Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
δεν ξερω αν εντωπησε ο τασος τι λαθοσ κανω ο θειοσ μου λεει ντυσιμο γαματο και φωρτωμενος εισαι μαλον το λαθοσ ειναι τουσ μιλασ ρωσικα και φοβουνται.ενω με τον καθενα που μιλα αγγλικα ολο χαχαχαχ ειναι και τα εξασκουνε τα αγγλικα.ειπα θα το κανω και παλι μιλω ρωσικα ο βλακας.ρε ουτε η βιζιτεσ στο παρκο και εξω απο μακτοναλτσ δεν ηθελαν να μου μιλησουν και επαιζαν με ιποτ.νομιζαν πεφτουλασ που θα εχαναν χρονο μαζι του ενω θα τουσ ελεγα μετα τον καφε μενω απεναντι 1000 γρ!
χαρη μια χαρα εισαι αλλα το μονο λαθος που κανεις ειναι οτι δεν εισαι χαλαρος και μοιαζεις τρομερα αγχωμενος με το καμακι :grin:
κουλ και ολα θα πανε καλυτερα,για να περναμε καλα ειμαστε σε αυτες τις χωρες οχι να κανουμε διαγωνισμο για το ποσες γαμαμε καθε μερα η καθε βδομαδα  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Λοιπόν, επανέρχομαι στο θέμα και αναφέρω, σε σχέση με όσα σημείωνε κι ο φίλος Τάσος στο νήμα της Οδησσού για τις τιμές, ότι
ενώ η ισοτιμία και στο Λβώφ είχε φτάσει σε κάποια φάση τα 27.80, μέσα στον Ιούλιο κόλλησε σταθερά στα 27.05.

Κατά τ' άλλα, απότομη αύξηση των τιμών παντού (ενώ οι μισθοί μένουν στάσιμοι) και τον επόμενο καιρό μάλλον θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους στους δρόμους των μεγάλων πόλεων. Πρόσφατα συγκεντρώθηκαν στο Κίεβο αρκετές χιλιάδες διαδηλωτών, καθώς από την 1η Ιουλίου οι Ουκρανοί καλούνται να πληρώνουν 75-90% πιο ακριβά τη θέρμανση και διπλάσια τιμή στο νερό (είχε προηγηθεί αύξηση στο αέριο με μηνιαία επιβάρυνση 80%). Ζητούν μείωση τιμών και από τον Οκτώβριο διεκδικούν κατώτατο μισθό στα 3.067 γκρίβνι (περίπου 123 δολλάρια) αύξηση συντάξεων και επιδομάτων, μιας και με τις νέες τιμές αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, και αντιδρούν ενάντια στις "τιμές Ευρώπης" ζητώντας "μισθούς Ευρώπης". Μεταφέρω όλο αυτό το κλίμα, επειδή θα έχει μακροπρόθεσμα επίδραση σε όλους τους τομείς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Υπάρχει ακόμα, σοβαρό ενδεχόμενο, τον Χειμώνα, να μείνει η Ουκρανία χωρίς θέρμανση και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος. Όπως διάβαζα, ο Δήμαρχος Κλιτσκό (ο αδελφός του γνωστού) δήλωνε ότι έχουν ήδη μπλοκαριστεί από τη "Нафтогаз", σε όλη τη χώρα, οι λογαριασμοί 144 ενεργειακών εταιρειών.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ρίχνω ενδεικτικά και μια πρόσφατη απόδειξη, από παραγγελία στο "Ελ Γκρέκο" για να δοθεί μια εικόνα των τιμών κεντρικού εστιατορίου:
1 καρμπονάρα, 1 ναπολιτάνα, 1 χοιρινή μπριζόλα με πατάτες, 1 μεγάλη πίτα χοιρινού= 234 γκρίβνι (περίπου 8.50 ευρώ)

DSC03418.jpg

Κατά τ' άλλα, στο Λβώφ οι βίζιτες είναι πιο ακριβές σε σχέση με Οδησσό, και σε αυτό, δυστυχώς, φταίνε μάλλον και οι ορδές των λιμασμένων
Τούρκων (καθημερινά έχει low budget πτήσεις Κων/πολη-Λβώφ) και των λοιπών τουριστών. Τα ανάλογα που στην Οδησσό παίζουν 1000-1500 γκρ.
εδώ χοντρικά κυμαίνονται 1600-2000 γκρ. (παίζουν όμως και παρα πολλές μούφες και θέλει σωστό σκανάρισμα). Δίνω ενδεικτικά, σχετική βιζιτοσελίδα όπου εκτός από ρωσικά και αγγλικά, η τρίτη γλωσσική επιλογή είναι τα τουρκικά, και ο νοών νοείτω...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Κατατοπιστικοτατη ενημερωση φιλε popov  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Επανέρχομαι στο τεράστιο συγκρότημα πολυκαταστημάτων Πιβντένι, όπου βρίσκεται περίπου 20 λεπτά μακριά
από το κέντρο της πόλης και τον τουριστικό χαμό. Λοιπόν, να αναφέρω ενημερωτικά, ότι στον ίδιο χώρο υπάρχει ένα ωραίο κλαμπάκι
-άγνωστο, μάλλον, στις τουριστικές μάζες- το "Shankoff" όπου παίζεται γερή μπάλα.
Δεν το έχουν υπόψη οι ουρανοκατέβατοι, διότι δεν είναι τόσο φημισμένο όπως π.χ. Fashion, Millenium.
Το μέρος, επειδή μαζεύει αγνό ντόπιο νεανικό πληθυσμό που γουστάρει αυθεντική διασκέδαση, χωρίς να μπλέκεται
στο σκηνικό η συνομοταξία των σεμιπρος, σπονσορέτς και η λοιπή κμανική "πανίδα" των μεγάλων κλάμπς,  :grin: :grin:
αποτελεί αληθινή πρόκληση και πεδίον δόξης λαμπρό για επίδοξους καμακέρος και άρχοντες βαλκανιόπουτσους οι οποίοι
καλούνται να αποδείξουν την θηρευτική τους αξία και ικανότητα ανάμεσα στα θεσπέσια ουκρανικά πιπινάκια και τους ντόπιους πυρφόρους.  :grin:

Στο εν λόγω κλάμπ, γίνονται αρκετά events και ωραίες θεματικές βραδιές (τις Πέμπτες έχει Ladies' Night  :rolleyes:)
και γενικώς, είναι ένας χώρος τον οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε υποψιασμένο -και φιλόδοξο-  επισκέπτη του Λβόφ
που ενδιαφέρεται από το αυθεντικό, local night life. Το καλύτερο, βέβαια, είναι να πάει κάποιος με καλή παρέα και αν μπορεί να έχει ήδη κάποιον ντόπιο σύνδεσμο για να τον βάλει στο κόλπο. Απαραίτητη η γνώση κάποιων βασικών ρωσικών.
Αν ο άρχοντας βαλκάνιος πέουλας έχει τυχόν περάσει από το μέρος, ας μας περιγράψει τυχόν σκηνικά με δαχτυλιάσματα, πεσίματα κλπ, κλπ.  :grin:

Ρίχνω εδώ σχετικά βιντεάκια από το μέρος, που μιλούν από μόνα τους, για να δοθεί καλύτερα εικόνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Λβωφ είναι κλάσεις καλύτερο από τις πόλεις που αναφέρεις.Κρεμεντσούκ οι γκόμενες είναι φοβισμένες.Ντνιπροπετρόφσκ ζητούν ακριβά δώρα από την αρχή της γνωριμίας.Λβωφ είναι οι πιο οικονομικές.
Λβωφ χτυπάς παντού στο δρόμο στα κλαμπ κτλ.Οπως έχω γράψει 100 φορές η Ουκρανία δεν είναι Πολωνία διότι:
1.Τα κλαμπ δεν έχουν κόσμο κάθε μέρα όπως στην Πολωνία
2.Οι γκόμενες δεν είναι τόσο ανοιχτές στο καμάκι ούτε έχουν τόση εμπιστοσύνη όσο οι Πολωνές.Για πέουλες που έρχονται από Πολωνία η Ουκρανία είναι μια δυσάρεστη έκπληξη.Πρέπει να βγάλεις απλώς τον πούτσο έξω και να αντιμετωπίσεις όλες τις χώρες ως equalizer αδιαφορώντας για τις τοπικές διαφορές.Ουκρανία είναι για καουμπόυδες με τις πούτσες έξω είναι άγριο έδαφος.Δεν είναι μαλακή χώρα όπως η Πολωνία.Αυτά βέβαια ισχύουν όταν παίζεις μπάλλα live στο δρόμο και στα κλαμπ.Στο ίντερνετ μπορείς να κάνεις καμάκι χέζοντας και να οργανώνεις τα κονέ σου εκ του ασφαλούς.

Κλαμπ Sankoff στο Λβωφ.Εξαιρετικό μέρος για βαλκανικά καμάκια.

Γκόμενες Λβωφ στο Σανκόφ.Εχουν ωραία κωλαράκια κουνιούνται ερωτικά όπως οι Πολωνέζες.

Έχω ήδη γράψει για το Σανκωφ.Και πριν από δυο χρόνια είχα γράψει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Λβωφ έχει γίνει αρκετά περίεργο.Παλιά ήταν απόλυτος προορισμός για καμάκια on budget μπορούσες να γαμήσεις τζάμπα κάτι που δε γίνεται Κίεβο.
Τώρα το Λβωφ έχει ακόμα ευκαιρίες γκομενάκια που προσκολλόνται πάνω σου αλλά καμία σχέση με τα τρελλά σκηνικά του παρελθόντος.Κλαμπ σαν το D Lux απλά δεν υπάρχουν Λβωφ.
Εννοείται οτι συγκρίνω με 2005-2008 που ήμουν πολύ μικρότερος.Τώρα παίζει ρόλο και η ηλικία για τις διαφορετικές εκτιμήσεις μου.
Αν ήμουνα τώρα 30 on budget μάλλον θα προτιμούσα Κατοβίτσε αντί για Λβωφ.Καλύτερα κλαμπς και πιο πολύ ψητό.

Στο Σανκώφ πήγα για πρώτη φορά το 20014 με ένα πολωνικό καμάκι από τη Βαρσοβία που λόγω ελεεινής εμφάνισης δυσκολευόταν με τις Πολωνέζες!Είχε βρει την Ουκρανία σαν τη μόνη χώρα όπου είχε πιθανότητες να γαμήσει καθώς είναι οι μόνες ευκολότερες απο τις Πολωνέζες και λόγω budget και εγγύτητας άρχισε να επισκέπτεται τακτικά το Λβωφ.
Μιλούσε θρασύτατα σε όλους πολωνικά χωρίς να ρωτάει πρώτα αν ξέρουν τη γλώσσα και όλοι καταλάβαιναν και απαντούσαν.Μου έκανε εντύπωση το τεράστιο ποσοστό Ουκρανών στο Λβωφ που καταλαβαίνουν και μιλούν πολωνικά και πόσοι έχουν δουλέψει στην Πολωνία.
Αυτός μου εξήγησε οτι οι ξένοι τα έχουν γαμήσει τα πράγματα για τους Πολωνούς αφού αυτές που πριν γαμιούνταν με τον καθένα χωρίς κανένα επίπεδο τώρα πάνε με ξένους δηλαδή πρέπει να ανταγωνιστείς τους ξένους ενώ παλιά γαμοπυσες χωρίς πρόβλημα.
Στο Σανκώφ παραλίγο να βγάλω γκόμενα ήμασταν αγκαλιά όλη την ώρα μέχρι που έσκασε μύτη ο άντρας της.Ακόμα δεν ξέρω πώς γλίτωσα βέβαιο ξυλίκι ο τύπος είχε στραβομουτσουνιάσει άγρια πήρα αμέσως το χέρι από τη μέση της.
Μετά μου την έλεγε ο Πολωνός γιατί δεν προχώρησα κρίμα λέει χάθηκε τέτοια ευκαιρία σε γούσταρε τόσο πολύ υπήρχε τόση αγάπη μέχρι που ήρθε αυτός ο μαλάκας.

Αυτό είναι το τρελό με τις Σλάβες.Τις ρωτάς γιατί δε μου είπες οτι είσαι παντρεμένη; και απαντούν γιατί δε ρώτησες.

Αυτό που μου άρεσε με τον Πολωνό ήταν οτι δε μάσαγε απο τις γκόμενες τιε κριτίκαρε επί τοπου.Οταν του γνώρισα τη γκόμενα 1.83 που ήρθε να με επισκεφτεί από αλλη πόλη μένοντας 3 μέρες στο ξενοδοχείο μου λέει είναι αγενέστατη έδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά αεναντί μου.Γενικά τη λένε πολύ στις γκόμενες και κάπως τις στρώνουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Λίγα συμπληρωματικά. Στο μεγάλο εμπορικό συγκρότημα του "Πιβντένι" που αναφέρθηκε, στα όρια του οποίου βρίσκεται και το Sankoff
υπάρχει και το ομώνυμο ξενοδοχείο στο οποίο διάφορες εργαζόμενες γραφείων δέχονται incall (κυρίως στον πέμπτο όροφο).

Για πιο νορμάλ καταστάσεις και κυρίως γκομενικές, διασχίζοντας την "Βιγκόβσκαβα" στην απέναντι πλευρά, υπάρχει
σε ήσυχο μέρος το "Τρί Κορόνι" το οποίο στο ισόγειο (σε παρακείμενους χώρους) συνδυάζει εστιατόριο και κοκτέιλ μπαρ.
Ιδανική καβάτζα για διακριτικό ραντεβού και έπειτα ανέβασμα σε δωμάτιο.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Επανέρχομαι στο τεράστιο συγκρότημα πολυκαταστημάτων Πιβντένι, όπου βρίσκεται περίπου 20 λεπτά μακριά
από το κέντρο της πόλης και τον τουριστικό χαμό. Λοιπόν, να αναφέρω ενημερωτικά, ότι στον ίδιο χώρο υπάρχει ένα ωραίο κλαμπάκι
-άγνωστο, μάλλον, στις τουριστικές μάζες- το "Shankoff" όπου παίζεται γερή μπάλα.
Δεν το έχουν υπόψη οι ουρανοκατέβατοι, διότι δεν είναι τόσο φημισμένο όπως π.χ. Fashion, Millenium.
Το μέρος, επειδή μαζεύει αγνό ντόπιο νεανικό πληθυσμό που γουστάρει αυθεντική διασκέδαση, χωρίς να μπλέκεται
στο σκηνικό η συνομοταξία των σεμιπρος, σπονσορέτς και η λοιπή κμανική "πανίδα" των μεγάλων κλάμπς,  :grin: :grin:
αποτελεί αληθινή πρόκληση και πεδίον δόξης λαμπρό για επίδοξους καμακέρος και άρχοντες βαλκανιόπουτσους οι οποίοι
καλούνται να αποδείξουν την θηρευτική τους αξία και ικανότητα ανάμεσα στα θεσπέσια ουκρανικά πιπινάκια και τους ντόπιους πυρφόρους.  :grin:

Στο εν λόγω κλάμπ, γίνονται αρκετά events και ωραίες θεματικές βραδιές (τις Πέμπτες έχει Ladies' Night  :rolleyes:)
και γενικώς, είναι ένας χώρος τον οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε υποψιασμένο -και φιλόδοξο-  επισκέπτη του Λβόφ
που ενδιαφέρεται από το αυθεντικό, local night life. Το καλύτερο, βέβαια, είναι να πάει κάποιος με καλή παρέα και αν μπορεί να έχει ήδη κάποιον ντόπιο σύνδεσμο για να τον βάλει στο κόλπο. Απαραίτητη η γνώση κάποιων βασικών ρωσικών.
Αν ο άρχοντας βαλκάνιος πέουλας έχει τυχόν περάσει από το μέρος, ας μας περιγράψει τυχόν σκηνικά με δαχτυλιάσματα, πεσίματα κλπ, κλπ.  :grin:

Ρίχνω εδώ σχετικά βιντεάκια από το μέρος, που μιλούν από μόνα τους, για να δοθεί καλύτερα εικόνα.

πραγματικος χαμος στα club οποιος ειναι μαγκας φορτωνει καλο πραγμα kman2 ακους για σενα το λεω!!!  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω πάει στο Σανκώφ δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Το κλαμπ είναι μικρό έχει μόνο μια μικρή πίστα και 5-6 πολυθρόνες σε ένα διάδρομο όπου κάθονται μερικές γκόμενες.Είσαι ορατός από παντού.
Βέβαια οι γκόμενες είναι πιο προσγειωμένες από τις κυριλάτες στο Fashion που δε σε κοιτάζουν καν.

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Ρίχνω ενδεικτικά και μια πρόσφατη απόδειξη, από παραγγελία στο "Ελ Γκρέκο" για να δοθεί μια εικόνα των τιμών κεντρικού εστιατορίου:
1 καρμπονάρα, 1 ναπολιτάνα, 1 χοιρινή μπριζόλα με πατάτες, 1 μεγάλη πίτα χοιρινού= 234 γκρίβνι (περίπου 8.50 ευρώ)

DSC03418.jpg

Κατά τ' άλλα, στο Λβώφ οι βίζιτες είναι πιο ακριβές σε σχέση με Οδησσό, και σε αυτό, δυστυχώς, φταίνε μάλλον και οι ορδές των λιμασμένων
Τούρκων (καθημερινά έχει low budget πτήσεις Κων/πολη-Λβώφ) και των λοιπών τουριστών. Τα ανάλογα που στην Οδησσό παίζουν 1000-1500 γκρ.
εδώ χοντρικά κυμαίνονται 1600-2000 γκρ. (παίζουν όμως και παρα πολλές μούφες και θέλει σωστό σκανάρισμα). Δίνω ενδεικτικά, σχετική βιζιτοσελίδα όπου εκτός από ρωσικά και αγγλικά, η τρίτη γλωσσική επιλογή είναι τα τουρκικά, και ο νοών νοείτω...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΑΜΑΣ ΦΤΗΝΑ ΣΤΟ LVIV...... ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΩΣ ΤΣΑΜΠΑ!!!! :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.219
Πόντοι
3.656
Εχω πάει στο Σανκώφ δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Το κλαμπ είναι μικρό έχει μόνο μια μικρή πίστα και 5-6 πολυθρόνες σε ένα διάδρομο όπου κάθονται μερικές γκόμενες.Είσαι ορατός από παντού.
Βέβαια οι γκόμενες είναι πιο προσγειωμένες από τις κυριλάτες στο Fashion που δε σε κοιτάζουν καν.
σανκωφ ληρου κ ζανζιμπαρ εχουν ψωμι αντιθετα με φασιον πουναι για τουριστες κ  τουρκους μαλ..ες μονο πλεον
υπαρχει κι ενα πιο λαικο,με μονο ρουσκι μουζικ, διαγωνια απο το ζανζιβαρ στον κυκλικο κομβο στον οροφο με πιο πολυ μιλφονια μου διαφευγει το ονομα... :tits2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
σανκωφ ληρου κ ζανζιμπαρ εχουν ψωμι αντιθετα με φασιον πουναι για τουριστες κ  τουρκους μαλ..ες μονο πλεον
υπαρχει κι ενα πιο λαικο,με μονο ρουσκι μουζικ, διαγωνια απο το ζανζιβαρ στον κυκλικο κομβο στον οροφο με πιο πολυ μιλφονια μου διαφευγει το ονομα... :tits2:

Μήπως εννοείς το "Αντουράζ"; Άλλο γνωστό εκεί κοντά δεν νομίζω να υπάρχει...
Πάντως παίζει και πολύ πιπίνι...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

τι λες για ιβανοφραγκοβσκ?αν και τερνοπιλ πιο ομορφη πολη.στο μπαντου εχει πραμα,μαλον και μαμπα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.219
Πόντοι
3.656

ναι αυτο ειναι κατα 90%
στο μπαρ ειχα γνωρισει 2-3 καλες αλλα ολες ανω των 27-28
πιπινια στο ζανζιβαρ ειχε πιο κατω στον κυκλικο στα 500μ
το πιο ιζυγκοινγκ μερος
αντε το βγαλαμε στη φορα κι αυτο.... :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Για τη διατροφή, εννοείται ότι είναι φθηνά. Η στέγαση και τα είδη πολυτελείας είναι σχετικά ακριβά.
Για το άλλο θέμα μας, επίσης είναι φθηνά. Εξαρτάται όμως από το target, τις επιθυμίες
και τα δεδομένα του καθενός, και σε σχέση πάντα με το πως ορίζει για τον εαυτό του τι είναι συμφέρον και τι όχι.
Πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη και η διαφορά ανάμεσα στα διαφορετικά μέρη σε σχέση με το επίπεδο εμφάνισης και τιμής.
Το έχω αναφέρει και νωρίτερα, ότι το Λβόφ σε σχέση π.χ. με Οδησσό είναι ακριβότερο στο θέμα βίζιτας.
Εντούτοις, το γεγονός και μόνο ότι κάποιος μπορεί να κλείσει μια ώρα περίπου στα 70 ευρώ (2000 γκρίβνι) με μια κοπέλα
του επιπέδου π.χ. της Αρίνας (από την ίδια βερίγκα, στην ίδια τιμή, είχα πάρει το καλοκαίρι μια κοπέλα αναλόγου επιπέδου,
με ανώτερο πρόσωπο, incall στο ξενοδοχείο Πιβντένι για το οποίο έχω γράψει ήδη, η οποία είχε έρθει από το Κίεβο για εσωτερικό τουρ) καθιστά νομίζω περιττή οποιαδήποτε άλλη συζήτηση περί συμφέρουσας τιμής ή τι εστί vfm μιλώντας γενικώς για Ουκρανία (με κριτήριο
500 γκρίβνι πάνω ή κάτω) και κάνοντας τις αναγωγές στα δεδομένα που παίζουν αλλού.

photo_1_35127.jpg

photo_3_35127.jpg

photo_7_35127.jpg

photo_2_35127.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.219
Πόντοι
3.656
ποποφ θεε παρε την παε!!! :s&m_3: :kneel:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Άρχοντα, το Σανκώφ είναι μέρος όπου μπορεί να παιχτεί αληθινή μπάλα για όποιον έχει τα κατάλληλα φόντα.
Ακριβώς, επειδή είναι μικρό κλαμπάκι και οι παρέες εύκολα ενώνονται στη διασκέδαση, αν κάποιος δεν πάει
μπάκουρος ξεκάρφωτος, αλλά με σωστή παρέα (αν περιλαμβάνει ήδη και κάποιες κοπέλες ακόμα καλύτερα)
τότε μπορεί να κάνει καλύτερο και ευκολότερο παιχνίδι, από ότι στα γνωστά μεγάλα κλάμπς με τα κακομαθημένα
ψώνια και τα αρπαχτικά. Μιλώντας πάντα, με όρους ελεύθερου κυνηγιού και όχι επί χρήμασι.
Η περιοχή αυτή, γενικώς, για λόγους που έχω ήδη αναφέρει, έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το υπερκορεσμένο
και καχύποπτο κέντρο.  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom