Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Επισης νομιζω τα καινουρια ρουχα η εστω παπουτσια ειναι πολυ χρησιμα με τοση πλεμπα που εχει μαζειτει γυρω μας, γιατι αν προσπαθησεις να πιασεις την κουβεντα στο δρομο μπορεις καλιστα να εισαι ενας απαυτους... Πρεπει με καποιον τροπο να υποδηλωσεις αμεσως οτι εσυ εισαι ενας "κανονικος" ανθρωπος που απλα κανει τη βολτα του..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Επισης βιλλαζ αν πας για βολτα και η φατσα σου καθρευτιζει ολα τα αγχη της δουλειας σου και τα στραβα της χωρας δε θα γαμησεις ποτε... Πρεπει να φορας μασκα - προσωπειο για να μπορεις εστω να παιξεις με τα ματια.. Μη ξεχνας οτι η αλλη κανει διακοπες και με το που ηρθε αρχισε να βλεπει στραβωμενες φατσες

σωστος.

μπορει να κανω μια βολτα το απογευμα σημερα που εχω χρονο

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
H Κρήτη, η Ρόδος και ίσως η Κέρκυρα έχουν απο 20 πεντάστερα ξενοδοχεία και έχουν ανάγκη απο όλες τις θέσεις και αναγκαστικά τις καταλαμβάνουν ...("χλιδα")-Αλβανούς..
Πέρα απο τα ξενοδοχεία, δουλειές υπάρχουν για όλους όσους πραγματικά μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας σεζόν!
Προσωπικά πάλι μέχρι το 2010 δούλευα για 25Ε την ημέρα για 10 ώρες χωρίς ρεπό σε ένα αφεντικό "Σατράπη"...
Όμως το τι γάμησα εκείνη την περίοδο δεν περιγράφεται!

Ποια θα ελεγες οτι ειναι η καλυτερη δουλεια (και αρκουντως χαλαρη για τους στοχους μας) που μπορει να βρει καποιος χωρις να εχει γνωσεις πανω σε αυτη (εχω σοβαρο πτυχιο ομως που υποννοει οτι δεν ειμαι εντελως καθυστερημενος). Λεφτα αδιαφορα μονο κριτηριο το ποσο  θα γαμησει ενας 35αρης.. Δεν μου κοστξζει τιποτα σε αυτη τη φαση να παρατησω την dead end δουλεια που κανω στν αθηνα

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Αν πιασεις καποια κουβεντα πιθανοτατα θα σε ρωτησουν τι κανεις μονος σου εκει περα... Πρεπει να εχεις μια καλη δικαιολογια που να εξυπηρετει τους σκοπους σου

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επισης βιλλαζ αν πας για βολτα και η φατσα σου καθρευτιζει ολα τα αγχη της δουλειας σου και τα στραβα της χωρας δε θα γαμησεις ποτε... Πρεπει να φορας μασκα - προσωπειο για να μπορεις εστω να παιξεις με τα ματια.. Μη ξεχνας οτι η αλλη κανει διακοπες και με το που ηρθε αρχισε να βλεπει στραβωμενες φατσες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυποι, κουρεψα γκαζον που ειχε γινει λογκος, ρυθμισα ποτιστηκα, εκανα το ντουσακια μου, τερλικωσα γαριδες με πεννες...και ειμαι ετοιμος για βολτα κεντρο. μια φορα που δεν εχω κατι που να πρεπει να κανω! Μια φορα που εχω απλετο χρονο .

:heavymetalbig: :heavymetalbig:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
H Κρήτη, η Ρόδος και ίσως η Κέρκυρα έχουν απο 20 πεντάστερα ξενοδοχεία και έχουν ανάγκη απο όλες τις θέσεις και αναγκαστικά τις καταλαμβάνουν ...("χλιδα")-Αλβανούς..
Πέρα απο τα ξενοδοχεία, δουλειές υπάρχουν για όλους όσους πραγματικά μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας σεζόν!
Προσωπικά πάλι μέχρι το 2010 δούλευα για 25Ε την ημέρα για 10 ώρες χωρίς ρεπό σε ένα αφεντικό "Σατράπη"...
Όμως το τι γάμησα εκείνη την περίοδο δεν περιγράφεται!

που αναρτουν αυτα τα ξενοδοχεια τις θεσεις που ψαχνουν ατομα???

δεν το εχω δει πουθενα αυτο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φασωνα αγγλιδα σε κλαμπακι κ επιανα κωλους μουνι βυζια σαν λυσσασμενο κωλοσκυλο εκανα την ωρα που χορευαμε

κ μετα αποτραβηχτηκε ισως νομιζε οτι θα την βιασω
Δεν μπορώ να καταλάβω πως της μπήκε τέτοια ιδέα!!! :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Όταν σπούδαζα Αθήνα με τουρίστριες έβγαινε άκρη Ηφαίστου,Θησείο,Πλάκα.

Eπίσης παραλιακή,σε συγκεκριμένα μαγαζιά.

Κάποτε είχαμε βρει που βγάζουν οι πράκτορες τα μοντέλα στην Αθήνα
και πηγαίναμε και εμείς.
Τις μάζευαν 2-3 αυτοκίνητα από συγκεκριμένα ξενοδοχεία και τις βόλταραν.
Μπορεί και να βιζίταραν κάποιες,δεν ξέρω :grin:

Μιας και που είναι επίκαιρος ο Σπαλιάρας,μια φορά ήταν με ένα αλλοδαπό μουνί,
που ήταν τόσο μούναρος που πήγα και της μίλησα,ενώ καθόταν σε ένα πεζούλι μαζί του.
Τότε αυτός ήταν ήδη 30άρης,δεν τσαμπουκαλεύτηκε,με μπλόκαρε από μόνη της η γκόμενα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όταν σπούδαζα Αθήνα με τουρίστριες έβγαινε άκρη Ηφαίστου,Θησείο,Πλάκα.

Eπίσης παραλιακή,σε συγκεκριμένα μαγαζιά.

Κάποτε είχαμε βρει που βγάζουν οι πράκτορες τα μοντέλα στην Αθήνα
και πηγαίναμε και εμείς.
Τις μάζευαν 2-3 αυτοκίνητα από συγκεκριμένα ξενοδοχεία και τις βόλταραν.
Μπορεί και να βιζίταραν κάποιες,δεν ξέρω :grin:

Μιας και που είναι επίκαιρος ο Σπαλιάρας,μια φορά ήταν με ένα αλλοδαπό μουνί,
που ήταν τόσο μούναρος που πήγα και της μίλησα,ενώ καθόταν σε ένα πεζούλι μαζί του.
Τότε αυτός ήταν ήδη 30άρης,δεν τσαμπουκαλεύτηκε,με μπλόκαρε από μόνη της η γκόμενα.
Στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να έρχονται πρακτικάριες στα ξενοδοχεία και κάποιες απο αυτές είναι Τσεχάκια δεκαοχτάχρονα πολύ ωραία! Τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσα να κάνω πολλά και κυκλοφορούσαν φήμες μεταξί του υπόλοιπου προσωπικού πως απο τη  συγκεκριμένη χώρα ..."χρηματίζονται"... Λες να φλασάρω κασεράκι υπο τα πρότυπα του αρχηγού για να πάρω το Oberhand στην διεκδίκηση των κορασίδων? :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να έρχονται πρακτικάριες στα ξενοδοχεία και κάποιες απο αυτές είναι Τσεχάκια δεκαοχτάχρονα πολύ ωραία! Τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσα να κάνω πολλά και κυκλοφορούσαν φήμες μεταξί του υπόλοιπου προσωπικού πως απο τη  συγκεκριμένη χώρα ..."χρηματίζονται"... Λες να φλασάρω κασεράκι υπο τα πρότυπα του αρχηγού για να πάρω το Oberhand στην διεκδίκηση των κορασίδων? :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοείται.Η ασφαλής λύση είναι να τους πληρώνεις το διαμέρισμα στη Ρόδο.Βρες ένα φίλο που να έχει ενοικιαζόμενα και βάλε μπροστά τη μηχανή.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εννοείται.Η ασφαλής λύση είναι να τους πληρώνεις το διαμέρισμα στη Ρόδο.Βρες ένα φίλο που να έχει ενοικιαζόμενα και βάλε μπροστά τη μηχανή.
kman

εσυ τι πιστευεις επρεπε να κανω με την αγγλιδα που φασωνα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman

εσυ τι πιστευεις επρεπε να κανω με την αγγλιδα που φασωνα?

Τίποτα.Την επόμενη μέρα θα φασωθεί με άλλον.Τις Αγγλίδες πρέπει να τις γαμάς επί τόπου στην τουαλέτα του μαγαζιού όσο είναι ακόμα σε κάψες και υπό την επήρρεια του ποτού.Η επί τόπου στην παραλία λίγο έξω από το κλαμπ.(αν είναι σε νησί).
Αλλιώς πέταξε το πουλάκι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τίποτα.Την επόμενη μέρα θα φασωθεί με άλλον.Τις Αγγλίδες πρέπει να τις γαμάς επί τόπου στην τουαλέτα του μαγαζιού όσο είναι ακόμα σε κάψες και υπό την επήρρεια του ποτού.Η επί τόπου στην παραλία λίγο έξω από το κλαμπ.(αν είναι σε νησί).
Αλλιώς πέταξε το πουλάκι.

οι αγγλιδες δεν ειναι βρωμιαρες?τι λεει η εμπειρια σου

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν  θέλει το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου! Ο Βαλκάνιος Supersonic Hyperpower φέρνει το παίγνιο να παίζεται γύρω απο τον ίδιο και τον πούτσο του!
Φέτος στη παρέα προστέθηκε τέτοιο άτομο που είναι πιτσιρικάς και πολύ μάχιμος! :rockon: :rockon: :rockon:

Η ισχύ μας είναι τέτοια--->

Συνημμένα

• IMG_9474.JPG
    IMG_9474.JPG
    315,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οι αγγλιδες δεν ειναι βρωμιαρες?τι λεει η εμπειρια σου

Ναι,όντως.Κυρίως γιατί δεν τρίβονται με σφουγγάρι στο μπάνιο,δεν αλλάζουν εσώρουχα κάθε μέρα και κατουριούνται πάνω τους όταν είναι μεθυσμένες.
Οι Ελληνίδες είναι πιο καθαρές αλλά τι να το κάνεις?
Για άοσμα μουνιά ιδανικές οι Ρωσίδες.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ναι,όντως.Κυρίως γιατί δεν τρίβονται με σφουγγάρι στο μπάνιο,δεν αλλάζουν εσώρουχα κάθε μέρα και κατουριούνται πάνω τους όταν είναι μεθυσμένες.
Οι Ελληνίδες είναι πιο καθαρές αλλά τι να το κάνεις?
Για άοσμα μουνιά ιδανικές οι Ρωσίδες.

ξυριζουν το μουνι τους?γρ δεν βαζουν σφουγγαρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom