Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
εγω ταξιδευω με αμαξι ΜΟΝΟ οταν ειναι το δικο μου
πιο δικο σου αυτοκινητο ρε αυτο που καθαριζεις τα αποβλητα του νοσοκομειου και που ζεις χειροτερα σαν πακιστανος και πας κολυμποντας γιατι δεν εχεις βαρκα συην λιμνη ; εισαι αθλιος εχεις παχυνει και σου πεσαν και τα μισα μαλια και σε οτι  εχει μεινει εισαι βαψομαλιας...και το στατους σου ειναι κλαμπ σαντουιτς 35 ευρω

αντε επειδη σου λειπει ο δικος σου τον μιμηθηκα λιγο :2funny:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
σλαβ καλα κανεις,δεν αμφισβητω και τα πιστευω ολα και πως  βοηθας!!!
αλλο οι πασες , αλλο η αντικειμενικοτητα...το εγραψα με 2 παραδειγματα πριν...δηλ δεν γινεται να μας λενε οτι ολες πουτανες να συμφωνει ολο το συμπαν και μετα να αρχιζετε τις εξαιρεσεις και να αποθεωνουν οι ιδιοι κλπ και μετα λενε οι ρωσιδες ειναι καλες χαχαχ οτι ναναι, αποφασιστε τι ειναι...να σας απαντησω εγω? απολα ειναι οπως παντου και  αναλογα τον παικτη!
Αυτα και καλο σας βραδυ δεν εχω κατι να πω για λβιβ τωρα!

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
σλαβ καλα κανεις,δεν αμφισβητω και τα πιστευω ολα και πως  βοηθας!!!
αλλο οι πασες , αλλο η αντικειμενικοτητα...το εγραψα με 2 παραδειγματα πριν...δηλ δεν γινεται να μας λενε οτι ολες πουτανες να συμφωνει ολο το συμπαν και μετα να αρχιζετε τις εξαιρεσεις και να αποθεωνουν οι ιδιοι κλπ και μετα λετε οι ρωσιδες ειναι καλες χαχαχ οτι ναναι, αποφασιστε τι ειναι...να σας απαντησω εγω? απολα ειναι αναλογα τον παικτη!
Αυτα και καλο σας βραδυ δεν εχω κατι να πω για λβιβ τωρα!

στην ουκρανια ολες οι υπηρεσιες κοστολογουνται οτι ειδους και αν ειναι αυτες, το τζαμπα πεθανε και αυτες που σε εισαγωγικα καποιοι τρωνε με καμακι μακροπροθεσμα βγαινουν πιο χαμενοι οικονομικα απο τους αλλους που θα πληρωσουν καποια πουτανα για να κανουν σεξ

τι γινεται ρε γαμωτο παλι λογια του λεοντα λεω (τα ιδια ακριβως ειχε πει και ο λεοντας σε πιο παλια του ποσταρισματα)  :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
δεν σε ρωταω γι αυτο,καμμια σχεση
ειμαστε αντιδιαμετρικα στον χαρτη κι εγω ταξιδευω με αμαξι ΜΟΝΟ οταν ειναι το δικο μου
23 αυριο?η 23 δεκεμβρη?
υγ.κρατα λιγο μικρο καλαθι για βινιτσα,δεν ειναι κλασικη πουτσοπολη σταχω γραψει...

Δεκέμβρη.. Εννοείται πως κρατάω μικρό καλάθι, αλλά η φάση δείχνει πολύ καλή και τα κορίτσια έτοιμα. Τώρα μη γράψω τίποτα και αρχίσει το trolarisma από τους συναγωνιστές..
Θα σας πω συν το χρόνω.. όταν θα πάω.
Έμαθα πως είσαι πολύγλωσσος και ζηλεύω με τα χαζοαγγλικά μου που δεν μπορώ να χτυπήσω αγνό παρθένο μαλλί  :grin: :grin: :grin: για αυτό ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα μήπως σε παρασύρω.. εγώ με τα νιάτα μου - λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα - και εσύ με το μπλα μπλα που το έχεις όπως λένε οι φήμες.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οκ παπου ,στην ρωσια δεν εχει τιμη?εδω δεν εχει?
Ολα εχουν τιμη ,το φαγητο σας,ο καφες το δωματιο ,τι θα κερασεις, ελλαδα δεν ΣΑΣ κοστιζει η γκομενα σας?
Σε ελληνιδες ,σχεσεις εχουμε χαλασει πολυ περισσοτερα τι θα τις πουμε τωρα "πουτανες" ή vip πολυτελειας?ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ δεν μου κοστισαν κατι ιδιαιτερο!
Μην τα βλεπετε ολα με θολα γυαλια..σαν λεωντα χαχα διευρυνετε λιγο και σκεφτειτε λογικα...οχι μας κατσαν καποιες στραβες oukrania κ ολες ειναι πουτανες! Μην ισοπεδωνουμε..υπαρχουν και εξαιρεσεις!
αναλογα το τι θες βρισκεις..! :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Οκ παπου στην ρωσια δεν εχει τιμη?
ολα εχουν τιμη ο καφες το δωματιο τι θα κερασεις, ελλαδα δεν κοστιζει η γκομενα σας?
Σε ελληνιδες σχεσεις εχουμε χαλασει πολυ περισσοτερα τι θα τις πουμε vip πολυτελειας? ))))
Μην τα βλεπετε ολα με θολα γυαλια..διευρυνετε λιγο και σκεφτειτε λογικα...οχι μας κατσαν στραβες κ ολες πουτανες!

δεν εννοω αυτο οπως ακριβως το γραφεις, απλα δεν επιασες το σκεπτικο μου, εγω προσπαθω να πω απο προσωπικη μου εμπειρια παντα οτι οι ρωσιδες σε επιπεδο και κουλτουρα ειναι κλασης ανωτερες απο τις ουκρανες  ειναι τα λεγομενα γκομενοβαμπιρ που λεει και ο φιλος mind
οι ουκρανες οπως και να το κανουμε παντα απο προσωπικη εμπειρια ειναι γυναικες που δεν χορταινουν με τιποτα συνεχως ολο ζητανε πραγματα
βεβαια παντου υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ο κανονας κατ εμε ειναι αυτος για τις ουκρανες γυναικες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
δεν εννοω αυτο οπως ακριβως το γραφεις, απλα δεν επιασες το σκεπτικο μου, εγω προσπαθω να πω απο προσωπικη μου εμπειρια παντα οτι οι ρωσιδες σε επιπεδο και κουλτουρα ειναι κλασης ανωτερες απο τις ουκρανες  ειναι τα λεγομενα γκομενοβαμπιρ που λεει και ο φιλος mind
οι ουκρανες οπως και να το κανουμε παντα απο προσωπικη εμπειρια ειναι γυναικες που δεν χορταινουν με τιποτα συνεχως ολο ζητανε πραγματα
βεβαια παντου υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ο κανονας κατ εμε ειναι αυτος για τις ουκρανες γυναικες.
απ την α΄΄η οι μισες απο τις λεγομενες ουκρανες ειναι ρωσσιδες... :rolleyes:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Οκ παπου ,στην ρωσια δεν εχει τιμη?
Ολα εχουν τιμη ,το φαγητο σας,ο καφες το δωματιο ,τι θα κερασεις, ελλαδα δεν ΣΑΣ κοστιζει η γκομενα σας?
Σε ελληνιδες σχεσεις εχουμε χαλασει πολυ περισσοτερα τι θα τις πουμε τωρα vip πολυτελειας?ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ δεν μου κοστισαν
Μην τα βλεπετε ολα με θολα γυαλια..διευρυνετε λιγο και σκεφτειτε λογικα...οχι μας κατσαν καποιες στραβες κ ολες ειναι πουτανες!
αδελφε μου ειρηνη
ολοι εχουν δικιο εχουν δικια τους οπτικη
θα σου δωσω τροφη για σκεψη ομως βαση της δικιας μου λογικης....
ειναι η ουκρανιδα ρωσσιδα δεν εχει σημασια εθνικοτητα την γνωρισες απο νετ/φιλους/κοινωνικο πειγυρο/καμακι/κατα λαθος ουτε αυτο εχει σημασια το πως......και ξαφνικα αυτη η γυναικα σου ανοιγει τα ποδια στο τσακ μπαμ.....δηλαδη δεν εχει πισω στο μυαλο τηςκατι; ενα ταξιδι στην ελλαδα....μια πιθανη σχεση με προοπτικη τον γαμο.....εναν πιθανο χορηγο που θα στελνει χ ευρω γιατι αρρωστησε η γατα της.... εσενα. εμενα τον μιδα η τον ντερτι περιμενε δηλαδη ολη της τη ζωη; μας ειδαν κι επαθαν πλακα; ζαλιστηκαν απο την ομορφια μας; ολες οι γυναικες παντου μαυρες ασπρες κιτρινες κοκκινες εχουν κατι στο μυαλο τους....οι ουκρανες συγκεκριμενα το εχουν χ3....που νομιζουν οτι ειναι εξυπνες και πονηρες αλλαειναι στο τελος κουτοπονηρες και τον πινουν (κ;αι στο τελος τα πινουν  :2funny:  )

σου ειπα ειναι θεμα οπτικης...απλα εσυ τα βλεπεις λιγο πιο ρομαντικα....καποιο αλλοι τα βλεπουν πιο ωμα
και σαφεστατα ολες αν πεις ποσο δεν θα πουνε τοσο.....αλλες θα πεις σε θελω για γυναικα της ζωης μου και θα μασησει....αλλες θα πουνε αλλο... συνεχισε να κανεις αυτο που σε φτιαχνει....κι εγω εδω ας πουμε σε <μαλωνω> οχι γιατι καπου εισαι λαθος....αλλα γιατι δεν βλεπεις και την σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου....βλεπεις μονο το φαινεστε κι οχι το ειναι....ο ντερτι για παραδειγμα πουλαει οχι απλα ερωτα αλλα καψουρα του κερατα....καποιες μασανε και περναει μια χαρα....και στην τελικη στις ελευθερης την πορτα 100 κι ο γαϊδαρος.....αν αποφασισεις να εισαι με καποια τετοια γυναικα το ζητημα δεν ειναι το πριν αλλα το μετα

ο ρολογας πχ και του το χω πει....μπερδευει της γκομενες που ερχονται διακοπες με τις γκομενες στην χωρα τους......αλλη αντιμετωπιση και συμπεριφοραεχουν εκτος εδρας κι αλλη εντος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
πιο δικο σου αυτοκινητο ρε αυτο που καθαριζεις τα αποβλητα του νοσοκομειου και που ζεις χειροτερα σαν πακιστανος και πας κολυμποντας γιατι δεν εχεις βαρκα συην λιμνη ; εισαι αθλιος εχεις παχυνει και σου πεσαν και τα μισα μαλια και σε οτι  εχει μεινει εισαι βαψομαλιας...και το στατους σου ειναι κλαμπ σαντουιτς 35 ευρω

αντε επειδη σου λειπει ο δικος σου τον μιμηθηκα λιγο :2funny:
και τα δοντια μου λειπουν κ κοιμαμαι στο αμαξι κ τρωω τυροπιτες στο παζαρι... :grin: :grin: :grin:
ειναι απωλεια ο ακατανομαστος επιμενω... :s&m_3:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
αδελφε μου ειρηνη
ολοι εχουν δικιο εχουν δικια τους οπτικη
θα σου δωσω τροφη για σκεψη ομως βαση της δικιας μου λογικης....
ειναι η ουκρανιδα ρωσσιδα δεν εχει σημασια εθνικοτητα την γνωρισες απο νετ/φιλους/κοινωνικο πειγυρο/καμακι/κατα λαθος ουτε αυτο εχει σημασια το πως......και ξαφνικα αυτη η γυναικα σου ανοιγει τα ποδια στο τσακ μπαμ.....δηλαδη δεν εχει πισω στο μυαλο τηςκατι; ενα ταξιδι στην ελλαδα....μια πιθανη σχεση με προοπτικη τον γαμο.....εναν πιθανο χορηγο που θα στελνει χ ευρω γιατι αρρωστησε η γατα της.... εσενα. εμενα τον μιδα η τον ντερτι περιμενε δηλαδη ολη της τη ζωη; μας ειδαν κι επαθαν πλακα; ζαλιστηκαν απο την ομορφια μας; ολες οι γυναικες παντου μαυρες ασπρες κιτρινες κοκκινες εχουν κατι στο μυαλο τους....οι ουκρανες συγκεκριμενα το εχουν χ3....που νομιζουν οτι ειναι εξυπνες και πονηρες αλλαειναι στο τελος κουτοπονηρες και τον πινουν (κ;αι στο τελος τα πινουν  :2funny:  )

σου ειπα ειναι θεμα οπτικης...απλα εσυ τα βλεπεις λιγο πιο ρομαντικα....καποιο αλλοι τα βλεπουν πιο ωμα
και σαφεστατα ολες αν πεις ποσο δεν θα πουνε τοσο.....αλλες θα πεις σε θελω για γυναικα της ζωης μου και θα μασησει....αλλες θα πουνε αλλο... συνεχισε να κανεις αυτο που σε φτιαχνει....κι εγω εδω ας πουμε σε <μαλωνω> οχι γιατι καπου εισαι λαθος....αλλα γιατι δεν βλεπεις και την σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου....βλεπεις μονο το φαινεστε κι οχι το ειναι....ο ντερτι για παραδειγμα πουλαει οχι απλα ερωτα αλλα καψουρα του κερατα....καποιες μασανε και περναει μια χαρα....και στην τελικη στις ελευθερης την πορτα 100 κι ο γαϊδαρος.....αν αποφασισεις να εισαι με καποια τετοια γυναικα το ζητημα δεν ειναι το πριν αλλα το μετα

ο ρολογας πχ και του το χω πει....μπερδευει της γκομενες που ερχονται διακοπες με τις γκομενες στην χωρα τους......αλλη αντιμετωπιση και συμπεριφοραεχουν εκτος εδρας κι αλλη εντος

με καλυψες απολυτα  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
απ την α΄΄η οι μισες απο τις λεγομενες ουκρανες ειναι ρωσσιδες... :rolleyes:

στην ανατολικη ουκρανια και ειδικοτερα στις περιοχες του ντονιετσ λουγκασκ χαρκοβο ο κοσμος μιλαει περισσοτερο ρωσικα
και οι γυναικες στα χαρακτηριστικα των προσωπων τους μοιαζουν περισσοτερο με τις ρωσιδες
εγω τα ταξιδια μου εκτος απο κιεβο τα εκανα ανατολικη ουκρανια  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
[...]

2.αν ποσταρω εγω πουτανα φωτο απο νετ που δεν γαμησα και  το αναφερω θα με λεγατε πυρφορο, αν το κανει ο ποπωφ  ειναι σοβαρο input ..."ωωω  ειναι ο ΘΕΟΣ "  

Βλεπω πασουλες παρεακι φιλοφρονησεις εκατερωθεν... σαν το λαστ βεγκας ειστε ανατολικα, να γυρισετε το λαστ λβιβ  :2funny:

[...]

καλος ο χαβαλες, δεν εχω τιποτε αλλο να πω και αποχωρω ...τι να γραψω μπροστα στους "παντογνωστες"!!!!!

Παρά την αναλυτική απάντησή μου και όσα σου εξήγησα, διαπιστώνω ότι δεν έχεις την ελάχιστη σοβαρότητα να απαντήσεις
μια φορά ευθέως και επί της ουσίας, αλλά συνεχίζεις τις ίδιες ειρωνείες και εξυπνάδες, απευθυνόμενος και σε άλλους.
Εξακολουθείς να μιλάς για εμένα συνεχίζοντας το ίδιο τροπάριο, ενώ έχεις ήδη λάβει απάντηση που παρέμεινε ασχολίαστη.
Τελικά, αν δεν είσαι απλώς ντουράκ, θα πρέπει να είσαι πολύ συμπλεγματικό άτομο. Κλείνω εδώ τη συζήτηση μαζί σου,
αφήνοντας τους άλλους να κρίνουν. Αν θέλεις συνέχισε το παραμιλητό, εφόσον από ουσία πάσχεις.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απορια:σλαβ.κλπ Ξερετε καμμια γυναικα που να μην εχει κατι στο μυαλο της ?ολες πηδιωνται γιατι  αποσκοπουν σε κατι.... Γιατι μονο η ουκρανη το κανει?
ξερω εγω τι βλεπει κ ονειρευεται η καθεμια? Ολες αποκατασταση θελουν & να περασουν καλα ή να κονομησουν...τωρα η ουκρανη σε τι διαφερει...στην πονηρια?το ξερουμε...στην ομορφια? ισως αν και ελληνιδες ειχα πολυ καλες κ παιζω..τωρα τι βλεπει???...αν γουσταρει ελλαδα, διακοπες ,κλιμα, την θαλασσα ,τα σκαφη ,τα ταξιδια,το επαγγελμα- μορφωση,το ντυσιμο,το χαβαλε,το στυλ εμφανιση, την ζωη κλπ και θελει γαμο ή οχι... ξερω εγω....δηλ αν γουσταρει εμενα σαν ατομο. αν δεν τις αρεσει υπαρχουν αλλες!αν δεν βρισκω αλλες τοτε..πουτανες...το εκανα κουβα και ταυλανδη εκει ναι αξιζει ο σεξοτουρισμος γιατι αλλο δεν παιζει!
αν δεν βγει το προγραμ γινομαστε κμαν..θα εχει πλακα παντως με τα λοτζιστικς της βαλκανιας επελασης! :rockon: ειμαστε flexible αμα λαχει!!!

Καληνυχτες!

Υ.γ. Ποπωφ ,εσεις μετα το τηλιο σας ,δειτε καμμια τσοντα vintage να νιωσετε λιγο τζων χολμς, βαλτε κανα τραγουδι της ριτας χειγουωρθ να ξανανιωσετε και να γουσταρετε ,μετα πεστε για υπνο ..μπουρδελολογια αυριο παλι.. !!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Απορια:σλαβ.κλπ Ξερετε καμμια γυναικα που να μην εχει κατι στο μυαλο της ?ολες πηδιωνται γιατι  αποσκοπουν σε κατι.... Γιατι μονο η ουκρανη το κανει?
ξερω εγω τι βλεπει κ ονειρευεται η καθεμια? Ολες αποκατασταση θελουν & να περασουν καλα ή να κονομησουν...τωρα η ουκρανη σε τι διαφερει...στην πονηρια?το ξερουμε...στην ομορφια? ισως αν και ελληνιδες ειχα πολυ καλες κ παιζω..τωρα τι βλεπει???...αν γουσταρει ελλαδα, διακοπες ,κλιμα, την θαλασσα ,τα σκαφη ,τα ταξιδια,το επαγγελμα- μορφωση,το ντυσιμο,το χαβαλε, την ζωη κλπ και θελει γαμο ξερω εγω....δηλ αν γουσταρει εμενα σαν ατομο ,λες να μην της αρεσει ή να μην της αρεσω...? Οκ αν δεν τις αρεσει υπαρχουν αλλες!αν δεν βρισκω αλλες τοτε..πουτανες...το εκανα κουβα και ταυλανδη εκει ναι αξιζει ο σεξοτουρισμος γιατι αλλο δεν παιζει!
αν δεν βγει το προγραμ γινομαστε κμαν..θα εχει πλακα παντως με τα λοτζιστικς της βαλκανιας επελασης! :rockon: ειμαστε flexible αμα λαχει!!!

Καληνυχτες!

Υ.γ. Ποπωφ ,εσεις μετα το τηλιο σας ,δειτε καμμια τσοντα vintage να νιωσετε λιγο τζων χολμς, βαλτε κανα τραγουδι της ριτας χειγουωρθ να ξανανιωσετε και να γουσταρετε ,μετα πεστε για υπνο ..μπουρδελολογια αυριο παλι.. !!!

Εγώ τουλάχιστον αύριο, μπορώ να συνεχίσω ΚΑΙ την μπουρδελολογία, σε αντίθεση με σένα που είσαι τόσο περιορισμένος που μπορείς μόνο να αναλώνεσαι στην μπουρδολογία. Έτσι μπράβο, συνέχισε το παραμιλητό, αφού σου λείπουν τα επιχειρήματα και η ουσία...

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
βαλε καμμια φωτο πουτανας με 3000 γκριβνα αυριο να σε αποθεωσει το ποπολο παππου!!!!!!!βαλε και κανα τραγουδι του σινατρα να γουσταρει το καπη!!!!!!!!!! :orchestra: 4000 ποστ το χρονο χαλας την συνταξη γερο..περνα ο καιρος!!!!!! :woldman:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ξερω εγω τι βλεπει κ ονειρευεται η καθεμια? Ολες αποκατασταση θελουν & να περασουν καλα ή να κονομησουν...τωρα η ουκρανη σε τι διαφερει...στην πονηρια?το ξερουμε...στην ομορφια? ισως αν και ελληνιδες ειχα πολυ καλες κ παιζω..τωρα τι βλεπει???...αν γουσταρει ελλαδα, διακοπες ,κλιμα, την θαλασσα ,τα σκαφη ,τα ταξιδια,το επαγγελμα- μορφωση,το ντυσιμο,το χαβαλε,το στυλ εμφανιση, την ζωη κλπ και θελει γαμο ή οχι... ξερω εγω....δηλ αν γουσταρει εμενα σαν ατομο. αν δεν τις αρεσει υπαρχουν αλλες!αν δεν βρισκω αλλες τοτε..πουτανες...το εκανα κουβα και ταυλανδη εκει ναι αξιζει ο σεξοτουρισμος γιατι αλλο δεν παιζει!

Καληνυχτες!

αναγνωσες το ποστ μου αλλα δεν το διαβασες

ολες οι γυναικες παντου μαυρες ασπρες κιτρινες κοκκινες εχουν κατι στο μυαλο τους....οι ουκρανες συγκεκριμενα το εχουν χ3....που νομιζουν οτι ειναι εξυπνες και πονηρες αλλα ειναι στο τελος κουτοπονηρες και τον πινουν (κ;αι στο τελος τα πινουν  2funny  )

και το εχω πει πολλακις......οτι μπορει δεν πορω να το κανω εγω δεν σημαινει οτι μπορει να μην το κανεις εσυ
ο καθενας αντιλαμβανετε την διασκεδαση οπως γουσταρει δικαιωμα του ειτε ειναι μπαλα ειτε μουσικη ειτε μουνι
οπως εσυ δεν καταλαβαινεις γιατι παει καποιος ουκρανια να γαμησει πουτανες με τοσο μουνι διπλα του.....ετσι κι εγω δεν καταλαβαινω καποιον που θα παει εκει και να ειναι αγαπες και λουλουδια με μονο μια και να φαει στην μαπα τους ξενερωτους φιλους και παρεες της γκομενας στην μαπα....κι οταν λεω πανω απο μια....δεν εννοω μια το πρωι μια το μεσημερι μια το βραδυ(πχ κμαν2) μια σημερα μια αυριο μια μεθαυριο (πχ ντερτι)ουτε καταλαβαινω γιατι πρεπει να σκοτωθω ολο το βραυ στο χορο (πχ ρολογας) για εμενα το λογικο ειναι να εχω 3 ταυτοχρονα η μια να μου γλειφει το δεξι αρχιδι η αλλα το αριστερο και η τριτη να μου ρουφαει την πουτσα

ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΜΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ

ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΜΙΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΑΤΑΝ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
βαλε καμμια φωτο πουτανας με 3000 γκριβνα αυριο να σε αποθεωσει το ποπολο παππου!!!!!!!βαλε και κανα τραγουδι του σινατρα να γουσταρει το καπη!!!!!!!!!! :orchestra: 4000 ποστ το χρονο χαλας την συνταξη γερο..περνα ο καιρος!!!!!! :woldman:

Προτιμώ να βάλω καλύτερα τη φωτογραφία σου κλωνομπούλη, έτσι για να σε καμαρώσουμε τι λεβέντικο νιάτο είσαι... :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=89638.0;attach=609042;image[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=89638.msg6259880#msg6259880[/URL]

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Προτιμώ να βάλω καλύτερα τη φωτογραφία σου κλωνομπούλη, έτσι για να σε καμαρώσουμε τι λεβέντικο νιάτο είσαι... :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=89638.0;attach=609042;image[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=89638.msg6259880#msg6259880[/URL]
[/quote]
:tooth: :tooth: :tooth:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656

[/quote]αυτος ειναι ο ρομποτ?ε δεν τον λες κι αχρηστο.....βλαχοτηνειτζερ ισως αλλα για ουκρανια ειναι της μοδας
το νιμου καλο  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom