Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πέρσι έβγαλα στο Colorado δυο εντυπωσιακές μουνάρες Ρωσίδες πελάτησές  και έπαιζα με τη μία! Η άλλη ήταν τόσο κοντά μου που άρχισαν να μου μπαίνουν πολύπλοκες σκέψεις για ντουέτο...Ήταν όμως στην αρχή της βραδιάς και ακόμα η παρέα μου δεν είχε έρθει!

Τότε έρχεται μια Αλβανική κατσαρίδα όλο μαγκιά και τσαμπουκά και πάει να μιλήσει στη μια σχεδόν στα μούτρα μου! Η γκόμενα γυρίζει πλάτη και σχεδόν πέφτει πάνω μου με αποτέλεσμα να έχω στην αγκαλιά 2 μουνάρες!

Και τότε ακολουθεί ο εξής διάλογος με τη ... διάρροια...

-Φιλαράκι, κοπέλες μαζί σου είναι?

Εγώ: (κοφτό) Ναι

-Εντάξι το σέβομαι, σε αφήνω...

kana καλο σκηνικο με ξυλο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πέρσι έβγαλα στο Colorado δυο εντυπωσιακές μουνάρες Ρωσίδες πελάτησές  και έπαιζα με τη μία! Η άλλη ήταν τόσο κοντά μου που άρχισαν να μου μπαίνουν πολύπλοκες σκέψεις για ντουέτο...Ήταν όμως στην αρχή της βραδιάς και ακόμα η παρέα μου δεν είχε έρθει!

Τότε έρχεται μια Αλβανική κατσαρίδα όλο μαγκιά και τσαμπουκά και πάει να μιλήσει στη μια σχεδόν στα μούτρα μου! Η γκόμενα γυρίζει πλάτη και σχεδόν πέφτει πάνω μου με αποτέλεσμα να έχω στην αγκαλιά 2 μουνάρες!

Και τότε ακολουθεί ο εξής διάλογος με τη ... διάρροια...

-Φιλαράκι, κοπέλες μαζί σου είναι?

Εγώ: (κοφτό) Ναι

-Εντάξι το σέβομαι, σε αφήνω...

Το υπόπλασμα είχε την εντύπωση και τον αέρα πως εξουσιάζει τον χώρο και πως οι Ελληνες είναι για το πούτσο και τους τρώνε τις γκόμενες όποτε γουστάρουν..!
Ευτυχώς που ήμουν με ρωσίδες και όχι με καμιά δυτική και κόλλαγε στα σκατά! Η Ρωσίδα εξηγήθηκε σωστά!
Καταλαβαίνετε όμως όλοι τι συμβαίνει στα κλάμπ και τι δυσαναλογία υπάρχει μεταξί Ελλήνων και κατσαρίδων...
Είναι λυπηρό να συμβαίνει..Απορώ που είναι οι γιοί των καμακιών του 80 και του 90...

Εχουν κάνει μεγάλη ζημιά οι Αλβανοί.Θυμάμαι πριν 5 χρόνια καμάκωνα Παραλία Κατερίνης και μου λέει η Τσέχα γκόμενα:Αρχίδια Ελληνας,Αλβανός είσαι.Ολοι εδώ Αλβανοί είστε και παριστάνετε τους Ελληνες.Λέω όχι,πώς σου πέρασε αυτή η ιδέα και αναγκάστηκα να δείξω διαβατήριο.
Τόσο πολύ την έχουν πατήσει οι γκόμενες.
Κάτι άλλες Πολωνέζες μου λέγανε για να γνωρίσεις Ελληνα στην Αθήνα πρέπει να είσαι πολύ τυχερή.
Αλλη Τσέχα την άφησα ένα λεπτό μπροστά από το Πολυτεχνείο και της έπεσε Αράπης ίσως drug dealer.
Γενικά η σάρα και η μάρα ίσως οι τουρίστριες νομίζουν πλέον οτι τα πάκια και οι Αλβανοί είναι οι αυθεντικοί Αθηναίοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πήγα στο Πίλσεν,αλλά για μένα η πηγή είναι η Πράγα μιας και όλα τα καλά μουνιά Τσεχίας-Σλοβακίας στην Πράγα καταλήγουν αργά ή γρήγορα.

Θα σου πω τώρα και γιατί το ηλεκτρονικό καμάκι είναι πιο αποδοτικό από το live:

1.Πολύ σύντομα ταξιδεύω σε χώρα που δεν έχω ξαναεπισκεφτεί.Έχω ήδη κανονίσει να συναντήσω 3 γκόμενες και συνεχίζω να ματσάρω με άλλες και να δέχομαι superlikes.Μέχρι να πετάξω  θα έχω σίγουρα 8-10 στάνταρ και μάλιστα της απόλυτης αρεσκείας μου.
Οπότε εσένα που σε νοιάζουν τα logistics,αν προσγειωνόμασταν στην άγνωστη αυτή χώρα μαζί,εγώ ξεκινάω με +10 κονέ και εσύ θα ψάχνεις ολόκληρη την πρώτη μέρα που είναι τα περάσματα για να κάνεις καμάκι..

2.Όσες μέρες οι γκόμενες με περιμένουν,δουλεύουν στο μυαλό τους τον πούτσο που θα φάνε.Πολύ σημαντική διαδικασία για τις γυναίκες.Mindfucking και μετά σε περιμένουν με τα πόδια ανοιχτά.

3.Δε χρειάζεται σαν μέσος τουρίστας να την πέφτω τυχαία στο δρόμο,μέχρι να πετύχω νέτο που να μιλάει Αγγλικά.
Να σου ξανατονίσω ότι ο μέσος Ευρωπαίος τουρίστας δε μιλάει Σλαβικές γλώσσες.

4. Η γκόμενα νιώθει σχετικά πιο ασφαλής γιατί έχει δει φωτό,έχει ανταλλάξει μια κουβέντα,από το να της κάνω σύστημα τανάλια live.

5.Το Tinder είναι εχέμυθο.Ξέρεις μόνο το μικρό της όνομα και κάτι φωτό.Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για μια γυναίκα,να γαμηθεί και να μην το πάρει χαμπάρι κανείς.

Θα σου πω γιατί υπερτερεί το live έναντι του ηλεκτρονικού:
1.Στο ηλεκτρονικό καμάκι βλέπεις φωτός που μπορεί να είναι 5 χρόνια παλιές ή ρετουσαρισμένες και πάντα δείχνουν τη γκόμενα υπό ευννοική γωνία.Στο live βλέπεις την πραγματική εμφάνιση της γκόμενας(μην κοιτάς που οι Τσέχες είναι πιο ειλικρινείς,άλλες φωτοσοπάρουν άγρια τις φωτό)
2.Οταν πας με κοννέ από ίντερνετ χάνεις χρόνο σε ραντεβού που θα μπορούσες να είχες αφιερώσει στο καμάκι
3.Με το live εξασκείσαι στις σλαβικές γλώσσες και βελτιώνεις πολύ τη γκάμα επιλογών.Βέαια πρέπει να ομολογήσω οτι πολωνικά από το ηλεκτρονικό καμάκι έμαθα μιλώντας με εκατοντάδες γκόμενες στα chat.
4.Στο live λεχεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.Μπορείς να πετύχεις τη γκόμενα σε καλή διάθεση.Στο ηλεκτρονικό τα έχει όλα προσκεφτεί.Απλά στο ηλεκτρονικό υπάρχει preselection οι γκόμενες που μπαίνουν και απαντούν θέλουν κατά τεκμήριο να γαμηθούν(εκτός από Ελλάδα που ψάχνουν αυτοεπιβεβαίωση) ενώ στο live δεν ξέρεις από πριν ποια έχει όρεξη,ποια δεν έχει γκόμενο κτλ.
5.Στο Tinder δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα όπως στα dating sites εκτός αν έχει γίνει like.Το tinder είναι καλό για άτομα με πολύ δυνατή εμφάνιση.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γιατί τόσο μίσος?

Προσπαθώ να δω αν είναι απαθής.

Θα τσεκάρω και άλλο ένα κουτάκι, και θα καταλάβω τί παίζει με το άτομο.

Έχετε τον σεβασμό μου Κύριε στην ιστορία με τον Αλβανιάρη.  :hi:

Δεν απόρησε ποτέ κανένας, που δεν υπάρχει ούτε ένας που να είπε ότι είναι Αλβανός εδώ μέσα, στο σάη...;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
καλα, εδώ  εχουμε θεμα 'μαγαζια να ψωνισουμε τουριστριες' και καθόμαστε ν αναλυουμε ποιος αλβανος την επεσε που, και παπαριες...

ξεχνατε κατι πολύ σημαντικο, μαγκες μου:

θαρρειτε πως η κάθε γερμανιδα/ολλανδεζα/αμερικανιδα/βελγιδα/δενξερωτισκατα διαφοροποιεί ιδιαιτερα τους ελληνες από τους αλβανους στο μυαλο της?
Το ιδιο τους κανει, δυστυχως η ευτυχως, ειτε μας αρεσει, ειτε όχι.
Για πολλους ευρωπαιους, αρχιδια διαφορα εχει....

όπως δλδ και σε εμας (τους περισσοτερους δλδ που δεν ξερουμε και ειμαστε αδαεις) ειτε μας πει καποιος ότι είναι σέρβος, ειτε κροατης, ειτε μαυροβουνιωτης ξερω γω, το ιδιο μας κανει, 'γιουγκοσλαβος' μας βγαινει!

προτείνω καταδρομικες σε χοστελοταρατσες μαγκες, μην βλέπετε survivor και τηλεσκουπιδια χανοντας τον χρονο σας! Εγω αυριο από νωρις θα παω την βολτα μου από κει μερια μ ένα φιλαρακι γαλλο, να την λιωσουμε στα ξυδια σαν γνησια ρεμαλλια!

Σας συνιστω να κανετε το ιδιο!;)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
1)στο θεμα,αν δεν κανεις κατι ονλαιν εγω θα προτεινα το hard rock cafe και το galaxy στο hilton!

2)το αλμπανι γαμαει  :headbang: γιατι δεν μασαει! ειναι αντρας που εχει ψηθει οικοδομη κ χωραφι..δουλευει απο μικρος κ εχει  καβατζες!μιλαει ελληνικα και ειναι πιο ματσο οταν πεφτει σε γυναικες!δυστυχως...
ενω ο μεσος ελληναρας νεολαιος αφηνει μουσι-πινει φρεντο με τις ωρες αναλυοντας το σουρβαιβορ- πυρφοριζει στα ουζερι αμπελοφιλοσοφωντας για την αταξικη κοινωνια και ζει με το χαρτζιλικι του μπαμπα!το καμακι δεν το ξερει και γαμαει καμμια μπαζολα  οπου την παντρευεται :vomit: αρκετα νεα παιδια ειναι τοσο σοφτ -μετροσεξουαλ που :effemine: επικινδυνα!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
καλα, εδώ  εχουμε θεμα 'μαγαζια να ψωνισουμε τουριστριες' και καθόμαστε ν αναλυουμε ποιος αλβανος την επεσε που, και παπαριες...

θαρρειτε πως η κάθε γερμανιδα/ολλανδεζα/αμερικανιδα/βελγιδα/δενξερωτισκατα διαφοροποιεί ιδιαιτερα τους ελληνες από τους αλβανους στο μυαλο της?

όπως δλδ και σε εμας (τους περισσοτερους δλδ που δεν ξερουμε και ειμαστε αδαεις) ειτε μας πει καποιος ότι είναι σέρβος, ειτε κροατης, ειτε μαυροβουνιωτης ξερω γω, το ιδιο μας κανει, 'γιουγκοσλαβος' μας βγαινει!

προτείνω καταδρομικες σε χοστελοταρατσες μαγκες, μην βλέπετε survivor και τηλεσκουπιδια χανοντας τον χρονο σας! Εγω αυριο από νωρις θα παω την βολτα μου από κει μερια μ ένα φιλαρακι γαλλο, να την λιωσουμε στα ξυδια σαν γνησια ρεμαλλια!

Τύπε όσο περισσότεροι βλέπουν σορβαιβορ τόσο λιγότερα καμάκια εξω. Επίσης σορβαιβορ βλέπουν πολλές Ελλεηνιδες οπότε δεν θα γεμίζουν πλατείες δρόμους και καφε-μπαρ και κλαμπ.
Για ξυδια θα βγεις ή για τουρίστριες με τον Γάλλο ; Είσαι μέλος στο καουτς ;

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εχουν κάνει μεγάλη ζημιά οι Αλβανοί.Θυμάμαι πριν 5 χρόνια καμάκωνα Παραλία Κατερίνης και μου λέει η Τσέχα γκόμενα:Αρχίδια Ελληνας,Αλβανός είσαι.Ολοι εδώ Αλβανοί είστε και παριστάνετε τους Ελληνες.Λέω όχι,πώς σου πέρασε αυτή η ιδέα και αναγκάστηκα να δείξω διαβατήριο.
Τόσο πολύ την έχουν πατήσει οι γκόμενες.
Κάτι άλλες Πολωνέζες μου λέγανε για να γνωρίσεις Ελληνα στην Αθήνα πρέπει να είσαι πολύ τυχερή.
Αλλη Τσέχα την άφησα ένα λεπτό μπροστά από το Πολυτεχνείο και της έπεσε Αράπης ίσως drug dealer.
Γενικά η σάρα και η μάρα ίσως οι τουρίστριες νομίζουν πλέον οτι τα πάκια και οι Αλβανοί είναι οι αυθεντικοί Αθηναίοι.

Αυτο ειναι απο τα μεγαλυτερα προβληματα του λιβε καμακιου... Εχει ερθει η σαρα κ η μαρα απο αντρες, ειναι ολοι μαχιμοι (εχουν διασχησει τη μιση αφρικη/ασια) ειναι και οι αλλες βαρβαρες και τελικα ερχονται στην ελλαδα και τρωνε τριτοκοσμικη πουτσα... Μια που γνωρισα και μου ελεγε οτι εχει φιλους ελληνες απο αλλη φορα που εοχε ερθει οταν μπηκα στο προφιλ της ηταν κ οι 2 αλβανοι. Οποτε το προβλημα εχεινως εξης: οι αλλυλεγγυες ψηνονται ουτως η αλλως για τριτοκοσμικους (κ ειναι αρκετες) οποτε εμεις δε γαμαμε ευκολα και οι μη αλλυλεγγυες με τοσα που βλεπουν κ ακουν πρεπει να αποδηξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.. Οποτε παλι δυσκολα γαμαμε

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
Τύπε όσο περισσότεροι βλέπουν σορβαιβορ τόσο λιγότερα καμάκια εξω. Επίσης σορβαιβορ βλέπουν πολλές Ελλεηνιδες οπότε δεν θα γεμίζουν πλατείες δρόμους και καφε-μπαρ και κλαμπ.
Για ξυδια θα βγεις ή για τουρίστριες με τον Γάλλο ; Είσαι μέλος στο καουτς ;

τυπε για το καουτσερφινγκ λες? δεν είμαι μελος, αλλα ακούγεται χαβαλεδιαρικο απτην μια!
Απλα εγω είμαι μιζερος και δεν γουστάρω να μπαστακονωμαι, ουτε και να μου κουβαλιέται το κάθε ασχετο παρτσακλο!
Ξενους καναπέδες θα κλανουμε τωρα μωρε?

Φιλαρακι είναι ο γαλλος, και μεγαλος μουρντάρης! γινεται γκολ, παει σαν λαγωνικο, τις αρχιζει στο μπουρου μπουρου και στις φερνει!
Ενας γνήσιος κυνηγος πρεπει να χει και τον καταλληλο σκυλο, τυπε!:p

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
καλα, εδώ  εχουμε θεμα 'μαγαζια να ψωνισουμε τουριστριες' και καθόμαστε ν αναλυουμε ποιος αλβανος την επεσε που, και παπαριες...

Φίλε το έχω πει πολλές φορές στα νήματα για τη τρομοκρατία πως η άγνοια σε αυτόν τον κόσμο πληρώνεται και μάλιστα σκληρά!
Το ίδιο και στις διαπροσωπικές σχέσεις! Αν λοιπόν μια γκόμενα δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει τι είναι ο Αλβανός και τι ο Έλληνας θα πάρει την τιμωρία που της αξίζει! Θα γαμηθεί απο έναν βρωμιάρη τηγανοκέφαλο που θα τη κλέψει θα της φερθεί βάρβαρα και θα τη μπλέξει σε διάφορες παραβατικές καταστάσεις! ΟΦΕΙΛΕ να ξέρει πριν μπλέξει! Και κανένας οίκτος αν κλαυτεί... Όποια όμως κάνει το φιλτράρισμα και βρει κάποιον μέσο Έλληνα περνάει καλά με τις βόλτες της, τα καφεδάκια της και τα πουτσάκια της! Αυτές θέλουμε και όλες οι άλλες είναι απλά φύρα... και αχρείαστος τουρισμός!

Υ.Γ οι χώρες που αναφέρεις  γερμανιδα/ολλανδεζα/αμερικανιδα/βελγιδα/ +Νορβηγία, Σουηδία τις θεωρώ τις πιο αστοιχείωτες ανεκπαίδευτες και γενικώς τούβλα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε το έχω πει πολλές φορές στα νήματα για τη τρομοκρατία πως η άγνοια σε αυτόν τον κόσμο πληρώνεται και μάλιστα σκληρά!
Το ίδιο και στις διαπροσωπικές σχέσεις! Αν λοιπόν μια γκόμενα δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει τι είναι ο Αλβανός και τι ο Έλληνας θα πάρει την τιμωρία που της αξίζει! Θα γαμηθεί απο έναν βρωμιάρη τηγανοκέφαλο που θα τη κλέψει θα της φερθεί βάρβαρα και θα τη μπλέξει σε διάφορες παραβατικές καταστάσεις! ΟΦΕΙΛΕ να ξέρει πριν μπλέξει! Και κανένας οίκτος αν κλαυτεί... Όποια όμως κάνει το φιλτράρισμα και βρει κάποιον μέσο Έλληνα περνάει καλά με τις βόλτες της, τα καφεδάκια της και τα πουτσάκια της! Αυτές θέλουμε και όλες οι άλλες είναι απλά φύρα... και αχρείαστος τουρισμός!

Υ.Γ οι χώρες που αναφέρεις  γερμανιδα/ολλανδεζα/αμερικανιδα/βελγιδα/ +Νορβηγία, Σουηδία τις θεωρώ τις πιο αστοιχείωτες ανεκπαίδευτες και γενικώς τούβλα!

Με τα λαμόγια Αλβανούς σιγά μη βγάλει άκρη η ξένη.Δηλαδή εσένα άμα μια Ουκρανή σου παραστήσει τη Ρωσίδα ή μια Μολδαβή το παίξει Τσέχα θα καταλάβεις τη διαφορά?
Πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος στο μπλοκ οι πιο πολλοί τρώνε τρελό σανό και νομίζουν οτι η χιλιογαμημένη εκ χωριού των 500 κατοίκων Ντονμπάς είναι φραγκάτη Μοσχοβίτισσα με μπάρμπα στην Κορώνη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δηλαδή εσένα άμα μια Ουκρανή σου παραστήσει τη Ρωσίδα ή μια Μολδαβή το παίξει Τσέχα θα καταλάβεις τη διαφορά?
.
Θα τη καταλάβω πλέον! Τα τελευταία 5 χρόνια δεν με κοροϊδεύει καμία! Ούτε για το ποιο χωριό μένει δεν μπορεί να μου τα μπερδέψει...
Μολδαβή να το παίξει Τσέχα σε καμία μα καμιά των περιπτώσεων!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα τη καταλάβω πλέον! Τα τελευταία 5 χρόνια δεν με κοροϊδεύει καμία! Ούτε για το ποιο χωριό μένει δεν μπορεί να μου τα μπερδέψει...

Γιατί έχεις γνωρίσει πολλές Μολδαβές τουρίστριες?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Μπορεί και να έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου, αλλά είναι κουκλάρες... (αγαπούλης speaking!!!)  :smitten: :smitten: :smitten:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υ.Γ οι χώρες που αναφέρεις  γερμανιδα/ολλανδεζα/αμερικανιδα/βελγιδα/ +Νορβηγία, Σουηδία τις θεωρώ τις πιο αστοιχείωτες ανεκπαίδευτες και γενικώς τούβλα!

Οι γερμανοειδείς και Σκανδιναυές είναι οι πιο μορφωμένες γκόμενες στον κόσμο.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορούνε να κουνάνε οθωμανικά τον κώλο όπως οι Ελληνίδες ούτε κάνουν το τσιμπούκι που κάνουν οι Σλάβες.
Να δεις Σουηδέζα να λικνίζεται στον ήχο του κλαρίνου είναι σπάνιο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορούνε να κουνάνε οθωμανικά τον κώλο όπως οι Ελληνίδες.

:babycry:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

:springsmile:  :stretcher:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
λοιπον μαγκες ενα παρεμφερες ερωτημα: πως μπορουμε να κοκμπλοκαρουμε ολους τους αραπιδες που την πεφτουν στις τουριστριες που εχουν  ερθει να δοκιμασουν ελληνικη πουτσα???? οι λαθρομεταναστες δεν πρεπει να γαμανε στην ελλαδα ουτε θυλικη γατα... κιομως γαμανε συχνα πιο πολυ απο εμας... αφου δεν μπορουμε να τους απελασουμε προς το παρον πως τους κοκμπλοκαρουμε? εγω εχω κανει διαφορα οπως να βλεπω οτι παει καποιος να πουλησει τις μαλακιες του σε ενα γκομενακι, αν την δω οτι τσιναει λιγο παω και λεω δυνατα να με ακουνε ολοι κατι του στυλ αυτο που κανεις ειναι παρανομο και παω και καθομαι διπλα στη γκομενα πιανοντας σχετικη κουβεντα για 30 δευτερολεπτα και αλλαζοντας την... τοχω κανει 5-6 φορες και εχω παρει 3 τηλ και 1 γαμησι απο τετοιο "πεσιμο"

οσο για τους πλανωδιους ζητουλες γενικα - για να τους ξεφορτωθεις η δε τους μιλας καν η παιρνεις το πιο σκληρο σου υφος και λες οχι - φυγε (επαναλαμβανεις φυγε οτι και να σου λενε μεχρι να παρουν πουλο). ειναι οντως πολυ ενοχλητικοι, σε πολυ προσφατη παλι φαση μιλαγα στα αγλλικα με μια τυπισα (ειναι πολυ πιο εεπιμονοι αν νομιζουν οτι εισαι ξενος) και σε μιση ωρα περασαν και 10 ευκολα... σκληρο βλεμα και προσωπο - του λες φυγε και με τα ματια του λες η παιρνεις τον πουλο η ξεκαβλωνω πανω σου

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

μορφωμενες ειναι αλλα ειναι και βαρβαρες και τους βγαινει αυτο οταν χαλαρωνουν τα ηθη (διακοπες αλκοολ κλπ) και αυτο δεν ειναι παντα υπερ μας.... γιατι μπορει ως βαλκανιοι πουτσαραδες να μην ειμαστε τιποτα φλωρακια αλλα με τη σαρα και τη μαρα που εχει μαζευει εχουν ερθει και πολυ επισης βαρβαροι που λογο βαρβαροτητας εχουν ορισμενες φορες πλεονεμτημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom