ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.876
- Πόντοι
- 216
λοιπον μαγκες ενα παρεμφερες ερωτημα: πως μπορουμε να κοκμπλοκαρουμε ολους τους αραπιδες που την πεφτουν στις τουριστριες που εχουν ερθει να δοκιμασουν ελληνικη πουτσα???? οι λαθρομεταναστες δεν πρεπει να γαμανε στην ελλαδα ουτε θυλικη γατα... κιομως γαμανε συχνα πιο πολυ απο εμας... αφου δεν μπορουμε να τους απελασουμε προς το παρον πως τους κοκμπλοκαρουμε? εγω εχω κανει διαφορα οπως να βλεπω οτι παει καποιος να πουλησει τις μαλακιες του σε ενα γκομενακι, αν την δω οτι τσιναει λιγο παω και λεω δυνατα να με ακουνε ολοι κατι του στυλ αυτο που κανεις ειναι παρανομο και παω και καθομαι διπλα στη γκομενα πιανοντας σχετικη κουβεντα για 30 δευτερολεπτα και αλλαζοντας την... τοχω κανει 5-6 φορες και εχω παρει 3 τηλ και 1 γαμησι απο τετοιο "πεσιμο"
οσο για τους πλανωδιους ζητουλες γενικα - για να τους ξεφορτωθεις η δε τους μιλας καν η παιρνεις το πιο σκληρο σου υφος και λες οχι - φυγε (επαναλαμβανεις φυγε οτι και να σου λενε μεχρι να παρουν πουλο). ειναι οντως πολυ ενοχλητικοι, σε πολυ προσφατη παλι φαση μιλαγα στα αγλλικα με μια τυπισα (ειναι πολυ πιο εεπιμονοι αν νομιζουν οτι εισαι ξενος) και σε μιση ωρα περασαν και 10 ευκολα... σκληρο βλεμα και προσωπο - του λες φυγε και με τα ματια του λες η παιρνεις τον πουλο η ξεκαβλωνω πανω σου
τυπε!
Ενοχλητικοι μικροπωλητες υπαρχουν σε ΚΑΘΕ γωνια της υφηλιου! ΠΑΝΤΟΥ!
Προσωπικα, δεν τους κοβω να γαμανε και τοσο πολύ οσο πιστευεις, αλλα αυτό θα μεινει ένα αναπαντητο ερωτημα για ευνόητους λογους....
Πως να το κανουμε, δεν βλεπω καποιον ανταγωνισμο από πλανοδιους, ουτε και με νοιαζει ιδιαιτερα αν γαμησουν καποια-ξερεις γιατι?
Εάν τυπε μου είναι καποια να γαμηθει μ έναν πλανοδιο μικροπωλητή, δεν σημαινει ντε και καλα ότι μπορει να την γαμουσες εσυ η εγω η καποιος φαινομενικα 'καλυτερος',..αρχιδια!
Η τυπισσα μπορει μεσα της να καυλωσει πχ που θα γαμησει με τον μικροπωλητή/πλανοδιο! ΑΚΡΙΒΩΣ για την ιδιοτητα του, αντε κι ένα χαμογελο πονηρο ξερω γω....
Ποσοι από εαμς δεν γουστάρουμε να γαμησουμε γυναικα που είναι σαπια και παρακμιακη περικες φορες? μονο και μονο επειδή 'κατι' μας βγαζει-ετσι, σαν ανθρωπος θελεις μερικες φορες να βγαλεις γουστα με αυτό που απαξιώνεις ρε παιδι μου!
Μπορει η εκάστοτε τυπισσα να τον εχει μια χαρα τον κυριλλε γκομενο σαν κι εσενα/η εμενα πχ, και σε καλυτερο βαθμο, και σε ποσοτητα! ΠΛΑΝΟΔΙΟ όμως? 'τι εχει να της προσφερει ο πλανόδιος μετανάστης, που δεν μπορω εγω δηλαδη?' αναρωτιομαστε...
μπορει να της προσφερει την 'εμπειρια' ότι θα γαμηθει και θα βγαλει γουστα μ έναν ΠΛΑΝΟΔΙΟ, και να καυλωνει μονο και μονο στην ιδεα του να προσφερει το σαλονατο μουνακι της σ έναν λυσασσμενο παρακατιανο να το χαρει-επειδη του χει λειψει! Σου λεει η γκομενα 'σκεψου πλακα που θα παθει τουτος με την κυριλλομουναρα μου΄-δεν θα χει ξαναδει τετοιο πραγμα, και θα τρελαθει'...
Με πιανεις αδερφε? Όλα παιζουν, στο θεμα γουστου, καυλας, και τυχης-ΟΛΑ όμως!!!!