Επισκέπτης
Έκανα εγω διασύνδεση αρχαίων με πληροφορικής? είσαι μεθυσμένος?
Επίσης αν γράψεις ένα Greek language στο google θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.
Μη με κανείς να κάνω copy paste.
βιολέττα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ;;;
Έκανα εγω διασύνδεση αρχαίων με πληροφορικής? είσαι μεθυσμένος?
Επίσης αν γράψεις ένα Greek language στο google θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.
Μη με κανείς να κάνω copy paste.
Εγω μπορω να βλεπω απο το τηλεσκοπιο?αν βρω ΜΙΑ ΛΕΞΗ της αρχαίας ελληνικής με διπλή σημασία ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ 03.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΑ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΤΝΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΩ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΩ;;;
Οπως λεει και η Βιολεττα, παντου δεξιους, φασιστες και ακροδεξιους βλεπετε...
Εκει εστιαζει, γιατι ειναι κατι ΔΙΚΟ ΤΟΥ...το κακό είναι ότι από όλα όσα ξέρει παραπάνω από εσένα ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ...
Το ότι τους έχεις χωμένους στην κωλάρα σου δε βοηθάει και πολύ βέβαια.
Που να ανατρέχεις κάθε φορά....
αν βρω ΜΙΑ ΛΕΞΗ της αρχαίας ελληνικής με διπλή σημασία ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ 03.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΑ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΤΝΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΩ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΩ;;;
Εκει εστιαζει, γιατι ειναι κατι ΔΙΚΟ ΤΟΥ...
Κατανοητο ή μπα?
Βρες μου εσυ λέξη στα αγγλικά που να περιγράφει το χειρομορφο άτομο του άνθρακα.
Δεν υπαρχει
Το λένε chiral απο το χέιρ.
Το πιο απλο παράδειγμα που μπορούσα να σκεφτώ η ώρα μιάμιση τα μεσάνυχτα!
1)Aν κάποιος μεγαλώσει με στερήσεις και μετα ´ανελθεί´ μαγκιά του.
2)Επίσης ψυχογραφησεις απο ένα μπουρδελοσαιτ μόνο ένας ανασφαλής θα έκανε.
το αστείο είναι ότι αυτός για να είναι πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας επέλεξε να μάθει ΚΑΙ τα αρχαία ελληνικά.το κακό είναι ότι από όλα όσα ξέρει παραπάνω από εσένα ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ...
Βλεπεις λοιπον οτι δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθει να σας πεισει κανενας?ακόμα 10^ν τέτοιες μπόυρδες και τα 2207520000 δευτερόλεπτα που σου δόθηκαν να ζήσεις πάνω σ αυτόν τον πλανήτη πάνε ολότελα χαμένα, μαζί με του χασοδίκη...
1)Για αυτό ούτε συζήτηση. Αλλά κάποια notions μικροαστισμού (όπως π.χ η περιφρόνηση για όσους δεν τα "κατάφεραν") παραμένουν. Και δεν μιλάω τώρα για τον piderof. Το έχω δει και σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους αυτό.
2)Ή από επαγγελματική διαστροφή.
Και παραβλέποντας το ότι και εσύ έκανες ψυχογράφηση...
BTW η επιτυχία αυτού του σαιτ είναι ότι συζητάμε τα πάντα χωρίς καθωσπρεπισμό.
Εγω μπορω να βλεπω απο το τηλεσκοπιο?
ακόμα 10^ν τέτοιες μπόυρδες και τα 2207520000 δευτερόλεπτα που σου δόθηκαν να ζήσεις πάνω σ αυτόν τον πλανήτη πάνε ολότελα χαμένα, μαζί με του χασοδίκη...
το αστείο είναι ότι αυτός για να είναι πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας επέλεξε να μάθει ΚΑΙ τα αρχαία ελληνικά.
εσύ από την άλλη μας λες ότι είναι κάτι δευτερεύον.
χαίρομαι που εστιάζω σε αναγνωρισμένες αξίες που ξέρουν να εκτιμούν μορφωμένοι άνθρωποι.
alex71, πες μας σε παρακαλώ:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ;
είναι πολύ σημαντικό να μας δώσεις να καταλάβουμε το επίπεδο αντίληψης μέσα στο οποίο έφτασες 40 χρονών
προς αποφυγή τεράστιας και ανεπανόρθωτης δημόσιας έκθεσης, σου επιτρέπεται να googlareis
Αστερι ειναι κατι που λαμπει στον ουρανό.alex71, πες μας σε παρακαλώ:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ;
είναι πολύ σημαντικό να μας δώσεις να καταλάβουμε το επίπεδο αντίληψης μέσα στο οποίο έφτασες 40 χρονών
προς αποφυγή τεράστιας και ανεπανόρθωτης δημόσιας έκθεσης, σου επιτρέπεται να googlareis