' δεν ερχοταν καμμια με το μουνι στο χερι να μας το απλωσει!
Επισης επαιζε ένα υπογειο καποιου ξενοδοχείου (μου διαφευγει το ονομα) στην απολλωνος νομιζω, οπου εσκαγαν με γκρουπακια διαφορα παρακμιακα! εκει επαιζες μονο αν γυρευες κολπιτιδα και εισουν μερακλής.
Σημερα πλεον, παιζει ένα ταρατσακι ενός χοστελ (αγ. θεκλας νομιζω-αλλα φανταζομαι θα παιζουν αρκετα αντιστοιχα) που εκτος απο συχνη εναλλαγή/ελευση κοσμου, η μπαρα εχει και σχετικα στριμοκωλο στησιμο, το οποιο αν μη τι άλλο ευνοει τα 'μπερδεματα' και τις κουβέντες!
Εν πασει περιπτωσει, απολαμβανεις και την εξωστρεφεια των τουριστων ρε παιδι μου!
ΠΡοσωπικα για άλλες χωρες, αν και εχω ταξιδεψει αρκετα θεωρω, το μονο μερος που εχω 'φαει' κρεας ευκολα-γρηγορα-ομορφα, ηταν το Αμερικα! Δηλαδη θυμαμαι να αραζω μονος μου σε σταρμπακς καλιφορνιαρικο (περιμενα έναν χαραμοφαη φιλο να σχολασει απτην δουλεια), και μεσα σε μιση ωρα ειχα βρει παρεα, γκομενα για 2 βραδια, χαβαλέ, και θα το θυμαμαι παντα!
βραδυ σε κλαμπ (σαν τον πακιστανο χαζευα το σκηνικο μεσα), να χυνει μια κρασι επανω μου, και την επομενη να αραζω σπιτι της απτο απόγευμα, και μετα να θελω 3 μερες να συνελθω απτο γαμησι.....
παντου παιζουν όλα, το πιστευω-απλα αλλιως καθεται στον καθενα, και αλλιως το χειρίζεται ο κάθε συναγωνιστης!
Εχω φαει απορριψη απο ανθυπομετρια γκομενα δυτικης συνοικιας, για να μου την πεσει (μεθυσμενη βεβαια) υπερμουναρος αεροσυνοδος απο alitalia σε μπαρ στον μοναχο, απλα επειδή μιλούσαμε για...ελιες! Με την οποια ακομα τα λεμε κατά καιρους....
γι αυτά ζουμε μαγκες! Για την καυλα και το σουρρεαλ του ανεπιτηδευτου καλου σκηνικου!
Βλεπω πολλοι συναγωνιστες εδώ είναι οργανωμένοι, και το δουλευουν σε επαγγελματικο επιπεδο το θεμα! Τους θαυμαζω! -αφενος γιατι κατά τα λεγομενα τους εχουν αποτέλεσμα, κι αφετέρου επειδή ποτε ο ιδιος δεν καταφερα να υιοθετησω αντιστοιχη προσεγγιση στο θεμα! Δεν το χω-και θα πεθανω με την απορια!
Μην ξεχναμε πως ο χρονος και ο κοπος που επενδύουμε στις ξενες (ασχετου καταγωγης), είναι πολύ πιο προσοδοφόρος απο τον χρονο που θα αναλώναμε στις ντοπιες μας, εντος εδρας!
Καλη τυχη σε ολους, και ευχομαι αυτή η σεζον να σας ποτισει τα ψωλια με ζεστους μουνισιους χυμους εισαγωγης!