Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ξυριζουν το μουνι τους?γρ δεν βαζουν σφουγγαρι?

Γιατί βαριούνται και απλώς μουλιάζουν στο νερό.
Οι Αγγλίδες είναι σχετικά άτριχες.
Αυτοί που θέλουν να γαμήσουν ποσότητες στα νησιά χτυπάνε Αγγλίδες σε Μάλια κτλ.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

δεν εχουν μουνοτριχες δλδ?

για πες τακτικη για καμακι σε αγγλιδα σε κλαμπακι να χρησιμοποιησω ποψε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν  θέλει το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου! Ο Βαλκάνιος Supersonic Hyperpower φέρνει το παίγνιο να παίζεται γύρω απο τον ίδιο και τον πούτσο του!
Φέτος στη παρέα προστέθηκε τέτοιο άτομο που είναι πιτσιρικάς και πολύ μάχιμος! :rockon: :rockon: :rockon:

Η ισχύ μας είναι τέτοια--->

Ο σίγουρος τρόπος να γαμήσεις Τσέχες μουνάρες είναι να ανοίξεις μαγαζί και να ζητήσεις Τσέχες υπαλλήλους με αγγελία στην Τσεχία.Ζητείται εμφανίσιμη κοπέλα,μοντέλο για δουλειά σε καφέ κτλ.
Ετσι γαμάνε καλά πολλοί Ελληνες σε Χαλκιδική,Λεπτοκαρυά,Κατερίνη κατεβάζουν πράμα από πάνω.
Αν πάρεις Πολωνές θα σου κάνουν τα τσιμπούκια δυο δυο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
κατεβηκα κεντρο, περπατησα 2 ωρες τυποι ολη την ανδριανου , περιξ πλακας και μοναστηρακι

τζιφος η δουλεια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Αρχηγέ σε όλα τα έθνη που παράγουν μουναρες,
ατριχες ειναι..

Μη βλέπεις που οι ελλεεινιδες θέλουν 50 χιλιόμετρα αποτριχωτικο ρολό το χρόνο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κατεβηκα κεντρο, περπατησα 2 ωρες τυποι ολη την ανδριανου , περιξ πλακας και μοναστηρακι

τζιφος η δουλεια.
Ίσως σήμερα για ανάσταση να πάτε στη Μητρόπολη!!!Στο προαύλιο θα είναι μια καλή ευκαιρία διότι αν κυκλοφορίσει κάποια θα το κάνει εκεί!Ότι πρέπει για κυριλέ πεσιματάκι και ανταλλαγή τηλεφώνου για συνάντηση αυριο

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Οι αρχαιολογικοί χώροι σήμερα ήταν γεμάτοι. Φυσικά υπήρχαν και οικογένειες αλλά και πολλές διπλέτες. Πολλές μετά κατευθύνθηκαν παραλία.
Ρώταγαν πως θα πάνε να σκοτώσουν την ώρα τους. Κάτι που να ξεχώριζε δεν είδα πάντως κάτω Αθήνα.

:takethis:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ίσως σήμερα για ανάσταση να πάτε στη Μητρόπολη!!!Στο προαύλιο θα είναι μια καλή ευκαιρία διότι αν κυκλοφορίσει κάποια θα το κάνει εκεί!Ότι πρέπει για κυριλέ πεσιματάκι και ανταλλαγή τηλεφώνου για συνάντηση αυριο

λεω να παω με μαυρο παλτο κ κοτλε παντελονι που εχω απο τον καρουζο στο κολωνακι

κατι τις 10 θα ειμαι εκει στο παγκακι που ητνα παλια τα σταρμπακς αν θυμασαι

οποιος θελει ας στειλει πμ να τα πουμε

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Οι αρχαιολογικοί χώροι σήμερα ήταν γεμάτοι. Φυσικά υπήρχαν και οικογένειες αλλά και πολλές διπλέτες. Πολλές μετά κατευθύνθηκαν παραλία.
Ρώταγαν πως θα πάνε να σκοτώσουν την ώρα τους. Κάτι που να ξεχώριζε δεν είδα πάντως κάτω Αθήνα.

:takethis:

σε ρωτησαν πως να σκοτωσον την ωρα τους?? ειχες τετοια ευκαιρια τυπε???

ωραιος!!!

εισαι της περιοχης, εχεις μαγαζι κεντρο ??

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216

τζιφος η δουλεια.
Τυπε το Μούνι ήταν παραλία μεριά σήμερα. Με τέτοια λιακάδα θα κανεις παρκέ και επισκοπές σε Φλοισβο και πέριξ.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
σε ρωτησαν πως να σκοτωσον την ωρα τους?? ειχες τετοια ευκαιρια τυπε???

ωραιος!!!

εισαι της περιοχης, εχεις μαγαζι κεντρο ??

Δεν έχω μαγαζί τύπε αλλά εργάζομαι σε σχετικό χώρο. Θα υπάρξει αυξημένη κίνηση φέτος και λογικό είναι.
Ρωτάνε διάφορα για το μετρό το τραμ. Προτεινόμενες διαδρομές. Αν ξεφύγεις λίγο όμως από την απάντηση που θέλουν στρίβουν. Δεν είναι εύκολο να δώσεις τηλέφωνο και μπορεί να βρεις και το μπελά σου. Μερικά είναι πολύ μαλακισμένα.
Αρκετά Ιαπωνεζάκια και αρκετοί φραγκάτοι Ινδοί τι διάλο ήταν.

:tn04:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Δεν έχω μαγαζί τύπε αλλά εργάζομαι σε σχετικό χώρο. Θα υπάρξει αυξημένη κίνηση φέτος και λογικό είναι.
Ρωτάνε διάφορα για το μετρό το τραμ. Προτεινόμενες διαδρομές. Αν ξεφύγεις λίγο όμως από την απάντηση που θέλουν στρίβουν. Δεν είναι εύκολο να δώσεις τηλέφωνο και μπορεί να βρεις και το μπελά σου. Μερικά είναι πολύ μαλακισμένα.
Αρκετά Ιαπωνεζάκια και αρκετοί φραγκάτοι Ινδοί τι διάλο ήταν.

:tn04:

εργαζεσαι στην Πλακα ή Μοναστηρακι???

Θα εχεις πολλες ευκαιριες εσυ. Εγω σημερα πηγα πρωτη φορα επι τουτου. ΠΟλυ περπατημα....και αποτελεσμα μηδεν. Ειχα να πω μια ευκαρια να ξεκινησω κουβετνα αλλα ημουν απροετοιμαστος.

Γενικα το βλεπω πολυ δυσκολο να πιασει κουβεντα ΠΛακα Μοναστηρακι με τουριστρια στο δρομο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εργαζεσαι στην Πλακα ή Μοναστηρακι???

Θα εχεις πολλες ευκαιριες εσυ. Εγω σημερα πηγα πρωτη φορα επι τουτου. ΠΟλυ περπατημα....και αποτελεσμα μηδεν. Ειχα να πω μια ευκαρια να ξεκινησω κουβετνα αλλα ημουν απροετοιμαστος.

Γενικα το βλεπω πολυ δυσκολο να πιασει κουβεντα ΠΛακα Μοναστηρακι με τουριστρια στο δρομο
φοβουνται τυπε

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

λογικο να φοβουνται

το θεμα ειναι πως να το υπερσκελισεις αυτο.

και μιλαμε για ατομα που δεν εχουν ποστο εκει συγκεκριμενο και αποκτουν σιγσα σιγα την εμπιστοσυνη τους. Μιλαμε για ατομα περαστικα σαν και εμενα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Τύπε δεν ασχολούμαι επί αυτού. Αν φυσικά δω κάτι το θετικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκριθώ.
Παλιά που ασχολιόμουν με το θέμα με είχε φάει το πάνω κάτω στην Αδριανού και ο Παπασπύρος που πρόλαβα στο Σύνταγμα. Τις περισσότερες φορές έκανα τον ξεναγό και δεν έβγαινε τίποτα. Σου λέγανε μετά ξέρεις φεύγει η πτήση τάδε ώρα. Πάντως κουβέντα άνετα έπιανα.
Μία στις 15 να έπαιζε κάτι. Υπήρχε και περίπτωση μέσα σε μια ώρα να έχεις αρχίσει το μπαλαμούτι.Τώρα τα πράγματα πρέπει να είναι και πιο δύσκολα.
Εγώ θεωρούμε και μεγάλος τώρα.

:headbaning2:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Τυχαια στο Συνταγμα πιο παλια,ειχε μια εκδηλωση και πολλες τουριστριες χαζευαν.Οπως στεκομουν κι εγω ηταν μια κοντουλα ομορφουλα  μπροστα μου και οπως ειχε συνωστισμο,αθελα μου ημουν σχεδον  βεντουζατος απο πισω της κολλητα.Σιγα σιγα ημουν σκεδον πετρα και η κοπελα ακινητη στη θεση της.Να εφαπτεται μιλαμε κανονικα.Φυσικα και καταλαβαινε τι γινοταν.Ολο αυτο κρατησε για 2 λεπτα.Τη τραβηξε μετα η φιλη της και εξαφανιστηκαν  με το μπουγιο των τουριστων.Παντως με το που πιανει η ανοιξη μαζευει πολυ κοσμο Συνταγμα Μοναστηρακι μεχρι και κατω Ομονοια.Η Αθηνα εχει καλο ονομα πλεον ως τουριστικος προορισμος πολης.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
εχει γινει καπως τρεντυ (δεν υπαρχει αρνητικη διαφημιση εξαλου) αλλα νομιζω οτι οσοι και οσες ερχονται ξενερωνουν καπως... δηλαδη λιγους "κραταμε" ως πελατες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom