Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αν εισαι σαν το αναποδο γαμωτο ,πυρφοριζεις ολη μερα κ ολη νυχτα στο μπου ,δεν εχεις φιλους -φοβασαι να βγεις βραδυ,τρως ναγκετς σαν καραμελες,..οχι αγγλιδες δεν γαμας...ουτε πακιστανες δεν σε κοιτανε!!!

εδω μεσα ειναι οι φιλοι μου

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
υπαρχει κ ενα χοστελ στο μοναστηρακι που αραζουν στην εισοδο πιτσιρικες ειδικα φιλανδες!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
εδω μεσα ειναι οι φιλοι μου

οι αγγλιδες εχουν "ρατσισμο" με τους μαλακες ειδικα τους νεοφερτους που δεν πιανουν συχνοτητα!
τι να κανουμε ... πανε σε αυτον που θα πεσει σε dt..αν περασει μια ωρα τελειωσε...!αν δεν γαμας Αγγλια στην ν01 "easy fuck "χωρα ,κλαφτα !!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οι αγγλιδες εχουν "ρατσισμο" με τους μαλακες ειδικα τους νεοφερτους που δεν πιανουν συχνοτητα!
τι να κανουμε ... πανε σε αυτον που θα πεσει σε dt..αν περασει μια ωρα τελειωσε...!αν δεν γαμας Αγγλια στην ν01 "easy fuck "χωρα ,κλαφτα !!!

κ αμα χασω κανα ποστ τι θα κανω ρε μεγαλε

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
κ αμα χασω κανα ποστ τι θα κανω ρε μεγαλε

οκ,μετα μην γραφεις μπουρδες οτι οι Αγγλιδες σε βλεπουν σαν αλβανο..εσενα σαν μαλακα σε βλεπουν ! :jerking:
Ακομα και η "κωλοφαρα" των αλβανων γαμαει ενω εσυ εισαι το κλασσικο δειγμα νεοελληναρα πυρφορου στο uk!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οκ,μετα μην γραφεις μπουρδες οτι οι Αγγλιδες σε βλεπουν σαν αλβανο..εσενα σαν μαλακα σε βλεπουν ! :jerking:
Ακομα και η "κωλοφαρα" των αλβανων γαμαει ενω εσυ εισαι το κλασσικο δειγμα νεοελληναρα πυρφορου στο uk!!

gt τοσο μισος?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μολις γυρισα απο μπαρακι κοντα στο σπιτι μου

τσιμπησα κινητο απο 20χρονο μελαχρινο φωτια!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυπε μου, βασικα ειχα φιλους μαχητες που με βαλαν στην φαση του συγκεκριμενου μαγαζιου(λα βαπορε)!
Αλλα για να μην λεμε μονο τα καλα (και παραπλανούμε τους νεοτςρους ότι ΟΛΑ ηταν παραδεισος παλια-δεν ηταν προφανως) σε τουριστομαγαζα Αθηνας δεκαετια 1990-αρχες 2000 έτρωγες εάν υπηρχε πλουσιο υλικο!
Επαιζαν και εντος μαγαζιου κλυκοπαρεες που τρωγαν εκ των εσω προτου παρεις χαμπαρι τι επαιζε!
Αν και νεοι κι ομορφόπαιδα (με τα δεδομενα των εποχων παντα), και μάχιμοι στην λογικη 'τι είχαμε τι χασαμε' δεν ερχοταν καμμια με το μουνι στο χερι να μας το απλωσει!

Επισης επαιζε ένα υπογειο καποιου ξενοδοχείου (μου διαφευγει το ονομα) στην απολλωνος νομιζω, οπου εσκαγαν με γκρουπακια διαφορα παρακμιακα! εκει επαιζες μονο αν γυρευες κολπιτιδα και εισουν μερακλής.

Σημερα πλεον, παιζει ένα ταρατσακι ενός χοστελ (αγ. θεκλας νομιζω-αλλα φανταζομαι θα παιζουν αρκετα αντιστοιχα) που εκτος απο συχνη εναλλαγή/ελευση κοσμου, η μπαρα εχει και σχετικα στριμοκωλο στησιμο, το οποιο αν μη τι άλλο ευνοει τα 'μπερδεματα' και τις κουβέντες!
Εν πασει περιπτωσει, απολαμβανεις και την εξωστρεφεια των τουριστων ρε παιδι μου!

ΠΡοσωπικα για άλλες χωρες, αν και εχω ταξιδεψει αρκετα θεωρω, το μονο μερος που εχω 'φαει' κρεας ευκολα-γρηγορα-ομορφα, ηταν το Αμερικα! Δηλαδη θυμαμαι να αραζω μονος μου σε σταρμπακς καλιφορνιαρικο (περιμενα έναν χαραμοφαη φιλο να σχολασει απτην δουλεια), και μεσα σε μιση ωρα ειχα βρει παρεα, γκομενα για 2 βραδια, χαβαλέ, και θα το θυμαμαι παντα!
βραδυ σε κλαμπ (σαν τον πακιστανο χαζευα το σκηνικο μεσα), να χυνει μια κρασι επανω μου, και την επομενη να αραζω σπιτι της απτο απόγευμα, και μετα να θελω 3 μερες να συνελθω απτο γαμησι.....

παντου παιζουν όλα, το πιστευω-απλα αλλιως καθεται στον καθενα, και αλλιως το χειρίζεται ο κάθε συναγωνιστης!
Εχω φαει απορριψη απο ανθυπομετρια γκομενα δυτικης συνοικιας, για να μου την πεσει (μεθυσμενη βεβαια) υπερμουναρος αεροσυνοδος απο alitalia σε μπαρ στον μοναχο, απλα επειδή μιλούσαμε για...ελιες! Με την οποια ακομα τα λεμε κατά καιρους....

γι αυτά ζουμε μαγκες! Για την καυλα και το σουρρεαλ του ανεπιτηδευτου καλου σκηνικου!

Βλεπω πολλοι συναγωνιστες εδώ είναι οργανωμένοι, και το δουλευουν σε επαγγελματικο επιπεδο το θεμα! Τους θαυμαζω! -αφενος γιατι κατά τα λεγομενα τους εχουν αποτέλεσμα, κι αφετέρου επειδή ποτε ο ιδιος δεν καταφερα να υιοθετησω αντιστοιχη προσεγγιση στο θεμα! Δεν το χω-και θα πεθανω με την απορια!

Μην ξεχναμε πως ο χρονος και ο κοπος που επενδύουμε στις ξενες (ασχετου καταγωγης), είναι πολύ πιο προσοδοφόρος απο τον χρονο που θα αναλώναμε στις ντοπιες μας, εντος εδρας!
Καλη τυχη σε ολους, και ευχομαι αυτή η σεζον να σας ποτισει τα ψωλια με ζεστους μουνισιους χυμους εισαγωγης!

ποια ειναι αυτα τα ταρατσακια χοστελ??

δωστε ονοματα τυποι

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Επειδη πολλες φορες γινεται αναφορα για ωραιο και ακριβο ντυσιμο,απλως να αναφερω οτι εχω δει πολυ ωραιες γκομενες να τις κυκλοφορουν τυποι ατημελητοι με φορμες.
Αν οι τσέπες της φόρμας είναι γεμάτη λεφτά δεν υπάρχει πρόβλημα  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
oi αγγλιδες εχουν ρατσισμο απεναντι στους ελληνες μεταναστες της μεγαλης βρετανιας

μας λενε βρωμιαρηδες κ σκατιαρηδες

μας βλεπουν οπως οι ελληνιδες τους αλβανους
Μήπως επειδή σε γνώρισαν;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εν κατακλειδι :θα τρεχετε απο παγκακι σε παγκακι σαν τον βεγκο μεσα στην ζεστη, απο Ακροπολη-ΘΗΣΕΙΟ-Συνταγμα-Μοναστηρακι να την πεφτετε στις τουριστριες???  :S
Ή για δουλεια 10 ωρη λατζας σε χοτελ / ρεστωραν σε κοσμικο νησι και το βραδυ θα χοροπηδατε στο τουρισταδικο μπαρ σαν κατσικια με τα 20 χρονα σουηδα ???  :grin:
ΟΛΑ ΑΥΤΑ μπας και γαμησετε καμμια ξεπεσμενη τουριστρια ?  :S ΕΛΕΟΣ κουραστηκα μονο που τα διαβασα!!!χασιμο χρονου-ενεργειας και σπαταλη πορων...με αμφιβολο αποτελεσμα!!!
Δεν πατε κανα μπουρδελο να γαμησετε ξενη? δεν παιρνετε καμμια city tour? δεν ανοιγετε τα ρημαδια τιντερ μαμπα badoo twoo κλπ ?το παιχνιδι ειναι ονλαιν εδω και καποια χρονια..
Δεν καλειτε καμμια μουνα απο εξωτερικο διακοπες???δεν πατε κανα ταξιδι εξω? (το καλυτερο)!

**εκτος αν ειναι ολοι βιονικοι-εμπειροι-καμακο-μαραθωνοδρομοι και κυριως μορφωνιοι-νεολαια!!! :headbaning1:

Τα αγαθά κόποις κτώνται.Πρέπει να κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άλλος.Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.Οπότε
1. ή θα σκας διακοσάρες,τρακοσάρες στην ανατολική Ευρώπη
2. ή θα σου βγαίνει η Παναγία με το περπάτημα Μοναστηράκι,Πλάκα κτλ όπως λες
3. ή θα ξενυχτάς κάθε βράδυ στα κλαμπ θερέτρων χορεύοντας και το πρωί θα παίρνεις σβάρνα τις παραλίες κάτω από τον ήλιο.
Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.Πρέπει να ιδρώσεις τη φανέλα για να φας μουνί.
Αν κάποιος νομίζει οτι θα καμακώνει χέζοντας μέσω ονλάιν και θα κλείνει ραντεβού αβέρτα είναι γελασμένος.
Ο,τι είναι εύκολο δεν έχει αποτέλεσμα αλλιώς θα γαμούσαν όλοι.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Αν κάποιος νομίζει οτι θα καμακώνει χέζοντας μέσω ονλάιν και θα κλείνει ραντεβού αβέρτα είναι γελασμένος.

εδω κανεις λαθος γινεται αλλα και εκει πρεπει να ιδρωσεις αλλου.. αλλα οπως ολα τα ονλινε απευθυνεσαι ταυτοχρονα σε πολυ μεγαλυτερο κοινο.. διαβασε λιγο βαλκανιο πουτσαρα!!

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
xtes στο κεντρο ειδα σκηνικο με ταριφα ινδοπακι να παραταει το ταξι στο δρομο κ να τρεχει πισω απο 2 πιτσιρικαδες κ ελεγε καμ χιερ καμ χιερ φακερ

κανανε το κλασσικο πηραν κουρσα κ στο τελος ανοιγουν πορτες κ τρεχαλα

στο καπακι σκαει μπατσικο στον ταριφα κ του παιρνει μινι καταθεση

Εγω στα 16 ειχα παρει ταξι χωρις να εχω λεφτα να το πληρωσω. Με αφηνει εξω απ την πορτα. Του λεω μισο λεπτο να φερω λεφτα. Τρεχω μεσα στο δωματιο μου παιρνω τα λεφτα. Σε ενα λεπτο ημουν κατω και του εδωσα παραπανω απο οσα εγραφε το ταξιμετρο. Αυτος με κοιταζε με ενα βλεμμα επιδοκιμαστικο και δεν ειπε ευχαριστω. Τωρα δεν δινω ποτε πουρμπουαρ.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Μερικα ελληνοπουλα στην Αγγλια επειδη κουβαλανε την κακομοιρια των γονιων τους απο χωριο, δεν αγοραζουν ρουχα απο αγγλικα καταστηματα και κυκλοφορανε στο δρομο με τα ιδια που φορουσαν Ελλαδα χωρις να μπορουν να καταλαβουν οτι το ελληνικο ντυσιμο μοιαζει παλιομοδιτικο και σοβιετικο στους Αγγλους.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μερικα ελληνοπουλα στην Αγγλια επειδη κουβαλανε την κακομοιρια των γονιων τους απο χωριο, δεν αγοραζουν ρουχα απο αγγλικα καταστηματα και κυκλοφορανε στο δρομο με τα ιδια που φορουσαν Ελλαδα χωρις να μπορουν να καταλαβουν οτι το ελληνικο ντυσιμο μοιαζει παλιομοδιτικο και σοβιετικο στους Αγγλους.

για βαλε φωτογραφιες για να καταλαβω τι εννοεις αγαπητε

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τα αγαθά κόποις κτώνται.Πρέπει να κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άλλος.Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.Οπότε
3. ή θα ξενυχτάς κάθε βράδυ στα κλαμπ θερέτρων χορεύοντας και το πρωί θα παίρνεις σβάρνα τις παραλίες κάτω από τον ήλιο.

σωστος φιλε

εγω διαλεγω το 2

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εδω κανεις λαθος γινεται αλλα και εκει πρεπει να ιδρωσεις αλλου.. αλλα οπως ολα τα ονλινε απευθυνεσαι ταυτοχρονα σε πολυ μεγαλυτερο κοινο.. διαβασε λιγο βαλκανιο πουτσαρα!!

Ο Βαλκάνιος πουτσαράς τα έχει όλα υπέρ του:
1.Είναι ψηλός,εμφανίσιμος,γυμνασμένος,μορφωμένος
2.Είναι κάτω των 35
3.Εχει λεφτά από προηγούμενες δουλειές
4.Είναι μόνιμος κάτοικος σλαβικής χώρας
5.Εχει άπειρο χρόνο αφού προς το παρόν δε δουλεύει
Οι περισσότεροι δηλαδή το 90% δεν έχουν ούτε μία από τις παραπάνω προυποθέσεις.Στην πραγματικότητα έχουν όλες τις σταθερές εναντίον τους.
Εγώ για αυτούς μιλάω.Και εγώ στην ίδια θέση είμαι όλα εναντίον μου και ασκώ πίεση να ανατρέψω τη φυσική κατάσταση.
Απλά έχω συνηθίσει στη δυσκολία τα παίρνω σαν αυτοννόητα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

-τιποτε δεν ειναι ευκολο,τιποτε δεν ειναι φρι και δεν ειναι ολοι το ιδιο...
-εγω εδω το καταφερνω κυριως με "ονλαιν" παιχνιδι -πουλαω ιματζ εικονα και εχω μπλα μπλα κ υπομονη /επισης στην ανατολικη ευρωπη προσωπικα δεν σκαω 200 αρες σε γκομενες που κοστιζουν 50 ευρω σαν βαλκανιος λορδος ενω εχει κ απειρο μουνι "τσαμπε"!
-θεωρω οτι ειναι καλυτερα για καποιον να ασχολειται με πιο παραγωγικες δραστηριοτητες που θα του αποφερουν χρημα-καταξιωση-γνωση κλπ ωστε να εχει καλυτερη προσβαση σε μουνια!! αντι να τρεχεις σαν αδεσποτος στο θησειο ή να πας για σαιζον σε "λατζα" και να μην εχεις δυναμεις για τιποτε!

ο καθενας οπως μπορει!!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μπορεις να βγαλεις τον χωριατη απο το χωριο αλλα οχι το χωριο απο τον χωριατη

Stories

Νέο!