Νέα

Μ. Ρεπούση: Μετα τα θρησκευτικά ζητά κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αν βρω ΜΙΑ ΛΕΞΗ της αρχαίας ελληνικής με διπλή σημασία ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ 03.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΑ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΤΝΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΩ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΩ;;;
Εγω μπορω να βλεπω απο το τηλεσκοπιο?

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.429
Πόντοι
2.886
Το ότι τους έχεις χωμένους στην κωλάρα σου δε βοηθάει και πολύ βέβαια.

Που να ανατρέχεις κάθε φορά....

Λυπούμαι ,δεν είμαι ομοφυλόφιλος σαν και σένα Βολταιράκο !  :2funny:
Βρήκες κανένα επιβήτορα ,ή είσαι μόνο και έρημο δροσερό αγόρι ;  :2funny:
Το χαρτζηλικι που σου δίνει ο μπαμπας σου σου φτάνει για τον επιβήτορά σου
ή είναι λίγο και  σε παράτησε ;  :2funny: :2funny: :2funny:
Βολταιρολούγκρααααααααααααααααααααααααααααααααα !  :2funny: :2funny:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
αν βρω ΜΙΑ ΛΕΞΗ της αρχαίας ελληνικής με διπλή σημασία ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ 03.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΑ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΤΝΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΩ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΩ;;;

Βρες μου εσυ λέξη στα αγγλικά που να περιγράφει το χειρομορφο άτομο του άνθρακα.
Δεν υπαρχει
Το λένε chiral απο το χέιρ.

Το πιο απλο παράδειγμα που μπορούσα να σκεφτώ η ώρα μιάμιση τα μεσάνυχτα!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
[size=10pt][size=10pt]βρεθηκε αρχαια πολυκατοικια στο Αιγαλεω .
τρεχτε οι αρχαιοπληκτοι
[/size][/size]

DSC00990.jpg

Επισκέπτης
Εκει εστιαζει, γιατι ειναι κατι ΔΙΚΟ ΤΟΥ...
Κατανοητο ή μπα?

αυτή είναι η διαφορά σου με τον ξένο, ότι για σένα δικό σου είναι αυτό που είναι εντός ελληνικών συνόρων, ενώ γι αυτόν κάτι περισσότερο, ή μάλλον πολλά περισσότερα

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
 Ωχ, κάποιον έπηξα, βαράει αναβολή. Συγνώμμη κύριε διοικητά, δεν το ξανακάνω, αφηρημένος.

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βρες μου εσυ λέξη στα αγγλικά που να περιγράφει το χειρομορφο άτομο του άνθρακα.
Δεν υπαρχει
Το λένε chiral απο το χέιρ.

Το πιο απλο παράδειγμα που μπορούσα να σκεφτώ η ώρα μιάμιση τα μεσάνυχτα!

ακόμα 10^ν τέτοιες μπόυρδες και τα 2207520000 δευτερόλεπτα που σου δόθηκαν να ζήσεις πάνω σ αυτόν τον πλανήτη πάνε ολότελα χαμένα, μαζί με του χασοδίκη...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
1)Aν κάποιος μεγαλώσει με στερήσεις και μετα ´ανελθεί´ μαγκιά του.

2)Επίσης ψυχογραφησεις απο ένα μπουρδελοσαιτ μόνο ένας ανασφαλής θα έκανε.

1)Για αυτό ούτε συζήτηση. Αλλά κάποια notions μικροαστισμού (όπως π.χ η περιφρόνηση για όσους δεν τα "κατάφεραν") παραμένουν. Και δεν μιλάω τώρα για τον piderof. Το έχω δει και σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους αυτό.

2)Ή από επαγγελματική διαστροφή.  :birdman:
Και παραβλέποντας το ότι και εσύ έκανες ψυχογράφηση...

BTW η επιτυχία αυτού του σαιτ είναι ότι συζητάμε τα πάντα χωρίς καθωσπρεπισμό.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το κακό είναι ότι από όλα όσα ξέρει παραπάνω από εσένα ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ...
το αστείο είναι ότι αυτός για να είναι πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας επέλεξε να μάθει ΚΑΙ τα αρχαία ελληνικά.
εσύ από την άλλη μας λες ότι είναι κάτι δευτερεύον.

χαίρομαι που εστιάζω σε αναγνωρισμένες αξίες που ξέρουν να εκτιμούν μορφωμένοι άνθρωποι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ακόμα 10^ν τέτοιες μπόυρδες και τα 2207520000 δευτερόλεπτα που σου δόθηκαν να ζήσεις πάνω σ αυτόν τον πλανήτη πάνε ολότελα χαμένα, μαζί με του χασοδίκη...
Βλεπεις λοιπον οτι δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθει να σας πεισει κανενας?
Απλα πετατε ενα "μπουρδες" και καθαρισατε.
Συνεχιστε να εκτιθεστε.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
1)Για αυτό ούτε συζήτηση. Αλλά κάποια notions μικροαστισμού (όπως π.χ η περιφρόνηση για όσους δεν τα "κατάφεραν") παραμένουν. Και δεν μιλάω τώρα για τον piderof. Το έχω δει και σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους αυτό.

2)Ή από επαγγελματική διαστροφή.  :birdman:
Και παραβλέποντας το ότι και εσύ έκανες ψυχογράφηση...

BTW η επιτυχία αυτού του σαιτ είναι ότι συζητάμε τα πάντα χωρίς καθωσπρεπισμό.

Στην σχολη ψυχολογίας δεν σας έμαθαν το τακτ και την διακριτικότητα?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Η αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι το μεγαλύτερο εργαλείο διανόησης που έχει εφευρεθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο τρόπος που την διδάχθηκε η γενιά του 1970+ ήταν βασανιστικός και ακατανόητος. Μιλάμε για μία εννοιολογική γλώσσα που λέει αυτό που εννοεί και όπου κάθε γράμμα και φθόγγος έχει συγκεκριμένη έννοια. Σε αντίθεση με την επικρατούσα παγκόσμια γλώσσα, τα Αγγλικά που είναι καθαρά σημειολογική, η Αρχαία Ελληνική είναι ζωντανή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει τα πάντα, εξού και η χρησιμοποίησή της στο χώρο των επιστημών για τον ορισμό νέων εννοιών.
Ας είχαμε διδαχθεί με έναν ενδιαφέροντα τρόπο τη γλώσσα αυτή αντί για το στείρο τρόπο της στεγνής διδασκαλίας των Ομηρικών κειμένων και θα βλέπαμε αν θα τολμούσαν οι όποιοι εκσυγχρονιστές να την αμφισβητήσουν.

Επισκέπτης
Εγω μπορω να βλεπω απο το τηλεσκοπιο?

alex71, πες μας σε παρακαλώ:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ;

είναι πολύ σημαντικό να μας δώσεις να καταλάβουμε το επίπεδο αντίληψης μέσα στο οποίο έφτασες 40 χρονών

προς αποφυγή τεράστιας και ανεπανόρθωτης δημόσιας έκθεσης, σου επιτρέπεται να googlareis

Επισκέπτης
το αστείο είναι ότι αυτός για να είναι πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας επέλεξε να μάθει ΚΑΙ τα αρχαία ελληνικά.
εσύ από την άλλη μας λες ότι είναι κάτι δευτερεύον.

χαίρομαι που εστιάζω σε αναγνωρισμένες αξίες που ξέρουν να εκτιμούν μορφωμένοι άνθρωποι.

με τα αρχαία επιτρέπεται να ασχοληθεί κάποιος εν έτει 2013 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΗΜΑΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ;

είναι πολύ σημαντικό να μας δώσεις να καταλάβουμε το επίπεδο αντίληψης μέσα στο οποίο έφτασες 40 χρονών

προς αποφυγή τεράστιας και ανεπανόρθωτης δημόσιας έκθεσης, σου επιτρέπεται να googlareis

Άντε πες μας τι ειναι αστέρι αφού το θες τόσο πολυ  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ;

Αστερι ειναι κατι που λαμπει στον ουρανό.
Περαιτερω εξηγηση μού ειναι και αχρηστη και αδιαφορη.
Περισσοτερο με ενδιαφερει (και πολυ περισσοτερο κοσμο βεβαια) τι ειναι παροχη κοινωφελούς εργασιας αντι εκτισεως ποινης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom