midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.215
- Πόντοι
- 3.656
Τζάμπα με λατρευουν οι πουτάνες
NYXTERIDAS ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
Τζάμπα με λατρευουν οι πουτάνες
δεκαδες φωτο εχει βαλει ο νυκτερος με γκομενες σαν τα κρυα τα νερα ολα αυτα τα χρονια , ετσι
NYXTERIDAS ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
Τι σύμπτωση και εγώ τις πάω ακρόπολη,αλλά έχω φωτογραφίες με 150 διαφορετικές γκόμενες χωρίς υπερβολή,και εδώ και Ρωσία, Ουκρανία σε χιονοδρομικά κέντρα και σε πολλά νησιά και σε πολλούς άλλους τουριστικούς προορισμούς. Αν είναι όπως τα λες θα έπρεπε να είχα πληρώσει εκατομύριαοι τυποι που υποστηριζεις θα ελεγαν,"μας βαζεις φωτο με ενα σιτυ τουρ στο μεγαρο!!!" αρα?
Τώρα δεν την βγάζεις και άρχισες τις προσβολέςΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
ΜΥ NAME IS PONT ROSOPONT!!!!!!!
υπαρχει καποιος λογος να ανεβασεις κατι; να αποδειξης τι;keep dreaming λεωντα
ANTE να βαλουμε φωτο μας ,να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος !! να δουμε τι θα πουν οι μορφωνιοι!!!!
ενδεικτικα,βαζω την κοπελα 1.85 που ειδε λαιβ και ο φιλος ρολογας, ηταν περυσι στο νησι των ιπποτων, φετος πηγε 1. κεφαλλονια- 2. λευκαδα-3. παξους& κερκυρα !(με δικα της εξοδα κλπ)ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ και στο σκαφος....
Ποτέ μου δεν σε χαρακτήρισα,ούτε είπα και κάτι κακό για εσένα. Αυτό που είπα είναι ότι δεν μου άρεσε η δικιά σου. Γούστα είναι αυτάγιατι δεν εισαι σαν ρωσοποντ? εγω ειμαι βλαχαδερο, ασχημος ,αφραγκος -ψευτης-αγαμητος και αμορφωτος και οι γκομενες ειναι σκιαχτρα!!
Είχα πολύ καιρό να ανεβάσω φωτουπαρχει καποιος λογος να ανεβασεις κατι; να αποδειξης τι;
@ ποποβ
μεγαλο φαουλ που επιτιθηκες με φωτογραφια του φιλου.....κατινια....
@ ρομποτ
εχεις να αποδειξης κατι σε αγνωστους αλλη μια φορα το λεω
σιγα ρε μαλακα τις πολλεςδεκαδες φωτο εχει βαλει ο νυκτερος με γκομενες σαν τα κρυα τα νερα ολα αυτα τα χρονια , ετσι
τι να του πει τωρα ο αγαθιαρης μπουλης...
οχι ρε φιλε ΔΕΝ ειναι ρωσοποντιος πως θα γινει δηλαδη;γιατι δεν εισαι σαν ρωσοποντ? εγω ειμαι βλαχαδερο, ασχημος ,αφραγκος -ψευτης-αγαμητος και αμορφωτος και οι γκομενες ειναι σκιαχτρα!!
μαλ...ες λες τωρα και συ για τον popovυπαρχει καποιος λογος να ανεβασεις κατι; να αποδειξης τι;
@ ποποβ
@ ρομποτ
υπαρχει καποιος λογος να ανεβασεις κατι; να αποδειξης τι;
@ ποποβ
@ ρομποτ
δηλαδη ρε τασο να ξαναγινουμε μπαχαλακηδες?μαλ...ες λες τωρα και συ για τον popov
που ξαναειδες τετοιο βρωμοστομα σαν του μπουλη? εχει καταβρισει ολο τον κοσμο ,το ιδιο εκανε και σαν fidelio
σιγα να μην τον παμε με το κυριλε κιολας
εσυ ξεκινησες ομωςφιλε σλαβ βλεπω μια "παρεουλα" να επιτηθειτε επειδη σχολιασα εσκορτ φωτο απο νετ καποιου παντογνωστη και μετα επιθεση απο ολους τους ξερολες σε μενα,επειδη βουλωσα στοματα!!!! εβαλα φωτο εμενα και γκομενας μου..αυτοι τι βαζουν κανα εσκορτ?
τωρα ο ενας λεει μπαζο,ο αλλος πουτανα ο αλλος ο μπαρμπας ταξιτζης με λεει μπουλη ποιος ο μπαρμπας!!!!! βαζω φωτο τουμπεκι... μετα δεν ειμαι εγω κλπ
ο νυκτερος βαζει φωτο,καλα κανει αλλα με την ιδια λογικη θα γραφανε "ποτε εγινε?ποσο? και σιγα την γκομενα και αντρακλας " ε λοιπον με την ιδια λογικη απαντω!!!!!!
την αλλη φορα εφυγα απο το σαιτ γιατι καποιος που ενω ηταν κατα δηλωσιν του αγαμητος 1 μηνα μολδαβια με εκραζε..φωτο του δεν εβαζε.. δεν εχω τιποτε αλλο να πω και να αποδειξω, οσοι με γνωριζουν απο κοντα ξερουν!!!!
οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!!!
καλη συνεχεια!
απο σενα αρχισε αυτο με το να τους βριζεις ολους ανεξαιρετως , και να μας λες συνεχως ποσο πλουσιος εισαιφιλε σλαβ βλεπω μια "παρεουλα" να κανει "ορχηστρωμενη" επιθεση, επειδη σχολιασα εσκορτ φωτο απο νετ καποιου παντογνωστη
και μετα κραξιμο απο ολους τους ξερολες σε μενα,επειδη τους ρωτησα να πατε με γκομενες???!!!!
εβαλα φωτο εμενα και γκομενας μου..και βουλωσα στοματα αυτοι τι βαζουν κανα εσκορτ?τωρα ο ενας λεει μπαζο ,ο αλλος πουτανα ,ο αλλος ο μπαρμπας ταξιτζης με λεει "μπουλη" ποιος ο μπαρμπας!!!!! βαζω φωτο τουμπεκι... μετα λενε δεν ειμαι εγω κλπ οτι ναναι!!
ο νυκτερος βαζει φωτο, αλλα με την ιδια λογικη θα γραφανε "ποτε εγινε?ποσο? και σιγα την γκομενα και μορφωνιος " ε λοιπον με την ιδια λογικη απαντω!!!!!!
Την αλλη φορα εφυγα απο το σαιτ γιατι καποιος που ενω ηταν κατα δηλωσιν του αγαμητος 1 μηνα μολδαβια με εκραζε..φωτο του δεν εβαζε..
Δεν εχω τιποτε αλλο να πω και να αποδειξω, οσοι με γνωριζουν απο κοντα ξερουν!!!!
Τελικα οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!!!
ντασβιντανια και καλη συνεχεια!
δηλαδη ρε τασο να ξαναγινουμε μπαχαλακηδες?
ο κωλογερας ο μιδας φταει
ειναι αληθεια οτι ειναι τοσο γερος που ειναι ανικανος οχι στην ψωλη αλλα στην γλωσσα και τα δακτυλα ακομα;
ok σεβασμος στην νεολαια βαζω φωτο εμενα δεν ειμαι εγω λενε.. βαζουμε φωτο ειναι μπαζα λεει ο ενας ειναι Fake ή απο νετ λεει ο αλλος...1,83 μπαζο οκ..τα μπραβο πανε στα εσκορτς 2000 γκριβνα
τα τοπ μοντελς τα αφηνω σε εσας τους εμπειρους και την τριτη ηλικια εγω δεν ειπα για τοπ μοντελ ουκρανιας αλλα για γκομενα που ξεπερνα πολλες.... αλλα μην τα παραλετε..εσεις που εχετε καλυτερες πουτανες και μη βαλτε τις!!!!!!να πω και μπραβο!!
[/quote σε πιστευουμε οτι εισαι εσυ μπουλη,χαλαρωσε χαχαχαχαχ.μια χαρα ειναι η κοπελα δεν ειναι ασχημη.θα μπορουσε να βρει χιλιαδες ουκρανους καλυτερουσ του μπουλη χαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ συναδελφοσ του διμητρακι εισαι στριπτιζερ!!!Είχα πολύ καιρό να ανεβάσω φωτο
ριξε φωτο και πονο στον ρομποτη χαχαχαχαχσιγα ρε μαλακα τις πολλες
εγω την εχω μεγαλυτερη (την συλλογη)
αντε μην την κανω απντειτ
μπραβο τασο.ειναι και η δικια σου πλουσια με πατερα επιχειρηματια?χαχαχαχαπο σενα αρχισε αυτο με το να τους βριζεις ολους ανεξαιρετως , και να μας λες συνεχως ποσο πλουσιος εισαι
λες και γνωριζεις την οικονομικη κατασταση του καθενος και τι καπνο φουμαρει.
οσο για το ταξιτζης αλλου αυτα και σιγα τα στοματα που βουλωσες ,με το μυαλο σου μπορει...
εμεις οι μπαρμπες καμια φορα χτυπαμε και γκομενακια με 27 χρονια διαφορα ,για να μην λες ξανα και ξανα οτι δεν βαζουμε φωτο