Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.933
Πόντοι
34.538

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πριν το φαι..

Ρε φιλε ειναι ερωτησεις αυτες?
Τοσο απειρος εισαι!!!

δεν το εχω κανει ποτε αυτο το σπορ, να την πεφτω σε τουριστριες στην Αθηνα.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ δουλευω τις καθημερινες, και δεν κοβω βολτες.

Ηθελα να ηξερα οσοι το κανουν αυτο , πχ την πεφτουν στις τουριστριες τις καθημερινες, δουλειες δεν εχουν??

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
η καλυτερη στιγμη κατα τη γνωμη μου για κατι τετοιο ειναι κατα τις 6 που συντομα νυχτωνει και μπορειτε να αρχισετε να πινετε.. καλα μετα τη δουλεια δε πας καμια φορα να παρεις κανενα σουβλακι? δεν εχεις δει καμια μονη της κατα τη διαδρομη?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
η καλυτερη στιγμη κατα τη γνωμη μου για κατι τετοιο ειναι κατα τις 6 που συντομα νυχτωνει και μπορειτε να αρχισετε να πινετε.. καλα μετα τη δουλεια δε πας καμια φορα να παρεις κανενα σουβλακι? δεν εχεις δει καμια μονη της κατα τη διαδρομη?

δουλευω ψιλοβορεια και δεν κατεβαινω κεντρο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ρε τυποι θα με σαλταρετε τελειως.

¨η δεν εχετε δουλειες (προφανως δεν εννοω δουλειες που να ειστε συνεχεια στο δορμο στυλ πωλητες, πλασιε, υδραυλικοι κτλ) ή τι να πω μετα την δουλεια εχετε κουραγιο να πατε κεντρο.

Εγω φευγω πτωμα απο δουλεια....δεν αντεχω για κεντρο και σουλατσα.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
καλα οταν καθεσαι τοσες ωρες δεν θελεις να κανεις κατι? εγω προσωπικα θελω.. ριχνω ενα καλο χεσιμο και ξεκιναω

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
καλα οταν καθεσαι τοσες ωρες δεν θελεις να κανεις κατι? εγω προσωπικα θελω.. ριχνω ενα καλο χεσιμο και ξεκιναω

οταν λες καθεσαι , τι εννοεις???

δεν ξερω τι δουλειες κανετε και τι πιεση εχει η δουλεια σας, αλλα προσωπικα μετα την δουλεια θελω να παω να ηρεμησω.

Οσο για να φτασω πχ στο Μοναστηρακι θελω σχεδον 30 λεπτα με μετρο...και με τετοια κουραση το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω σπιτι μου να μην ακουω τιποτα και κανεναν

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ενταξει.. ειπαμε στην αθηνα τα εχεις ολα εναντιον σου, ενα απο αυτα ειναι και τα λοτζιστικς

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.824
Πόντοι
6.035
Ο pussy wagon γνωρίζει.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ειδα μια κινεζουλα στα σταρμπακς πραγματικη κουκλιτσα! Ηταν μονη της ομως. Πιο ευκολα σου ανοιγονται παρεες δυο-τριων, ασε που υποψιαζομαι οτι στα Σταρμπακς οι σερβιτοροι εχουν εντολες να διωχνουν τα καμακια.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Δεν υπάρχουν αυτά τύπε. Έχουν κλείσει εδώ και χρόνια.
Ίσως υπάρχουν κάποια ίχνη από ταμπέλες που κρέμονται στην Αχιλλέως σε κάτι ερείπια νεοκλασικά.

Τελευταία φορά χτύπησα milf προς gilf αλλά δεν ήταν τουρίστρια, νοσοκόμα αποκλειστική ήταν στο
Hondos Ομόνοια στο δέκατο. Μου ζήτησε φωτιά μέσα από το τζάμι εκεί που καπνίζουν αλλά επειδή δεν καπνίζω ζήτησα από αλλού και της έδωσα  Μετά από κουβέντα για την ωραία θέα από εκεί ψηλά  της είπα ότι εκεί μέσα που καθόμαστε κάποτε ήταν ξενοδοχείο.

Την πήρα δυο φορές αλλά μετά ήθελε και άλλα πράγματα και ξέκοψα. Ευτυχώς τηλέφωνο είχα δώσει ένα που έχω για τέτοιες δουλειές.

:zombie: :zombie: :zombie:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Όλα αυτά που λες είναι καθιστικά και κυρίως μετά το απόγευμα δεν υπάρχει ξένη...Και πως να την πέσεις σε αυτά;Να πας στο τραπέζι τους την ώρα που χαλαρώνουν;Καλύτερα καμάκι στο δρόμο στα στενά της πλάκας και στον Βασιλικό κήπο!
Το ζητούμενο είναι να υπήρχε μαγαζί που θα χόρευαν και θα πίναν!Τα άλλα που λέτε είναι άρχρηστα...Κανένας δεν θα κάνει τίποτα εκτός αν έχετε τύχη και καθίσουν κάποιες ορεξάτες δίπλα σας!Αυτό θα γίνει 1-2 φορές το χρόνο..και μόνο αν είστε λίγοι και σοβαροί και όχι παρέα για χαβαλέ..Δύσκολα πράγματα δηλαδή..

Καμακι εννοειται μονος ή με αλλον εναν. Εμενα με ενδιαφερει η γνωριμια, θα μπορουσα δηλαδη να πλησιασω καποια σε ενα καφε, να μιλησουμε λιγο, να ανταλλαξουμε στοιχεια επικοινωνιας. Χωρις αναγκαστικα να περιμενω κατι παραπανω. Θα πρεπει ομως να βοηθαει το μαγαζι την εναρξη συζητησης μεταξυ αγνωστων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πως αλλιως?

για δωσε συμβουλες για ελληνιδες αγγλιδες κ ξενες γενικοτερα

καμακι στο κλαμπ

καμακι στο δρομο διαφορες κ τεχνικη καταρτιση

Στο δρόμο είναι πολύ δύσκολα.Θέλει να συντονιστείς κατάλληλα,να έχεις καλή γλώσσα σώματος,να είσαι καλοντυμένος,να σταματήσεις τη γκόμενα που μπορεί να βιάζεται να πάει κάπου και να τα πεις όλα καλά,να μην κάνεις ούτε ένα λάθος,είσαι στην κόψη του ξυραφιού.Συχνά έχεις μόνο 3 με 5 λεπτά.
Στο κλαμπ μπορείς να χουφτώσεις αμέσως,να κεράσεις,να κάνεις πρόλογο έχεις χρόνο κτλ.Κλαμπ έχεις άλλα προβλήματα κυρίως τη δυνατή μουσική,τον ανταγωνισμό από τους άλλους πούτσους ακόμα και τον μπάρμαν και το establishment του μαγαζιού,τις φίλες που κοκμπλοκάρουν,το κινητό της γκόμενας κτλ.
Γενικά αν κάποιος είναι καλός στο μπλα μπλα,είναι καλύτερος ο δρόμος και αν είναι καλύτερος χορευτής και εμφανίσιμος,γυμνασμένος είναι καλύτερο το κλαμπ.

Βασικές αρχές καμακιού δρόμου.
1.Πάμε μόνο σε γκόμενες που είναι μόνες γιατί οι φίλες κοκμπλοκάρουν.
2.Πάμε μόνο σε γκόμενες που περπατάνε αργά ειδικά αν κουνάνε τους κώλους τους πέρα δώθε βαριεστημένα.Οταν τρέχουν δεν έχει νόημα γιατί βιάζονται.
3.Εντοπίζουμε και πάμε πάντα πρώτα στις ξένες και κυρίως στις πιο άσπρες που είναι άρτι αφιχθείσες
4.Προτιμούμε τις πιο προκλητικά ντυμένες,να αφήνουν τουλάχιστον το 40% του σώματος ακάλυπτο αφού αυτές ψάχνονται.
5.Πλησιάζουμε υπό κατάλληλη γωνία 60 μοιρών για να μην τις τρομάξουμε.Μόλις τους μιλάμε κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε να νιώσουν ασφάλεια και να έχουν περιθώριο διαφυγής.
6.Μιλάμε σιγά στην αρχή.Αν σκύψουν προς το μέρος μας να ακούσουν καλύτερα είναι πολύ θετικό δείγμα.
7.Γέρνουμε προς τα πίσω για να δείχνουμε άνεση.Ποτέ δε σκύβουμε μπροστά να ακούσουμε τη γκόμενα.
8.Μιλάμε μόνο για ευχάριστα πράγματα ταξίδια,διακοπές,ζώδια κτλ,γενικά ό,τι έχουν τα γυναικεία περιοδικά,ποτέ για σοβαρά ζητήματα πολιτική,δουλειές κτλ.

Φυσικά μπορεί να συμβούν 200 απρόβλεπτα πράγματα να χτυπήσει το κινητό της γκόμενας,να έρθει ο γκόμενος,η φίλη,να κολλήσει ένας ζήτουλας που να μη φεύγει αν δεν πάρει λεφτά όλα είναι στο πρόγραμμα.Πλως αντιμετωπίζεις το απρόοπτο είναι βασική ικανότητα του παίκτη.(μερικοί ζήτουλες το κάνουν επίτηδες για να σου χαλάσουν τη φάση και να έχεις κίνητρο να τους ξεφορτωθείς δια πουρμπουάρ).

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
συμφωνω απολυτως με μονη ενσταση οτι εχει οχι 3 λεπτα αλλα συχνα ουτε 30 δευτερολεπτα για να παιξεις μπαλα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
329
Πόντοι
36
Παρόλο που σπάνια βγαινω, γνωρίζω από ξένους που έχω φιλοξενήσει στην Αθηνα, οτι κλαμπ, μπαρ που προτιμουν συνηθως αυτές τις 2,3 μέρες που κάθονται οι τουρίστριες την τουριστική περίοδο, είναι μόνο στο Γκάζι(οποιοδήποτε), στο Μοναστηράκι οι ταράτσες που ανέφερε φίλος σε ποστ του και στην παραλιακή το καλοκαίρι, Γλυφάδα, Ελληνικό, Άλιμος, Βούλα. Αλλά μιλάμε για ελάχιστες παρουσίες τουρίστρων σε όλα αυτά τα μέρη. Όπως έχει αναφερθεί δεν πολύ βγαίνουν το βράδυ. Βγαίνουν την ημέρα για να προλαβουν να επισκεφθούν τα αξιοθέατα και να φάνε.
Είναι πολύ πιο πιθανό να τις πετύχει κάποιος σε φαγαδικα την ημέρα στο Μοναστηράκι και στο Θησείο και στην πλ. Συντάγματος, παρά το βράδυ.
Το Lavabore, απ' όσο γνωρίζω είχε διαφημιστει πολυ στις Ευρωπαϊκές χώρες κυρίως και περιλαμβάνονταν στον τομέα της διασκέδασης. Ήταν κοντά στα ξενοδοχεία που κατελυαν τα γκρουπ ή οι μεμονωμένοι τουρίστες. Γνωρίζαν από πριν που θα πάνε για διασκέδαση. Δεν τους ενδιέφερε η ποιότητα που κοιτάμε εμείς, αλλά ένα μέρος που θα πάνε να πιουνε και να χορέψουν.
Η δική μου πρόταση είναι το καμάκι στα σημεία των αξιοθέατων. Το Σύνταγμα και η Πύλη του Ανδριανού, το Παναθηναϊκό στάδιο είναι καλά σημεία για να τις προσεγγίσει κάποιος.
Η κουβέντα μπορεί να ξεκινήσει με το να προσφερθειτε να τραβήξετε φωτογραφίες της τύπισσας μπροστά από τα μνημεία κλπ.
Αν κάποιος δεν βρει φίλο για καμάκι ας πάει μόνος του, αλλά νομίζω ότι μόνο αν έχει στόχο μία τουρίστρια που κυκλοφορεί μόνη της και επιζητά παρέα, θα καταφέρει κάτι να κάνει μαζί της.
Καλό θα ήταν πάντως να το παλέψει πρώτα μέσω ιντερνετ και με εφαρμογές όπως το Τιντερ. Θα είναι πιο εύκολο να εντοπίσει αυτές που έρχονται για να γνωρίσουν ντόπιους. Αποφύγετε αυτές που γράφουν για friend zone κλπ παπαριές όπως πχ , no hookups, no one night stands. Δυστυχώς αυτές που γράφουν τα τελευταία έχουν αυξηθεί και ο λόγος δεν είναι άλλος από την αρρώστια του φεμινισμου.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν αυτά τύπε. Έχουν κλείσει εδώ και χρόνια.
Ίσως υπάρχουν κάποια ίχνη από ταμπέλες που κρέμονται στην Αχιλλέως σε κάτι ερείπια νεοκλασικά.

Τελευταία φορά χτύπησα milf προς gilf αλλά δεν ήταν τουρίστρια, νοσοκόμα αποκλειστική ήταν στο
Hondos Ομόνοια στο δέκατο. Μου ζήτησε φωτιά μέσα από το τζάμι εκεί που καπνίζουν αλλά επειδή δεν καπνίζω ζήτησα από αλλού και της έδωσα  Μετά από κουβέντα για την ωραία θέα από εκεί ψηλά  της είπα ότι εκεί μέσα που καθόμαστε κάποτε ήταν ξενοδοχείο.

Την πήρα δυο φορές αλλά μετά ήθελε και άλλα πράγματα και ξέκοψα. Ευτυχώς τηλέφωνο είχα δώσει ένα που έχω για τέτοιες δουλειές.

:zombie: :zombie: :zombie:

εννοεισ δεκατο οροφο?

δεν εχω παει ποτε εκει

την ομονοια την αποφευγω, βρωμα και πρεζονια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για καμάκι στα κλαμπ:
1.Μόλις μπούμε στο μαγαζί την πέφτουμε στην πρώτη εμφανίσιμη στο δρόμο μας προς το μπαρ αφού δε μας έχει δει προηγουμένως στο μαγαζί
2.Επιδιώκουμε οι χυλόπιττες να είναι άμεσες για να μη χάνουμε χρόνο με ευγενικές γκόμενες που δε γουστάρουν.
3.Κοζάρουμε το χώρο και φτιάχνουμε ένα νοητό χάρτη του μαγαζιού.Το θέμα είναι να μην καταλάβουν οι γκόμενες οτι την πέφτουμε σε πολλές.Για αυτό κινούμαστε γρήγορα και πάντα από πίσω.Δηλαδή από πλάτη σε πλάτη ώστε η μπροστινή να μη βλέπει τι κάνουμε πίσω.Υπάρχουν φυσικά και μαγαζιά με κυκλικά μπαρ που φαίνονται τα πάντα και είναι δύσκολο να μη γίνεις αντιληπτός.Τότε πρέπει να εντοπίσουμε τις σκοτεινές γωνιές.
4.Η πρώτη κίνηση είναι να βρούμε πού είναι η τουαλέτα.Η τουαλέτα είναι από τα σημαντικότερα σημεία για καμάκι και συχνά για φάσεις.
5.Ιδανικά προσεγγίζουμε μια παρέα από δύο γκόμενες,3 το πολύ.Παραπάνω είναι αδύνατο εκτός αν έχουμε συμπαίκτη.
6.Δεν καθόμαστε ποτέ ανάμεσα στις γκόμενες για να τις χωρίσουμε αλλά πάντα δίπλα στη μία που γουστάρουμε.Αφιερώνουμε σε αυτή που γουστάρουμε 70% του χρόνου και 30% του χρόνου στην άλλη.
7.Καθόμαστε πάντα με πλάτη στο μπαρ ώστε να μη μπορούν να μας εκτοπίσουν.(αν και παίζει να σας σπρώξουν αν έχετε πολύ πλεονεκτική θέση).
8.Εχει σημασία το timing κεράσματος.Αν κεράσεις πολύ γρήγορα θα σκεφτεί οτι πας να την αγοράσεις ή να τη μεθύσεις.Αν κεράσεις αργά πέταξε το πουλάκι θα έχει σκεφτεί οτι είσαι τσίπης.Πρέπει να κόψεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή.(γενικά με Ουκρανέζες στο πεντάλεπτο,με Πολωνές στο εικοσάλεπτο).
9.Αν κεράσεις μπορείς να αρχίσεις να χαιδεύεις και να χουφτώνεις.Αρχίζουμε από το έξω μέρος των βραχιόνων,μετά την πλάτη,μετά τα οπίσθια,τα μπούτια και μετά το μέσα μέρος των μηρών ώστε η γκόμενα να αισθάνεται άνετα(πάμε σταδιακά θερμαίνοντάς την).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom