Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσένα θέλω να σε πηδήξω ,όχι να σε δείρωΑρα εμενα με ξεπερασες πουστρακι ?
Μην μπερδεύουμε τον έρωτα με το σεξ!!!!!
Εσένα θέλω να σε πηδήξω ,όχι να σε δείρωΑρα εμενα με ξεπερασες πουστρακι ?
Φανηκε σαν να την κατηγορείς οτι πλασαρει τον εαυτο της.Τι σκεφτηκες και σε εκανε να γραψεις αυτο ?
Εσένα θέλω να σε πηδήξω ,όχι να σε δείρω
Μην μπερδεύουμε τον έρωτα με το σεξ!!!!!
Σε χαλάει λούγκρα γιατί από αυτό το σύστημα ζεις,αυτό το σύστημα σου επιτρέπει να είσαι απατεωνίσκος της διπλανής πόρτας,σε ένα άλλο σύστημα αν έκανες όσα έκανες θα ήσουν στην φυλακή.
Όλοι πλασάρουμε τον εαυτό μας,αν υπονοούσε ότι η βιολέτα το πάει για βίζιτας ασφαλώς όχι,μια ερασιτέχνης πόρνη είναι όπως τόσες και τόσες.Φανηκε σαν να την κατηγορείς οτι πλασαρει τον εαυτο της.
Φανηκε σαν να την κατηγορείς οτι πλασαρει τον εαυτο της.
Εγώ να σκάβω το χώμα και εσύ στην φυλακή ΜΕΣΑ πούστη και άσχημε!!!!!Να παρακαλας ειδικα εσυ μουνακι , να μεινει αυτο το συστημα , γιατι αν ερθει αλλο εσυ οχι ηθοποιος δεν θα μπορεις να γινεις , αλλα σε βλεπω να παίρνεις τον γκασμα και να κανεις διαπλατυνση σε κανα δρομο στην Χαλκιδικη για να πηγαινουν αυτοι που δουλευουν διακοπες το καλοκαιρι ΑΝΕΤΑ
Η δεύτερη ειναι αυτη με την τιμη απο το μουνί ή οχι? γιατι μπερδευτηκα τωρα.Εσυ την καταλαβες την δευτερη προταση ?
Για δικηγόρος γαμίκουλας πολύ εύκολα μπερδεύεσαιΗ δεύτερη ειναι αυτη με την τιμη απο το μουνί ή οχι? γιατι μπερδευτηκα τωρα.
Δηλαδη τι πρέπει να κατάλαβω απο το ´έχεις μια τιμη που την έχεις αφήσει να κρέμεται απο το μουνι σού? Σορρυ αλλα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.
Γράψε τι εννοείς χωρίς μεταφορές και υπονοούμενα.
Όλοι πλασάρουμε τον εαυτό μας,αν υπονοούσε ότι η βιολέτα το πάει για βίζιτας ασφαλώς όχι,μια ερασιτέχνης πόρνη είναι όπως τόσες και τόσες.
Γράφω από κινητό HTC τύπε με πρόβλεψη κειμένου. Αφού δεν έγραψε Χάμπουργκερ πάλι καλά να λες. Το διόρθωσα μόλις το διάβασα. Αλλά το σ δε θα το διορθώσω. Θα το αφήσω έτσι, σαν μια παραφωνία δηλωτική της υποδεέστερης ελληνικής γλώσσας. Τον Σαίξπηρ να τον διαβάσω πριν ή μετά τον Όμηρο;OK .Άλλαξε και το σ και κάνε το ζ .
Εξάλλου ο Χάϊζενμπεργκ ήταν φυσικός ,όχι γλωσσολόγος .
Είναι πλούσια η Ελληνική γλώσσα ,αλλά λόγω ΚΛΟΠΗΣ η Αγγλική
είναι πλουσιώτερη.
Σου συνιστώ επίσης να διαβάσεις Σεξπηρ στα Αγγλικά .
Θα δεις εκεί τον πλούτο της Αγγλικής Γλώσσας .
Για δικηγόρος γαμίκουλας πολύ εύκολα μπερδεύεσαι
Καλά κάνεις και δε συνεχίζεις τη συζήτηση. Στη θέση σου κι εγώ αυτό θα έκανα. Μην τα λες σε μένα, στον Χάισενμπεργκ πέστα.
Εσύ ποια να τα ξέρεις όλα και νομικά και θέματα γλώσσας,πόσα σπουδαγμένος πια;
Ερασιτέχνις ,μια που αφορά την γλώσσα το θρεντ .
Ηταν δολοφονος 6 μηνες μετα την εκλογη του ως πρωθυπουργός?
Κυκλοφορει πολύς βλαμμένος κοσμος τελολικούικα.
Και αναξιοπρεπής βεβαια.
Σοβαρος ανθρωπος δεν θα πηγαινε να χτυπησει τον πρωθυπουργο της χωρας.
Για δικηγόρος γαμίκουλας πολύ εύκολα μπερδεύεσαι
Θέατρο και πουστιρλίκι είναι μία τέχνη,όχι δύο.Που είναι το περίεργο;
Εχει μπερδέψει τις δύο επιστήμες: νομική & επιβητορική, όπως και εσείς έχετε μπερδέψει τις δύο τέχνες: Θέατρο και πουστιρλίκι.
Εσύ ποια να τα ξέρεις όλα και νομικά και θέματα γλώσσας,πόσα σπουδαγμένος πια;
Σορρυ αλλα αν προσπαθησω να στο εξηγησω νομιζω οτι θα χαθουμε μεσα σε συζητησεις διευκρινήσεων , ειναι πολυ to the point πιστευω , γι αυτο και στο ειπα ετσι ...
Συνηθως η πρωτη εννοια που σου ηρθε στο μυαλο ειναι και η πιο σωστη ;) εμπιστέψου την σκεψη σου ;)