Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για τα χρέη στην Εφορία των 35.000.000€ που διέγραψε ο Παπακωνσταντίνου πρόσφατα
θα πει τίποτε κανένα ρουφιανάκι του ΠΑΣΟΚ ;;;;;;;

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
«Ενα από τα μεγαλύτερα δώρα που έφερε η επιστήμη στον κόσμο είναι η συνεχιζόμενη εξάλειψη του υπερφυσικού. Αυτό το μάθημα μου δίδαξε ο πατέρας μου, ότι η γνώση απελευθερώνει τον άνθρωπο από τη δεισιδαιμονία... Καθώς εμβαθύνουμε στη γνώση, το διανοητικό σκοτάδι που μας τυλίγει φωτίζεται και γνωρίζουμε καλύτερα την ομορφιά και το θαύμα του φυσικού κόσμου»

+

ή αλλιως pale blue dot

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δακρυσα απο το μεστο συναισθηματων"καθημερινο"πονημα.

Μια απορια εχω μονο...Οσοι πιστευουν οτι οι εγχρωμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λιγοτερο ευφυεις απο τους λευκους,ειναι μηπως δεισιδαιμονες?

είναι το ίδιο μαλάκες με όσουν πιστεύουν ότι οι εγχρωμοι είναι περισσότερο ευφυείς από τους λευκούς...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
+

ή αλλιως pale blue dot
+1000 και από εμένα για pale blue dot, αλλά αυτό που είπε ο Watson ...

«Ενα από τα μεγαλύτερα δώρα που έφερε η επιστήμη στον κόσμο είναι η συνεχιζόμενη εξάλειψη του υπερφυσικού. Αυτό το μάθημα μου δίδαξε ο πατέρας μου, ότι η γνώση απελευθερώνει τον άνθρωπο από τη δεισιδαιμονία... Καθώς εμβαθύνουμε στη γνώση, το διανοητικό σκοτάδι που μας τυλίγει φωτίζεται και γνωρίζουμε καλύτερα την ομορφιά και το θαύμα του φυσικού κόσμου»

... δεν είναι σωστό, άσχετα αν φαινομενικά θα έπρεπε!!!

Μια από τις πιο πρώιμες εκφάνσεις της ιδέας αυτής δίδεται απο τον Σοπενάουερ ("Το φώς της επιστήμης και της προόδου θα εξαλείψει σιγά-σιγά το σκοτάδι της προκατάληψης και των δεισιδαιμονιών"), αλλά εγώ τείνω να συμφωνώ με άλλες θέσεις όπως του Γιάλομ.
Οτι δλδ. το αποτέλεσμα εν τέλει δεν είναι αυτό αλλά αντιστρέφεται: Οι οπισθοδρομικοί συσπειρώνονται και τα πράγματα ίσως είναι και χειρότερα.
Το βρίσκω ευφυές και αυτονόητο ... πιστεύεις ότι αν μιλήσεις με ορθολογικότητα σε ένα κολλημένο θα τον ξεκολλήσεις ή μήπως θα τον εκνευρίσεις, ιδίως όταν έχεις (έστω και άθελα σου και πολύ προσεκτκά) ξεμπροστιάσει την άγνοια του και δεν μπορεί να σε αντικρούσει (...λόφω ορθολογικότητας της επιχειρηματολογίας σου)???
Αν ήταν έτσι Θα κάναμε μαθήματα αρετής ή/και διαλέξεις σε κολλημένους/διεφθαρμένους/φυλακισμένους κλπ. και τα πάντα θα διορθώνονταν!

Απλά επειδή αυτή η διαδικασία σε έναν ανοιχτόμυαλο του φαίνεται από προφανής εώς αυτονόητη, του δίνει αυτή την ψευδαίσθηση...

Τρανταχτό παράδειγμα των ανωτέρω ο βολταιρούλης45 ... ο ορθός μου λόγος του φαίνεται αδιανόητο να του αντιπαρατεθεί, οπότε και απλά κραυγάζει :"τσουνάμι (αυτή την λέξη έμαθε πρόσφατα) μαλακίας"!!!
Ο σκοταδισμός στο μεγαλείο του!!! :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 κατι που ξεχασα να ρωτησω

-στο κοκορετσι βαζεις και μπολια;
  -τα αντερακια τα τυλιγεις με την κλασικη τεχνικη γυρω γυρω (ενας γυρναει-ενας τυλιγει) ή

με την πλεχτή τεχνικη;

- Όχι
- Κλασσική τεχνική

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μια από τις πιο πρώιμες εκφάνσεις της ιδέας αυτής δίδεται απο τον Σοπενάουερ ("Το φώς της επιστήμης και της προόδου θα εξαλείψει σιγά-σιγά το σκοτάδι της προκατάληψης και των δεισιδαιμονιών"), αλλά εγώ τείνω να συμφωνώ με άλλες θέσεις όπως του Γιάλομ.

Ρε Φύρδην Μίγδην την κουνάς λίγο την αχλαδιά;

Άκου Γιάλομ....

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
www.thanos-plevris.gr/boyli/epithesi-anarxikon-ston-nompelista-kathigiti-watson.html]http://www.thanos-plevris.gr/boyli/epithesi-anarxikon-ston-nompelista-kathigiti-watson.html[/url]

Επίθεση Αναρχικών στον Νομπελίστα Καθηγητή Watson

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Θέμα: Επίθεση αναρχικών στον νομπελίστα καθηγητή Watson

Την Πέμπτη 14 Απριλίου ο επιφανής καθηγητής James Watson τιμηθείς με βραβείο Nobel γιατί ανακάλυψε τον διπλό έλικα στο DNA, την κατά πολλούς μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνα μας, ήταν επίσημος προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Πατρών για να μιλήσει στο 12ο Συνέδριο Χημείας. Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου εισήλθαν στον χώρο του αμφιθεάτρου αναρχικοί και ακροαριστεροί, και επιτεθήκαν στους διοργανωτές και στον νομπελίστα καθηγητή χαρακτηρίζοντας τον ως «ρατσιστή»! Τελικώς υπό την γενική κατακραυγή των παρευρισκομένων και την σθεναρή στάση της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου οι αναρχικοί αποχώρησαν. Το συγκεκριμένο γεγονός πέραν του ότι εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως το περιβόητο «πανεπιστημιακό άσυλο» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα προπέτασμα για την ακροαριστερή τρομοκρατία.

Συνεπώς ερωτάσθε,

Α) Έχουν υποβληθεί μηνύσεις από το Πανεπιστήμιο Πατρών για την επίθεση;

Β) Πως σκοπεύει το Υπουργείο να αντιμετωπίσει επιτέλους αυτά τα φαινόμενα βίας και τρομοκρατίας της άκρας αριστεράς;

Αθήνα 15.04.2011

Οι ερωτώντες βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ερωτησούλες ο θανούλης κι ο μανωλίδης.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Απαντήσεις έχεις;

Γι'αυτούς τους δύο ειδικά ούτε καν τον κόπο να τους γράψω στ'αρχίδια μου δε θα έκανα.

Κανένας διάλογος μπας και, αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί τους, πάνε στο διάολο ησύχως και γλιτώσουν τα χειρότερα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γι'αυτούς τους δύο ειδικά ούτε καν τον κόπο να τους γράψω στ'αρχίδια μου δε θα έκανα.

Κανένας διάλογος μπας και, αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί τους, πάνε στο διάολο ησύχως και γλιτώσουν τα χειρότερα.

Όταν λες χειρότερα τί εννοείς;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
περιμένεις και εσύ απάντηση πό αριστερό/αναρχοαυτόνομο ????

μία είναι η απάντηση (σε διαφορετικές variations βέβαια)... "κονσερβοκούτι"....

Άσε ρε τύπε να μας το πει με δικά του λόγια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εεεε ας μας δώσει και αυτός την δική του version... όχι ότι θα αλλάξει τίποτε αλλά που ξέρεις .. μπορεί να είναι περισσότερο ευρηματικός (ήτοι IQ ανω του τετράχρονου) ...  :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Σ'αρέσει να τ'ακούς?

Ή επειδή εσύ θεωρεις ότι κάθε μαλακία που ξερνάει κάποιος πρέπει απαραιτήτως να έχει και απάντηση, νομίζεις ότι το ίδιο θεωρούμε όλοι?

Δεν ασχολούμαι με μανωλίδηδες και σία κι ούτε με κουβέντα γύρω από αυτούς, epsecially όταν δεν έχω χρόνο για καυλάντισμα.

Βρείτε τα μόνοι σας δε'ναι δύσκολο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σ'αρέσει να τ'ακούς?

Ή επειδή εσύ θεωρεις ότι κάθε μαλακία που ξερνάει κάποιος πρέπει απαραιτήτως να έχει και απάντηση, νομίζεις ότι το ίδιο θεωρούμε όλοι?

Δεν ασχολούμαι με μανωλίδηδες και σία κι ούτε με κουβέντα γύρω από αυτούς, epsecially όταν δεν έχω χρόνο για καυλάντισμα.

εσύ ποιά έκδοση προτείνεις ???

ροχάλες? κονσερβοκούτια? κλωτσιές και μπουνιές? κρεμάλες? πηγάδες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σ'αρέσει να τ'ακούς?

Δηλαδή αρνείσαι σε έλληνες βουλευτές να απευθύνουν ερωτήσεις σε υπουργό και μάλιστα τους απειλείς με συνέπειες αν δεν κάτσουν ήσυχοι...
Φυσικά αν έβγαινε κανά χρυσαύγουλο και έλεγε κάτι ανάλογο για βουλευτή του τσύριζα, κάποιοι θα κλαίγονταν για φίμωση, φασιμό κτλ.

εσύ ποιά έκδοση προτείνεις ???

ροχάλες? κονσερβοκούτια? κλωτσιές και μπουνιές? κρεμάλες? πηγάδες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δηλαδή αρνείσαι σε έλληνες βουλευτές να απευθύνουν ερωτήσεις σε υπουργό και μάλιστα τους απειλείς με συνέπειες αν δεν κάτσουν ήσυχοι...
Φυσικά αν έβγαινε κανά χρυσαύγουλο και έλεγε κάτι ανάλογο για βουλευτή του τσύριζα, κάποιοι θα κλαίγονταν για φίμωση, φασιμό κτλ.

Άσ'τα πούστικα και μην πας να βάλεις λόγια.

Δε μίλησα για το τι θα κάνουν οι βουλευτές.

Από τη στιγμή που είναι εκεί κάποιοι αναγκαστικά πρέπει να ασχοληθούν και μαζί τους. Εκτός από αυτούς τους κάποιους όμως, κανείς άλλος κατ'εμέ.

Δεν είμαι βουλευτής και ούτε αναφερόμουν σε αυτούς που υποχρεούνται να δώσουν απάντηση στην κάθε μαλακία που θα ρωτήσει η καρατζαφυρεροπαρέα.

You are smarter than that.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άσ'τα πούστικα και μην πας να βάλεις λόγια.

Δε μίλησα για το τι θα κάνουν οι βουλευτές.

Από τη στιγμή που είναι εκεί κάποιοι αναγκαστικά πρέπει να ασχοληθούν και μαζί τους. Εκτός από αυτούς τους κάποιους όμως, κανείς άλλος κατ'εμέ.

Δεν είμαι βουλευτής και ούτε αναφερόμουν σε αυτούς που υποχρεούνται να δώσουν απάντηση στην κάθε μαλακία που θα ρωτήσει η καρατζαφυρεροπαρέα.

You are smarter than that.

Δεν θα ασχολιόμουν καν με το τί έγραψες, καθότι έχεις κάθε δικαίωμα να τους θεωρείς μαλάκες, βλάκες, γκάου, αν δεν έγραφες:

Κανένας διάλογος μπας και, αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί τους, πάνε στο διάολο ησύχως [size=10pt]και γλιτώσουν τα χειρότερα.[/size]

ΌΠως αντιλαμβάνεσαι, γιατί και εσύ είσαι έξυπνο παλικάρι και το εννοώ, αυτό ακούγεται κάπως ... τραμπουκοφασιστικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom