Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
H Κρήτη, η Ρόδος και ίσως η Κέρκυρα έχουν απο 20 πεντάστερα ξενοδοχεία και έχουν ανάγκη απο όλες τις θέσεις και αναγκαστικά τις καταλαμβάνουν ...("χλιδα")-Αλβανούς..
Πέρα απο τα ξενοδοχεία, δουλειές υπάρχουν για όλους όσους πραγματικά μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας σεζόν!
Προσωπικά πάλι μέχρι το 2010 δούλευα για 25Ε την ημέρα για 10 ώρες χωρίς ρεπό σε ένα αφεντικό "Σατράπη"...
Όμως το τι γάμησα εκείνη την περίοδο δεν περιγράφεται!

clock

δωσε μας τα φωτα σου ...

που αναρτουν αυτα τα ξενοδοχεια τις θεσεις που ψαχνουν ατομα???

δεν το εχω δει πουθενα αυτο

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω οτι αυτα τα ξενοδοχια (ισως και ολα) στοχευουν εξαρχης να μη παρουν ελληνες υπαλληλους. αντε να παρουν εναν δυο συγγενεις του αφεντικου για να ελεγχει την κατασταση... νομιζω οτι ως ελληνας εχεις ντεσαβανταζ σε αυτα αν πας για δουλεια.. ομως σε αυτα που διοικουνται απο πολυεθνικες υποψιαζομαι οτι ειναι πιο ουδετεροι.. ας μας πει και ο ντοπιος εκει πως δουλευει

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
νομιζω οτι αυτα τα ξενοδοχια (ισως και ολα) στοχευουν εξαρχης να μη παρουν ελληνες υπαλληλους. αντε να παρουν εναν δυο συγγενεις του αφεντικου για να ελεγχει την κατασταση... νομιζω οτι ως ελληνας εχεις ντεσαβανταζ σε αυτα αν πας για δουλεια.. ομως σε αυτα που διοικουνται απο πολυεθνικες υποψιαζομαι οτι ειναι πιο ουδετεροι.. ας μας πει και ο ντοπιος εκει πως δουλευει

αναφερομαι στα 5στερα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
clock

δωσε μας τα φωτα σου ...

που αναρτουν αυτα τα ξενοδοχεια τις θεσεις που ψαχνουν ατομα???

δεν το εχω δει πουθενα αυτο
Κυρίως στη τοπική εφημερίδα!Στις Αγγελίες της Ροδιακής πάντα είχε ειδικά λογότυπα των ξενοδοχείων και τη κλασική πρόταση "Ζητούνται άτομα όλων των ειδικοτήτων" ή άλλες φορές γράφουν ακριβώς τα πόστα!Φέτος δεν έχω ανοίξει εφημερίδα αλλά πάλι το ίδιο θα γίνεται!Επίσης πολλοί  αφήνουν βιογραφικό πόρτα πόρτα σε πολλά ξενοδοχεία και σίγουρα κάποιο τους παίρνει!Βέβαια απαιτείται η παρουσία στο νησί γι αυτά όλα!
Για καλά πόστα παίζει μεγάλο ρόλο μια ειδικότητα όπως μάγειρας , συντηρητής , hotel management , οικονομικά, αλλά πολύ πιο απλά μια δεύτερη ξένη γλώσσα!
Αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον προσφέρομαι να βοηθήσω όποιον θέλει!

Πληροφοριακά πριν κάτι εβδομάδες ένας φίλος ξενοδόχος τετράστερου έψαχνε 2 καμαριέρες για οχτάωρη εργασία με 850€ το μήνα με ρεπό και φουλ ένσημα με μοναδικό προσόν να είναι ...Ελληνίδες...
Δεν βρήκαμε καμία ενώ το διαδίδαμε παντού ...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
317
Πόντοι
36
 Για δουλειά σε νησί το καλοκαίρι για μόνο 2 μήνες γιατί τον Σεπτέμβρη έχω μόνιμη δουλειά, θα με ενδιέφερε και μένα αρκεί να μην είναι νύχτα και μέσα στον καπνό των τσιγάρων.
 Όποιος θέλει συνεργάτη στο καμάκι στο κέντρο από βδομάδα μπορώ να ανταποκριθω. Εδώ και χρόνια ψάχνω κάποιον αλλά δεν τον έχω βρει.
 Αυτό με τα μοντέλα που ανέφερε ο Βαλκάνιος, πάντα το έψαχνα και μόνο πολύ παλιά (10+ χρόνια πριν) τυχαία έμαθα από φίλο που δούλευε σε καφέ στα Εξάρχεια ότι σύχναζαν εκεί μοντέλες ξένες λόγω συμφωνίας του ιδιοκτήτη του με πρακτορείο μοντέλων. Δεν κατάφερα να γνωρίσω κάποια γιατί 2-3 φορές που πήγα δείχνανε κλειστές και αδιάφορες κι εγώ με αυτου του ειδους τους χαρακτήρες δεν το έχω να τις κάνω να νιώσουν άνετα και ευχάριστα.
 Off topic : Dopa, εσύ δεν είχες γράψει ότι δεν σου λείπει η πατρίς και δεν θα έρθεις το Πάσχα ; Διάβασα σε τελευταίο ποστ σου ότι θα πας κατά κέντρο μερια απόψε. Μήπως διακτινιζεσαι τύπε μου ; :think:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Κυρίως στη τοπική εφημερίδα!Στις Αγγελίες της Ροδιακής πάντα είχε ειδικά λογότυπα των ξενοδοχείων και τη κλασική πρόταση "Ζητούνται άτομα όλων των ειδικοτήτων" ή άλλες φορές γράφουν ακριβώς τα πόστα!Φέτος δεν έχω ανοίξει εφημερίδα αλλά πάλι το ίδιο θα γίνεται!Επίσης πολύ αφήνουν βιογραφικό πόρτα πόρτα σε πολλά ξενοδοχεία και σίγουρα κάποιο τους παίρνει!Βέβαια απαιτείται η παρουσία στο νησί γι αυτά όλα!
Για καλά πόστα παίζει μεγάλο ρόλο μια ειδικότητα όπως μάγειρας , συντηρητής , hotel management , οικονομικά, αλλά πολύ πιο απλά μια δεύτερη ξένη γλώσσα!
Αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον προσφέρομαι να βοηθήσω όποιον θέλει!

Πληροφοριακά πριν κάτι εβδομάδες ένας φίλος ξενοδόχος τετράστερου έψαχνε 2 καμαριέρες για οχτάωρη εργασία με 850€ το μήνα με ρεπό και φουλ ένσημα με μοναδικό προσόν να είναι ...Ελληνίδες...
Εξαιρετικη εφημεριδα η Ροδιακη.Τη διαβαζα το πρωι στο FINN CAFE-Φιλανδικος φουρνος.Οι καμαριερες παντως στο ξενοδοχειο που εμεινα Ελληνιδες ητανε,καποιας ηλικιας ομως.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
το οποιο λεγεται? για την φυλης μιλαμε η το μεταξι? αν δε θες να το καψεις πες μας με πμ

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
λογικο να γυρνανε το κεφαλι προς τα μπουρδελα οταν παρουν χαμπαρι οτι νεοι ομορφοι και προφανως και με κανα φραγκο στην τσεπη τυποι πανε και γαμανε εκει περα.. αν ξερανε και τους λογους θα ορμουσανε

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
φιλε στειλε αν θες πμ για αυτο που εγραψες δινοντας πληροφοριες!!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

με αυτα τα δεδομενα κανω εγω την καμαριερα!! αυτο το καλοκαιρι αν δεν την κανω για βορεια μουνολιβαδα θα επιδιωξω καμια δουλεια της πουτσας σε κανενα νησακι! πρεπει να αποφασισω αμεσα!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
καποιος εγραψε κατι πολλα υποσχομενο αλλα το εσβησε αμεσως.. κριμα!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
317
Πόντοι
36
εργαζεσαι στην Πλακα ή Μοναστηρακι???

Θα εχεις πολλες ευκαιριες εσυ. Εγω σημερα πηγα πρωτη φορα επι τουτου. ΠΟλυ περπατημα....και αποτελεσμα μηδεν. Ειχα να πω μια ευκαρια να ξεκινησω κουβετνα αλλα ημουν απροετοιμαστος.

Γενικα το βλεπω πολυ δυσκολο να πιασει κουβεντα ΠΛακα Μοναστηρακι με τουριστρια στο δρομο
Τύπε μου, TINDER, άνοιξες καθόλου, όσο ήσουν έξω; Ίσως να σου ακούγεται περίεργο, από τη στιγμή που πας για live καμάκι, αλλά μπορεί να βοηθήσει ειδικά όταν μετά από αρκετή ώρα δεν βλέπεις τίποτα στον ορίζοντα.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
δε δουλευει το τιντερ στην αθηνα ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και οι αποφασισμενες ελαχιστες. παρακαλω ξανα τον φιλο που εγραψε κατι παραπανω για τις τουριστριες που κοιταν μες στα μπουρδελα να μας εξηγησει ειτε δημοσιως ειτε με πμ

ουτε το χρονο του να κανεις τα λικε δεν αξιζει αλλα και εγω το χρησιμοποιω σε νεκρες ωρες

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
317
Πόντοι
36
με αυτα τα δεδομενα κανω εγω την καμαριερα!! αυτο το καλοκαιρι αν δεν την κανω για βορεια μουνολιβαδα θα επιδιωξω καμια δουλεια της πουτσας σε κανενα νησακι! πρεπει να αποφασισω αμεσα!!
Για που σκέφτεσαι να πας ; Κι εγώ το σκέφτομαι, αν και προτεραιότητα θέτω να ψάξω να βρω δουλειά(κομμάτι δύσκολο λόγω μηδαμινης εμπειρίας σε τεχνολογίες Πληροφορικής που παίζουν στον ιδιωτικό τομεα) στο εξωτερικό γιατί θέλω μετά το καλοκαίρι να μην βρίσκομαι στην χώρα. Με εχουν κουράσει οι Ελλεηνιδες και γενικά η Ελληνική νοοτροπία.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
  Για δουλειά σε νησί το καλοκαίρι για μόνο 2 μήνες γιατί τον Σεπτέμβρη έχω μόνιμη δουλειά, θα με ενδιέφερε και μένα αρκεί να μην είναι νύχτα και μέσα στον καπνό των τσιγάρων.
  Όποιος θέλει συνεργάτη στο καμάκι στο κέντρο από βδομάδα μπορώ να ανταποκριθω. Εδώ και χρόνια ψάχνω κάποιον αλλά δεν τον έχω βρει.
  Αυτό με τα μοντέλα που ανέφερε ο Βαλκάνιος, πάντα το έψαχνα και μόνο πολύ παλιά (10+ χρόνια πριν) τυχαία έμαθα από φίλο που δούλευε σε καφέ στα Εξάρχεια ότι σύχναζαν εκεί μοντέλες ξένες λόγω συμφωνίας του ιδιοκτήτη του με πρακτορείο μοντέλων. Δεν κατάφερα να γνωρίσω κάποια γιατί 2-3 φορές που πήγα δείχνανε κλειστές και αδιάφορες κι εγώ με αυτου του ειδους τους χαρακτήρες δεν το έχω να τις κάνω να νιώσουν άνετα και ευχάριστα.
  Off topic : Dopa, εσύ δεν είχες γράψει ότι δεν σου λείπει η πατρίς και δεν θα έρθεις το Πάσχα ; Διάβασα σε τελευταίο ποστ σου ότι θα πας κατά κέντρο μερια απόψε. Μήπως διακτινιζεσαι τύπε μου ; :think:

Αγγλια Ελλαδα τι ειναι , 3μιση ωριτσες αεροδορμο......πως λεμε πλατεια κολιατσου

χαχα

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
καλη ανασταση σε ολους παιδες και καλα γαμησια

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
καλη ανασταση τυποι!!

και πολλα καλα γαμησια !!

:hi:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Περσι περπατουσα τη Δηληγιαννη προς το Μεταξι και με σταματησε ομαδα 10 μουνιτσες και με ρωτησαν πως να πανε στο Γκαζι με τα ποδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom