Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
Για τη διατροφή, εννοείται ότι είναι φθηνά. Η στέγαση και τα είδη πολυτελείας είναι σχετικά ακριβά.
Για το άλλο θέμα μας, επίσης είναι φθηνά. Εξαρτάται όμως από το target, τις επιθυμίες
και τα δεδομένα του καθενός, και σε σχέση πάντα με το πως ορίζει για τον εαυτό του τι είναι συμφέρον και τι όχι.
Πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη και η διαφορά ανάμεσα στα διαφορετικά μέρη σε σχέση με το επίπεδο εμφάνισης και τιμής.
Το έχω αναφέρει και νωρίτερα, ότι το Λβόφ σε σχέση π.χ. με Οδησσό είναι ακριβότερο στο θέμα βίζιτας.
Εντούτοις, το γεγονός και μόνο ότι κάποιος μπορεί να κλείσει μια ώρα περίπου στα 70 ευρώ (2000 γκρίβνι) με μια κοπέλα
του επιπέδου π.χ. της Αρίνας (από την ίδια βερίγκα, στην ίδια τιμή, είχα πάρει το καλοκαίρι μια κοπέλα αναλόγου επιπέδου,
με ανώτερο πρόσωπο, incall στο ξενοδοχείο Πιβντένι για το οποίο έχω γράψει ήδη, η οποία είχε έρθει από το Κίεβο για εσωτερικό τουρ) καθιστά νομίζω περιττή οποιαδήποτε άλλη συζήτηση περί συμφέρουσας τιμής ή τι εστί vfm μιλώντας γενικώς για Ουκρανία (με κριτήριο
500 γκρίβνι πάνω ή κάτω) και κάνοντας τις αναγωγές στα δεδομένα που παίζουν αλλού.

photo_1_35127.jpg

photo_3_35127.jpg

photo_7_35127.jpg

photo_2_35127.jpg
αψογος για αλλη μια φορα φιλε popov  :hi:
70 ευρω σιγουρα ειναι vfm για την συγκεκριμενη , χαλαλι της :grin:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μας κανατε φαηνοτερους με την κοπελα!!!στο κιεβ ειχε με 1000 so what? θα παρουν οι οι αγωνιστες αεροπλανο μεσω μιλανου να πανε στο παγωμενο λβιβ ουκρανιας να δωσουν 70 ευρω για πουτανα απο σαιτ ανα ωρα
και γιατι να μην πανε με πουτανα αθηνα ? φτηνοτερα βγαινει!!!
τα βλεπουν λιγουρευονται ,ονειρευονται και αποθεωνουν!!αλλα μετα φυλης  :2funny:

γκομενα χτυπαει κανεις σας εκει??

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
τι πεταγεσαι? δεν σου δινει κανενας σημασια και λυσαξες...  :grin:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Κυρ τασο μαλλον φταιει το generation gap...))) :woldman:
Παιρνουν σοβαρα εσενα εχετε και ιδιο λεβελ και ηλικιακο ,να μην παρεμβαινουμε οι νεοτεροι χαχα γραψε κ συ καμμια πουτανοκριτικη λβιβ αλλωστε σε μπουρδελα γραφουμε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μας κανατε φαηνοτερους με την κοπελα!!!στο κιεβ ειχε με 1000 so what? θα παρουν οι οι αγωνιστες αεροπλανο μεσω μιλανου να πανε στο παγωμενο λβιβ ουκρανιας να δωσουν 70 ευρω για πουτανα απο σαιτ ανα ωρα
και γιατι να μην πανε με πουτανα αθηνα ? φτηνοτερα βγαινει!!!
τα βλεπουν λιγουρευονται ,ονειρευονται και αποθεωνουν!!αλλα μετα φυλης  :2funny:

γκομενα χτυπαει κανεις σας εκει??

Προτού πετάξεις την εξυπνάδα σου, είναι καλό να ξέρεις ότι κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν πετάγεται απλά και μόνο,
σε ένα μέρος, προκειμένου να γαμήσει. Πρέπει να είσαι πολύ μίζερος και μόνο για να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο.
Φυσικά και στην Ελλάδα υπάρχουν μια χαρά επιλογές, αν αφαιρέσει κάποιος τα αεροπορικά και τα λοιπά έξοδα.
Νομίζεις ότι πρότεινα σε κάποιον να πάρει το πρώτο αεροπλάνο μέσω άλφα ανταπόκρισης και να πάει κάπου για να
κυνηγήσει εμμονικά και σαν αυτοσκοπό την συγκεκριμένη ή όποια άλλη εργαζόμενη; Συνδυαστικά γίνονται όλα και
συμπληρωματικά, και όχι επί τούτου.
Και επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τον καθένα μας εδώ μέσα, τι ρόλο βαράει και ποιές σχέσεις έχει με τα μέρη που
πηγαίνει, καθώς και με τους εκεί ανθρώπους, καλό θα είναι να μην προτρέχεις, κρίνοντας χωρίς να γνωρίζεις.
Το τι κάνει ή δεν κάνει ο καθένας στη ζωή του στα μέρη όπου πηγαίνει, για όσο διάστημα πηγαίνει, άσε να το ξέρει ο ίδιος καλύτερα από σένα. Από εξυπνάδες και θεωρίες χορτάσαμε. Αν έχεις να δώσεις κάποια χρήσιμη πρακτική συμβουλή ή πληροφορία, τότε καλοδεχούμενη.
Μετά χαράς, επίσης, θα ήθελα να μου υποδείξεις δοκιμασμένη πρόταση στο Κίεβο, αναλόγων κυβικών στα 1000 γκρίβνι, όπως ισχυρίζεσαι. Αν ξέρεις όντως το παζάρι, κάτω από 1600-1500 δεν θα βρείς, με δεδομένο ότι στο υπερτιμημένο Λβόφ συνήθως κυμαίνονται γύρω στα 500 γκρίβνι πιο ακριβά. Μακάρι να με διαψεύσεις (μιλάμε πάντα για δοκιμασμένη περίπτωση και προφίλ που έχει λάβει status 100% Фoто Проверены) αν και στο Κίεβο τα πολύ δυνατά τεμάχια παίζουν από 2000 και άνω.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Sorry ειμαι οφφτοπικ γιστι δεν ασχολουμαι με πουτανες και εσκορτς, ποσω μαλλον ουκρανια που εχει αρκετα free μουνια!!!Τις αφηνω σε εσας ,που κατεχετε το σπορ!!!αλλα περαν των πληροφοριων ,τι νοημα εχει να βαλουμε κ αλλες φωτο απο πουτανες ιντερνετ κ τιμες( να ελεγα οτι την ψωνισατε την συγκεκριμενη ),φωτο για να πυρφορισει ο λαος? διαφημιση τους κανετε? Ή ζηλεψατε τον κμαν?))))
Οσοναφορα την περιοχη τα λιγα που ξερω λογω της πρωην μου που ηταν απο το ιβανο φρανκιβσκ και το μπουκοβελ που χα παει για σκι και φυσικα το λβιβ το οποιο ειναι πολυ τουριστικο.
Αυτα!
спокойной ночи

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Sorry ειμαι οφφτοπικ γιστι δεν ασχολουμαι με πουτανες και εσκορτς, ποσω μαλλον ουκρανια που εχει αρκετα free μουνια!!! Τα αφηνω σε εσας ,που τα κατεχετε τα σπορ!!!αλλα περαν των πληροφοριων τι νοημα εχει να βαλουμε κ αλλες φωτο απο πουτανες ιντερνετ κ τιμες ,για να πυρφορισει ο λαος?διαφημιση τους κανεις? Ή ζηλεψατε τον κμαν?)
οσοναφορα την περιοχη τα λιγα που ξερω λογω της πρωην μου που ηταν απο το ιβανο φρανκιβσκ και το μπουκοβελ που χα παει για σκι και φυσικα το λβιβ το οποιο ειναι πολυ τουριστικο.
Αυτα!
спокойной ночи

Εκείνο που σου διαφεύγει, αφού πετάξεις εκ του ασφαλούς την ειρωνεία και την εξυπνάδα σου, είναι το σημείο από όπου ξεκίνησε η συζήτηση.
Και μην ξεχνάς, επίσης, ότι παρότι εδώ βρισκόμαστε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε ένα φόρουμ για τον αγοραίο έρωτα, δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα
να εικάζεις αυθαίρετα ότι όσοι ασχολούνται με τις πληρωμένες δεν ασχολούνται παράλληλα και με τις ελευθέρας βοσκής (διότι αντικειμενικά δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνει ο καθένας στην κανονική ζωή του). Εκτός και αν έχεις μαντικές ικανότητες και σκανάρεις τα προφίλς όλων εδώ μέσα, με κριτήριο τα όσα συνειδητά επιλέγονται να γράφονται, και βγάζεις γενικό συμπέρασμα για όλα...

Η συζήτηση λοιπόν, ξεκίνησε από την ερώτηση συναδέλφου, κατά πόσο φθηνά πηδάει κάποιος λ.χ. στο Λβόφ, καθώς σίγουρα τρώει φαγητό πάμφθηνα. Με αφορμή αυτή την ερώτηση, έθεσα μερικά ζητήματα και ανέφερα μερικά πράγματα σχετικά με το τι θεωρεί κάποιος συμφέρουσα συναλλαγή δίνοντας και συγκεκριμένο χειροπιαστό παράδειγμα.

Το γεγονός ότι εδώ δίνουμε βαρύτητα στον αγοραίο έρωτα, αυτό δεν σου δίνει δικαίωμα, όπως προείπα, να βγάζεις συμπεράσματα
εφόσον δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, παρά μόνο όσα κάποιος επιλέγει να παρουσιάσει σε ένα φόρουμ, πίσω από ένα προφίλ.
Συνεπώς, όσα γράφεις εσύ για γκόμενες κλπ. είναι χωρίς το παραμικρό αντίκρυσμα, διότι δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές, ιδιωτικές σχέσεις εφόσον, άμα λάχει, είναι εύκολα αμφισβητούμενες από τον καθένα που βλέπει μπροστά του ένα απρόσωπο nickname (και αυτό ισχύει προς πάσα κατεύθυνση). Το αν λέμε αλήθεια ή ψέμματα, αυτό έχει αντίκτυπο μόνο στον εαυτό μας, όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη
(αν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πώ). Αντιθέτως, όταν αναφερόμαστε στον αγοραίο έρωτα, τότε αναφερόμαστε σε μια υπόθεση μερικώς ανιχνεύσιμη, μετρήσιμη, επαληθεύσιμη και χειροπιαστή, άρα υποκείμενη σε έλεγχο μιας ελάχιστης, έστω, αντικειμενικότητας. Σου ζήτησα λ.χ. να μου φέρεις παράδειγμα για τον ισχυρισμό σου ότι στο Κίεβο βρίσκεις εργαζόμενη αναλόγου επιπέδου με αυτή που πόσταρα, αντί για 2000 γκρίβνι στα 1000, κι εσύ τελικά το γύρισες από τσάμικο σε καλαματιανό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα και τη δυναμική των επιχειρημάτων σου, όταν σε συγκεκριμένη ερώτηση-πρόκληση, μου μιλάς τελικά για γκόμενες και άλλα ηχηρά παρόμοια, ενώ είσαι σε ένα φόρουμ ενημέρωσης γύρω από τον αγοραίο έρωτα (κυρίως).
Και στο φινάλε, με γειά σου και χαρά σου αν βγάζεις γκόμενες στην Ουκρανία (εφόσον αυτό ισχυρίζεσαι) αλλά απ' την άλλη, στα παπάρια μας
κιόλας, εφόσον δεν προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση, παρά μόνο πουλάς εξυπνάδα, ειρωνεία και τζάμπα πόζα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η συζήτηση λοιπόν, ξεκίνησε από την ερώτηση συναδέλφου, κατά πόσο φθηνά πηδάει κάποιος λ.χ. στο Λβόφ, καθώς σίγουρα τρώει φαγητό πάμφθηνα. Με αφορμή αυτή την ερώτηση, έθεσα μερικά ζητήματα και ανέφερα μερικά πράγματα σχετικά με το τι θεωρεί κάποιος συμφέρουσα συναλλαγή δίνοντας και συγκεκριμένο χειροπιαστό παράδειγμα.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
διότι δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές, ιδιωτικές σχέσεις εφόσον, άμα λάχει, είναι εύκολα αμφισβητούμενες από τον καθένα που βλέπει μπροστά του ένα απρόσωπο nickname (και αυτό ισχύει προς πάσα κατεύθυνση). Το αν λέμε αλήθεια ή ψέμματα, αυτό έχει αντίκτυπο μόνο στον εαυτό μας, όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη
Φίλε Popov γενικά διακρίνω μια αρνητική στάση εκ μέρους σας σε όποιον ψάχνεται σε μη πληρωμένο σεξ!Το να μας πείσετε πως ασχολείστε και με ελευθέρας βοσκής ενώ τα ποσταρίσματά σας είναι περισσότερο του στύλ "τόσα αυτή για τόση ώρα κτλ" είναι το ίδιο με το να προσπαθήσει ένας παίκτης του καζίνο να με πείσει πως κερδίζει....

Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για εμάς το παρόν Φόρουμ, ενώ η θεματολογία του είναι για εκδιδόμενες και οίκους ανοχής, δίνει "στέγη" και σε εμάς τους ...καμακέρος και αποκλειστικά τουρίστες του Έρωτα (και όχι ΠΟΡΝΟτουρίστες)! Δεν έχω βρει αντίστοιχο φόρουμ με τόσο μεγάλο εύρος πληροφοριών όσο το παρόν Σάιτ! Αν υπήρχε κάτι παρόμοιο με το Αμερικάνικο φόρουμ του Roosh σίγουρα εκεί θα μας κάλυπτε πλήρως η θεματολογία και θα αποφεύγαμε αδιάφορα για εμάς ποστ του στιλ τόσα γι αυτή για τόσο χρόνο!
Βέβαια όταν ο διάλογος είναι καλοπροαίρετος πάντα και εγώ μπορώ να δώσω πληροφορίες για το τι μου ζήτησε κάποια που πήγα για καμάκι ή κάτι που μου έπεσε στην αντίληψη και ενδιαφέρει κάποιον πορνοτουρίστα και εσείς να μου πείτε κάποια μέρη που πήγατε στο περιθώριο των πληρωμένων συνευρέσεων και τα θεωρείτε καλά για κάποιον επισκέπτη της κατηγορίας μου(πράγμα που δεν το πράξατε όσο ήμουν στο Λβιβ, δεν κόστιζε τίποτα μερικές αράδες εδώ μέσα για το Shankoff όπως κάνατε πρίν λίγες μέρες στο ξεκάρφωτο, εκτός αν πιστεύατε πως θα χαλούσα τη πιάτσα με το να κυνηγάω κοπέλες χωρίς πληρωμή...)

Επίσης αφήστε το κάθε νικ εδώ μέσα να έχει το ειδικό του βάρος και να κρίνεται ή να αναγνωρίζεται  για την αξιοπιστία του διότι κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να πάρει κάποια απόφαση και αν θα χρειαστεί μια γνώμη απο το Φόρουμ σημασία έχει και η συνολική παρουσία του εκάστοτε  χρήστη σε περίπτωση αντικρουόμενων απόψεων! Για παράδειγμα για τη πόλη που μιλάμε, είστε ό μόνος που προσπαθείτε να μας πείσετε πως είναι καλή την ίδια ώρα που άλλοι 3(Κμαν,μιδας,εγώ) την θεωρούμε "καμμένη γή" απο ιδίες επισκέψεις το ίδιο σχεδόν διάστημα!

Υ.Γ Ξαναδιαβάζοντας τα γραφόμενά μου βλέπω πως βγαίνει μια "αυθόρμητη" ειρωνεία...Ελπίζω να μην σας θίγει και να το εκλάβετε κωμικά  :hi: :hi: :hi: και ναι υποστηρίζω τον φίλο Robot διότι τον ξέρω προσωπικά και δίνει τροφή για συζήτηση και δεν είναι αρνητικός εν γένει!
Εδώ έχουμε περίπτωση συνφορουμίτη που ζήτησε μια πληροφορία για το πως θα μεταβεί απο μια πόλη στην άλλη και ΠΕΤΆΧΤΗΚΕ άλλο μέλος εδώ που το θεωρείτε έμπειρο να πεί "κάτσε σπίτι σου , δεν είναι μέρη αυτά για εσένα" :headbang:
Και απάντηση ολοκληρωμένη και σοβαρή πήρε απο άλλο μέλος  που όλοι τον θεωρείτε υπερβολικό, ακραίο, ψυχοπαθή κτλ κτλ ;)
Αυτά πως περίσκεψη και αυτοκριτική για ένα καλύτερο και πιο ουσιώδες χώρο ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών :rockon:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φιλτατε popov ακομη κι αν ασχολουμουν με πουτανες-αγοραιο ερωτα κλπ μπουρδελοδιαφημιση εσκορτ που δεν πηρα -με φωτο του ιντερνετ δεν θα εκανα  
να εκανες μια μπουρδελοκριτικη , σε καποια πουτανα που εσυ πηρες- τεσταρες live να το δεχτω κ να το καταλαβουν οι συναγωνιστες σας οτι ηταν ετσι και εκανε τοσο!!εγω ρωτησα για γκομενες και πηρα απαντηση τι πεταγεσαι δεν σου δινουν σημασια!!!!εμ ασχολουνται με αλλα πιο συμβατα με την θεματολογια του σαιτ.

Στοχος ειναι το μουνι..ο τροπος αλλαζει!

Αυτα!

Ντομπρε ουτρο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Α ρε κουφάλα Ρεντ...που χάθηκες να μου εξηγήσεις το Μπερναμπέου???
Περπάτησα 2-3 ώρες στους δρόμους του Λβίβ και δεν είδα ούτε μια ωραία Γκόμενα!Μα ούτε Μια!!!!!!!!
Κάτι μίζερα πλάσματα βλέπω....Α εθνική τίποτα!Έτσι για το μάτι της υπόθεσης, όχι πως θα την πέσω στο δρόμο...Εκτός του ότι το μέρος είναι γεμάτο Τούρκους Άντρες!!!!
Χτες το βράδι πήγα στο Metro!Το προσωπικό ήταν πιο πολύ από τους πελάτες...Μια χοντρή και μια λεπτή στη πίστα αδιάφορες και στραβές ...με πλησίασε και ένας τούρκος από τη μια και ένας αράπης από την άλλη μήπως πέρναν τη χοντρή ...Αλλά ακόμα και αυτή τους σνόμπαρε...Έφυγα όταν πάτησε 02:00!Πέρασα έξω από το Fasion και ήταν άδειο!έπιασα το Μάμπα 4-5 γκόμενες ήταν online .... :headbang: που δεν απάντησαν!
Έχω τη φάτσα του Κριστιάνο Ρονάλντο αν θα δεχόταν γκόλ από τη Καλλονή...
Προς το παρόν κάνω γαστρονομικό τουρισμό αντί για πορνοτουρισμο... :hi:
Είμαι δεύτερη φορά στο εστιατόριο" Bachevsky" που μου πρότεινε μια ακατάδεκτη για συνάντηση και το φαγητό εξαιρετικό και φτηνό!
Σήμερα θα βάλω κυριλέ ρούχα και θα πάω Fashion και ότι έχει...
Όσο για τη πόλη μου θυμίζει μια μιζέρια σαν το βουκουρέστι και χειρότερα...
Προσωρινό συμπέρασμα πως το μέρος μέχρι τώρα είναι όπως το περιγράφει ο Δημητράκης και δίκιο έχει που έχει σταματήσει να πηγαίνει Ουκρανία!Και αν γαμήσεις μόνο με το σύστημα Ντέρτυ θα γίνει....
Άντε να ξαναπάω σε τέτοια πόλη... :headbang: :headbang: :headbang: Κρίμα τις λίγες ωραίες του Fashion! Αντε να ανοίξουν τα σύνορα μήπως τραβηχτεί και καμιά προς τα εδώ... :rockon: :rockon: :rockon:  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ακομη κι αν ασχολουμουν με πουτανες-αγοραιο ερωτα κλπ μπουρδελοδιαφημιση εσκορτ που δεν πηρα -με φωτο του ιντερνετ δεν θα εκανα  
να εκανες μια μπουρδελοκριτικη , σε καποια πουτανα που εσυ πηρες- τεσταρες live να το δεχτω κ να το καταλαβουν οι συναγωνιστες σας οτι ηταν ετσι και εκανε τοσο!!
το εβαλες σε αποθεωσαν οι συντροφοι σου ,ενιωσες βαλκανιος κμαν και οκ ,ετσι κι αλλιως σε μπουρδελοσαιτ ειμαστε!
ντομπρε ουτρο
Έλα κι εσύ τώρα! Καλό είναι αυτό! Να ανεβαίνει το ηθικό!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Γενικά δεν μπορώ να βλέπω αποτροπή συναγωνιστών σε θετικές ενέργειες! Γκόμενα πόσταρε ο φίλος, τι να έβαζε δηλαδή? Αν παρατηρήσεις τον Κμαν ποτέ δεν θα σου πει .. κάτσε σπίτι! Ίσα ίσα θα προσπαθήσει να ψυχολογήσει και να σου δώσει ακριβείς συντεταγμένες και επιλογές! Εχεις τόσα πας εκεί, δεν έχεις χρήμα ή χρόνο? Πάλι θα σου βρει μέρος που να δέσει!

Είναι υπέρ της κίνησης και τέτοια άτομα θέλουμε!! Σκέψου τις πιθανότητες που έχεις αν βγεις με έναν φίλο σου στη πόλη σου και να σου λέει.. που να πάμε τώρα δεν έχει τίποτα, χάλια τα μπάρ, άδεια τα κλάμπ... και να έρθω εγώ και να σου λέω καλά είναι πάμε στο ένα  και στο άλλο κλπ... με ποιόν έχεις πιο πολλές πιθανότητες να κάνεις κάτι? Και βέβαια αν είχες και κάποιον Κμαν του ελληνικού στύλ μπορεί και ελληνίδες του one night stand να έβγαζες!
Τώρα για τα κωλομπαρα ή τυχόν μπουρδελάκια είναι άλλοι ειδικοί! Αυτοί πάντα στο τέλος κάπου τον βάζουν :2funny: :2funny: :2funny:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Έλα κι εσύ τώρα! Καλό είναι αυτό! Να ανεβαίνει το ηθικό!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Γενικά δεν μπορώ να βλέπω αποτροπή συναγωνιστών σε θετικές ενέργειες! Γκόμενα πόσταρε ο φίλος, τι να έβαζε δηλαδή? Αν παρατηρήσεις τον Κμαν ποτέ δεν θα σου πει .. κάτσε σπίτι! Ίσα ίσα θα προσπαθήσει να ψυχολογήσει και να σου δώσει ακριβείς συντεταγμένες και επιλογές! Εχεις τόσα πας εκεί, δεν έχεις χρήμα ή χρόνο? Πάλι θα σου βρει μέρος που να δέσει!

Είναι υπέρ της κίνησης και τέτοια άτομα θέλουμε!! Σκέψου τις πιθανότητες που έχεις αν βγεις με έναν φίλο σου στη πόλη σου και να σου λέει.. που να πάμε τώρα δεν έχει τίποτα, χάλια τα μπάρ, άδεια τα κλάμπ... και να έρθω εγώ και να σου λέω καλά είναι πάμε στο ένα  και στο άλλο κλπ... με ποιόν έχεις πιο πολλές πιθανότητες να κάνεις κάτι? Και βέβαια αν είχες και κάποιον Κμαν του ελληνικού στύλ μπορεί και ελληνίδες του one night stand να έβγαζες!
Τώρα για τα κωλομπαρα ή τυχόν μπουρδελάκια είναι άλλοι ειδικοί! Αυτοί πάντα στο τέλος κάπου τον βάζουν :2funny: :2funny: :2funny:

οκ ,καλες οι φωτο αλλα χωρις τεστ ,τουλαχιστον ο κμαν βαζει αυτες που πηρε !!!ο καθενας οπως θελει και μπορει!!
*τεσπα,αναγνωριζω οτι δινει πληροφοριες αλλες και δεν στεκομαι σε φωτο.
**ελληνιδες one night stand ωραιο :rockon: αλλα μετα ισως θελουν σχεση χαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε Popov γενικά διακρίνω μια αρνητική στάση εκ μέρους σας σε όποιον ψάχνεται σε μη πληρωμένο σεξ!Το να μας πείσετε πως ασχολείστε και με ελευθέρας βοσκής ενώ τα ποσταρίσματά σας είναι περισσότερο του στύλ "τόσα αυτή για τόση ώρα κτλ" είναι το ίδιο με το να προσπαθήσει ένας παίκτης του καζίνο να με πείσει πως κερδίζει....

Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για εμάς το παρόν Φόρουμ, ενώ η θεματολογία του είναι για εκδιδόμενες και οίκους ανοχής, δίνει "στέγη" και σε εμάς τους ...καμακέρος και αποκλειστικά τουρίστες του Έρωτα (και όχι ΠΟΡΝΟτουρίστες)! Δεν έχω βρει αντίστοιχο φόρουμ με τόσο μεγάλο εύρος πληροφοριών όσο το παρόν Σάιτ! Αν υπήρχε κάτι παρόμοιο με το Αμερικάνικο φόρουμ του Roosh σίγουρα εκεί θα μας κάλυπτε πλήρως η θεματολογία και θα αποφεύγαμε αδιάφορα για εμάς ποστ του στιλ τόσα γι αυτή για τόσο χρόνο!
Βέβαια όταν ο διάλογος είναι καλοπροαίρετος πάντα και εγώ μπορώ να δώσω πληροφορίες για το τι μου ζήτησε κάποια που πήγα για καμάκι ή κάτι που μου έπεσε στην αντίληψη και ενδιαφέρει κάποιον πορνοτουρίστα και εσείς να μου πείτε κάποια μέρη που πήγατε στο περιθώριο των πληρωμένων συνευρέσεων και τα θεωρείτε καλά για κάποιον επισκέπτη της κατηγορίας μου(πράγμα που δεν το πράξατε όσο ήμουν στο Λβιβ, δεν κόστιζε τίποτα μερικές αράδες εδώ μέσα για το Shankoff όπως κάνατε πρίν λίγες μέρες στο ξεκάρφωτο, εκτός αν πιστεύατε πως θα χαλούσα τη πιάτσα με το να κυνηγάω κοπέλες χωρίς πληρωμή...)

Επίσης αφήστε το κάθε νικ εδώ μέσα να έχει το ειδικό του βάρος και να κρίνεται ή να αναγνωρίζεται  για την αξιοπιστία του διότι κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να πάρει κάποια απόφαση και αν θα χρειαστεί μια γνώμη απο το Φόρουμ σημασία έχει και η συνολική παρουσία του εκάστοτε  χρήστη σε περίπτωση αντικρουόμενων απόψεων! Για παράδειγμα για τη πόλη που μιλάμε, είστε ό μόνος που προσπαθείτε να μας πείσετε πως είναι καλή την ίδια ώρα που άλλοι 3(Κμαν,μιδας,εγώ) την θεωρούμε "καμμένη γή" απο ιδίες επισκέψεις το ίδιο σχεδόν διάστημα!

Υ.Γ Ξαναδιαβάζοντας τα γραφόμενά μου βλέπω πως βγαίνει μια "αυθόρμητη" ειρωνεία...Ελπίζω να μην σας θίγει και να το εκλάβετε κωμικά  :hi: :hi: :hi: και ναι υποστηρίζω τον φίλο Robot διότι τον ξέρω προσωπικά και δίνει τροφή για συζήτηση και δεν είναι αρνητικός εν γένει!
Εδώ έχουμε περίπτωση συνφορουμίτη που ζήτησε μια πληροφορία για το πως θα μεταβεί απο μια πόλη στην άλλη και ΠΕΤΆΧΤΗΚΕ άλλο μέλος εδώ που το θεωρείτε έμπειρο να πεί "κάτσε σπίτι σου , δεν είναι μέρη αυτά για εσένα" :headbang:
Και απάντηση ολοκληρωμένη και σοβαρή πήρε απο άλλο μέλος  που όλοι τον θεωρείτε υπερβολικό, ακραίο, ψυχοπαθή κτλ κτλ ;)
Αυτά πως περίσκεψη και αυτοκριτική για ένα καλύτερο και πιο ουσιώδες χώρο ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών :rockon:

Σου είχα πει εγώ για το Σανκώφ.

Στα είχα ήδη γράψει.

Σου είπα η μόνη περίπτωση να γαμούσες Λβωφ ήταν να πας Παρασκευή και να χωθείς Fashion,Sankoff ντυμένος κυριλέ.Τώρα δεν έχεις πρακτικά καμιά ελπίδα.
Εγώ μιλάω εντελώς συγκεκριμένα με τόπο χρόνο λεφτά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σου είχα πει εγώ για το Σανκώφ.
Ναι το βλέπω τώρα! Και θυμήθηκα το εξής! To club αυτό νομίζω πως ήταν όπως έβγαινες απο το ξενοδοχείο Lviv  και κατευθυνόσουν δεξιά στην ίδια πλευρά του δρόμου μετά απο 5 λεπτά περπάτημα! Περνούσα κάθε μέρα απο έξω αλλά ήταν κλειστό! Δηλαδή Δευτέρα, Τριτη, Τετάρτη! Άλλη μια ένδειξη ότι το μέρος έχει αλλάξει... 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Άντε να ξαναπάω σε τέτοια πόλη... :headbang: :headbang: :headbang: Κρίμα τις λίγες ωραίες του Fashion! Αντε να ανοίξουν τα σύνορα μήπως τραβηχτεί και καμιά προς τα εδώ... :rockon: :rockon: :rockon:  
οπως σου εχω ξαααααααναααααααααααααπει ,πηγες χειμωνα ,αν κι  αυτο για λβοβ δεν ειναι μεγαλο θεμα,αν εχει μεχριι  -5 -10...
πηγες σε αποτυχια μερη .πχ μετρο,κ δεν πηγες ζανζιβαρ(βασικα για εκει ειναι το στυλ σου),αλλα ουτε κ ληρου η το αλλο που γραψαμε χτες στον οροφο antoyraz,ουτε καν στο  σοκολα δυο στενα διπλα απο την απολυτη μαλ..α μετρο
εκει παιζεται η μπαλλα πλεον σε καμακι
το φασιον πρεπει να πεσεις στην φαση κ παλι δεν ειναι για την ηληκια σου,εκει πρεπει νασαι 35πλας,ματσο μαν κ φορτωμενος για να μετρησεις,εχει σκυλοπηδηγμενες ντεβουσκες κοχι κοριτσακια αθωα
στα υπολοιπα ομως ειναι αλλιως η φαση
και γαμανε κ  πολλοι νεαροι ημε-αλλο-δαποι χωρις ναναι ουτε ματσομεν ουτε ματσω-μενοι ιδιατερα!!
κ λογικο ειναι,τοσο νιμου πρεπει να πηδηχτει,δεν εχουν ολες ΜΟΝΟ κερματοδεκτη..αυτο πχ συμβαινει στην ρουμανια,στο λβοβ οχι ..
εσυ δεν τα βρηκες αυτα,τι να σου κανω οι αλλοι  πως τα βρηκαν?ειναι κι αυτο μια βασικη δεξιοτητα ,να αναγνωριζεις κ να μαθαινεις τα ιζυγκοινγκ ποιντς κι οχι τα ποουζ ..
το κεντρο του λβοβ εχει "καει" λογω πολλων πολωνων κι αφθονων τουρκαλαδων,ταχει ποσταρει σωστα κ κμαν,απο τις σπανιες φορες που η εικονα ειναι πολυ αληθινη...
δεν ειναι το παλιο "απλωνεις παιρνεις" μερος
παντως αν ξαναπας κ παιχτεις ζανζιβαρ κι ισως αντουραζ,αστο το φασιον,αργα για τις νεκρες μερες,εγω πχ οσες φορες πηγα τελευταια 3 χρονια πηγα μονο για κανα καφε στην τερασα,στο κλαμπ δεν πατησα,ενα καλο σποτ ειναι κ το κναιπ το υπογειο πισω κι αριστερα απο το φασιον..ακολουθησε τον κοσμο πολλοι πανε εκει
υγ.ΑΚΟΜΑ κι ετσι ομως πολυ πιο ευκολο μου φανηκε εμενα για καποιον 40πλας ,γιατι ολα εχουν την σημασια τους,πιο ευκολο κατα πολυ να τον χωσεις στο λβοβ απ οτι στο κατοβιτσε,εννπω σε λαιβ καμακι η μεσω ντειτ σαιτ
οχι να ψαχνεις για κονσερβα σεξ μεσω αγγελιας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Ναι το βλέπω τώρα! Και θυμήθηκα το εξής! To club αυτό νομίζω πως ήταν όπως έβγαινες απο το ξενοδοχείο Lviv  και κατευθυνόσουν δεξιά στην ίδια πλευρά του δρόμου μετά απο 5 λεπτά περπάτημα! Περνούσα κάθε μέρα απο έξω αλλά ήταν κλειστό! Δηλαδή Δευτέρα, Τριτη, Τετάρτη! Άλλη μια ένδειξη ότι το μέρος έχει αλλάξει... 
ΤΑ μερη εχουν αλλαξει εξ ου κ καποιος πρεπει πλεον να ψαχνεται κεντρ ουκρανια κι οχι δυτικα
δυτικα ειναι λυση αναγκης σε καποιον που οπως εγω παει οδικα απο κεντρ ευρωπη κ δεν εχει χρονο για πιο μεσα οδηγωντας "βαρια" ουκρανικα χλμ χειμωνιατικα  :helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι είναι μακριά από το κέντρο.Κάπου 20 λεπτά με ταξί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom