Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
@@σλαβ επαναλαμβανω μ ολο το σεβασμο στην  ηλικια σας
ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΚΟΛΩΓΕΡΟΙ  :orchestra:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
αυτος ειναι ο ρομποτ?ε δεν τον λες κι αχρηστο.....βλαχοτηνειτζερ ισως αλλα για ουκρανια ειναι της μοδας
το νιμου καλο  ;)

Δεν θα κρίνω εμφάνιση του ξερόλα ρομποτο-φιντέλιου, όσοι έχουν μάτια κρίνουν, απλώς θα πώ ότι την γκόμενα που τάχα μας μοστράρει,
την έχει μόνο για την πόζα. Γκόμενα που όντως γαμούμε, την πιάνουμε (και μας πιάνει) αναλόγως από τη μέση, και όχι με τέτοιο ψόφιο
και ξεψυχισμένο τρόπο (τα ντροπαλά δάχτυλα του δεξιού χεριού του, μόλις που αγγίζουν τη μέση), σαν να μας κάνει, δηλαδή, φιλική χάρη που μας επέτρεψε να βγάλουμε αναμνηστική πόζα. Έτσι δειλά και ψαρωμένα ποζάρουν και κάτι fans δίπλα σε celebrities. Ό,τι και να επικαλεστεί ο ξερόλας κριτής των πάντων, τo body language, άλλα μας λέει στην πραγματικότητα.
Γκομενική πόζα, είναι αυτή που είχε ανεβάσει το παλληκάρι ο ρολογάς, και το body language μιλάει σωστά.

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=89638.0;attach=609080;image[/img[/URL]]

Επίσης, όποιος ξέρει από Ουκρανία, και μπορεί να διαβάζει λεπτομέρειες,
το άτομο της φωτογραφίας στα δεξιά του ρομποτάκου που έχει κοπεί, αν κρίνω από το κέντημα στο μανίκι του πουκαμίσου, φοράει πιθανότατα παραδοσιακό ένδυμα με χαρακτηριστική ουκρανική вишивка και δεν αποκλείεται να είναι άτομο που συνδέεται π.χ. οικογενειακά-συγγενικά με την εικονιζόμενη αριστερά. Αν ήταν φίλη της εικονιζόμενης και ήταν αρχίμπαζο θα είχε ίσως λόγο να την κόψει. Αν ήταν κάποιο αγόρι ή κορίτσι (δεν φαίνεται καλά) που θα έκανε ακόμα πιο ύποπτη την υποτιθέμενη "γκομενική" πόζα, επίσης θα είχε λόγο να αφαιρεθεί.
Στο φινάλε, από κοτζάμ γκόμενα που "έβγαλε" χάθηκαν άλλες προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού, και ήταν ανάγκη να επιλεγεί φωτογραφία
που έχει πέσει κοπτοραπτική; Τέλοσπάντων, αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κάθε προκλητικό κλώνο...

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου ποπωβ κωλογερε !!!!!!!!!
εμαθες να κρινεις απο μια φωτο να σου βαλω 100 ρε γκασμα!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πεσμας πως θα πιανουμε τις φιλες και τις γκομενες και τις πουτανες !!!!!να μαθουμε απο τον γερο ξερολα !!!!
ανελυσε μεγιστε γκουρου της μπουρδολογιας  και τι φορανε σημειολογικα,η αλλη λευκο πουκαμισο και σορτσακι φοραγε μαλακα και αυτη ειχα για γκομενα αν θες να μαθεις ,να σας βαλω 100 φωτο...
βαλε εσυ μια και οχι πουτανες απο ιντερνετ :vomit:
ολα τα τερατα της φυσεως ειστε και μου βαζετε τον φιλο τον ρολογα βαλτε δικη σας ζωα ..ο ενας 200 κιλα ,αλλος με καραφλα,αλλος μπιχλα αλλος σαν ΑΜΕΑ, αλλος σαν γυφτος,μπαρμπαδια και τα γεροντια!!!!!!!!!!

ποπωφ που μου εβαλες τον triple agent βαλε φωτο δικη σου και με γκομενες ρε γερομπαμπαλη:2funny: :2funny: :2funny:!βαλτε φωτο τωρινη να σας θαυμασουμε!!! να δουμε ποιος πιανει τι κωλογερε!

εχετε μεινει ολοι οι τελειωμενοι εδω !!!! :vomit:

ξεκιναμε φωτοδιαγωνισμο????? ε?????????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
γεια σου ποπωβ κωλογερε !!!!!!!!! πεσμας πως θα πιανουμε και την πουτανα !!!!!ολα τα τερατα της φυσεως ειστε και μου βαζετε τον φιλο τον ρολογα βαλτε δικη σας ζωα ..ο ενας 200 κιλα ,αλλος με καραφλα,αλλος μπιχλα αλλος σαν ΑΜΕΑ, αλλος σαν γυφτος και τα γεροντια!!!!!!!!!!

ποπωφ που μου εβαλες τον triple agent βαλε φωτο δικη σου και με γκομενες~~~!βαλτε φωτο τωρινη να σας θαυμασουμε!!! να δουμε ποιος πιανει τι κωλογερε!!!!!!!!!!!!!!! για βαλε κολωστρα!!!!!!

Εσύ έχεις ανάγκη να αποδείξεις κάτι εδώ μέσα, όχι εγώ, κλώνε φιγουρατζή της δεκάρας...

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Βαλε φωτο μιας και κρινεις, να σε δουμε να σε αποθεωσουμε που εισαι ομορφος και νεος χαχα και με γκομενες...και βαζω τωρα 10 δικες μου !!!! !α δεν εχει να αποδειξει  το παππουδι!
αει στο διαολο μαλακα  :jerking: που θα ασχοληθω μαζι σου σανοφαγε τριτης ηλικιας!!!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
βαλε φωτο να σε δουμε να σε αποθεωσουμε που εισαι ομορφος και νεος χαχα ντε και βαζω τωρα 10 δικες μου !!!!!!!!α δεν εχει να αποδειξει η κολωγρια!
αει στο διαολο μαλακα  :jerking:

Απαντήσεις παιδιού Β΄ Δημοτικού....

:grin:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εχω μαστερ πολυτεχνειου και ειμαι προτζεκτ μανατζερ σε μεγαλα εργα μαλακα γερο εσυ τι εισαι???πεσμας που δουλευες πριν την συνταξη και  βαλε φωτο εστω και απο τα νιατα σου  :2funny: :2funny: :2funny:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΑΠΟΧΩΡΩ ,τι νοημα εχει να τσακωνομαι με την τριτη ηλικια ,τα ατομα θελουν στοργη και προδερμ ,πλησιαζει ο :priest:

Συνεχιστε την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-λογια σας..συνταξιουχοι εσεις..εμεις εχουμε και δουλειες!!!!!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θα κρίνω εμφάνιση του ξερόλα ρομποτο-φιντέλιου, όσοι έχουν μάτια κρίνουν, απλώς θα πώ ότι την γκόμενα που τάχα μας μοστράρει,
την έχει μόνο για την πόζα. Γκόμενα που όντως γαμούμε, την πιάνουμε (και μας πιάνει) αναλόγως από τη μέση, και όχι με τέτοιο ψόφιο
και ξεψυχισμένο τρόπο (τα ντροπαλά δάχτυλα του δεξιού χεριού του, μόλις που αγγίζουν τη μέση), σαν να μας κάνει, δηλαδή, φιλική χάρη που μας επέτρεψε να βγάλουμε αναμνηστική πόζα. Έτσι δειλά και ψαρωμένα ποζάρουν και κάτι fans δίπλα σε celebrities. Ό,τι και να επικαλεστεί ο ξερόλας κριτής των πάντων, τo body language, άλλα μας λέει στην πραγματικότητα.
Γκομενική πόζα, είναι αυτή που είχε ανεβάσει το παλληκάρι ο ρολογάς, και το body language μιλάει σωστά.

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=89638.0;attach=609080;image[/img[/URL]]

Επίσης, όποιος ξέρει από Ουκρανία, και μπορεί να διαβάζει λεπτομέρειες,
το άτομο της φωτογραφίας στα δεξιά του ρομποτάκου που έχει κοπεί, αν κρίνω από το κέντημα στο μανίκι του πουκαμίσου, φοράει πιθανότατα παραδοσιακό ένδυμα με χαρακτηριστική ουκρανική вишивка και δεν αποκλείεται να είναι άτομο που συνδέεται π.χ. οικογενειακά-συγγενικά με την εικονιζόμενη αριστερά. Αν ήταν φίλη της εικονιζόμενης και ήταν αρχίμπαζο θα είχε ίσως λόγο να την κόψει. Αν ήταν κάποιο αγόρι ή κορίτσι (δεν φαίνεται καλά) που θα έκανε ακόμα πιο ύποπτη την υποτιθέμενη "γκομενική" πόζα, επίσης θα είχε λόγο να αφαιρεθεί.
Στο φινάλε, από κοτζάμ γκόμενα που "έβγαλε" χάθηκαν άλλες προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού, και ήταν ανάγκη να επιλεγεί φωτογραφία
που έχει πέσει κοπτοραπτική; Τέλοσπάντων, αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κάθε προκλητικό κλώνο...
[/quote]συμφωνω μαζι σου γερο χχαχαχαχαχαχ.πες τωρα αν αξιζει ιβανοφραγκιφσκ για πουτανες καταρχην μπας και δεν βρω τιποτα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

[/quote]Τι μου θύμησες....Δυστηχώς χάθηκε αυτή...Αρραβωνιάστηκε τον προπονητή της στο Kick Box...

Συνημμένα

• IMG_7115.JPG
    IMG_7115.JPG
    89,5 KB · Εμφανίσεις: 111
  • IMG_7116.JPG
    IMG_7116.JPG
    173,7 KB · Εμφανίσεις: 126

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αδελφε μου ειρηνη
ολοι εχουν δικιο εχουν δικια τους οπτικη
θα σου δωσω τροφη για σκεψη ομως βαση της δικιας μου λογικης....
ειναι η ουκρανιδα ρωσσιδα δεν εχει σημασια εθνικοτητα την γνωρισες απο νετ/φιλους/κοινωνικο πειγυρο/καμακι/κατα λαθος ουτε αυτο εχει σημασια το πως......και ξαφνικα αυτη η γυναικα σου ανοιγει τα ποδια στο τσακ μπαμ.....δηλαδη δεν εχει πισω στο μυαλο τηςκατι; ενα ταξιδι στην ελλαδα....μια πιθανη σχεση με προοπτικη τον γαμο.....εναν πιθανο χορηγο που θα στελνει χ ευρω γιατι αρρωστησε η γατα της.... εσενα. εμενα τον μιδα η τον ντερτι περιμενε δηλαδη ολη της τη ζωη; μας ειδαν κι επαθαν πλακα; ζαλιστηκαν απο την ομορφια μας; ολες οι γυναικες παντου μαυρες ασπρες κιτρινες κοκκινες εχουν κατι στο μυαλο τους....οι ουκρανες συγκεκριμενα το εχουν χ3....που νομιζουν οτι ειναι εξυπνες και πονηρες αλλαειναι στο τελος κουτοπονηρες και τον πινουν (κ;αι στο τελος τα πινουν  :2funny:  )

σου ειπα ειναι θεμα οπτικης...απλα εσυ τα βλεπεις λιγο πιο ρομαντικα....καποιο αλλοι τα βλεπουν πιο ωμα
και σαφεστατα ολες αν πεις ποσο δεν θα πουνε τοσο.....αλλες θα πεις σε θελω για γυναικα της ζωης μου και θα μασησει....αλλες θα πουνε αλλο... συνεχισε να κανεις αυτο που σε φτιαχνει....κι εγω εδω ας πουμε σε <μαλωνω> οχι γιατι καπου εισαι λαθος....αλλα γιατι δεν βλεπεις και την σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου....βλεπεις μονο το φαινεστε κι οχι το ειναι....ο ντερτι για παραδειγμα πουλαει οχι απλα ερωτα αλλα καψουρα του κερατα....καποιες μασανε και περναει μια χαρα....και στην τελικη στις ελευθερης την πορτα 100 κι ο γαϊδαρος.....αν αποφασισεις να εισαι με καποια τετοια γυναικα το ζητημα δεν ειναι το πριν αλλα το μετα

ο ρολογας πχ και του το χω πει....μπερδευει της γκομενες που ερχονται διακοπες με τις γκομενες στην χωρα τους......αλλη αντιμετωπιση και συμπεριφοραεχουν εκτος εδρας κι αλλη εντος
ολα σωστα!ολοι μου λενε να σκεφτεις τι καλοι ειναι οι ουκρανοι και οι κοπελες χαμογελαστες ευκολομιλιτεσ ενω εκει ουτε οι πουτανεσ δεν σου μιλανε χαχαχαχαχ.οταν λεω στον ρολογα δεν κανει για εκει και λεω και σε αλλους μην πας δεν εχω κατι με την εμφανιση αλλα με την διαφορα νοοτροπιας.τα καλα κοριτσακια που μου χαμογελανε κυπρο και μιλανε εκει αν παω να τουσ μιλησω θα παραμορφωθουν σε σκυλεσ και θα σε κτυπησουν.ιδια εμφανιση και τροπο εχω εδω και εκει.ουτε παραμυθια μου πουλανε οταν δουνε ξερω τι παιζει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι μου θύμησες....Δυστηχώς χάθηκε αυτή...Αρραβωνιάστηκε τον προπονητή της στο Kick Box...
ρε ξεκολα εσυ χαχαχαχα.τραβα να καμακωσεις καμια μεθυσμενη εγγλεζα φαλενα με τον γυμναστη χαχαχαχ.δες το βιντεακι του διμιτρακι με τον εμφανισημο ρωσο με την αυτοκινηταα που λεει τι θελουν οι κοπελες εκει για να μετρας και μετα ξανασκεψου αν θα μας βαλεις τετειεσ φωτο χαχαχαχαχ.θα σου εβαζα την ιβνα τραμπ φωτο να σου ελεγα ειναι η γκομενα μου.οσο για τον φιντελιο πεσ μου τους φιλουσ σου να σου πω ποιοσ εισαι χαχαχαχkeep dreaming και οι δυο σας.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Προτού πετάξεις την εξυπνάδα σου, είναι καλό να ξέρεις ότι κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν πετάγεται απλά και μόνο,
σε ένα μέρος, προκειμένου να γαμήσει. Πρέπει να είσαι πολύ μίζερος και μόνο για να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο.
Φυσικά και στην Ελλάδα υπάρχουν μια χαρά επιλογές, αν αφαιρέσει κάποιος τα αεροπορικά και τα λοιπά έξοδα.
Νομίζεις ότι πρότεινα σε κάποιον να πάρει το πρώτο αεροπλάνο μέσω άλφα ανταπόκρισης και να πάει κάπου για να
κυνηγήσει εμμονικά και σαν αυτοσκοπό την συγκεκριμένη ή όποια άλλη εργαζόμενη; Συνδυαστικά γίνονται όλα και
συμπληρωματικά, και όχι επί τούτου.
Και επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τον καθένα μας εδώ μέσα, τι ρόλο βαράει και ποιές σχέσεις έχει με τα μέρη που
πηγαίνει, καθώς και με τους εκεί ανθρώπους, καλό θα είναι να μην προτρέχεις, κρίνοντας χωρίς να γνωρίζεις.
Το τι κάνει ή δεν κάνει ο καθένας στη ζωή του στα μέρη όπου πηγαίνει, για όσο διάστημα πηγαίνει, άσε να το ξέρει ο ίδιος καλύτερα από σένα. Από εξυπνάδες και θεωρίες χορτάσαμε. Αν έχεις να δώσεις κάποια χρήσιμη πρακτική συμβουλή ή πληροφορία, τότε καλοδεχούμενη.
Μετά χαράς, επίσης, θα ήθελα να μου υποδείξεις δοκιμασμένη πρόταση στο Κίεβο, αναλόγων κυβικών στα 1000 γκρίβνι, όπως ισχυρίζεσαι. Αν ξέρεις όντως το παζάρι, κάτω από 1600-1500 δεν θα βρείς, με δεδομένο ότι στο υπερτιμημένο Λβόφ συνήθως κυμαίνονται γύρω στα 500 γκρίβνι πιο ακριβά. Μακάρι να με διαψεύσεις (μιλάμε πάντα για δοκιμασμένη περίπτωση και προφίλ που έχει λάβει status 100% Фoто Проверены) αν και στο Κίεβο τα πολύ δυνατά τεμάχια παίζουν από 2000 και άνω.
συμφωνω σε ολα μαζι σου.πρωτιστος παω για νορμαλ που σχεδον παντα βρισκω και μετα για πουτανεσ αν δεν βρω.ευχαριστουμε για τισ σωστεσ πλιροφοριεσ  που δινεισ παντα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Και εν κατακλειδι πες μου εσυ αγαπητε φιλε ρολογα....πια γραφομενα ειναι πιο χρησιμα σε ενα σαιτ που
ασχολειτε με ΠΟΡΝΟ-τουρισμο κυριως;

ΥΓ. τηνκαλυτερη δουλεια εκανες να πας ρωσσια....σου εχω και μερικα ετοιμα εκει ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ

Χρήσιμη πληροφορία είναι όποια βοηθάει να  :knockinb: :pipa2: :fuck2: πιο εύκολα και με τα λιγότερα δυνατά έξοδα!Επίσης γνώστες κάποιου μέρους έχουν πάντα να πουν κάτι παραπάνω απο άτομα που δεν έχουν πάει και σε προχωρημένο επίπεδο γίνονται και άλλες διεργασίες με συναντήσεις μελών και περαιτέρω συνεργασίες για την ευκολότερη επίτευξη στόχων!Αλλά που τα λέω...Σε εσένα που έχεις φτιάξει το μισό σάιτ με πάσες; :2funny:
Λοιπόν με τη Μόσχα η κατάσταση για πρώτη φορά είναι σε ταξίδι έτσι και το καλάθι που βαστάω είναι τεράστιο ..Έχω βάλει τη "βαλκανική" λέξη "logistics" στο λεξιλόγιο μου ...Οργανώνω απο τώρα τις συναντήσεις μου και τις γράφω σε χαρτί για να μην ξεχάσω!Και παίζουν διάφορες!Πρώην ,νυν, πελάτισσές μου , γνωριμίες που δεν έκατσαν ποτε,φίλες που εν δυνάμει θα κάτσουν..Δύο μέρες θα πάω στο Νίζνι Νοβγκορόντ που θα μείνω σε σπίτι παντρεμένου ζευγαριού που μάλλον θα μου ετοιμάσει και ντουέτο με άλλη φίλη!!! :rockon:Επίσης κανονίζω και Νίζνι Νοβ. να βγω σε κλάμπ όπως και στη Μόσχα για να δώ τι ψάρια πιάνονται χωρίς κανονισμένα ραντεβού!!!
αλλη αποδειξη οτι ζεις εκτοσ πραγματικοτητας.ακομα που αμφιβαλεις τον ποπωβ εσυ ειπεσ αν δεν μπορει καπειοσ δεν σημαινει καπειοσ αλλοσ δεν μπορει χαχαχαχα.σας εβαλε γυαλια ο γερος,κριμα τα νειατα και η τσαχμπινια χαχαχαχ

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
keep dreaming  λεωντα :kneel:

ANTE να βαλουμε φωτο μας ,να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος !! να δουμε τι θα πουν οι μορφωνιοι!!!!

ενδεικτικα,βαζω την κοπελα 1.85 που ειδε λαιβ και ο φιλος ρολογας, ηταν περυσι στο νησι των ιπποτων, φετος πηγε 1. κεφαλλονια- 2. λευκαδα-3. παξους&  κερκυρα !(με δικα της εξοδα κλπ)ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ και στο σκαφος.... :hi:

Συνημμένα

• DSCN0623.jpg
    DSCN0623.jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 55

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε ξεκολα εσυ χαχαχαχα.τραβα να καμακωσεις καμια μεθυσμενη εγγλεζα φαλενα με τον γυμναστη χαχαχαχ.δες το βιντεακι του διμιτρακι με τον εμφανισημο ρωσο με την αυτοκινηταα που λεει τι θελουν οι κοπελες εκει για να μετρας και μετα ξανασκεψου αν θα μας βαλεις τετειεσ φωτο χαχαχαχαχ.θα σου εβαζα την ιβνα τραμπ φωτο να σου ελεγα ειναι η γκομενα μου.οσο για τον φιντελιο πεσ μου τους φιλουσ σου να σου πω ποιοσ εισαι χαχαχαχkeep dreaming και οι δυο σας.
Ρε Ζοντόβολο ! Αυτή που με βλέπεις στη Φωτογραφία είναι η ίδια και με τις άλλες δύο φωτογραφίες!!! Ούτε η Ιβάνα ούτε κάποια που την είδα απλά απο το περιοδικό!
Εχεις ξεφύγει πλέον και είσαι ανεξέλεγκτος...
Εκτός αυτού όποιον πιάνεις στο στόμα σου τον ξεφτιλίζεις...

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
και αλλες δυο φετινες!!!!!!!

Συνημμένα

• sea_ionion1.jpg
    sea_ionion1.jpg
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Sea-ionion2.jpg
    Sea-ionion2.jpg
    104,9 KB · Εμφανίσεις: 51

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Στν συγκεκριμενη αντιδικια/διαμαχη αγαπητε ρολογα μεταξυ ποποβ και ρομποτ ειμαι σαφεστατα υπερ του ποποβ

-ο αξιοτιμος ποποβ λεει αυτα που λεει χωρις περικοπες και με διαθεση να βοηθησει με τον τροπο που εκεινος κρινει οτι μπορει

-ο δε ρομποτ την λεει επανειλλημενως και πουλαει μουρη ποικολοτροπος....και με ειρωνια (τουλαχιστον αυτο εκλαμβανω απο το γραψιμο του)
ιστοριες του τυπου εγω πηγαινω για σκι και δεν ασχολουμε με πουτανες και δακτυλιαζα μια γκομενα 3 μετρα που επαναλλαμβανει ο φιλος ρομποτ μου βγαζει μια ταση ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ και ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ αλλων μελων του φορουμ και δεν προσφερει τιποτα απο πληροφοριες

Και εν κατακλειδι πες μου εσυ αγαπητε φιλε ρολογα....πια γραφομενα ειναι πιο χρησιμα σε ενα σαιτ που
ασχολειτε με ΠΟΡΝΟ-τουρισμο κυριως;

ΥΓ. τηνκαλυτερη δουλεια εκανες να πας ρωσσια....σου εχω και μερικα ετοιμα εκει ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ
αστον αυτον θα τον ριξω στο επιπεδο μου και θα τον κερδισω λογω εμπειριας χαχαχα.πρεπει να μαθει να σεβεται ο φιντελιο,ρομποτ τους αλλους.τοτε τον αμφισβητησα οπως και τωρα.οταν υπενθυμισα στον ρολογα τι ελεγε ο φιντελιο-ρομποτ 5 διαφορετικεσ εκδοχες για την γκομενα,ενω στο θεμα πολωνια γραφει για ουκρανιδεσ πουτανεσ αρπακτικα.μπορειτε να δειτε τι εγραψε και του απαντησα εκει.τα γραπτα μενουν ευτυχος.δεν ηξερα γνωριζονται οι δυο.βγαζεις τισ σαλτσες,ψεματα,θεωριες,φαντασιωσεις και η αληθεια ειναι καπου στην μεση για καπειον εμπειρο που ξερει τι παιζει εκει.για αυτο εχουμε αναξιωπιστους και αλλα μελη οπως σλαβιανι,ποπωβ,διμητρακης,τασος,μιδας κα.ακομα και ο κμαν ειναι πολυ καλοσ σε θεματα πληρωμενου και πλιροφοριες ασχετα με τα φασωματα και δακτυλιασματα χαχαχαα.οπως ελεγε και ο δασκαλος οσους γνωρισε ουκρανια κανενας δεν πηγε για μουνι και αγαμια.ολοι πλουσιοι και πηγν εκει να κανουν επιχειρησεις η να καμακωσουν.ολοι βρισκουν μορφωμενες,πλουσιες που μενουν σε πεναστερα στην αθηνα.με πληρωμενο μονο οι λιγοι μαλακες ασχολουμαστε χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε Ζοντόβολο ! Αυτή που με βλέπεις στη Φωτογραφία είναι η ίδια και με τις άλλες δύο φωτογραφίες!!! Ούτε η Ιβάνα ούτε κάποια που την είδα απλά απο το περιοδικό!
Εχεις ξεφύγει πλέον και είσαι ανεξέλεγκτος...
Εκτός αυτού όποιον πιάνεις στο στόμα σου τον ξεφτιλίζεις...
εγω θα σου εβαλα ρε την ιβανα και θα ελεγα γκομενα μου να γελαμε χαχχαχαχ.βαλε και αλλεσ φωτο.θα μαθω πως κατεβαεισ και βαζεισ φωτο γιατι δεν ξερω και τοτε κρυφτειτε χαχαχαχ

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
πυρφοριστε ελευθερα  :jerking: (στα μπουρδελα) ειδικα η τριτη ηλικια χαχα, εγω καλοκαιρι παλι ιονιο θα ειμαι!!!!!!! :2funny: και οχι μονο εχω και κιεβ !!

περιμενουμε φωτο σας!! :2funny:

Συνημμένα

• DSCN1546.jpg
    DSCN1546.jpg
    196,5 KB · Εμφανίσεις: 52

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom