Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Περσι περπατουσα τη Δηληγιαννη προς το Μεταξι και με σταματησε ομαδα 10 μουνιτσες και με ρωτησαν πως να πανε στο Γκαζι με τα ποδια.

Βεβαια τους εριχνα και 20 χρονια. Το παιχνιδι με τις τουριστριες ειναι για τους νεους, εκεινοι θα θα επιβουν πανω στα κοπαδια γαλακτομπουτες που βλεπουμε να κυκλοφορουν, εκεινοι θα τις χωευσουν χλιμιντριζοντας!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Βεβαια τους εριχνα και 20 χρονια. Το παιχνιδι με τις τουριστριες ειναι για τους νεους, εκεινοι θα θα επιβουν πανω στα κοπαδια γαλακτομπουτες που βλεπουμε να κυκλοφορουν, εκεινοι θα τις χωευσουν χλιμιντριζοντας!

μιλας υπεροχα ελληνικα ψωλαρα μου

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
 Off topic : Dopa, εσύ δεν είχες γράψει ότι δεν σου λείπει η πατρίς και δεν θα έρθεις το Πάσχα ; Διάβασα σε τελευταίο ποστ σου ότι θα πας κατά κέντρο μερια απόψε. Μήπως διακτινιζεσαι τύπε μου ; :think:

Τύπε! Είναι δύο άτομα στην τιμή του ενός.

Μοιράζονται κωδικούς ενός nickname, δύο συγχρόνως.

Το έχει κάνει στο παρελθόν με Σλαβιάνκα και με Νώντα.

Η τρολλιά πάει σύννεφο...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
ταραστα με μπαρακια σε διαφορα χοστελ, ψυρρη-μοναστηρακι μερια (αγ. θεκλας, νορμανου, ερμου κτλπ), απογερματινες ωρες που χει χαππυ αουρς, παιζετε μπαλιτσα σχετικα γρηγορα και οικονομικα!
Εχουν ειπωθεί πολλα σωστα στο θρεντ, θυμαμαι κι εγω χρυσες εποχες λα βαμπορε (καναμε τους αυστραλους εμεις για να μπουμε και επεφτε γελιο αρκούδας πολικης), ειλικρινα παιδια εκει έτρωγες καλα αν ειχε υλικο-δεν λεω υπερβολες!
Τα ποτα κηροζινη, η ηλικιες μικρες και οι παραμονή συντομη! θυμαμαι φιλος μου ειχε διαμερισμα πλακα σχεδόν απέναντι κι επαιζε φαση με εναλλαγή κλειδιων!
και τωρα μιλαμε για τιντερ φεηςμπουκ κ λοιπες πιπες..
Δεν λεω, καλη η προοδος, αλλα άλλη καυλα ρε παιδι μου!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
317
Πόντοι
36
ταραστα με μπαρακια σε διαφορα χοστελ, ψυρρη-μοναστηρακι μερια (αγ. θεκλας, νορμανου, ερμου κτλπ), απογερματινες ωρες που χει χαππυ αουρς, παιζετε μπαλιτσα σχετικα γρηγορα και οικονομικα!
Εχουν ειπωθεί πολλα σωστα στο θρεντ, θυμαμαι κι εγω χρυσες εποχες λα βαμπορε (καναμε τους αυστραλους εμεις για να μπουμε και επεφτε γελιο αρκούδας πολικης), ειλικρινα παιδια εκει έτρωγες καλα αν ειχε υλικο-δεν λεω υπερβολες!
Τα ποτα κηροζινη, η ηλικιες μικρες και οι παραμονή συντομη! θυμαμαι φιλος μου ειχε διαμερισμα πλακα σχεδόν απέναντι κι επαιζε φαση με εναλλαγή κλειδιων!
και τωρα μιλαμε για τιντερ φεηςμπουκ κ λοιπες πιπες..
Δεν λεω, καλη η προοδος, αλλα άλλη καυλα ρε παιδι μου!
Αυτό το χαππυ αουαρς δεν το έπιασα. Τι ακριβώς είναι ;

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ορισμός απο Wikipedia

Happy hour is a marketing term for a period of time in which a venue (such as a restaurant, bar, bowling alley, stadium, or state or county fair) offers discounts on alcoholic drinks, such as beer, wine, and cocktails. Free Hors d'oeuvres, appetizers and discounted menu items are often served during Happy hour.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ανανια τα ειχες σαρωσει ε..  :respect:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Διασκεδάζω πολύ με κάτι τέτοια θρεντς, όπου οι μισοί το παίζουνε γαμιάδες, ενώ τελικά αποκαλύπτεται ότι γαμάνε 1-2 φορές το χρόνο.  :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Λίγο είναι 1-2 τουρίστριες το χρόνο?
1-2 τουρίστριες μια χαρά είναι. Εννοώ 1-2 γαμήσια από καμάκι μέσα σε ολόκληρο χρόνο. Εσύ τύπε πιστεύεις ότι οι ξένες θα έρθουν Ελλάδα για τουρισμό μέσα στο Πάσχα; Και μάλιστα θα κάτσουν Αθήνα, αντί να πάνε σε κάποιο νησί; Θυμίζω ότι το θρεντ μόλις προχτές ξεκίνησε. Και μέσα σε 2 μέρες έχει γεμίσει με 16 σελίδες για το πως να κάνεις παιχνίδι με τουρίστρια στα στενά του κέντρου.  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
1-2 τουρίστριες μια χαρά είναι. Εννοώ 1-2 γαμήσια από καμάκι μέσα σε ολόκληρο χρόνο. Εσύ τύπε πιστεύεις ότι οι ξένες θα έρθουν Ελλάδα για τουρισμό μέσα στο Πάσχα; Και μάλιστα θα κάτσουν Αθήνα, αντί να πάνε σε κάποιο νησί; Θυμίζω ότι το θρεντ μόλις προχτές ξεκίνησε. Και μέσα σε 2 μέρες έχει γεμίσει με 16 σελίδες για το πως να κάνεις παιχνίδι με τουρίστρια στα στενά του κέντρου.  :2funny:

Σε καλό θέρετρο μια,δυο τουρίστριες την εβδομάδα είναι αυτοννόητο.Απλά πρέπει να πας πολύ στοχευμένα.
Μιλάμε για άτομα κάτω των 35,εμφανίσιμα ή με κασέρι ή με πολύ καλά τοπικά κοννέ.Αλλιώς είναι δύσκολο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Σε καλό θέρετρο μια,δυο τουρίστριες την εβδομάδα είναι αυτοννόητο.Απλά πρέπει να πας πολύ στοχευμένα.
Σε θέρετρο και αν δουλεύεις στον ξενοδοχειακό/τουριστικό τομέα δε θα διαφωνήσω. Εδώ όμως τα χαϊβάνια μιλάνε για μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και επιμένουν κιόλας. Βασικά ούτε καν μαγαζιά... σε πλατείες και πεζόδρομους.  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εργαζεσαι στην Πλακα ή Μοναστηρακι???

Θα εχεις πολλες ευκαιριες εσυ. Εγω σημερα πηγα πρωτη φορα επι τουτου. ΠΟλυ περπατημα....και αποτελεσμα μηδεν. Ειχα να πω μια ευκαρια να ξεκινησω κουβετνα αλλα ημουν απροετοιμαστος.

Γενικα το βλεπω πολυ δυσκολο να πιασει κουβεντα ΠΛακα Μοναστηρακι με τουριστρια στο δρομο

Είναι πολύ δύσκολο να καμακώσεις χύμα Μοναστηράκι.Θέλει απέραντες ώρες εξάσκησης.
Πολύ καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το χρόνο για να βγάλεις παραδάκι και να πας σε θέρετρο ή εξωτερικό.

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Είναι πολύ δύσκολο να καμακώσεις χύμα Μοναστηράκι.Θέλει απέραντες ώρες εξάσκησης.
Πολύ καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το χρόνο για να βγάλεις παραδάκι και να πας σε θέρετρο ή εξωτερικό.

Mύστη Κman τα σεβη μου
Θεωρώ οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο
Αν καθησεις στα πεζουλια των εκκλησιων στο Μοναστηρακι/Ερμου
ολο και καποιες θα καθισουν διπλα σου
Εχω φάει με σχετικη ευκολια και το γαμησι επεσε την ιδια μερα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
xtes στο κεντρο ειδα σκηνικο με ταριφα ινδοπακι να παραταει το ταξι στο δρομο κ να τρεχει πισω απο 2 πιτσιρικαδες κ ελεγε καμ χιερ καμ χιερ φακερ

κανανε το κλασσικο πηραν κουρσα κ στο τελος ανοιγουν πορτες κ τρεχαλα

στο καπακι σκαει μπατσικο στον ταριφα κ του παιρνει μινι καταθεση

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16