Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Υπαρχει ζηλια στην Ελλαδα. Δε θελουν να γαμας.
καλα οταν καθεσαι τοσες ωρες δεν θελεις να κανεις κατι? εγω προσωπικα θελω.. ριχνω ενα καλο χεσιμο και ξεκιναω
Τις προαλλες βλεπω φαση σε τουριστικη περιοχη 5-6 ρωσιδες να εχουν ξαπλωσει κατω και να λιαζουν τα μπουτια τους και κατι γιαπωνεζες γριες να πηγαινουν και να στεκονται διπλα τους για να βγουν φωτογραφια.
Ολες αυτες μου λετε οτι οσες μερες μεινουν Αθηνα δεν θα ερθουν σε καμια επαφη/συνομιλια με Ελληνα, σαν να ειναι σε καραντινα;
Φίλε βλέπω ζορίζεσαι πολύ άνευ λόγου..Αν έχεις οικογένεια και στόματα που πρέπει να ταίσεις τότε με συγχωρείς.. Ή αν έχεις δουλειά με προοπτική μεγάλης καριέρας! Αλλά αν είναι μια δουλειά της σειράς και δεν σου επιτρέπει να μπορείς να χτυπάς γκομενάκια στο κέντρο ... τότε γιατί δεν φεύγεις απο τη μιζερούπολη και να βρεις την ευτυχία αλλού?ποσο χρονων εισαι τυπε και εισαι ολο στο σουλατσο/???
δουλευεις μινιμουμ 8ωρο ????
για να ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο καθενας και εχει ορεξη για σουλατσα μετα την δουλεια.
Γιατι δεν πηγαινεις Θεμιστοκλεους για καφε;
Γιατι δεν πηγαινεις Θεμιστοκλεους για καφε;
Φίλε βλέπω ζορίζεσαι πολύ άνευ λόγου..Αν έχεις οικογένεια και στόματα που πρέπει να ταίσεις τότε με συγχωρείς.. Ή αν έχεις δουλειά με προοπτική μεγάλης καριέρας! Αλλά αν είναι μια δουλειά της σειράς και δεν σου επιτρέπει να μπορείς να χτυπάς γκομενάκια στο κέντρο ... τότε γιατί δεν φεύγεις απο τη μιζερούπολη και να βρεις την ευτυχία αλλού?
Προσωπικά όταν έμεινα Αθήνα για ένα χρόνο και μάλιστα στη κορυφή του Παλαιού Ψυχικού δεν την πάλευα καθόλου...
Ενώ είχα καλοπληρωμένη δουλειά, αυτοκίνητο, παρέες και πρόσβαση σε τουρίστριες δεν είχα καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ! Όταν γύριζα σπίτι έπρεπε να υπολογίζω άλλο ένα μισάωρο στο δρόμο για να ξαναβγώ..Δεν έβγαιναν οι ώρες... Να το πάρεις πάλι σερί πολύ βασανο... Και τελικά απο την μιζέρια μου είχα σπιτώσει μια Πολωνέζα που τη πέτυχα στις διακοπές μου πίσω στο νησί...
Εξιλέωση να φύγω (μιλάμε για το 2007) απο το μαρτύριο της Αθήνας και τη μιζέρια του ίδιου μουνιού κάθε μέρα ήταν ο ...ΣΤΡΑΤΟΣ...
Ναι φιλε δουλεβω 8ωρα καθισμενος σε εναν υπολογιστη και το μονο που σκεφτομαι τελειονοντας ειναι να φαω και να γαμησω
H Κρήτη, η Ρόδος και ίσως η Κέρκυρα έχουν απο 20 πεντάστερα ξενοδοχεία και έχουν ανάγκη απο όλες τις θέσεις και αναγκαστικά τις καταλαμβάνουν ...("χλιδα")-Αλβανούς..Ναι αλλα απο την αλλη ποσο εφικτο ειναι να πας σε ενα νησι στο οποιο δεν εχεις κανενα πατημα πχ να ερθω εγω ξεκρεμαστος τη σεζον στη ροδο? Το πολυ πολυ να βρω να πλενω πιατα 10 ωρες τη μερα.... Που εκει μετα με τοσες ωρες ορθοστασια σιγουρα δεν εισαι για χορους κ πανηγυρια..
Δε το κανω καθε μερα αλλα μια φορα την εβδομαδα το κανω.. Ποσοστα επιτυχιας τραγικα (τις περισσοτερες φορες απλα τρωω το σουβλακι μου και φευγω) αλλα μια δυο φορες το χρονο θα κατσει κατι καλο.. Παντως εχουμε παρεξηγησει καποια πραγματα σε αυτη τη χωρα, αν δεν ειναι θεμα επιβιωσης τοτε ποιος ο λογος να δουλευεις οταν δε γαμας??? Τα λεω για να τα ακουω και εγω μηπως ριξω την πολυποθητη μαυρη πετρα στην αθηνα.. Μετα σκεφτομαι οτι ειναι αλλα μερη που δεν εχουν ουτε πουτανες η και να εχουν ειναι πανακρυβες οποτε καθομαι στα αυγα μου
H Κρήτη, η Ρόδος και ίσως η Κέρκυρα έχουν απο 20 πεντάστερα ξενοδοχεία και έχουν ανάγκη απο όλες τις θέσεις και αναγκαστικά τις καταλαμβάνουν ...("χλιδα")-Αλβανούς..
Πέρα απο τα ξενοδοχεία, δουλειές υπάρχουν για όλους όσους πραγματικά μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας σεζόν!
Προσωπικά πάλι μέχρι το 2010 δούλευα για 25Ε την ημέρα για 10 ώρες χωρίς ρεπό σε ένα αφεντικό "Σατράπη"...
Όμως το τι γάμησα εκείνη την περίοδο δεν περιγράφεται!
μα προφανωσ ειναι θεμα επιβιωσης.δεν δουλευω απο χομπι.
σε ποιες περιοχες πας για τουριστιες/??
΄Καμιά απάντηση που θα σου δώσω στις ερωτήσεις σου δεν θα σε βοηθήσει!που δουλευες??? σε ξενοδοχειο?? σε ποιο νησι???