Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
εσυ φιλτατε popov οχι μονο δεν διαφημιζεσαι αλλα εισαι απο τους λιγους που δεν κανουν φιγουρα :grin: ο δε τροπος γραφης σου ειναι εξαιρετος και παντα χαμηλων τονων.
και φυσικα εχω ηδη αναφερει οτι ησουν ο μονος που μου εστειλε συκγεκριμενς και αξιοπιστες πληροφοριες οταν ημουν Οδησσο και που αποδειχτηκαν εκατο τοις εκατο αληθινες.

:hi:
ασε μας θειο λιφτινγκ αφησες τον φιλο μας με το πουλι στο χερι  :2funny: :2funny: :2funny:
απο μονος σου επρεπε να παρεις τηλεφωνα αφου ο αλλοςειναι κουλος
εγω σε 1 μερα του κανονισα 4 γριες να εχει μαζι του  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
η ενσταση μου ειναι οτι οι αγγλοι ειναι παντελως ασχετοι απο το σπορ ,οποτε οτι κ να πουνεπι του θεματος  μαλ.,,ια ειναι... :hi:
Ουτε ασχετοι ουτε ειδημονες κατ τη γνωμη μου.
Αλλα σιγουρα πολυ πρακτικοι και αποτελεσματικοι !!

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Να είσαι καλά φίλε Τάσο! Ο καλός λόγος σου είναι για μένα, πάντα μεγάλη τιμή!  :hi:
Γνωρίζω ότι τόσο εσύ όσο και αρκετοί άλλοι άξιοι συνάδελφοι (π.χ. Σλάβι κλπ) βοηθάτε, ο καθένας στον τομέα του
είτε για τον αγοραίο, είτε για άλλες καβάτζες.
Τα άλλα που διαβάζω εδώ μέσα, είναι φιλολογίες και νά 'χαμε να λέγαμε. Απλά με ενοχλεί το υφάκι μερικών, που
αναφέρονται απαξιωτικά και ειρωνικά, έχοντας γνώμη και για πράγματα που δεν γνωρίζουν...
Κατά τ' άλλα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πορεύεται αναλόγως με ό,τι έχει ή δεν έχει...  :hi:

φιλτατε popov διαβαζω και εγω τοση ωρα τα ποσταρισματα καποιον συναθλητων που προσπαθουν να σου την μπουν
δινεις πολυ ουσιωδεις πληροφοριες και εχεις βοηθησει πολυ κοσμο στο σαιτ
συνεχισε να δινεις πληροφοριες γιατι ολοι εμεις που ταξιδευουμε ανατολικα χρειαζομαστε τις εγκυρες και σωστες πληροφοριες σου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
Ουτε ασχετοι ουτε ειδημονες κατ τη γνωμη μου.
Αλλα σιγουρα πολυ πρακτικοι και αποτελεσματικοι !!
πρωτη φορα σε πιανω τοσο αδιαβαστο  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αποτελεσματικοι?
κατι τριμπαζα με χιλιοδολαρα γαμανε ας ειναι κ στην αμπχαζια  μονοι τους
γενημενοι θυματα  :helpplea:

D

dude901123

Επισκέπτης
Σλαβ Θεε παρε (και συ) την ΠΑΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

@@ ΝΤΕΡΤΥς ποτε πατε βινιτσα???

23 Αναχώρηση και με μια στάση για ύπνο Bucharest. Υπάρχει χώρος ακόμα.. για επίδοξους ερωτιάριδες, αγαπούληδες, σεξοτουρίστες, λάτρεις του πληρωμένου και του δωρεάν. Τα πάντα υπάρχουν στο χωριουδάκι που λέγεται Βιννίτσα  όπως διαπιστώνω.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πρωτη φορα σε πιανω τοσο αδιαβαστο  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αποτελεσματικοι?
κατι τριμπαζα με χιλιοδολαρα γαμανε ας ειναι κ στην αμπχαζια  μονοι τους
γενημενοι θυματα  :helpplea:

Ειμαστε off topic αλλα τελος παντων.

Στην Ανατολικη Ευρωπη εχεις δικιο ειναι θυματα γιατι απο ξενες γλωσσες ειναι ασχετοι και δεν μπορουν εκει να παιξουν μπαλα.

Οπου μιλιεται η γλωσσα τους και μπορουν να συνενοηθουν δηλαδη Ασια Αφρικη Αυστραλια μια χαρα παιζουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλτατε popov διαβαζω και εγω τοση ωρα τα ποσταρισματα καποιον συναθλητων που προσπαθουν να σου την μπουν
δινεις πολυ ουσιωδεις πληροφοριες και εχεις βοηθησει πολυ κοσμο στο σαιτ
συνεχισε να δινεις πληροφοριες γιατι ολοι εμεις που ταξιδευουμε ανατολικα χρειαζομαστε τις εγκυρες και σωστες πληροφοριες σου

Φίλε, ευχαριστώ αλλά υπάρχουν άλλοι περισσότερο έμπειροι και ψαγμένοι από μένα. Ο καθένας βάζει το λιθαράκι
που του αναλογεί. Νομίζω όμως ότι είναι άδικο όσοι δίνουν στοιχεία ή ενημερώνουν να δέχονται επιθέσεις από άτομα
με μηδενική ουσιαστική συνεισφορά. Με τούτα και με 'κείνα, το φόρουμ έχει χάσει ουκ ολίγους άξιους συναδέλφους
που προτιμούν πλέον να ενημερώνουν και να ενημερώνονται ιδιωτικά με πμς, και όχι να ανοίγονται με στοιχεία στα σχετικά νήματα,
τα οποία δεν σέβονται κάποιοι που βγαίνουν διαρκώς να λένε το μακρύ και το κοντό τους.  

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
ασε μας θειο λιφτινγκ αφησες τον φιλο μας με το πουλι στο χερι  :2funny: :2funny: :2funny:
απο μονος σου επρεπε να παρεις τηλεφωνα αφου ο αλλοςειναι κουλος
εγω σε 1 μερα του κανονισα 4 γριες να εχει μαζι του  :grin:
σιγα να μην τον παρω και απο το χερακι  :2funny:
χωρις πλακα μου εκανε εντυπωση που δεν πηρε τηλ , του το ειπα προσωπικα προχθες
την μια την ειχα ποσταρει περυσι σε πολυ αποκαλυπτικες ποζες  :grin: ειχε αρεσει και στον φιλο popov , για 600 λει πολυ καλη ηταν.
αυτο για τα συνορα παντως δεν το ηξερα , τζαμπα του ειχες ετοιμασει εδαφος... ο γκαντεμαρος λεμε  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Να είσαι καλά φίλε Τάσο! Ο καλός λόγος σου είναι για μένα, πάντα μεγάλη τιμή!  :hi:
Γνωρίζω ότι τόσο εσύ όσο και αρκετοί άλλοι άξιοι συνάδελφοι (π.χ. Σλάβι κλπ) βοηθάτε, ο καθένας στον τομέα του
είτε για τον αγοραίο, είτε για άλλες καβάτζες.
Τα άλλα που διαβάζω εδώ μέσα, είναι φιλολογίες και νά 'χαμε να λέγαμε. Απλά με ενοχλεί το υφάκι μερικών, που
αναφέρονται απαξιωτικά και ειρωνικά, έχοντας γνώμη και για πράγματα που δεν μπορούν να γνωρίζουν...
Κατά τ' άλλα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πορεύεται αναλόγως με ό,τι έχει ή δεν έχει...  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε, ευχαριστώ αλλά υπάρχουν άλλοι περισσότερο έμπειροι και ψαγμένοι από μένα. Ο καθένας βάζει το λιθαράκι
που του αναλογεί. Νομίζω όμως ότι είναι άδικο όσοι δίνουν στοιχεία ή ενημερώνουν να δέχονται επιθέσεις από άτομα
με μηδενική ουσιαστική συνεισφορά. Με τούτα και με 'κείνα, το φόρουμ έχει χάσει ουκ ολίγους άξιους συναδέλφους
που προτιμούν πλέον να ενημερώνουν και να ενημερώνονται ιδιωτικά με πμς, και όχι να ανοίγονται με στοιχεία στα σχετικά νήματα,
τα οποία δεν σέβονται κάποιοι που βγαίνουν διαρκώς να λένε το μακρύ και το κοντό τους.  

Καλησπερα φιλε !!

Η "δασκαλα" μου στην Αθηνα με προχωραει εντατικα στα ρωσικα.

Κοιτα τι εμαθα !! :grin: :grin:

И рыбку сьесть и на хуй сесть

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

φιλτατε popov o σωκρατης ειπε ''δεν ειδα οτι ουδεν οιδα''
και εγω που εχω ταξιδεψει αρκετα θα πω οτι μπροστα σου γνωριζω ελαχιστα απο αυτα που γνωριζεις εσυ
αλλα αν μπορουσαν πολλα μελη του φορουμ να καταθετουν αυτα που γνωριζουν ο καθενας τους θα ηταν πολυ πιο χρησιμο και ουσιωδες απο το να αναλωνονται σε στειρα αντιπαραθεση. αυτο δεν προσφερει τιποτα αλλο παρα μονο αποτρεπει πολλα αξιολογα μελη της κοινοτητας των μπουρδελιαριδων να γραφουν ουσιωδη πραγματα που εχουν ως σκοπο να βοηθησουν στο να κανουμε καλυτερα και πιο ευκολα τα ταξιδια μας στα ανατολικα.
εξαλλου αυτος ειναι και ο σκοπος η ανταλαγη πληροφοριων με σκοπο το καλυτερο δυνατο αποπτελεσμα  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Οταν καποιος μετατρεπει τη γκομενα σε πουτανα αυτο ειναι προβλημα της γκομενας ακομα και αν αυτο αρχικα δεν φαινεται.

Οταν καποιος μετατρεπει τη πουτανα σε γκομενα αυτο ειναι προβλημα δικο του ακομα και αν επισης αυτο αρχικα δεν φαινεται !!

Οι Αγγλοι εχουν μια σοφη σχετικη παροιμια "keep it simple".

Καλα ταξιδια στους ταξιδιωτες !! :hi: :hi:
ισως το πιο σοβαρο και αξιοπιστο μελος του μπου
τα σεβη μου μια ακομα φορα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
23 Αναχώρηση και με μια στάση για ύπνο Bucharest. Υπάρχει χώρος ακόμα.. για επίδοξους ερωτιάριδες, αγαπούληδες, σεξοτουρίστες, λάτρεις του πληρωμένου και του δωρεάν. Τα πάντα υπάρχουν στο χωριουδάκι που λέγεται Βιννίτσα  όπως διαπιστώνω.
δεν σε ρωταω γι αυτο,καμμια σχεση
ειμαστε αντιδιαμετρικα στον χαρτη κι εγω ταξιδευω με αμαξι ΜΟΝΟ οταν ειναι το δικο μου
23 αυριο?η 23 δεκεμβρη?
υγ.κρατα λιγο μικρο καλαθι για βινιτσα,δεν ειναι κλασικη πουτσοπολη σταχω γραψει...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
1.οταν λες για τσαμπε  ρωσια και κυριως ουκρανια δεν πεταγονται οι "ειδημονες" να πουν μα ολες πουτανες ειναι εκει και σπονσοραρονται! τουμπεκι... οταν το λεω εγω με βγαζουν ακυρο!
2.αν ποσταρω εγω πουτανα φωτο που δεν γαμησα και  το αναφερω θα με λεγατε πυρφορο, αν το κανει ο ποπωφ  ειναι σοβαρο input ..."ωωω  ειναι ο ΘΕΟΣ "   :jerking:

Βλεπω πασουλες παρεακι... σαν το λαστ βεγκας ειστε ανατολικα, να γυρισετε το λαστ λβιβ  :2funny:
καλος ο χαβαλες, δεν εχω τιποτε αλλο να πω και αποχωρω ...τι να γραψω μπροστα στους "παντογνωστες"!!!!!
σκεκομε ακομα στην θεση μου....ολες εν δυναμει πουτανες ειναι....απο εκει και περα θεμα εμπειριας ειναι

οι ουκρανες ειναι ακριβως σαν το ανεκδοτο....μαθαμε τι εισαι τωρα διαπραγματευομαστε την τιμη
οταν μια γυναικα στο δωσει αμεσως τι ειναι του κατηχητικου;......απλα καπου προσδοκουνε....η καπου κατι τις βολευει

το να αποχωρησεις δεν με καλυπτει
απλα δωσε τα φωτα σου και τις δικες σου εμπειριες
ως εκει και ασε πως την βρισκουν οι αλλοι

ακομα και στον ρολογα οταν εμεινε στο λβωβ η καπου εκει σε 10 λεπτακια του βρηκα παρεα...ασχετα αν το μετανοιωσε μετα

και ναι ρε φιλε εχω <φτιαξει> πανω απο 10 ατομα εδω πως θα γινει δηλαδη; το γραφουν απο πανω....δεν το λεω εγω....δεν διαφημιζω τον εαυτο μου.... την καταβρισκω οταν βοηθαω καποιον να γαμησει πως θα γινει δηλαδη; θα μας την πεις κιλας γιατι κανουμε πασες κιολας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom