Στην σχολη ψυχολογίας δεν σας έμαθαν το τακτ και την διακριτικότητα?
Γιατί; Σε δεξίωση στη γαλλική πρεσβεία είμαστε;
Στην σχολη ψυχολογίας δεν σας έμαθαν το τακτ και την διακριτικότητα?
Άντε πες μας τι ειναι αστέρι αφού το θες τόσο πολυ![]()
με τα αρχαία επιτρέπεται να ασχοληθεί κάποιος εν έτει 2013 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΗΜΑΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Βεβαια. Σημαντικοτατο.Εξηγησε στον κόσμο ,ότι η επιβεβαίωση της θεωρίας της ειδικής σχετικότητας
έγινε μέσω της αστρονομίας !![]()
και για το ιντερνετ έπρεπε να ισχύει κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως νοητικής ικανότητας.με τα αρχαία επιτρέπεται να ασχοληθεί κάποιος εν έτει 2013 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΗΜΑΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
όχι περιμένω ΕΣΥ να μου πεις
όπως φυσικά και ο χασοδίκης, εδώ και μία ώρα...
alex71 πες μας σε παρακαλώ:
ΠΡΙΝ GOOGLAREIS, ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ;;;
Φαντάζομαι πως ειναι προϊόν ενέργειας, αποτέλεσμα κάποιων αντιδράσεων που γίνονται στον ουρανό.
Αστερι ειναι κατι που λαμπει στον ουρανό.
Περαιτερω εξηγηση μού ειναι και αχρηστη και αδιαφορη.
Περισσοτερο με ενδιαφερει (και πολυ περισσοτερο κοσμο βεβαια) τι ειναι παροχη κοινωφελούς εργασιας αντι εκτισεως ποινης.
και για το ιντερνετ έπρεπε να ισχύει κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως νοητικής ικανότητας.
Μιλάμε για μία εννοιολογική γλώσσα που λέει αυτό που εννοεί και όπου κάθε γράμμα και φθόγγος έχει συγκεκριμένη έννοια. Σε αντίθεση με την επικρατούσα παγκόσμια γλώσσα, τα Αγγλικά που είναι καθαρά σημειολογική
Γιατί; Σε δεξίωση στη γαλλική πρεσβεία είμαστε;
δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο, και χαίρομαι που επιβεβαιώνεις την παραπάνω ανάρτησή μου.το ιντερνετ δεν είναι γνώση
είναι μέσο πρόσβασης στη γνώση
πόσο μεγάλο πιστεύεις ότι είναι (σε μέγεθος;)
σε παρακαλώ μην googlareis, απάντησε σύμφωνα με αυτό που πιστεύεις
Επρεπε να πεις "δεν εχει σημασια το μεγεθος"Δεν ξέρω![]()
οκ, ευχαριστώ
προσωπικά με καλύπτει
Δεν ξέρω![]()
Διάβασα το μήνυμα σου τυπε και διαφωνώ. Δεν είναι όλες οι λέξεις προϊόντα συμφωνίας. Οι εντελώς βασικές μπορεί όπως τα τοπικά επίρρηματα που πήρες ως παραδειγμα, όχι όμως όλες. Η ελληνική γλώσσα έχει ένα μοναδικό μηχανισμό δημιουργίας λέξεων που βασίζεται στη λογική. Όλοι οι γλωσσολόγοι του κόσμου συμφωνούν ότι είναι η τελειότερη γλώσσα που έχει μιληθει επί γης. Και επίσης η ευρωπαίοι που ήταν πρωτοπόροι στη βιομηχανική επανάσταση δεν είδα να γίνονται λεξιπλαστες για τις νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν. Με λατινικά και ελληνικά τη βολεψαν.
Ρε τυπε εκεί είναι η διαφορά. Ότι η ελληνική γλώσσα θα δημιουργήσει όπου μπορεί μια λέξη σύνθετη ή παραγωγη με βάση τη λογική για να περιγράψει κάτι ενώ οι υπόλοιπες θα χρησιμοποιήσουν μια νέα λέξη χωρίς προηγούμενο νόημα που βάσει σύμβασης των χρηστών της θα σημαίνει εφεξής κάτι. Παράδειγμα: τι σημαίνει ηλικία στην ελληνική που είναι σύνθετη λέξη και τι σημαίνει στις υπόλοιπες γλώσσες;Ενώ οι άλλες εννοούν άλλο από αυτό που λένε;
Προκαλώ κάποιον να μου βρει σε οποιαδήποτε γλώσσα μια όχι σύνθετη ή ηχομιμητική λέξη στην οποία να υπάρχει σχέση ανάμεσα στο σημαίνον (λέξη) και το σημαινόμενο (πράγμα). Όλες είναι αυθαίρετες συμβάσεις, κατά συνέπεια ΟΛΕΣ οι γλώσσες είναι εξίσου εννοιολογικές.
Ενώ οι άλλες εννοούν άλλο από αυτό που λένε;
Προκαλώ κάποιον να μου βρει σε οποιαδήποτε γλώσσα μια όχι σύνθετη ή ηχομιμητική λέξη στην οποία να υπάρχει σχέση ανάμεσα στο σημαίνον (λέξη) και το σημαινόμενο (πράγμα). Όλες είναι αυθαίρετες συμβάσεις, κατά συνέπεια ΟΛΕΣ οι γλώσσες είναι εξίσου εννοιολογικές.