Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι,θα ηθελα και εγω μια απαντηση για αυτο το"παραπανω",το τι σημαινει.

Ε, αφού η Ισιδώρα είπε ότι θέλεις απάντηση, να σου χαλάσω χατίρι;
Έχεις δομημένο λόγο, καλό λεξιλόγιο, έχεις διαβάσει αρκετά και όμως δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που αρνείται συνειδητά να ξεπεράσει κάποιες ιδεολογικές - κοινωνικές αγκυλώσεις με αποτέλεσμα να χάνεις τρελά σε επίπεδο επιχειρηματολογίας...
Σαν κάποια αξιόλογα παιδιά εκτός site ξέρω που ας πούμε η θρσηκοληψία τους, τους οδηγεί να προσπαθούν να δικαιολογησουν παραληρήματα σαν και τα το πρόσφατο του πειραιώς...

ΔΕν μπορώ να παίξω πουστιά στο Φιλήσυχο...

και που ξέρεις εσύ τι οδηγεί ο υ/π;
πως είσαι τόσο σίγουρος πως οδηγεί πόρσε κι όχι φεράρι;
λογιστής του είσαι;

Είχαμε πάει για κόντρες χθες στην πίστα του Λε Μαν...Επίσης ενώ θα μπορούσε να έχει λήαρ τζετ, έχει απλό ελικόπτερο και άργησε μια ωρίτσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...

ΔΕν μπορώ να παίξω πουστιά στο Φιλήσυχο...

δεν υπαρχει χημεια με δαυτον. τεσπα, αν μαθεις οτι ειναι σχετικα εμφανισιμη, πηδα την. στο λεω σοβαρα. βγαζει γουστα.

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Είχαμε πάει για κόντρες χθες στην πίστα του Λε Μαν...Επίσης ενώ θα μπορούσε να έχει λήαρ τζετ, έχει απλό ελικόπτερο και άργησε μια ωρίτσα.

κλασσική περίπτωση "λίγου"
συνέχισε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
δεν υπαρχει χημεια με δαυτον. τεσπα, αν μαθεις οτι ειναι σχετικα εμφανισιμη, πηδα την. στο λεω σοβαρα. βγαζει γουστα.

Αν έχει τρεις θάμνους, δεν λέει ρε Έκτορα. Άσε που την κόβω να έχει και τέταρτο, στο πηγούνι...

Επισκέπτης
Έχεις δομημένο λόγο, καλό λεξιλόγιο, έχεις διαβάσει αρκετά και όμως δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που αρνείται συνειδητά να ξεπεράσει κάποιες ιδεολογικές - κοινωνικές αγκυλώσεις με αποτέλεσμα να χάνεις τρελά σε επίπεδο επιχειρηματολογίας...
Ασε μας ρε ισιε.

Ακου,λεει,εχω και αγκυλωσεις:Eδω πετας/πετατε ΤΑ υψιπετη συμπερασματα εχοντας ΠΛΗΡΗ αγνοια για βασικα γεγονοτα και θα μου πεις για αγκυλωσεις.

Ο αλλος ο τρομπας μπερδεψε τον στρατηγο Γεννηματα με τον ΠΑΣΟΚο Γεννηματα και θα μου πειτε για κολληματα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ασε μας ρε ισιε.

Ακου,λεει,εχω και αγκυλωσεις:Eδω πετας/πετατε ΤΑ υψιπετη συμπερασματα εχοντας ΠΛΗΡΗ αγνοια για βασικα γεγονοτα και θα μου πεις για αγκυλωσεις.

Ο αλλος ο τρομπας μπερδεψε τον στρατηγο Γεννηματα με τον ΠΑΣΟΚο Γεννηματα και θα μου πειτε για κολληματα.

Εγώ και εσύ μιλάμε εν προκειμένω..
Τί σχέση έχει ο Λάκης και γιατί πεταγεται η Ισιδώρα, δεν το ξέρω.
Και είσαι σίγουρος ότι στο θέμα των κολλημάτων και των αγκυλώσεων σε τιμά να συγκρίνεσαι με τον Λάκη;

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Και είσαι σίγουρος ότι στο θέμα των κολλημάτων και των αγκυλώσεων σε τιμά να συγκρίνεσαι με τον Λάκη;

Τι έγινε? "Έφυγε"?
κοτττττ.......κοτ..........κοττττττττττττττττττ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
διότι μιλούσες σε φόρουμ κι όχι μέσω πιεμ ίσως;

Ναι αλλά απευθυνόμουν προσωπικά στον υ/π και ο πλέον αρμόδιος να ζητήσει διευκρινίσεις ήταν ο ίδιος και όχι αυτόκλητοι προστάτες, λες και τους χρειάζεται;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι αλλά απευθυνόμουν προσωπικά στον υ/π και ο πλέον αρμόδιος να ζητήσει διευκρινίσεις ήταν ο ίδιος και όχι αυτόκλητοι προστάτες, λες και τους χρειάζεται;

κατι σου'πα

Επισκέπτης
Ειμαι ΟΚ με τον εαυτο μου,δεν χρωσταω,μου χρωστανε-γενικως.
Επισης δεν μιλαω για κατι αν δεν το ψιλοκατεχω-τουλαχιστον:Σε αντιθεση με σενα και τον Λακη.
Αν θες εξηγεις στην Ισιδωρα τι ακριβως εννοουσες,προβλημα δεν εχω.

Και κατι ακομη:To να εχεις εσυ,η ο οποιοσδηποτε,αγνοια για την φατσα του Βαν Φλητ πχ δεν ειναι εγκλημα για μενα.
Ειναι κατανοητο,γιατι τα σκατα αυτου του τοπου μενουν στην αφανεια-οχι αδικαιολογητα.
Μαλακια και βλακεια ειναι να επαιρεσαι για τον Βαν Φλητ εχοντας ΑΓΝΟΙΑ.
Η επιλογη ειναι δικια σου βεβαιως.

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

που την είδες την προστασία;
σε ρώτησα κάτι απλό, εσύ το γύρισες στην τρελίτσα, εγώ κατάλαβα.
τόσο απλό.

Επισκέπτης
Δημοσια λεω οτι προβλημα με την παρεμβαση της Ισιδωρας δεν εχω.
Παμ'παρακατω τωρα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν γίνεται ρε τύπε. Δεν θα μπορώ να κοιτάξω τον Φιλήσυχο στα μάτια μετά.

Ειμαι ΟΚ με τον εαυτο μου,δεν χρωσταω,μου χρωστανε-γενικως.
Επισης δεν μιλαω για κατι αν δεν το ψιλοκατεχω-τουλαχιστον:Σε αντιθεση με σενα και τον Λακη.
Αν θες εξηγεις στην Ισιδωρα τι ακριβως εννοουσες,προβλημα δεν εχω.

Ε, άμα είσαι ΟΚ με τον εαυτό σου, πάω πάσο.
Και δυστυχώς μιλάς συχνά χωρίς να ξέρεις ή ακόμη χειρότερα, να έχεις ελλιπέστατη εικόνα (βλέπε πχ το "δωστε τους χαρτιά να φύγουν"...
Όσο για την Ισιδώρα, θυμίζει λίγο αμερικάνικο ιππικό εν προκειμένω αν και δεν έχει την αποτελεσματικότητά του.

Και κατι ακομη:To να εχεις εσυ,η ο οποιοσδηποτε,αγνοια για την φατσα του Βαν Φλητ πχ δεν ειναι εγκλημα για μενα.
Ειναι κατανοητο,γιατι τα σκατα αυτου του τοπου μενουν στην αφανεια-οχι αδικαιολογητα.
Μαλακια και βλακεια ειναι να επαιρεσαι για τον Βαν Φλητ εχοντας ΑΓΝΟΙΑ.
Η επιλογη ειναι δικια σου βεβαιως.

Μολόγα το, σε τρελαίνει να βλέπεις τη φάτσα του!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom