Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Στέλνει πμΟ Αλεκος τι εγινε ?? ακομη να ξεμπερδευτει ?? τι λες να επαθε ?
Στέλνει πμΟ Αλεκος τι εγινε ?? ακομη να ξεμπερδευτει ?? τι λες να επαθε ?
Μια νορμάλ κοπέλα μας ήρθε και πας φυρί-φυρί να την διώξεις;
Θέλω να μας έρθει καμιά βέλβω, καμιά λουκρητία να σε δω. Να τους κατεβάζεις όλα τα καντίλια της μητρόπολης και να μην τους καίγεται καρφάκι.
Κάνω ό,τι μπορω τύπε.Αυτο το "νορμαλ" σηκωνει πολυ συζητηση αγαπητε ... anyway αν ειναι να φυγει να βρουμε καμια αλλη να φερουμε , αλλα να της κανουμε και ενα interview στην αρχη ...μην μας τυχει παλι καμια "νορμαλ"
Τις αλλες που λες τυπε δεν τις ξερω ... τι ρολο βαραγαν ? Δεν φευγουν με καντηλια μαν οι τυπισες , με τον ωραιο τροπο τις κανεις να φευγουν ...Οσο για την Βιολεττα μην ανυσηχεις , εδω την κοβω να ειναι για καιρο ...
This is how we can understand the words of Werner Heisenberg, the great physicist, who declared that "studying the Ancient Greek language was for me the most important intellectual exercise; there is, in this language, a perfect correspondence between the word and its notional content".
Με υπογραφή Μπαμπινιώτη τύπε (ψάξε στο μέσο της σελίδας)
ΟΚ. I can live with that.
Ο καλός ηθοποιός είναι πάντα οριακός τύπος.....
Κάνω ό,τι μπορω τύπε.
Πού κολλαει η πολιτική παλι?Μη μου παριστάνεις το χαζό. Πρωτογενή πηγούλα σου ζήτησα... Και αν είχες έστω και ελάχιστη επαφή με το χώρο θα διπλοτσεκάριζες κάτι που έχει πει αποκλειστικά ο Μπαμπινιώτης, γιατί έχει υποπέσει σε αρκετά σφάλματα και αυθαιρεσίες. Και δεν μιλάω μόνο για το γνωστό με τους ΠΑΟΚτσήδες. Αλλά εσύ κινείσαι καθαρά πολιτικά, οπότε never mind.
ΥΓ. Πες μας και για τη δήλωση Κίσινγκερ να γελάσουμε λίγο
Κάνω ό,τι μπορω τύπε.
Τύπε το πρόβλημά σου ξέρεις ποιό είναι; Ότι μυγιάζεσαι κατά τη συζήτηση και κάνεις αυτό που κατηγορείς. Επιχειρηματολογείς έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου την πολιτική. Εγώ ούτε υπαινίχτηκα ότι υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές, ούτε μίλησα για εθνικιστική ή διεθνιστική αρθρογραφία. Εσύ τα έκανες και τα δύο. Και ξέρεις γιατί; Για να κάνω και εγώ κάποιες εικασίες όπως έκανες εσύ ψυχογραφώντας με για τον μικροαστισμό μου... Γιατί πιθανότατα είσαι απόφοιτος κάποιας σχολής ανθρωπιστικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών (ή Θεσσαλονίκης όπου φαντάζομαι γίνεται το ίδιο) που έχει καταληφθεί από το κατεστημένο των αριστερών θολοκουλτουριαραίων καθηγητάδων που πιπιλίζει τα μυαλά των φοιτητών με θεωρίες διεθνιστικής, σοσιαλιστικής και επαναστατικής φαντασιώσεως. Λαοί με μηδαμινή πολιτιστική συνεισφορά (όχι επειδή είναι κατώτεροι αλλά επειδή οι συνθήκες δεν τους βοήθησαν να δημιουργήσουν) προβάλλουν την παραμικρή τους κατάκτηση για να τιμήσουν τους προγόνους τους και να ενισχύσουν την εθνική τους συνείδηση. Άλλοι λαοί "δανείζονται" ξένη ιστορία (βλ. ΠΓΔΜ). Εμείς που καλώς ή κακώς δημιουργήσαμε τις βάσεις του δυτικού πολιτισμού θα πρέπει να αυτολογοκρινόμαστε και να αυτουποβιβαζόμαστε για να μη χαρακτηριστούμε φασίστες ή εθνικιστές από τους wannabe επαναστάτες της διανόησης που ορφάνεψαν πολιτικά μετά της κατάρρευση του υπαρκτού και βγάζουν τα σπασμένα τους στα νεαρά μυαλά των ελληνικών πανεπιστημίων; Δεν το καταλαβαίνω αυτό... Αν και απόφοιτος Νομικής, έχω πικρή εμπειρία από μια παρακολούθηση που είχα κάνει ως φοιτητής στο Ιστορικό Αρχαιολογικό. Νόμιζα ότι παραδίδει επισκέπτης καθηγητής από την Τουρκία. Λοιπόν αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει. Και σε όποιον αρέσει.Μη μου παριστάνεις το χαζό. Πρωτογενή πηγούλα σου ζήτησα... Και αν είχες έστω και ελάχιστη επαφή με το χώρο θα διπλοτσεκάριζες κάτι που έχει πει αποκλειστικά ο Μπαμπινιώτης, γιατί έχει υποπέσει σε αρκετά σφάλματα και αυθαιρεσίες. Και δεν μιλάω μόνο για το γνωστό με τους ΠΑΟΚτσήδες. Αλλά εσύ κινείσαι καθαρά πολιτικά, οπότε never mind.
ΥΓ. Πες μας και για τη δήλωση Κίσινγκερ να γελάσουμε λίγο
Γιατί έχετε κολλήσει με τους πούστηδες σαν πούστης; Υπάρχουν και άλλες οριακές καταστάσεις.....η ομοφυλοφιλία όσο πάει παύει να είναι κιόλας και γίνεται in και tredy.Σοφιστίες του αδερφάτου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Φασουλής έχει δηλώσει ότι παλαιότερα τα "τεκνάκια" διέθεταν και κάποιο ίχνος ταλέντου.
Για να γίνει κάποιος καλός ηθοποιός πρέπει να έχει πολυσχιδές ταλέντο και αντίληψη.
Πού κολλαει η πολιτική παλι?
Γιατι ειναι δεξια αντιληψη να θεωρεις την ελληνικη γλωσσα την πληρεστερη?
Δεν με θελει λεει, γιατι ειμαι παντρεμενος.Εσύ είσαι η τελευταία τους ευκαιρία. Να την πιάσεις γκόμενα ν' αρχίσει να ασχολείται μαζί σου μπας και φύγει από δω μέσα
Δεν με θελει λεει, γιατι ειμαι παντρεμενος.
Τύπε το πρόβλημά σου ξέρεις ποιό είναι; Ότι μυγιάζεσαι κατά τη συζήτηση και κάνεις αυτό που κατηγορείς. Επιχειρηματολογείς έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου την πολιτική. Εγώ ούτε υπαινίχτηκα ότι υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές, ούτε μίλησα για εθνικιστική ή διεθνιστική αρθρογραφία. Εσύ τα έκανε και τα δύο. Και ξέρεις γιατί; Για να κάνω και εγώ κάποιες εικασίες όπως έκανες εσύ ψυχογραφώντας με για τον μικροαστισμό μου... Γιατί πιθανότατα είσαι απόφοιτος κάποιας σχολής ανθρωπιστικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών (ή Θεσσαλονίκης όπου φαντάζομαι γίνεται το ίδιο) που έχει καταληφθεί από το κατεστημένο των αριστερών θολοκουλτουριαραίων καθηγητάδων που πιπιλίζει τα μυαλά των φοιτητών με θεωρίες διεθνιστικής, σοσιαλιστικής και επαναστατικής φαντασιώσεως. Λαοί με μηδαμινή πολιτιστική συνεισφορά (όχι επειδή είναι κατώτεροι αλλά επειδή οι συνθήκες δεν τους βοήθησαν να δημιουργήσουν) προβάλλουν την παραμικρή τους κατάκτηση για να τιμήσουν τους προγόνους τους και να ενισχύσουν την εθνική τους συνείδηση. Άλλοι λαοί "δανείζονται" ξένη ιστορία (βλ. ΠΓΔΜ). Εμείς που καλώς ή κακώς δημιουργήσαμε τις βάσεις του δυτικού πολιτισμού θα πρέπει να αυτολογοκρινόμαστε και να αυτουποβιβαζόμαστε για να μη χαρακτηριστούμε φασίστες ή εθνικιστές από τους wannabe επαναστάτες της διανόησης που ορφάνεψαν πολιτικά μετά της κατάρρευση του υπαρκτού και βγάζουν τα σπασμένα τους στα νεαρά μυαλά των ελληνικών πανεπιστημίων; Δεν το καταλαβαίνω αυτό... Αν και απόφοιτος Νομικής, έχω πικρή εμπειρία από μια παρακολούθηση που είχα κάνει ως φοιτητής στο Ιστορικό Αρχαιολογικό. Νόμιζα ότι παραδίδει επισκέπτης καθηγητής από την Τουρκία. Λοιπόν αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει. Και σε όποιον αρέσει.
Ο χρήστης με το νικ: piderof έχει εμμονή και μανία με την αριστερά και νομίζει πως ζει στην σοβιετική ένωση,μην δίνεις σημασία.Δηλαδή αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τους μύθους μας τόσο το χειρότερο για αυτήν.
Για να βάλω και εγώ ένα τσιτάτο ο Σολωμος έλεγε «Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές».
Ο ελληνικός πολιτισμός είναι αρκετά πλούσιος ώστε να μην χρειάζεται να καταφεύγουμε σε... μυθολογία για να τον αναδείξουμε. Στα υπόλοιπα για την αξία της παράδοσης και της εθνικής ταυτότητας συμφωνούμε απόλυτα.
Επιμένω πάντως ότι τους μύθους για τα εκατομμύρια λέξεις, νοηματική γλώσσα που καταλαβαίνουν τα PC κτλ βρίσκεις μόνο σε ακροδεξιά ιστολόγια και δεν έχει βρεθεί κανείς να με διαψεύσει σε αυτό.
Πράγματι έχω πρόβλημα με την αριστερά. Και όπου αριστερά βάλε οτιδήποτε κινείται από τη σοσιαλδημοκρατία ως τον αναρχισμό. Άλλωστε ο Μπερστάιν, ο Λένιν και οι ισπανικές κολλεκτίβες από την ίδια μήτρα ξεπήδησαν. Τρελαίνομαι όταν ακούω για ισότητα, αφρίζω όταν ακούω για Κράτος. Τόσο κακό είναι τύπε; Και αν δεν κάνω λάθος 30 χρόνια στο Ελλαδιστάν σε καθεστώς συγκεκαλυμμένης σοβιετικής οικονομίας ζούμε άρα έχω κι εγώ τα δίκια μου.Ο χρήστης με το νικ: piderof έχει εμμονή και μανία με την αριστερά και νομίζει πως ζει στην σοβιετική ένωση,μην δίνεις σημασία.
Μπορώ να του γνωρίσω όποτε θέλει αρκετούς αριστερούς που βρίζουν το ΠΑΣΟΚ για την υπεραπλούστευση της διδασκαλίας της γλώσσας στα δημοτικά,γυμνάσια και λύκεια και το γεγονός πως πλέον για να μείνεις στην ίδια τάξη θες μέσο.....την ισοπέδωση της παιδείας και άλλα πολλά.
Στο μυαλό του: αριστερά=αναρχία(με την έννοια του χάους) και Τατσόπουλος,Ρεπούση και Νάσος Θεοδωρίδης.....
Η Σοβιετική Ένωση εκτός των άλλων κατέρρευσε επειδή έδινε πετρέλαιο στην Κούβα και έπαιρνε ζάχαρη + γη και ύδωρ.Πράγματι έχω πρόβλημα με την αριστερά. Και όπου αριστερά βάλε οτιδήποτε κινείται από τη σοσιαλδημοκρατία ως τον αναρχισμό. Άλλωστε ο Μπερστάιν, ο Λένιν και οι ισπανικές κολλεκτίβες από την ίδια μήτρα ξεπήδησαν. Τρελαίνομαι όταν ακούω για ισότητα, αφρίζω όταν ακούω για Κράτος. Τόσο κακό είναι τύπε; Και αν δεν κάνω λάθος 30 χρόνια στο Ελλαδιστάν σε καθεστώς συγκεκαλυμμένης σοβιετικής οικονομίας ζούμε άρα έχω κι εγώ τα δίκια μου.
Σωστός αλλά με μία σημείωση: ούτε όπως έχουν τα πράγματα μαθαίνεις αρχαία ελληνικά.μετά την παρακολούθηση της επεξήγησης της ρεπούση στη βουλή επιβεβαιώθηκε ότι οι μπαλότσες έχουν κατακυριεύσει τα βουλευτικά έδρανα.
σύμφωνα με την κυρία ρεπούση, τα αρχαία ελληνικά(κείμενα και γραμματική) αποτελούν μία πλεονάζουσα οντότητα στη ζωή του νεοέλληνα, διότι, σύμφωνα πάντα με την κυρία ρεπούση, άμα συντηρείς τον παρθενώνα και τα υπόλοιπα αρχαία μνημεία, όπως επίσης και τα αρχαία ευρήματα σε μουσεία είναι προτιμότερο απ' το να μαθαίνεις και να διαβάζεις αρχαία.
δηλαδή, ο μέσος έλληνας μπορεί να δώσει 5 ευρώ να πάει στον παρθενώνα, να τον κοιτάζει κανένα μισάωρο και θα του μεταλαμπαδευτούν όλες οι αξίες, οι αρχές που είχαν στην κοινωνία τους οι αρχαίοι.
τι να κλάσει η οδύσσεια ή οι όρνιθες μπροστά στον παρθενώνα; ας μην έχει ιδέα ο νεοέλλην περί αρχαίας φιλοσοφίας/τραγωδία/κωμωδίας/κ.ο.κ. αρκεί να βλέπει τον παρθενώνα.
έχει ένα δίκαιο πάντως. πως θα κόψουμε τον ομφάλιο λώρο μεταξύ αρχαίας ελλάδας και νέας; βυθίζουμε στο σκοτάδι τη μάζα για μερικές γενιές και τσουπ, από εκεί που ξέρανε κάποια πράγματα κουτσά στραβά, τώρα είναι γκαβοί τελείως.
περνάς το αριστερό προοδευτικό σου μύνημα, λες και 2-3 πίπες να καλύψεις τα νώτα σου και τσουπ βγήκε η μεγάλη αφορμή για μεταρρύθμιση.
δηλαδή ο προοδευτισμός τι λέει για την εκπαίδευση;
να κάνουμε μαθηματικά για να ξέρουμε να κάνουμε βασικές πράξεις.
να κάνουμε εμείς και ο κόσμος(ούτε καν φυσική) για να μάθουμε 5-10 βασικά πράγματα για τη φύση/φυσική.
να κάνουμε λίγο νέα ελληνικά για να ξέρουμε ίσα ίσα ορθογραφία και τα υπόλοιπα να τα αφήσουμε για αυτούς που πάνε για καριέρα σε κάθε τομέα.
δηλαδή από τις σχολές θα βγάζουμε είλωτες, με περιορισμένες γνώσεις ίσα ίσα να κάνουν τη δουλειά που έχουν σπουδάσει.
γιατί να μάθεις μιγαδικούς εφόσον δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ π.χ. επεξεργασία σήματος;
γιατί να μάθεις θερμοδυναμική ή μηχανική εάν δεν πρόκειται να κάνεις πειράματα ή έρευνα πάνω σε αυτά;
όλα αυτά για να περιορίσουμε την πιθανή έξαρση της αρχαιολαγνείας;(!)