Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
λοιπον μαγκες ενα παρεμφερες ερωτημα: πως μπορουμε να κοκμπλοκαρουμε ολους τους αραπιδες που την πεφτουν στις τουριστριες που εχουν  ερθει να δοκιμασουν ελληνικη πουτσα???? οι λαθρομεταναστες δεν πρεπει να γαμανε στην ελλαδα ουτε θυλικη γατα... κιομως γαμανε συχνα πιο πολυ απο εμας... αφου δεν μπορουμε να τους απελασουμε προς το παρον πως τους κοκμπλοκαρουμε? εγω εχω κανει διαφορα οπως να βλεπω οτι παει καποιος να πουλησει τις μαλακιες του σε ενα γκομενακι, αν την δω οτι τσιναει λιγο παω και λεω δυνατα να με ακουνε ολοι κατι του στυλ αυτο που κανεις ειναι παρανομο και παω και καθομαι διπλα στη γκομενα πιανοντας σχετικη κουβεντα για 30 δευτερολεπτα και αλλαζοντας την... τοχω κανει 5-6 φορες και εχω παρει 3 τηλ και 1 γαμησι απο τετοιο "πεσιμο"

οσο για τους πλανωδιους ζητουλες γενικα - για να τους ξεφορτωθεις η δε τους μιλας καν η παιρνεις το πιο σκληρο σου υφος και λες οχι - φυγε (επαναλαμβανεις φυγε οτι και να σου λενε μεχρι να παρουν πουλο). ειναι οντως πολυ ενοχλητικοι, σε πολυ προσφατη παλι φαση μιλαγα στα αγλλικα με μια τυπισα (ειναι πολυ πιο εεπιμονοι αν νομιζουν οτι εισαι ξενος) και σε μιση ωρα περασαν και 10 ευκολα... σκληρο βλεμα και προσωπο - του λες φυγε και με τα ματια του λες η παιρνεις τον πουλο η ξεκαβλωνω πανω σου

τυπε!
Ενοχλητικοι μικροπωλητες υπαρχουν σε ΚΑΘΕ γωνια της υφηλιου! ΠΑΝΤΟΥ!
Προσωπικα, δεν τους κοβω να γαμανε και τοσο πολύ οσο πιστευεις, αλλα αυτό θα μεινει ένα αναπαντητο ερωτημα για ευνόητους λογους....

Πως να το κανουμε, δεν βλεπω καποιον ανταγωνισμο από πλανοδιους, ουτε και με νοιαζει ιδιαιτερα αν γαμησουν καποια-ξερεις γιατι?

Εάν τυπε μου είναι καποια να γαμηθει μ έναν πλανοδιο μικροπωλητή, δεν σημαινει ντε και καλα ότι μπορει να την γαμουσες εσυ η εγω η καποιος φαινομενικα 'καλυτερος',..αρχιδια!
Η τυπισσα μπορει μεσα της να καυλωσει πχ που θα γαμησει με τον μικροπωλητή/πλανοδιο! ΑΚΡΙΒΩΣ για την ιδιοτητα του, αντε κι ένα χαμογελο πονηρο ξερω γω....
Ποσοι από εαμς δεν γουστάρουμε να γαμησουμε γυναικα που είναι σαπια και παρακμιακη περικες φορες? μονο και μονο επειδή 'κατι' μας βγαζει-ετσι, σαν ανθρωπος θελεις μερικες φορες να βγαλεις γουστα με αυτό που απαξιώνεις ρε παιδι μου!

Μπορει η εκάστοτε τυπισσα να τον εχει μια χαρα τον κυριλλε γκομενο σαν κι εσενα/η εμενα πχ, και σε καλυτερο βαθμο, και σε ποσοτητα! ΠΛΑΝΟΔΙΟ όμως? 'τι εχει να της προσφερει ο πλανόδιος μετανάστης, που δεν μπορω εγω δηλαδη?' αναρωτιομαστε...
μπορει να της προσφερει την 'εμπειρια' ότι θα γαμηθει και θα βγαλει γουστα μ έναν ΠΛΑΝΟΔΙΟ, και να καυλωνει μονο και μονο στην ιδεα του να προσφερει το σαλονατο μουνακι της σ έναν λυσασσμενο παρακατιανο να το χαρει-επειδη του χει λειψει! Σου λεει η γκομενα 'σκεψου πλακα που θα παθει τουτος με την κυριλλομουναρα μου΄-δεν θα χει ξαναδει τετοιο πραγμα, και θα τρελαθει'...

Με πιανεις αδερφε? Όλα παιζουν, στο θεμα γουστου, καυλας, και τυχης-ΟΛΑ όμως!!!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε!
Ενοχλητικοι μικροπωλητες υπαρχουν σε ΚΑΘΕ γωνια της υφηλιου! ΠΑΝΤΟΥ!
Προσωπικα, δεν τους κοβω να γαμανε και τοσο πολύ οσο πιστευεις, αλλα αυτό θα μεινει ένα αναπαντητο ερωτημα για ευνόητους λογους....

Πως να το κανουμε, δεν βλεπω καποιον ανταγωνισμο από πλανοδιους, ουτε και με νοιαζει ιδιαιτερα αν γαμησουν καποια-ξερεις γιατι?

Εάν τυπε μου είναι καποια να γαμηθει μ έναν πλανοδιο μικροπωλητή, δεν σημαινει ντε και καλα ότι μπορει να την γαμουσες εσυ η εγω η καποιος φαινομενικα 'καλυτερος',..αρχιδια!
Η τυπισσα μπορει μεσα της να καυλωσει πχ που θα γαμησει με τον μικροπωλητή/πλανοδιο! ΑΚΡΙΒΩΣ για την ιδιοτητα του, αντε κι ένα χαμογελο πονηρο ξερω γω....
Ποσοι από εαμς δεν γουστάρουμε να γαμησουμε γυναικα που είναι σαπια και παρακμιακη περικες φορες? μονο και μονο επειδή 'κατι' μας βγαζει-ετσι, σαν ανθρωπος θελεις μερικες φορες να βγαλεις γουστα με αυτό που απαξιώνεις ρε παιδι μου!

Μπορει η εκάστοτε τυπισσα να τον εχει μια χαρα τον κυριλλε γκομενο σαν κι εσενα/η εμενα πχ, και σε καλυτερο βαθμο, και σε ποσοτητα! ΠΛΑΝΟΔΙΟ όμως? 'τι εχει να της προσφερει ο πλανόδιος μετανάστης, που δεν μπορω εγω δηλαδη?' αναρωτιομαστε...
μπορει να της προσφερει την 'εμπειρια' ότι θα γαμηθει και θα βγαλει γουστα μ έναν ΠΛΑΝΟΔΙΟ, και να καυλωνει μονο και μονο στην ιδεα του να προσφερει το σαλονατο μουνακι της σ έναν λυσασσμενο παρακατιανο να το χαρει-επειδη του χει λειψει! Σου λεει η γκομενα 'σκεψου πλακα που θα παθει τουτος με την κυριλλομουναρα μου΄-δεν θα χει ξαναδει τετοιο πραγμα, και θα τρελαθει'...

Με πιανεις αδερφε? Όλα παιζουν, στο θεμα γουστου, καυλας, και τυχης-ΟΛΑ όμως!!!!

λοιπον θα σου πω αρχικα τι προσφερει ο πλανωδιος... ηταν ο πρωτος/μονος που της την επεσε.. ξερεις γιατι? γιατι πηγε να της πουλησει τις μαλακιες του κανοντας παραλληλα καμακι (δε μιλαμε για πακιστανους αλλα σου εγγυομαι οτι και καποιοι πακιστανοι γαμανε).

ποια θα τους κατσει: απο τη σινγλ μιλφ που εχει ερθει διακοπες με το μωρο και θελει να φαει πουτσο, μεχρι την ελληνιδα απο 0 εως 22-23 ετων (καποιες εχουν παντρευτει κιολας). μεχρι την πολωνεζα που ζει στο 20 μενιδι απεναντι απ το σπιτι του. ολες αυτες θα επρεπε να τις πηδαγαμε εμεις (και να τις σπερναμε κιολας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).. εχω δει πολλες φορες τετοιους τυπους να κανουν κονε με μουναρες που δε θα με χαλαγε καθολου να ριξω ενα πουτσο

οχι πλανωδιοι δεν υπαρχουν σε καθε γωνια της υφηλιου και ουτε καν στην σοσιαλιστικη δυση σε τετοιο βαθμο.. δεν ειναι μονο θεμα "δουλειας" που τους "βοηθαει" - σκεψου ποιοι ειναι, εχουν διασχησει τις ζουγκλες ποδαρατο, ειναι πολυ ανωτεροι αρπακτικα απο το μεσο ευνουχισμενο ραντομ ελληνα και δουλευουν οργανωμενα (ο Κμαν ειχε περιγραψει πως δουλευουν οι τουρκοι, βαλε τωρα οτι οι πλανωδιοι συχνα καμακωνουν για την "επιβιωση" τους)...

ναι καποιες γκομενες απλα θελουν να πηδηχτουν με καποιο τελιωμενο αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ, το θεμα ειναι πως τις ακυρωνουμε ωστε να τις φαμε εμεις η καποιος αλλος συναθλητης οταν υποπεσει κατι τετοιο στην αντιληψη μας

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
για να το θεσω απλα ορισμενοι πλανωδιοι γαμανε σχεδον σαν σερβιτοροι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.934
Πόντοι
34.538
για να το θεσω απλα ορισμενοι πλανωδιοι γαμανε σχεδον σαν σερβιτοροι
Φιλε,πρεπει να ναι πολυ παρταλι η τουριστρια αν γαμιεται
με πακια η μαυρους πλανωδιους..

Δεν αξιζει να την σωσεις..
Ασε πόυ θα χει του κοσμου τη βρωμα και μικροβια..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

και να ξερες ποσες κοπελιτσες της διπλανης πορτας εχουν φαει μαυρη η πακικη ψωλη  :happy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Θα σου πω γιατί υπερτερεί το live έναντι του ηλεκτρονικού:
1.Στο ηλεκτρονικό καμάκι βλέπεις φωτός που μπορεί να είναι 5 χρόνια παλιές ή ρετουσαρισμένες και πάντα δείχνουν τη γκόμενα υπό ευννοική γωνία.Στο live βλέπεις την πραγματική εμφάνιση της γκόμενας(μην κοιτάς που οι Τσέχες είναι πιο ειλικρινείς,άλλες φωτοσοπάρουν άγρια τις φωτό)
2.Οταν πας με κοννέ από ίντερνετ χάνεις χρόνο σε ραντεβού που θα μπορούσες να είχες αφιερώσει στο καμάκι
3.Με το live εξασκείσαι στις σλαβικές γλώσσες και βελτιώνεις πολύ τη γκάμα επιλογών.Βέαια πρέπει να ομολογήσω οτι πολωνικά από το ηλεκτρονικό καμάκι έμαθα μιλώντας με εκατοντάδες γκόμενες στα chat.
4.Στο live λεχεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.Μπορείς να πετύχεις τη γκόμενα σε καλή διάθεση.Στο ηλεκτρονικό τα έχει όλα προσκεφτεί.Απλά στο ηλεκτρονικό υπάρχει preselection οι γκόμενες που μπαίνουν και απαντούν θέλουν κατά τεκμήριο να γαμηθούν(εκτός από Ελλάδα που ψάχνουν αυτοεπιβεβαίωση) ενώ στο live δεν ξέρεις από πριν ποια έχει όρεξη,ποια δεν έχει γκόμενο κτλ
5.Στο Tinder δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα όπως στα dating sites εκτός αν έχει γίνει like.Το tinder είναι καλό για άτομα με πολύ δυνατή εμφάνιση.

Μη μου γράφεις τέτοια απλά για να διαφωνούμε

To Tinder τραβαει φωτο από το fb και είναι συνδεδεμένο πολλές φορές και με instagram.
Εγώ ακόμη δεν έχω πετύχει γκόμενα με παλιες ή ψευτικες φωτο,σε καμία χώρα.
Πάντα για Tinder μιλάω.

Γράφεις ''κονέ από internet''...
Το Tinder είναι πολύ γνωστό Sexapp,ο περισσότερος κόσμος για να γαμηθεί έχει γραφτεί.

Στο Tinder ΜΠΟΡΕΙΣ να στείλεις μήνυμα,αρκεί να το αναβαθμισεις με ένα αστείο αντίτιμο.

Εγώ όταν εμενα Θεσσαλονίκη,έβλεπα ότι στους μαύρους με τα βραχιολάκια στην παραλία,
μιλούσαν ή αναρχοάπλυτες ή χοντρομπάζα.
Οι άλλες έκοβαν λάσπη..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν απόρησε ποτέ κανένας, που δεν υπάρχει ούτε ένας που να είπε ότι είναι Αλβανός εδώ μέσα, στο σάη...;
Το "σαη" μας .. είναι το τελευταίο κάστρο Ελληνισμού...Αν μπει και εδώ Αλβαναριό δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο...)))

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στο Tinder ΜΠΟΡΕΙΣ να στείλεις μήνυμα,αρκεί να το αναβαθμισεις με ένα αστείο αντίτιμο.
Με το plus δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα! Ακόμα και με Superlike πρέπει να σου απαντήσει η άλλη! Δεν στέλνεις μνμ έτσι.. Ή υπάρχει και κάτι άλλο?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παλια συχναζα βουντου στο γκαζι για καμακι

εκει ερχοταν κ ο παντελης παντελιδης μετα τα μπουζουκια

κ κατεβαζε μπουκαλακια

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
ολα τα μουνια ο παντελος κ οι φιλοι τα τρωγανε
Μία barwoman από το Voodoo A.M.S την είχα γαμήσει κάποτε, πιο παλιά, πριν πιάσει δουλειά εκεί. Πώς φερόταν? Τη γαμούσαν άλλοι πελάτες πλην του εργαζομένου εκεί Γ.ΓΚ?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μία barwoman από το Voodoo A.M.S την είχα γαμήσει κάποτε, πιο παλιά, πριν πιάσει δουλειά εκεί. Πώς φερόταν? Τη γαμούσαν άλλοι πελάτες πλην του εργαζομένου εκεί Γ.ΓΚ?

δεν καταλαβα ποια λες

που την ειχες γνωρισει πριν?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
και να ξερες ποσες κοπελιτσες της διπλανης πορτας εχουν φαει μαυρη η πακικη ψωλη  :happy:

ε, αμα θελουν να την φανε, ας την φανε στην τελικη!

Εμεις, ΓΙΑΤΙ να χαλασουμε χρονο για να τις μεταπείσουμε? στ @@ μας....
Αμα το παμε ετσι, φιλε μου, την βαψαμε-δεν είναι ότι μας 'μολυναν' τα 'αξιολογα' κορίτσια μας...εταιρον εκάτερον, τυπεα!

εγω μια φορα, τους πακηδες δεν τους βλεπω και πολύ μαχιμους. Όχι ότι εχω διεξαγει καποια ερευνα δηλαδή, αλλα καμακι πακικο δεν εχω πετυχει.

Τωρα, η άλλη μπορει να θελει να φαει υποσαχαρια αφρικανικη ψωλη (μην ξεχναμε ότι ηταν και 'μοδα' αυτό προ καποιοων ετων) και οι γονεις της να μην ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να την στειλουν για σπουδες στην Αγγλια, ώστε να την φαει σωστα...
Τι να κανει το δολιο κοριτσι δηλαδή? Επειδή είναι φτωχομπινεδου να μεινει εκτος? να πεθανει χωρις να χει βιωσει αραποψωλι? δεν είναι ταξικη αδικια?
Γι αυτό σου ρχεται ο μικροπωλητης, κι αναλαμβανει.....χαχαχααχχα

Συνηθως οντως κατι μπαζα απλυτες η χοντρες παιζουν ετσι μπαλα, δεν είναι κακο, καποιος πρεπει να τις γαμησει κι αυτές! Μπορει σε μερικα χρονια να δικαιούνται κι επιδομα που γαμανε τα μπαζα μας, ενώ ανεχονται και τον ελληνιδιστικο χαρακτηρα τους, τυπε!

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
δεν καταλαβα ποια λες

που την ειχες γνωρισει πριν?
Έλα ρε ντοπα, πόσες barwoman είχε-έχει το Voodoo με τα παραπάνω αρχικά? Την είχα γνωρίσει όταν ήταν πολύ μικρή 20χρονο στην προηγούμενη δουλειά της. Γι' αυτό σε ρωτάω αν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή σου για το πόσο ασύστολα τον παίρνει από πελάτες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ε, αμα θελουν να την φανε, ας την φανε στην τελικη!

Εμεις, ΓΙΑΤΙ να χαλασουμε χρονο για να τις μεταπείσουμε? στ @@ μας....
Αμα το παμε ετσι, φιλε μου, την βαψαμε-δεν είναι ότι μας 'μολυναν' τα 'αξιολογα' κορίτσια μας...εταιρον εκάτερον, τυπεα!

εγω μια φορα, τους πακηδες δεν τους βλεπω και πολύ μαχιμους. Όχι ότι εχω διεξαγει καποια ερευνα δηλαδή, αλλα καμακι πακικο δεν εχω πετυχει.

Τωρα, η άλλη μπορει να θελει να φαει υποσαχαρια αφρικανικη ψωλη (μην ξεχναμε ότι ηταν και 'μοδα' αυτό προ καποιοων ετων) και οι γονεις της να μην ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να την στειλουν για σπουδες στην Αγγλια, ώστε να την φαει σωστα...
Τι να κανει το δολιο κοριτσι δηλαδή? Επειδή είναι φτωχομπινεδου να μεινει εκτος? να πεθανει χωρις να χει βιωσει αραποψωλι? δεν είναι ταξικη αδικια?
Γι αυτό σου ρχεται ο μικροπωλητης, κι αναλαμβανει.....χαχαχααχχα

Συνηθως οντως κατι μπαζα απλυτες η χοντρες παιζουν ετσι μπαλα, δεν είναι κακο, καποιος πρεπει να τις γαμησει κι αυτές! Μπορει σε μερικα χρονια να δικαιούνται κι επιδομα που γαμανε τα μπαζα μας, ενώ ανεχονται και τον ελληνιδιστικο χαρακτηρα τους, τυπε!
Φίλε θα σου πω... Αυτές οι πατσαβούρες οι οποίες είναι πολλές και όχι λίγες μειώνουν τις επιλογές μας! Το να πηδήξεις μια που την έχει πάρει μαύρος ή Αλβανός ή ότι άλλο, είναι υποτιμητικό για τον ανθρώπινο εγωισμό μας ασχέτως αν το θηλυκό που το έκανε τον έχει σε πολύ μικρότερο βαθμό έως μηδαμινό!
Μέχρι εδω όλα καλά! Αυτές τη ζωή τους και εμέις τη δική μας...
Όμως μας μειώνουν τις επιλογές όλες αυτές... Επίσης οι χοντρές και οι ατημέλητες, οι ανέραστες, αυτές που έχουν ψυχολογικά με την σεξουαλικότητα, αυτές που καπνίζουν σαν φουγάρα, οι gold diggers μειώνουν και αυτές  τις επιλογές ενός άντρα στην Ελλάδα σε ελάχιστες που πάνω σε αυτές πέφτουν όλοι...
Έτσι παίρνουμε τον δρόμο της ξενιτιάς για να φλερτάρουμε νορμάλ.. Σκέψου και το οικονομικό του θέματος με τα τεράστια κεφάλαια που εξάγονται... 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής----> Η Ουκρανίδα για τον Ουκρανό είναι σχετικά έυκολη
Η Ρωσίδα για το Ρώσο το ίδιο
Η Σουηδέζα τρελένεται για τον Σουηδό
Η Αγγλίδα για τον Άγγλο
Η Ιταλίδα για τον Ιταλό

και έτσι πάει έκτος οτι όλοι οι παραπάνω παίζουν παντού!

Η Ελλεηνίδα γουστάρει τον Αλβανό και τον Μαύρο μέχρι να βρει τον Πιρφόρο γαμπρό!!!

Τελικά τον Έλληνα ποια τον Γουστάρει???

Γιατί εμείς πρέπει να κουραζόμαστε και να κάνουμε τα διπλάσια απ'οτι οι άλλοι Ευρωπαίοι και Ανατολικοί?

By Glock Perfection  Copyright 2012

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom