Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Στν συγκεκριμενη αντιδικια/διαμαχη αγαπητε ρολογα μεταξυ ποποβ και ρομποτ ειμαι σαφεστατα υπερ του ποποβ

-ο αξιοτιμος ποποβ λεει αυτα που λεει χωρις περικοπες και με διαθεση να βοηθησει με τον τροπο που εκεινος κρινει οτι μπορει

-ο δε ρομποτ την λεει επανειλλημενως και πουλαει μουρη ποικολοτροπος....και με ειρωνια (τουλαχιστον αυτο εκλαμβανω απο το γραψιμο του)
ιστοριες του τυπου εγω πηγαινω για σκι και δεν ασχολουμε με πουτανες και δακτυλιαζα μια γκομενα 3 μετρα που επαναλλαμβανει ο φιλος ρομποτ μου βγαζει μια ταση ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ και ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ αλλων μελων του φορουμ και δεν προσφερει τιποτα απο πληροφοριες

Και εν κατακλειδι πες μου εσυ αγαπητε φιλε ρολογα....πια γραφομενα ειναι πιο χρησιμα σε ενα σαιτ που
ασχολειτε με ΠΟΡΝΟ-τουρισμο κυριως;

ΥΓ. τηνκαλυτερη δουλεια εκανες να πας ρωσσια....σου εχω και μερικα ετοιμα εκει ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.217
Πόντοι
3.656
Σλαβ Θεε παρε (και συ) την ΠΑΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

@@ ΝΤΕΡΤΥς ποτε πατε βινιτσα???

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Σλαβ Θεε παρε (και συ) την ΠΑΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

@@ ΝΤΕΡΤΥς ποτε πατε βινιτσα???
αντε ρε [size=14pt]γερομπισμπικι [/size]απο εκει που κανεις καθε φορα καινουρια νικ και μας μπερδευεις
αμα εισαι καλο παληκαρι θα σε παρω μαζι με τον Αλλαν στην ουκρανια  :2funny:

και να μην σε νοιαζει ποτε θα παει βινιτσα ο ντερτις παλιοκουτσομπολη...οποτε γουσταρει να ουμ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.217
Πόντοι
3.656
αντε ρε [size=14pt]γερομπισμπικι [/size]απο εκει που κανεις καθε φορα καινουρια νικ και μας μπερδευεις
αμα εισαι καλο παληκαρι θα σε παρω μαζι με τον Αλλαν στην ουκρανια  :2funny:

και να μην σε νοιαζει ποτε θα παει βινιτσα ο ντερτις παλιοκουτσομπολη...οποτε γουσταρει να ουμ
δεν αλλαζω νικ επιτηδες
με μπαναρουν τα νικ οι νεοφιλε-φλωροι μοντ λογω οτι τους εχω πηδηξει απανωτα φετος με μπρεξιτ τραμπ κ δεν αντεχει ο κωλος τους πολυ κραξιμο
αλλαν εχει αποσυρθει πλεον,μονο το θειο ληφτινγκ εχει μεινει μαχιμο..(που λεει ο λογος)  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
allan συνταξη κανονικα πηρε  :woldman:
ουτε πηρε τηλ αυτα που του εδωσα , απορω καμια φορα γιατι μου τα ζηταει :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και εν κατακλειδι πες μου εσυ αγαπητε φιλε ρολογα....πια γραφομενα ειναι πιο χρησιμα σε ενα σαιτ που

ΥΓ. τηνκαλυτερη δουλεια εκανες να πας ρωσσια....σου εχω και μερικα ετοιμα εκει ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ

[/quote]Χρήσιμη πληροφορία είναι όποια βοηθάει να  :knockinb: :pipa2: :fuck2: πιο εύκολα και με τα λιγότερα δυνατά έξοδα!Επίσης γνώστες κάποιου μέρους έχουν πάντα να πουν κάτι παραπάνω απο άτομα που δεν έχουν πάει και σε προχωρημένο επίπεδο γίνονται και άλλες διεργασίες με συναντήσεις μελών και περαιτέρω συνεργασίες για την ευκολότερη επίτευξη στόχων!Αλλά που τα λέω...Σε εσένα που έχεις φτιάξει το μισό σάιτ με πάσες; :2funny:
Λοιπόν με τη Μόσχα η κατάσταση για πρώτη φορά είναι σε ταξίδι έτσι και το καλάθι που βαστάω είναι τεράστιο ..Έχω βάλει τη "βαλκανική" λέξη "logistics" στο λεξιλόγιο μου ...Οργανώνω απο τώρα τις συναντήσεις μου και τις γράφω σε χαρτί για να μην ξεχάσω!Και παίζουν διάφορες!Πρώην ,νυν, πελάτισσές μου , γνωριμίες που δεν έκατσαν ποτε,φίλες που εν δυνάμει θα κάτσουν..Δύο μέρες θα πάω στο Νίζνι Νοβγκορόντ που θα μείνω σε σπίτι παντρεμένου ζευγαριού που μάλλον θα μου ετοιμάσει και ντουέτο με άλλη φίλη!!! :rockon:Επίσης κανονίζω και Νίζνι Νοβ. να βγω σε κλάμπ όπως και στη Μόσχα για να δώ τι ψάρια πιάνονται χωρίς κανονισμένα ραντεβού!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.217
Πόντοι
3.656

Χρήσιμη πληροφορία είναι όποια βοηθάει να  :knockinb: :pipa2: :fuck2: πιο εύκολα και με τα λιγότερα δυνατά έξοδα!Επίσης γνώστες κάποιου μέρους έχουν πάντα να πουν κάτι παραπάνω απο άτομα που δεν έχουν πάει και σε προχωρημένο επίπεδο γίνονται και άλλες διεργασίες με συναντήσεις μελών και περαιτέρω συνεργασίες για την ευκολότερη επίτευξη στόχων!Αλλά που τα λέω...Σε εσένα που έχεις φτιάξει το μισό σάιτ με πάσες; :2funny:
Λοιπόν με τη Μόσχα η κατάσταση για πρώτη φορά είναι σε ταξίδι έτσι και το καλάθι που βαστάω είναι τεράστιο ..Έχω βάλει τη "βαλκανική" λέξη "logistics" στο λεξιλόγιο μου ...Οργανώνω απο τώρα τις συναντήσεις μου και τις γράφω σε χαρτί για να μην ξεχάσω!Και παίζουν διάφορες!Πρώην ,νυν, πελάτισσές μου , γνωριμίες που δεν έκατσαν ποτε,φίλες που εν δυνάμει θα κάτσουν..Δύο μέρες θα πάω στο Νίζνι Νοβγκορόντ που θα μείνω σε σπίτι παντρεμένου ζευγαριού που μάλλον θα μου ετοιμάσει και ντουέτο με άλλη φίλη!!! :rockon:Επίσης κανονίζω και Νίζνι Νοβ. να βγω σε κλάμπ όπως και στη Μόσχα για να δώ τι ψάρια πιάνονται χωρίς κανονισμένα ραντεβού!!!
σε ζηλευουνε 150χιλ μελη  κι επισκεπτες του μπου  :orchestra:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
σε ζηλευουνε 150χιλ μελη  κι επισκεπτες του μπου  :orchestra:
Αυτό το ταξίδι το ανέβαλα για χρόνια!Πλέον ήρθε η ώρα!Η βίζα είναι ήδη στο διαβατήριο!Θα πάω με έναν καλό φίλο απο Ρόδο που ξέρει καλά τη γλώσσα και έχει εξ ίσου βαρύ πρόγραμα με γυναίκες!Ελπίζω να προλάβουμε να δούμε και λίγο τη πόλη!

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό το ταξίδι το ανέβαλα για χρόνια!Πλέον ήρθε η ώρα!Η βίζα είναι ήδη στο διαβατήριο!Θα πάω με έναν καλό φίλο απο Ρόδο που ξέρει καλά τη γλώσσα και έχει εξ ίσου βαρύ πρόγραμα με γυναίκες!Ελπίζω να προλάβουμε να δούμε και λίγο τη πόλη!

καλα να περασεις φιλε ρολογα σε ζηλευω αφανταστα αυτη την στιγμη  :2funny:
απο τον περασμενο μαιο που πηγα ολο εκει στη ρωσια ειναι το μυαλο μου  :S

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φιλτατε σλαβιανι ή σινο ή πως σε λενε..
εγω με γκομενες ειτε για σχεση ειτε για πηδημα ασχολουμαι...εσεις καλα κανετε κ λετε για πουτανες προ σεμιπρο τρια παρτουζες κλπ,δεκτα ολα αν κ καποιοι της συνομωταξιας απαξιωνουν ,αραγε γιατι? δεν κατηγορησα κανενα,απλα τονισα το γεγονος οτι το να ποσταρεις φωτο πουτανας απο ιντερνετ που δεν τεσταρες λαιβ δεν μας κανει φαηνοτερους & τι νοημα εχει αν ποσταρει ο καθενας μας φωτο απο νετ & τιμες!
Επειτα ειπα πως εσκορτς εχει και αθηνα..my opinion,με τοσο μουνι κιεβ & ουκρανια ,θα παω με εσκορτ?..ισως ειναι το πιο σιγουρο και αμεσο για πολλους αλλα δεν με εκφραζει.
Καλως ή κακως ειχα-εχω γκομενες ουκρανες -μη εσκορτς- με καλες δουλειες και ομορφες,περιεργο ειναι?Σιγα το φοβερο!
Τα δακτυλιασματα που λες ειναι γραφομενα του βαλκανιου δεν ειναι δικα μου )))!!εγω για ενα σκηνικο που επαιξε σε κλαμπ κιεβ εγραψα που δεν γαμησα γιατι συνοδευομουν.
Επισης εχω γραψει και αποτυχιες,οτι βγηκα κιεβ και με γκομενες που δεν καθισαν!!!
Καθε πληροφορια δεκτη , αν και ο καθενας παιζει οπως μπορει,σε κλαμπ ,στο δρομο ,στο νετ,με ντολαρ ή χωρις ....το θεμα ειναι ο στοχος!

"The biggest risk is no risk!"
Ντομπρε βετσερ

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Φιλτατε σλαβιανι ή (σινο) εγω με γκομενες ειτε για σχεση ειτε για πηδω ασχολουμαι...εσεις καλα κανετε κ λετε για πουτανες προ σεμιπρο τρια παρτουζες κλπ,δεκτα ολα αν κ καποιοι της συνομωταξιας απαξιωνουν ,αραγε γιατι? δεν κατηγορησα κανενα,απλα τονισα το γεγονος οτι το να ποσταρεις φωτο πουτανας απο ιντερνετ που δεν τεσταρες λαιβ δεν μας κανει φαηνοτερους & τι νοημα εχει αν ποσταρει ο καθενας μας φωτο απο νετ & τιμες!
Επειτα ειπα πως εσκορτς εχει και αθηνα..my opinion,με τοσο μουνι κιεβ & ουκρανια ,θα παω με εσκορτ?..ισως ειναι το πιο σιγουρο και αμεσο για πολλους αλλα δεν με εκφραζει.
Καλως ή κακως ειχα-εχω γκομενες ουκρανες -μη εσκορτς- με καλες δουλειες και ομορφες,περιεργο ειναι?Σιγα το φοβερο!
Τα δακτυλιασματα που λες ειναι γραφομενα του βαλκανιου δεν ειναι δικα μου )))!!εγω για ενα σκηνικο που επαιξε σε κλαμπ κιεβ εγραψα που δεν γαμησα γιατι συνοδευομουν.
Επισης εχω γραψει και αποτυχιες,οτι βγηκα κιεβ και με γκομενες που δεν καθισαν!!!
Καθε πληροφορια δεκτη !ο καθενας παιζει οπως μπορει,σε κλαμπ ,στο δρομο ,στο νετ,με ντολαρ ή χωρις ....το θεμα ειναι ο στοχος!

Ντομπρε βετσερ

τωρα το 2016 στην ουκρανια ολες οι γκομενες-πουτανες μεσοπροθεσμα η μακροπροθεσμα στοχος ειναι τα γριβνα
ο λεοντας ειπε μια πολυ σωστη κουβεντα οτι αν δεν τα σταξεις στην ουκρανια δεν γαμας
εγω 8 φορες που εχω παει ουκρανια δεν εφαγα τζαμπα μουνι, δεν σημαινει ομως οτι δεν γινεται καποιος να φαει και τζαμα
αντιθετως στη ρωσια μπορει καποιος να φαει τζαμπα μουνι αν εχει αρκετες μερες χρονο για να παιξει μπαλα
αυτα τα λιγα απο εμενα  :hi:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αρα ολες πουτανες με αμοιβη ουκρανια? οκ οτι πειτε...και ελληνιδες ολες μπαζα να πουμε? ))) αυτοι οι ισοπεδωτισμοι...απλα την διαφορα με ρωσιδες δεν πιανω!
Οποτε μονο το ξανθωο γενος του βλαδιμηρου οι αγνες και αμολυντες ρωσιδες θα μας εξιλεωσουν απο την νεα ταξη των νενεκων διεθνιστων!?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
τωρα το 2016 στην ουκρανια ολες οι γκομενες-πουτανες μεσοπροθεσμα η μακροπροθεσμα στοχος ειναι τα γριβνα
ο λεοντας ειπε μια πολυ σωστη κουβεντα οτι αν δεν τα σταξεις στην ουκρανια δεν γαμας
εγω 8 φορες που εχω παει ουκρανια δεν εφαγα τζαμπα μουνι, δεν σημαινει ομως οτι δεν γινεται καποιος να φαει και τζαμα
αντιθετως στη ρωσια μπορει καποιος να φαει τζαμπα μουνι αν εχει αρκετες μερες χρονο για να παιξει μπαλα
αυτα τα λιγα απο εμενα  :hi:
ετσι
πρωτον τα βρυκολακιασμενα ουκρανιδια ειναι αρρωστα με το χρημα , οι πιο παλιοι τα ξερουν αυτα  :grin: μπορεις ομως και να φας τζαμπα μερικες φορες.
οι ρωσσιδες εχουν αλλο επιπεδο , γιαυτο και απαξιωνουν τις υπολοιπες ντεβουσκες της πρωην USSR  :grin: αυτο το καλοκαιρι Κισιναου πηρα μια ρωσσιδα 35 πλας απο Μοσχα που γνωρισα σε κλαμπ , με προσκαλεσε να παω αργοτερα να την επισκευτω αν θα ηθελα αλλα δεν το εκανα και ουτε προκειται καθοτι δεν θελω κατι παραπανω , ειμαστε ακομα φιλοι στο φαιςμπουκ  :grin: δασκαλα στο επαγγελμα.

και το δευτερο , ποιος ειπε οτι οποιος ασχολειται με πουτανες δεν ασχολειται η δεν εχει γκομενες ?  :2funny: τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα νεογνα της α ευρωπης  :grin: :grin: :grin:

τα λεμε και απο κοντα  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ετσι
πρωτον τα βρυκολακιασμενα ουκρανιδια ειναι αρρωστα με το χρημα , οι πιο παλιοι τα ξερουν αυτα  :grin: μπορεις ομως και να φας τζαμπα μερικες φορες.
οι ρωσσιδες εχουν αλλο επιπεδο , γιαυτο και απαξιωνουν τις υπολοιπες ντεβουσκες της πρωην USSR  :grin: αυτο το καλοκαιρι Κισιναου πηρα μια ρωσσιδα 35 πλας απο Μοσχα που γνωρισα σε κλαμπ , με προσκαλεσε να παω αργοτερα να την επισκευτω αν θα ηθελα αλλα δεν το εκανα και ουτε προκειται καθοτι δεν θελω κατι παραπανω , ειμαστε ακομα φιλοι στο φαιςμπουκ  :grin: δασκαλα στο επαγγελμα.

και το δευτερο , ποιος ειπε οτι οποιος ασχολειται με πουτανες δεν ασχολειται η δεν εχει γκομενες ?  :2funny: τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα νεογνα της α ευρωπης  :grin: :grin: :grin:

τα λεμε και απο κοντα  :hi:

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
@ Φίλε Σλάβι, σε ευχαριστώ! Είπες τα αυτονόητα!  :hi:

@ Αγαπητέ Ρομπότ, η αξιοπιστία κάποιου, κρίνεται από τη συνολική στάση και συνεισφορά του, και όχι από αδέσποτες φωτογραφίες που τυχόν ποστάρει. Είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσες να κατηγορήσεις ότι κάνω επίδειξη εδώ μέσα, διότι δεν συνηθίζω γενικώς να ανοίγομαι για τις δραστηριότητές μου (έστω και αν αρκετοί φίλοι και άξιοι συνάδελφοι, εδώ μέσα, γνωρίζουν πως κινούμαι και σε ποιό επίπεδο) διότι κατ' εξαίρεση μόνο, πόσταρα ενδεικτικές φωτογραφίες ως συγκεκριμένο απαντητικό παράδειγμα σε ερώτημα συναδέλφου.

Για μένα, έχει ελάχιστη σημασία η γνώμη σου και το επαναλαμβανόμενο σκάλωμά σου (αφήνοντας δηλαδή υπονοούμενα ότι τάχα προσπαθώ να πουλήσω μούρη και να κάνω φιγούρα, με μούφα βίζιτα που τάχα έχω πάρει). Θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω ψέμμα, αν όντως ήθελα να πουλήσω μούρη, ότι την εικονιζόμενη την έχω πάρει, μιας και με το ίδιο δίκτυο, που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο +38(067) 436-82-11 είχα ασχοληθεί το καλοκαίρι, και ξέρω ότι τα incalls των κοριτσιών τα κάνει στο ξενοδοχείο "Πιβντένι" στον πέμπτο όροφο. Αν το έκανα δηλαδή, πώς θα μπορούσες να με αμφισβητήσεις; Βλέπεις τώρα ποιός κοροιδεύει όντως τον εαυτό του;
Αν διάβασες νωρίτερα, (και κυρίως αν το κατάλαβες) σου έγραφα ότι μόνο τον εαυτό μας κοροιδεύουμε αν γράφουμε φαντασιοπληξίες.

Εγώ έφερα ως παράδειγμα την Αρίνα, όχι ως προς τις υπηρεσίες ή την απόδοση, ΑΛΛΑ ως προς το επίπεδο εμφάνισης, ΚΑΙ ΜΟΝΟ, σε σχέση
με τα 2000 γκρίβνι που είχα τότε δώσει για να πάρω τη Μαρινα (εσωτερικό τούρ από Κίεβο που ήταν εμφανησιακά
εφάμιλλη με την εν λόγω κοπέλα που πόσταρα). Το καλοκαίρι, σταθερά στο ίδιο δίκτυο, έπαιζε και η Λίζα υπό το ίδιο τηλεφωνικό νούμερο
(αν και έρχόταν λίγες μέρες στο Λβόφ και έπειτα έφευγε):

καθώς και η Βάρια, που είχα αρχικά σταμπάρει, την οποία όμως δεν πρόλαβα και την αντικατέστησε τελικά αυτή η Μαρίνα που πήρα:

Τότε, η εν λόγω Αρίνα δεν έπαιζε στο team. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο δίκαιος κριτής των άλλων είσαι; Κάνε αν θέλεις τώρα έναν κόπο
να καλέσεις στο παραπάνω ουκρανικό νούμερο (μίλα είτε ρωσικά, αν ξέρεις, είτε αγγλικά) και ρώτα την τηλεφωνήτρια να σε ενημερώσει
για όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέρω, ώστε να διαπιστώσεις αν γράφω μαλακίες ή όχι. Και σου ξαναλέω, αν ήθελα να το παίξω πονηράκιας και φιγούρας, θα μπορούσα κάλλιστα να ισχυριστώ ό,τι θέλω (και όχι μόνο για Ουκρανία) χωρίς να μπορείς να με διαψεύσεις. Για τον απλούστατο λόγο ότι εγώ στην Ουκρανία κινούμαι ως local, έχοντας προσωπικές σχέσεις και φιλίες, και πηγαίνω για μεγάλα διαστήματα πάνω από μήνα, και όχι σαν σεξοτουρίστας του πενθήμερου (αν και πάλι είσαι δύσπιστος, μπορώ να σου στείλω σε πμ φωτογραφία διαβατηρίου μου για να δείς σφραγίδες εισόδου-εξόδου). Και σου ξαναλέω: μην κρίνεις τους άλλους, με ειρωνική και σνομπιστική διάθεση, διότι δεν μπορείς να ξέρεις εκ των πραγμάτων τι ρόλο βαράνε.

@ Φίλε Ρολογά, ευτυχώς που υπάρχουμε και "εμείς" οι αμιγώς πουτανιάρηδες, για να μαθαίνουμε "εσάς" τα καμάκια για το Σανκώφ, το Αντουράζ, και το κομπλέξ Πιβντένι!  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Φιλτατε σλαβιανι ή σινο ή πως σε λενε..
εγω με γκομενες ειτε για σχεση ειτε για πηδημα ασχολουμαι...εσεις καλα κανετε κ λετε για πουτανες προ σεμιπρο τρια παρτουζες κλπ,δεκτα ολα αν κ καποιοι της συνομωταξιας απαξιωνουν ,αραγε γιατι? δεν κατηγορησα κανενα,απλα τονισα το γεγονος οτι το να ποσταρεις φωτο πουτανας απο ιντερνετ που δεν τεσταρες λαιβ δεν μας κανει φαηνοτερους & τι νοημα εχει αν ποσταρει ο καθενας μας φωτο απο νετ & τιμες!
Καθε πληροφορια δεκτη , αν και ο καθενας παιζει οπως μπορει,σε κλαμπ ,στο δρομο ,στο νετ,με ντολαρ ή χωρις ....το θεμα ειναι ο στοχος!

Ντομπρε βετσερ
για να κλεισουμε το θεμα και για να καταλαβεις
εγω σαν slaviani το θεωρω εντελως ηλιθιο να πας ουκρανια η ρωσσια για να κατσεις με γκομενα <σχεση> οπως θελεις ονομασε το...κι ας ειναι η πιο πλουσια και η πιο ωραια στο πλανητη....σε φιλους μου ριαλ λαιφ που εχουν κοπελες απο εκει τους επισημενω τους κινδυνους σε σημειο να γινομαι αντιπαθητικος

και στον ρολογα τα ιδια ελεγα για μια <σχεση> που εκανε και δεν το πιστευε ποσο μεσα επεσα.....

Δεν τονιζω ποτε και σε κανεναν ποσες γκομενες εχω τσαμπα απο ανατολικες στην ελλαδα...και ποσες εχω τσαμπα που με περιμενουν Μοσχα Κιεβο και λοιπες περιοχες

Εδω τονιζω τροπους που μπορουν να παρουν γκομενες το δυνατον ευκολοτερα και σχετικα ανεξοδα σε αυτες τις χωρες... και δεν επικρινω κανεναν ουτε ακομα τον κμαν2 απλα του τονιζω οτι αυτο το ιδιο που πληρωνει αυτος 50αρα το κατεβαζεις χαλαρα στο 20αρικο ταζοντας του πολλες μερες...τη  κατοσταρα στην 50αρα...το αιφον 7 σε αιφον 5 και παει λεγοντας΄....

το να λες τι πατε εκει να βρειτε πληρωμενες θα σου ελεγα κι εγω καλα πας επανω να βρεις γκομενα εδω δεν εχει;

εχει και παραεχει
αρα οπως την βρισκει καποιος εδω

τα ιδια ελεγα και στον ρολογα οταν ηπιαμε παρεα ενα καφε...οτι κακως ψαχνετε για σχεση με ανατολικη και μπορει να στο επιβαβαιωσει αν το ειπα αυτο

αρα μην κρινεις με την δικια σου οπτικη...υπαρχουν πολλες οπτικες στο θεμα

το να λες συνεχεια οτι ετσι την βρισκεις εσυ ειναι καλο....το να επικρινεις αλλους ομως γιατι κανουν κατι αλλο που κανεις εσυ....οχι καλο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
@ Φίλε Σλάβι, σε ευχαριστώ! Είπες τα αυτονόητα!  :hi:

@ Αγαπητέ Ρομπότ, η αξιοπιστία κάποιου, κρίνεται από τη συνολική στάση και συνεισφορά του, και όχι από αδέσποτες φωτογραφίες που τυχόν ποστάρει. Είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσες να κατηγορήσεις ότι κάνω επίδειξη εδώ μέσα, διότι δεν συνηθίζω γενικώς να ανοίγομαι για τις δραστηριότητές μου (έστω και αν αρκετοί φίλοι και άξιοι συνάδελφοι, εδώ μέσα, γνωρίζουν πως κινούμαι και σε ποιό επίπεδο) διότι κατ' εξαίρεση μόνο, πόσταρα ενδεικτικές φωτογραφίες ως συγκεκριμένο απαντητικό παράδειγμα σε ερώτημα συναδέλφου.

Για μένα, έχει ελάχιστη σημασία η γνώμη σου και το επαναλαμβανόμενο σκάλωμά σου (αφήνοντας δηλαδή υπονοούμενα ότι τάχα προσπαθώ να πουλήσω μούρη και να κάνω φιγούρα, με μούφα βίζιτα που τάχα έχω πάρει). Θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω ψέμμα, αν όντως ήθελα να πουλήσω μούρη, ότι την εικονιζόμενη την έχω πάρει, μιας και με το ίδιο δίκτυο, που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο +38(067) 436-82-11 είχα ασχοληθεί το καλοκαίρι, και ξέρω ότι τα incalls των κοριτσιών τα κάνει στο ξενοδοχείο "Πιβντένι" στον πέμπτο όροφο. Αν το έκανα δηλαδή, πώς θα μπορούσες να με αμφισβητήσεις; Βλέπεις τώρα ποιός κοροιδεύει όντως τον εαυτό του;
Αν διάβασες νωρίτερα, (και κυρίως αν το κατάλαβες) σου έγραφα ότι μόνο τον εαυτό μας κοροιδεύουμε αν γράφουμε φαντασιοπληξίες.

Εγώ έφερα ως παράδειγμα την Αρίνα, όχι ως προς τις υπηρεσίες ή την απόδοση, ΑΛΛΑ ως προς το επίπεδο εμφάνισης, ΚΑΙ ΜΟΝΟ, σε σχέση
με τα 2000 γκρίβνι που είχα τότε δώσει για να πάρω τη Μαρινα (εσωτερικό τούρ από Κίεβο που ήταν εμφανησιακά
εφάμιλλη με την εν λόγω κοπέλα που πόσταρα). Το καλοκαίρι, σταθερά στο ίδιο δίκτυο, έπαιζε και η Λίζα υπό το ίδιο τηλεφωνικό νούμερο
(αν και έρχόταν λίγες μέρες στο Λβόφ και έπειτα έφευγε):

καθώς και η Βάρια, που είχα αρχικά σταμπάρει, την οποία όμως δεν πρόλαβα και την αντικατέστησε τελικά αυτή η Μαρίνα που πήρα:

Τότε, η εν λόγω Αρίνα δεν έπαιζε στο team. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο δίκαιος κριτής των άλλων είσαι; Κάνε αν θέλεις τώρα έναν κόπο
να καλέσεις στο παραπάνω ουκρανικό νούμερο (μίλα είτε ρωσικά, αν ξέρεις, είτε αγγλικά) και ρώτα την τηλεφωνήτρια να σε ενημερώσει
για όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέρω, ώστε να διαπιστώσεις αν γράφω μαλακίες ή όχι. Και σου ξαναλέω, αν ήθελα να το παίξω πονηράκιας και φιγούρας, θα μπορούσα κάλλιστα να ισχυριστώ ό,τι θέλω (και όχι μόνο για Ουκρανία) χωρίς να μπορείς να με διαψεύσεις. Για τον απλούστατο λόγο ότι εγώ στην Ουκρανία κινούμαι ως local, έχοντας προσωπικές σχέσεις και φιλίες, και πηγαίνω για μεγάλα διαστήματα πάνω από μήνα, και όχι σαν σεξοτουρίστας του πενθήμερου (αν και πάλι είσαι δύσπιστος, μπορώ να σου στείλω σε πμ φωτογραφία διαβατηρίου μου για να δείς σφραγίδες εισόδου-εξόδου). Και σου ξαναλέω: μην κρίνεις τους άλλους, με ειρωνική και σνομπιστική διάθεση, διότι δεν μπορείς να ξέρεις εκ των πραγμάτων τι ρόλο βαράνε.

@ Φίλε Ρολογά, ευτυχώς που υπάρχουμε και "εμείς" οι αμιγώς πουτανιάρηδες, για να μαθαίνουμε "εσάς" τα καμάκια για το Σανκώφ και το Πιβντένι!  :hi:
εσυ φιλτατε popov οχι μονο δεν διαφημιζεσαι αλλα εισαι απο τους λιγους που δεν κανουν φιγουρα :grin: ο δε τροπος γραφης σου ειναι εξαιρετος και παντα χαμηλων τονων.
και φυσικα εχω ηδη αναφερει οτι ησουν ο μονος που μου εστειλε συκγεκριμενς και αξιοπιστες πληροφοριες οταν ημουν Οδησσο και που αποδειχτηκαν εκατο τοις εκατο αληθινες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οταν καποιος μετατρεπει τη γκομενα σε πουτανα αυτο ειναι προβλημα της γκομενας ακομα και αν αυτο αρχικα δεν φαινεται.

Οταν καποιος μετατρεπει τη πουτανα σε γκομενα αυτο ειναι προβλημα δικο του ακομα και αν επισης αυτο αρχικα δεν φαινεται !!

Οι Αγγλοι εχουν μια σοφη σχετικη παροιμια "keep it simple".

Καλα ταξιδια στους ταξιδιωτες !! :hi: :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.217
Πόντοι
3.656
Οταν καποιος μετατρεπει τη γκομενα σε πουτανα αυτο ειναι προβλημα της γκομενας ακομα και αν αυτο αρχικα δεν φαινεται.

Οταν καποιος μετατρεπει τη πουτανα σε γκομενα αυτο ειναι προβλημα δικο του ακομα και αν επισης αυτο αρχικα δεν φαινεται !!

Οι Αγγλοι εχουν μια σοφη σχετικη παροιμια "keep it simple".

Καλα ταξιδια στους ταξιδιωτες !! :hi: :hi:
η ενσταση μου ειναι οτι οι αγγλοι ειναι παντελως ασχετοι απο το σπορ ,οποτε οτι κ να πουνεπι του θεματος  μαλ.,,ια ειναι... :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εσυ φιλτατε popov οχι μονο δεν διαφημιζεσαι αλλα εισαι απο τους λιγους που δεν κανουν φιγουρα :grin: ο δε τροπος γραφης σου ειναι εξαιρετος και παντα χαμηλων τονων.
και φυσικα εχω ηδη αναφερει οτι ησουν ο μονος που μου εστειλε συκγεκριμενς και αξιοπιστες πληροφοριες οταν ημουν Οδησσο και που αποδειχτηκαν εκατο τοις εκατο αληθινες.

Να είσαι καλά φίλε Τάσο! Ο καλός λόγος σου είναι για μένα, πάντα μεγάλη τιμή!  :hi:
Γνωρίζω ότι τόσο εσύ όσο και αρκετοί άλλοι άξιοι συνάδελφοι (π.χ. Σλάβι κλπ) βοηθάτε, ο καθένας στον τομέα του
είτε για τον αγοραίο, είτε για άλλες καβάτζες.
Τα άλλα που διαβάζω εδώ μέσα, είναι φιλολογίες και νά 'χαμε να λέγαμε. Απλά με ενοχλεί το υφάκι μερικών, που
αναφέρονται απαξιωτικά και ειρωνικά, έχοντας γνώμη και για πράγματα που δεν μπορούν να γνωρίζουν...
Κατά τ' άλλα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πορεύεται αναλόγως με ό,τι έχει ή δεν έχει...  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom