Επισκέπτης
Για τα χρέη στην Εφορία των 35.000.000€ που διέγραψε ο Παπακωνσταντίνου πρόσφατα
θα πει τίποτε κανένα ρουφιανάκι του ΠΑΣΟΚ ;;;;;;;
θα πει τίποτε κανένα ρουφιανάκι του ΠΑΣΟΚ ;;;;;;;
«Ενα από τα μεγαλύτερα δώρα που έφερε η επιστήμη στον κόσμο είναι η συνεχιζόμενη εξάλειψη του υπερφυσικού. Αυτό το μάθημα μου δίδαξε ο πατέρας μου, ότι η γνώση απελευθερώνει τον άνθρωπο από τη δεισιδαιμονία... Καθώς εμβαθύνουμε στη γνώση, το διανοητικό σκοτάδι που μας τυλίγει φωτίζεται και γνωρίζουμε καλύτερα την ομορφιά και το θαύμα του φυσικού κόσμου»
Δακρυσα απο το μεστο συναισθηματων"καθημερινο"πονημα.
Μια απορια εχω μονο...Οσοι πιστευουν οτι οι εγχρωμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λιγοτερο ευφυεις απο τους λευκους,ειναι μηπως δεισιδαιμονες?
+1000 και από εμένα για pale blue dot, αλλά αυτό που είπε ο Watson ...+
ή αλλιως pale blue dot
«Ενα από τα μεγαλύτερα δώρα που έφερε η επιστήμη στον κόσμο είναι η συνεχιζόμενη εξάλειψη του υπερφυσικού. Αυτό το μάθημα μου δίδαξε ο πατέρας μου, ότι η γνώση απελευθερώνει τον άνθρωπο από τη δεισιδαιμονία... Καθώς εμβαθύνουμε στη γνώση, το διανοητικό σκοτάδι που μας τυλίγει φωτίζεται και γνωρίζουμε καλύτερα την ομορφιά και το θαύμα του φυσικού κόσμου»
κατι που ξεχασα να ρωτησω
-στο κοκορετσι βαζεις και μπολια;
-τα αντερακια τα τυλιγεις με την κλασικη τεχνικη γυρω γυρω (ενας γυρναει-ενας τυλιγει) ή
με την πλεχτή τεχνικη;
Μια από τις πιο πρώιμες εκφάνσεις της ιδέας αυτής δίδεται απο τον Σοπενάουερ ("Το φώς της επιστήμης και της προόδου θα εξαλείψει σιγά-σιγά το σκοτάδι της προκατάληψης και των δεισιδαιμονιών"), αλλά εγώ τείνω να συμφωνώ με άλλες θέσεις όπως του Γιάλομ.
Ερωτησούλες ο θανούλης κι ο μανωλίδης.
Απαντήσεις έχεις;
Γι'αυτούς τους δύο ειδικά ούτε καν τον κόπο να τους γράψω στ'αρχίδια μου δε θα έκανα.
Κανένας διάλογος μπας και, αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί τους, πάνε στο διάολο ησύχως και γλιτώσουν τα χειρότερα.
Απαντήσεις έχεις;
περιμένεις και εσύ απάντηση πό αριστερό/αναρχοαυτόνομο ????
μία είναι η απάντηση (σε διαφορετικές variations βέβαια)... "κονσερβοκούτι"....
Άσε ρε τύπε να μας το πει με δικά του λόγια...
Άσε ρε τύπε να μας το πει με δικά του λόγια...
Σ'αρέσει να τ'ακούς?
Ή επειδή εσύ θεωρεις ότι κάθε μαλακία που ξερνάει κάποιος πρέπει απαραιτήτως να έχει και απάντηση, νομίζεις ότι το ίδιο θεωρούμε όλοι?
Δεν ασχολούμαι με μανωλίδηδες και σία κι ούτε με κουβέντα γύρω από αυτούς, epsecially όταν δεν έχω χρόνο για καυλάντισμα.
Βρείτε τα μόνοι σας δε'ναι δύσκολο.
Σ'αρέσει να τ'ακούς?
Ή επειδή εσύ θεωρεις ότι κάθε μαλακία που ξερνάει κάποιος πρέπει απαραιτήτως να έχει και απάντηση, νομίζεις ότι το ίδιο θεωρούμε όλοι?
Δεν ασχολούμαι με μανωλίδηδες και σία κι ούτε με κουβέντα γύρω από αυτούς, epsecially όταν δεν έχω χρόνο για καυλάντισμα.
Βρείτε τα μόνοι σας δε'ναι δύσκολο.
εσύ ποιά έκδοση προτείνεις ???
ροχάλες? κονσερβοκούτια? κλωτσιές και μπουνιές? κρεμάλες? πηγάδες?
εσύ ποιά έκδοση προτείνεις ???
ροχάλες? κονσερβοκούτια? κλωτσιές και μπουνιές? κρεμάλες? πηγάδες?
Δηλαδή αρνείσαι σε έλληνες βουλευτές να απευθύνουν ερωτήσεις σε υπουργό και μάλιστα τους απειλείς με συνέπειες αν δεν κάτσουν ήσυχοι...
Φυσικά αν έβγαινε κανά χρυσαύγουλο και έλεγε κάτι ανάλογο για βουλευτή του τσύριζα, κάποιοι θα κλαίγονταν για φίμωση, φασιμό κτλ.
Άσ'τα πούστικα και μην πας να βάλεις λόγια.
Δε μίλησα για το τι θα κάνουν οι βουλευτές.
Από τη στιγμή που είναι εκεί κάποιοι αναγκαστικά πρέπει να ασχοληθούν και μαζί τους. Εκτός από αυτούς τους κάποιους όμως, κανείς άλλος κατ'εμέ.
Δεν είμαι βουλευτής και ούτε αναφερόμουν σε αυτούς που υποχρεούνται να δώσουν απάντηση στην κάθε μαλακία που θα ρωτήσει η καρατζαφυρεροπαρέα.
You are smarter than that.
Γι'αυτούς τους δύο ειδικά ούτε καν τον κόπο να τους γράψω στ'αρχίδια μου δε θα έκανα.
Κανένας διάλογος μπας και, αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί τους, πάνε στο διάολο ησύχως [size=10pt]και γλιτώσουν τα χειρότερα.[/size]