Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
εγω θα σου εβαλα ρε την ιβανα και θα ελεγα γκομενα μου να γελαμε χαχχαχαχ.βαλε και αλλεσ φωτο.θα μαθω πως κατεβαεισ και βαζεισ φωτο γιατι δεν ξερω και τοτε κρυφτειτε χαχαχαχ
:helpplea: δεν ξερεις πως κατεβαζεις μια φωτο ρε λεον??κι εισαι κ μπου βασικο στελεχος ..ελεος 5 σεκοντ διαρκει  :helpplea:
εξ ου κ βλεπεις τοσες γκομενες στο φορουμ σε φωτο υψηλης ευκρινειας πανω σε γιωτ μεσα σε πισινες κλπ  :grin: :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
και αλλες δυο φετινες!!!!!!!
αν δεις στην κυπρο ποσες φτηνιαρες βρεθηκαν απο ουκρανια δεν θα πιστευεις.μεχρι και μια που ζητιανευει εξω απο το σπιτι μου 2 φορες ηρθε χαχαχαχα.τετειες εχουμε χιλιαδεσ να τησ κερναμε και να κανουμε ταξιτσηδες.φιλοι μου καθε χρονο εχουν παλαβιαρες απο πετρουπολη τρωνε,πινουν μαζι στην θαλασα και μετα αυτες πανε στον γκομενο πετρουπολη.μια φετος ολη μερα μαζι του μιλουσε ενω θαλασα ολη μερα με τον φιλο μου να την κερνα και τιποτα.μπραβο σε σενα,ανακαλυψες την φιλη του τσαμπα χαχαχαχαχ.χιλιαδεσ κανουν παρεα μαζι μας στην θαλασα και φωτο.αν δεις πως κανουν με τους μαυρους,ολες πανε να βγαλουν φωτο μαζι τους.φετος πολλεσ τουριστριεσ ουκρανεσ απο μαμπα ηθελαν να βρεθουμε.φυσικα ελεγαν σε μπαρ,ακριβο εστιατοριο η στο φορ σιζον  πενταστερο που φερνει πολλεσ καθε καλοκαιρι για τους ρωσους.ηθελαν να τισ δω στο μπαρ του χοτελ βεβαια δεν πατησα.πηγε ο θειος μου του εφαγαν στο μπαρ 300-400 εευρο και εφυγε.μετα εμαθε απο φιλο απο χοτελ ολεσ ετσι κανουν,ειναι τισ δουλειασ.ολεσ οι βιζιτεσ φετοσ κυπρο ηταν.μια γκομενα με λεφτα δεν ερχετε μονη να κυκλοφωρα με ντοπιους ουτε μιλα με ντοπιουσ.αστα αυτα.με το μαμπα επαιζεσ.μην ξεχνας οι ιδιεσ που πανε ροδο ερχωνται και εδω χαχαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εγω θα σου εβαλα ρε την ιβανα και θα ελεγα γκομενα μου να γελαμε χαχχαχαχ.βαλε και αλλεσ φωτο.θα μαθω πως κατεβαεισ και βαζεισ φωτο γιατι δεν ξερω και τοτε κρυφτειτε χαχαχαχ
Αυτό το βίντεο το έβαλε ο δημητράκης για εσένα!---->

Και βέβαια έχεις δίκιο να μας απαξιώνεις τα αμάξια μας διότι εμείς δεν είμαστε τζιπάτοι----> :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:helpplea: δεν ξερεις πως κατεβαζεις μια φωτο ρε λεον??κι εισαι κ μπου βασικο στελεχος ..ελεος 5 σεκοντ διαρκει  :helpplea:
εξ ου κ βλεπεις τοσες γκομενες στο φορουμ σε φωτο υψηλης ευκρινειας πανω σε γιωτ μεσα σε πισινες κλπ  :grin: :grin: :grin:
πεσ μου πως να στειλω.την αλλη φορα κατεβαζα και μονο στο προφαιλ πηγαν

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό το βίντεο το έβαλε ο δημητράκης για εσένα!---->

προχτεσ χαστουκισα ενα γεροδεμενο 50-55 στο παρκινκ.λογομαχησαμε εκλισε τον δρομο,κορναρισα και εβρισε.κατεβηκα κατω μαλακια μου.πιαστικαμε στα χερια,μετα ειπε αλητη βρωμιαρη και εφαγε γερο χαστουκι.ορμησε πανω μου εγδαρε τα χερια μου,πλατη,χειλια.βγηκε η γυναικα του με τον σκυλο φωναζε σταματηστε.σκεφτηκα την ηλικια του και οτι ειδαν τα νουμερα αυτοκινητου.ανετα τον εριχνα κατο αν και ψηλοτεροσ γεροδεμενοσ αλλα σκεφτηκα μην τον κτυπησω να παθει τιποτα στην ηλικια του.μετανιωσα την επομενη που κατεβηκα,δεν ειναι ουκρανια που δεν τρεχει τιπποτα.αν ερχωταν αστυνομια ειχα σημαδια πανω μου γδαρματα αυτος ενα χαστουκι εφαε χαχαχα

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
αν δεις στην κυπρο ποσες φτηνιαρες βρεθηκαν απο ουκρανια δεν θα πιστευεις.μεχρι και μια που ζητιανευει εξω απο το σπιτι μου 2 φορες ηρθε χαχαχαχα.τετειες εχουμε χιλιαδεσ να τησ κερναμε και να κανουμε ταξιτσηδες.φιλοι μου καθε χρονο εχουν παλαβιαρες απο πετρουπολη τρωνε,πινουν μαζι στην θαλασα και μετα αυτες πανε στον γκομενο πετρουπολη.μια φετος ολη μερα μαζι του μιλουσε ενω θαλασα ολη μερα με τον φιλο μου να την κερνα και τιποτα.μπραβο σε σενα,ανακαλυψες την φιλη του τσαμπα χαχαχαχαχ.χιλιαδεσ κανουν παρεα μαζι μας στην θαλασα και φωτο.αν δεις πως κανουν με τους μαυρους,ολες πανε να βγαλουν φωτο μαζι τους.φετος πολλεσ τουριστριεσ ουκρανεσ απο μαμπα ηθελαν να βρεθουμε.φυσικα ελεγαν σε μπαρ,ακριβο εστιατοριο η στο φορ σιζον  πενταστερο που φερνει πολλεσ καθε καλοκαιρι για τους ρωσους.ηθελαν να τισ δω στο μπαρ του χοτελ βεβαια δεν πατησα.πηγε ο θειος μου του εφαγαν στο μπαρ 300-400 εευρο και εφυγε.μετα εμαθε απο φιλο απο χοτελ ολεσ ετσι κανουν,ειναι τισ δουλειασ.ολεσ οι βιζιτεσ φετοσ κυπρο ηταν.μια γκομενα με λεφτα δεν ερχετε μονη να κυκλοφωρα με ντοπιους ουτε μιλα με ντοπιουσ.αστα αυτα.με το μαμπα επαιζεσ.μην ξεχνας οι ιδιεσ που πανε ροδο ερχωνται και εδω χαχαχα

φτηνιαρες και πουτανες ολες συντροφε λεων !!!!οτι πεις,"πλουσιε" νεε που πηγαινες γιντροπαρκ να βρεις τις "χαι" και τις κανονικες :2funny: και στο τελος ετρωγες ξυλο ή σε εκλεβαν  :headbang:
..αυτη πηγε 4 φορες ελλαδα σε ενα χρονο και τωρα ηταν σκ βερολινο και πριν αμστερνταμ και βιλνιους..α φτηνιαρα ή πουτανα....οκ,ουτε εγω δεν παω τοσα ταξιδια  :headbang:

βαλτε φωτο ντεεεεεεεεεε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πυρφοριστε ελευθερα  :jerking: (στα μπουρδελα) ειδικα η τριτη ηλικια χαχα, εγω καλοκαιρι παλι ιονιο θα ειμαι!!!!!!! :2funny: και οχι μονο εχω και κιεβ !!

περιμενουμε φωτο σας!! :2funny:
μεχρι το καλοκαιρι θα παμε 5-6 φορεσ ουκρανια,αρμενια,γεωργια και βλεπουμε χαχαχααχ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• spend-tuesday-night-with-our-favorite-tatooed-chivette-jordyn-2.jpg
    spend-tuesday-night-with-our-favorite-tatooed-chivette-jordyn-2.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 94

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
προχτεσ χαστουκισα ενα γεροδεμενο 50-55 στο παρκινκ.λογομαχησαμε εκλισε τον δρομο,κορναρισα και εβρισε.κατεβηκα κατω μαλακια μου.πιαστικαμε στα χερια,μετα ειπε αλητη βρωμιαρη και εφαγε γερο χαστουκι.ορμησε πανω μου εγδαρε τα χερια μου,πλατη,χειλια.βγηκε η γυναικα του με τον σκυλο φωναζε σταματηστε.σκεφτηκα την ηλικια του και οτι ειδαν τα νουμερα αυτοκινητου.ανετα τον εριχνα κατο αν και ψηλοτεροσ γεροδεμενοσ αλλα σκεφτηκα μην τον κτυπησω να παθει τιποτα στην ηλικια του.μετανιωσα την επομενη που κατεβηκα,δεν ειναι ουκρανια που δεν τρεχει τιπποτα.αν ερχωταν αστυνομια ειχα σημαδια πανω μου γδαρματα αυτος ενα χαστουκι εφαε χαχαχα
ρε κουμπαρε το τραβαει το στυλιαρι ο κωλος σου
φωτο ρε απλο ειναι ,πας πανω στην εικονα κανεις δεξι κλικ κ βαζεις επιλογη σωστε την φωτο στο..καπου
ε αυτο ειναι
που νομιζεις τις βρισκουν οι αλλοι τιςφωτο  χαι γκομενες?? :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ευγε Παλικάρι μου :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φτηνιαρες και πουτανες ολες συντροφε λεων !!!!οτι πεις,"πλουσιε" νεε που πηγαινες γιντροπαρκ να βρεις τις "χαι" και τις κανονικες :2funny: και στο τελος ετρωγες ξυλο ή σε εκλεβαν  :headbang:
..αυτη πηγε 4 φορες ελλαδα σε ενα χρονο και τωρα ηταν σκ βερολινο και πριν αμστερνταμ και βιλνιους..α φτηνιαρα ή πουτανα....οκ,ουτε εγω δεν παω τοσα ταξιδια  :headbang:

βαλτε φωτο ντεεεεεεεεεε
καλα ποση αδεια εχει?χαχαχαχ.φενεται πανε καλα οι χορηγιεσ χαζουλη.οι ρωσιδεσ νορμαλ μια φορα αντε 2 το πολυ ταξιδευουν.φιλη μου ηταν κυπρο,τουρκια,μαλτα σε λιγο παλι κυπρο.πολι πλουσια.απο τισ βιζιτεσ χαχαχαχ

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οση θελει χαζουλη  :2funny: στην μπιζνα του μπαμπα δουλευει..!!!!

εβαλα φωτο μαζι της για να μην λετε οτι την κατεβασα απο ιντερνετ !!

περιμενω δικες σας χαχαχαχ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
καλα ποση αδεια εχει?χαχαχαχ.φενεται πανε καλα οι χορηγιεσ χαζουλη.οι ρωσιδεσ νορμαλ μια φορα αντε 2 το πολυ ταξιδευουν.φιλη μου ηταν κυπρο,τουρκια,μαλτα σε λιγο παλι κυπρο.πολι πλουσια.απο τισ βιζιτεσ χαχαχαχ
ειδες που λενε οι μαλ..ιες πληρωνονται? :grin:
ε το μπου αποτελει εξαιρεση,εδω μεσα οτι μαλ..ια θελει γραφει εκαστος ,χωρις να πληρωναι..οποτε ..καταλαβες τωρα... ;)
υγ.το θειο τασο ερχεται κατω αγριεμενο για νυχτες ακολασιας  :rockon: :rockon:
παρτου κ κανα σαλοσπιρ να βρικσεται καλου κακου παντως  :new_shocked:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ε το μπου αποτελει εξαιρεση,εδω μεσα οτι μαλ..ια θελει γραφει εκαστος ,χωρις να πληρωναι..οποτε ..καταλαβες τωρα... ;)
Για κάτι μέρες σαν την σημερινή θα πλήρωνα και συνδρομή  :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλοι και γνωστοί σήμερα το μεσημέρι με βλέπουν μέσα στα γέλια! Ακόμα και γκομενάκια μου χαμογελάνε στο δρόμο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν σας διαβάζει ο πορνομετανάστης ούτε έξω δεν θα μπορεί να βγει απο τα γέλια! Θα περπατάει στο δρόμο και θα τον κοιτάνε παράξενα με όσα διαβάζει εδώ μέσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
keep dreaming  λεωντα :kneel:

ANTE να βαλουμε φωτο μας ,να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος !! να δουμε τι θα πουν οι μορφωνιοι!!!!

ενδεικτικα,βαζω την κοπελα 1.85 που ειδε λαιβ και ο φιλος ρολογας, ηταν περυσι στο νησι των ιπποτων, φετος πηγε 1. κεφαλλονια- 2. λευκαδα-3. παξους&  κερκυρα !(με δικα της εξοδα κλπ)ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ και στο σκαφος.... :hi:
αν βελτιωσεις το ντυσιμο παρα να ντυνεσαι σαν σκοπιανος θα μπορεις να καμακωνεισ και εσυ στα σαλον χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για κάτι μέρες σαν την σημερινή θα πλήρωνα και συνδρομή  :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλοι και γνωστοί σήμερα το μεσημέρι με βλέπουν μέσα στα γέλια! Ακόμα και γκομενάκια μου χαμογελάνε στο δρόμο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν σας διαβάζει ο πορνομετανάστης ούτε έξω δεν θα μπορεί να βγει απο τα γέλια! Θα περπατάει στο δρόμο και θα τον κοιτάνε παράξενα με όσα διαβάζει εδώ μέσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι ειναι πρεπει να γελαμε λιγο χαχαχαχα.τιποτα πρωσωπικο μαζι σας ειμαι φορμα και γουσταρω πλακα σημερα χαχαχαχαχαχ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656

katse νεαρε μην τα μπερδεευουμε ο μιτσος παρεχει γελιο,οχι οτι ειναι κ καμνας σοβαρος
κι εγω τον παω με τις μαλ..ιες που γραφει ,αλλα απο θεμα γελιου,ειδικα αυτα που λεει για παρτη του..ηρθε η γκομενα να με βρει απο 2000χλμ μακρια γιατι ειμαι διασημος,η πουχε παει κατω απο κατι που χορευανε ,κι ελεγε ο μιτσος ,καμακωνω τωρα τα μωρα κλπ κλπ  :grin:
μην τα συγχεεις  :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
keep dreaming  λεωντα :kneel:

ANTE να βαλουμε φωτο μας ,να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος !! να δουμε τι θα πουν οι μορφωνιοι!!!!

ενδεικτικα,βαζω την κοπελα 1.85 που ειδε λαιβ και ο φιλος ρολογας, ηταν περυσι στο νησι των ιπποτων, φετος πηγε 1. κεφαλλονια- 2. λευκαδα-3. παξους&  κερκυρα !(με δικα της εξοδα κλπ)ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ και στο σκαφος.... :hi:
το ξερει αυτος οτι τον εχεις βαλει φωτο στο μπου?? :grin: :grin: μαζι με το "μοντελο"   :bounce-glasses: απο διπλα  :grin: :grin: :helpplea:
υγ πουλα το σκαφος να παρεις πληντυριο  :hi:

Συνημμένα

• DSCN0623.jpg
    DSCN0623.jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 76

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
αν βελτιωσεις το ντυσιμο παρα να ντυνεσαι σαν σκοπιανος θα μπορεις να καμακωνεισ και εσυ στα σαλον χαχαχαχ

να ειναι χαλια, κλαιω  τα λεφτα μου με τα todds και τα hogan παπουτσια και τα helly hansen ή τα hugo boss μπουφαν !!σκοπιανικο ντυσιμο για σαλον και γιντροπαρκ που συχναζεις lol

βαλε φωτο σου και εσυ..σε ενα βιντεακι που σε ειδαμε σε παρκο, κλαιγαμε στα γελια ημουν με γκομενα και με ρωταγε γιατι γελας σαν βλακας?? χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom