Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ψόφια πράγματα ακόμα και στη Πλάκα και πέριξ του Συντάγματος. Αναφέρομαι σε Αθήνα. Ίσως σε κάποιες αίθουσες των ξενοδοχείων.
Καταστάσεις τύπου Lava bore στη Ξενοφώντος δεν πρέπει πια να υπάρχουν.

:tn04: :tn04:

Στη Φιλελλήνων μηπως εννοεις..?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
323
Πόντοι
36
Στο δρόμο είναι πολύ δύσκολα.Θέλει να συντονιστείς κατάλληλα,να έχεις καλή γλώσσα σώματος,να είσαι καλοντυμένος,να σταματήσεις τη γκόμενα που μπορεί να βιάζεται να πάει κάπου και να τα πεις όλα καλά,να μην κάνεις ούτε ένα λάθος,είσαι στην κόψη του ξυραφιού.Συχνά έχεις μόνο 3 με 5 λεπτά.
Στο κλαμπ μπορείς να χουφτώσεις αμέσως,να κεράσεις,να κάνεις πρόλογο έχεις χρόνο κτλ.Κλαμπ έχεις άλλα προβλήματα κυρίως τη δυνατή μουσική,τον ανταγωνισμό από τους άλλους πούτσους ακόμα και τον μπάρμαν και το establishment του μαγαζιού,τις φίλες που κοκμπλοκάρουν,το κινητό της γκόμενας κτλ.
Γενικά αν κάποιος είναι καλός στο μπλα μπλα,είναι καλύτερος ο δρόμος και αν είναι καλύτερος χορευτής και εμφανίσιμος,γυμνασμένος είναι καλύτερο το κλαμπ.

Βασικές αρχές καμακιού δρόμου.
1.Πάμε μόνο σε γκόμενες που είναι μόνες γιατί οι φίλες κοκμπλοκάρουν.
2.Πάμε μόνο σε γκόμενες που περπατάνε αργά ειδικά αν κουνάνε τους κώλους τους πέρα δώθε βαριεστημένα.Οταν τρέχουν δεν έχει νόημα γιατί βιάζονται.
3.Εντοπίζουμε και πάμε πάντα πρώτα στις ξένες και κυρίως στις πιο άσπρες που είναι άρτι αφιχθείσες
4.Προτιμούμε τις πιο προκλητικά ντυμένες,να αφήνουν τουλάχιστον το 40% του σώματος ακάλυπτο αφού αυτές ψάχνονται.
5.Πλησιάζουμε υπό κατάλληλη γωνία 60 μοιρών για να μην τις τρομάξουμε.Μόλις τους μιλάμε κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε να νιώσουν ασφάλεια και να έχουν περιθώριο διαφυγής.
6.Μιλάμε σιγά στην αρχή.Αν σκύψουν προς το μέρος μας να ακούσουν καλύτερα είναι πολύ θετικό δείγμα.
7.Γέρνουμε προς τα πίσω για να δείχνουμε άνεση.Ποτέ δε σκύβουμε μπροστά να ακούσουμε τη γκόμενα.
8.Μιλάμε μόνο για ευχάριστα πράγματα ταξίδια,διακοπές,ζώδια κτλ,γενικά ό,τι έχουν τα γυναικεία περιοδικά,ποτέ για σοβαρά ζητήματα πολιτική,δουλειές κτλ.

Φυσικά μπορεί να συμβούν 200 απρόβλεπτα πράγματα να χτυπήσει το κινητό της γκόμενας,να έρθει ο γκόμενος,η φίλη,να κολλήσει ένας ζήτουλας που να μη φεύγει αν δεν πάρει λεφτά όλα είναι στο πρόγραμμα.Πλως αντιμετωπίζεις το απρόοπτο είναι βασική ικανότητα του παίκτη.(μερικοί ζήτουλες το κάνουν επίτηδες για να σου χαλάσουν τη φάση και να έχεις κίνητρο να τους ξεφορτωθείς δια πουρμπουάρ).
Πολύ καλές συμβουλές !!! Μπράβο Kman2 !

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τις προαλλες βλεπω φαση σε τουριστικη περιοχη 5-6 ρωσιδες να εχουν ξαπλωσει κατω και να λιαζουν τα μπουτια τους και κατι γιαπωνεζες γριες να πηγαινουν και να στεκονται διπλα τους για να βγουν φωτογραφια.

Ολες αυτες μου λετε οτι οσες μερες μεινουν Αθηνα δεν θα ερθουν σε καμια επαφη/συνομιλια με Ελληνα, σαν να ειναι σε καραντινα;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
υπαρχει θρεντ παλια ξερα καμακια

καλο ειναι να ενωθει με το παλιο θρεντ αυτο το ανουσιο

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
εννοεισ δεκατο οροφο?

δεν εχω παει ποτε εκει

την ομονοια την αποφευγω, βρωμα και πρεζονια

Ναι φίλε στον δέκατο όροφο. Ένα από τα μοναδικά σημεία που μπορείς να πιεις καφέ.
Αναγκαστικά πάω εκεί όταν οι δουλειές μου είναι στο κέντρο. Καλή φάση είναι και ο Λαμπρόπουλος.
Έχω να πάω όμως μερικά χρόνια.
Δεν πήγα επί του αυτού απλά έτυχε με το milf. Είναι κάπως πιο ασφαλές το περιβάλλον. Όχι ότι και εκεί αν δεν προσέξεις την τσάντα σου δεν θα κάνει φτερά. Βρώμα δεν υπάρχει εκεί μέσα και ψωνίζουν πολλές γυναίκες γενικώς.

Περίεργο είναι να γαμάνε μερικοί στην Ιάσωνος και να τους φαίνεται βρώμα και δυσωδία το cafe του hondos πάντως.

:zombie: :zombie: :zombie:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Στη Φιλελλήνων μηπως εννοεις..?

Πριν ήταν στη Ξενοφώντος δεκαετία του 80. Είχε και face control Θυμάμαι και ένα άλλο στη Σουρή σε ένα νεοκλασικό κτήριο ανέβαινες κάτι σκάλες. Δεν θυμάμαι όνομα.

:heavymetalbig:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
323
Πόντοι
36
Δουκα, τις προσεγγίζουν αρκετοί. Μου δίνεις την ευκαιρία να μεταφέρω εδώ εντυπώσεις από ξένες που έχω φιλοξενήσει. Μου έλεγαν οι περισσότερες ότι όταν βγαίναν την ημέρα στο κέντρο να πάνε στα αξιοθέατα και για φαγητό τις πλησίαζαν αρκετοί Έλληνες για να τις φλερτάρουν και τις πρότειναν καφέ, φαγητό, περιήγηση και να έρθουν μαζί τους να τις πάνε βόλτα με τα αυτοκίνητα τους. Μου το λέγανε με τέτοια χαρά που έδειχνε ότι κάτι τέτοιο δεν είχαν δει σε πολλές άλλες χώρες.
Επομένως σε καμία περίπτωση αυτή την περίοδο μην νομίζει κάποιος ότι μπορεί να είναι ο μόνος καμακοπαικτης στο κέντρο της Αθήνας. Καμάκια υπάρχουν αρκετά ακόμη αλλά η δράση τους δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή ειδικά σε μία τόσο μεγάλη πόλη όπως είναι η Αθήνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δουκα, τις προσεγγίζουν αρκετοί. Μου δίνεις την ευκαιρία να μεταφέρω εδώ εντυπώσεις από ξένες που έχω φιλοξενήσει. Μου έλεγαν οι περισσότερες ότι όταν βγαίναν την ημέρα στο κέντρο να πάνε στα αξιοθέατα και για φαγητό τις πλησίαζαν αρκετοί Έλληνες για να τις φλερτάρουν και τις πρότειναν καφέ, φαγητό, περιήγηση και να έρθουν μαζί τους να τις πάνε βόλτα με τα αυτοκίνητα τους. Μου το λέγανε με τέτοια χαρά που έδειχνε ότι κάτι τέτοιο δεν είχαν δει σε πολλές άλλες χώρες.
Επομένως σε καμία περίπτωση αυτή την περίοδο μην νομίζει κάποιος ότι μπορεί να είναι ο μόνος καμακοπαικτης στο κέντρο της Αθήνας. Καμάκια υπάρχουν αρκετά ακόμη αλλά η δράση τους δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή ειδικά σε μία τόσο μεγάλη πόλη όπως είναι η Αθήνα.

Ακριβώς.Οταν έφερνα Τσέχες τους την έπεφταν αμέσως Ελληνάρες.Για κατούρημα πήγαινα στην καφετέρια ή βούταγα στη θάλασσα και τσουπ ερχόταν κάποιος στη γκόμενα σε dt.
Βέβαια μίλαγαν μόνο τσέχικα οι γκόμενες με ρώταγαν τι είπε αυτός να κάνω το μεταφραστή και εγώ έλεγα άλλα αντάλλων.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

για αυτο λεμε πως αν δε γινει με την πρωτη καθε μερα που περναει οι πιθανοτητες σου υποδιπλασιαζονται.. παρεπιπτοντως τι καταλαβςες? ενδιδουν σε ολους αυτους?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Πριν ήταν στη Ξενοφώντος δεκαετία του 80. Είχε και face control Θυμάμαι και ένα άλλο στη Σουρή σε ένα νεοκλασικό κτήριο ανέβαινες κάτι σκάλες. Δεν θυμάμαι όνομα.

:heavymetalbig:

εισαι παλιοτερος απο μενα.. εγω το προλαβα στην φιλλεληνων αρχες 90's οπου περναγα για ξυδακι/αποσυμπιεση μετα τη δουλεια..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για σοβαρές πιθανότητες με ξένες θέρετρα όπως Χερσόνησσος,Κέρκυρα,Κατερινόσκαλα.Αθήνα είναι αρκετά δύσκολα.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
λεγοντας για φιλοξενιες ενας τροπος να κανεις τετοιες γνωριμιες στην αθηνα αν εχεις το καταλληλο ακινητο ειναι το couchsurfing οπου οταν φτασεις να εχεις αρκετες καλες κριτικες θα σου ερχονται μονες τους οι single travelers να τις φιλοξενησεις. εγω δεν παιζω σε αυτο το σπορ γιατι θελει πρωτα να φιλοξενησεις και πολλους ψωλους για να μαζεψεις κριτικες

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
κ εγω εκει το προλαβα.
και σαντουιτσακι φιλελληνων μετα  :headbaning1:

με στρογγυλο ψωμακι ζαμπον τυρι ντοματα τυροσαλατα..? και εφημεριδα απο το παγκο διπλα, για το πρωι..?  :cheesy: ωραιες εποχες ρε τομα !

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Τελευταία είχε κάνει επαναεμφάνιση τέρμα Φιλελλήνων (πρέπει να είναι πριν τρία χρόνια) απέναντι από το κτήριο που ήταν, όταν πρώτο άνοιξε ο σκάι radio. Στη στροφή πάνω. Δεν ξέρω τι έπαιξε εκεί άλλα μάλλον για αποτυχία μάλλον.
Όπως και το νεότερο Hard rock cafe στη φιλελλήνων το οποίο μετακόμισε Αδριανού και έχει κόσμο. Είχα πάει σε συγκέντρωση με συναδέλφους πέρσι. Αν δεν παίζει και εκεί τουρίστριες είναι τελειωμένα όλα.

:takethis:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αθήνα είναι και χάλια το περιβάλλον.Με τόσα τζάνκια,ζήτουλες,πάκια και περίεργους τύπους γύρω σιγά μην έχει η ξένη γκόμενα όρεξη να κυκλοφορεί νύχτα έξω.
Δεν είναι σαν τις Ελληνίδες που έχουν συνηθίσει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Αθήνα είναι και χάλια το περιβάλλον.Με τόσα τζάνκια,ζήτουλες,πάκια και περίεργους τύπους γύρω σιγά μην έχει η ξένη γκόμενα όρεξη να κυκλοφορεί νύχτα έξω.
Δεν είναι σαν τις Ελληνίδες που έχουν συνηθίσει.

Εμ, τα λεει ο Δημητρακης στα βιντεο του, ποσο εξαθλιωση ειναι η Αθηνα! Παρακμη!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμ, τα λεει ο Δημητρακης στα βιντεο του, ποσο εξαθλιωση ειναι η Αθηνα! Παρακμη!

Ειδικά για τις Αμερικανίδες είναι συνήθιστο το περιβάλλον.Νομίζουν οτι βλέπουν παντού τζιχαντιστές να τους πάρουν τα σκαλπ.Μου έλεγε μια Αμερικανίδα τους δίνουν οδηγίες τα τουρ να μην κυκλοφορούν νύχτα να είναι πάντα σε ομάδες κτλ.
Αντε τώρα να κάνεις καμάκι σε τέτοιο περιβάλλον.
Στις Ανατολικές λένε μην ακούτε τα ψέμματα των Ελλήνων,είναι γόηδες και θα σας αποπλανήσουνε.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
Ειδικά για τις Αμερικανίδες είναι συνήθιστο το περιβάλλον.Νομίζουν οτι βλέπουν παντού τζιχαντιστές να τους πάρουν τα σκαλπ.Μου έλεγε μια Αμερικανίδα τους δίνουν οδηγίες τα τουρ να μην κυκλοφορούν νύχτα να είναι πάντα σε ομάδες κτλ.
Αντε τώρα να κάνεις καμάκι σε τέτοιο περιβάλλον.
Στις Ανατολικές λένε μην ακούτε τα ψέμματα των Ελλήνων,είναι γόηδες και θα σας αποπλανήσουνε.

Πέρσι στι Πειραια στη Τρούμπα καβλαντιζα με μια παρέα Αμερικανιδων γύρω στα 25 που ψαχνονταν. Η μια απ αυτες ηταν ο βοσκός τους. Μόλις έφτασε η ωρα να ανταλλαξουμε τηλ, ο βοσκός τος πήρε και έφυγαν άρον άρον. Είχαν κατέβει απο κρουαζιερόπλοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom