Sorry ειμαι οφφτοπικ γιστι δεν ασχολουμαι με πουτανες και εσκορτς, ποσω μαλλον ουκρανια που εχει αρκετα free μουνια!!! Τα αφηνω σε εσας ,που τα κατεχετε τα σπορ!!!αλλα περαν των πληροφοριων τι νοημα εχει να βαλουμε κ αλλες φωτο απο πουτανες ιντερνετ κ τιμες ,για να πυρφορισει ο λαος?διαφημιση τους κανεις? Ή ζηλεψατε τον κμαν?)
οσοναφορα την περιοχη τα λιγα που ξερω λογω της πρωην μου που ηταν απο το ιβανο φρανκιβσκ και το μπουκοβελ που χα παει για σκι και φυσικα το λβιβ το οποιο ειναι πολυ τουριστικο.
Αυτα!
спокойной ночи
Εκείνο που σου διαφεύγει, αφού πετάξεις εκ του ασφαλούς την ειρωνεία και την εξυπνάδα σου, είναι το σημείο από όπου ξεκίνησε η συζήτηση.
Και μην ξεχνάς, επίσης, ότι παρότι εδώ βρισκόμαστε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε ένα φόρουμ για τον αγοραίο έρωτα, δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα
να εικάζεις αυθαίρετα ότι όσοι ασχολούνται με τις πληρωμένες δεν ασχολούνται παράλληλα και με τις ελευθέρας βοσκής (διότι αντικειμενικά δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνει ο καθένας στην κανονική ζωή του). Εκτός και αν έχεις μαντικές ικανότητες και σκανάρεις τα προφίλς όλων εδώ μέσα, με κριτήριο τα όσα συνειδητά επιλέγονται να γράφονται, και βγάζεις γενικό συμπέρασμα για όλα...
Η συζήτηση λοιπόν, ξεκίνησε από την ερώτηση συναδέλφου, κατά πόσο φθηνά πηδάει κάποιος λ.χ. στο Λβόφ, καθώς σίγουρα τρώει φαγητό πάμφθηνα. Με αφορμή αυτή την ερώτηση, έθεσα μερικά ζητήματα και ανέφερα μερικά πράγματα σχετικά με το τι θεωρεί κάποιος συμφέρουσα συναλλαγή δίνοντας και συγκεκριμένο χειροπιαστό παράδειγμα.
Το γεγονός ότι εδώ δίνουμε βαρύτητα στον αγοραίο έρωτα, αυτό δεν σου δίνει δικαίωμα, όπως προείπα, να βγάζεις συμπεράσματα
εφόσον δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, παρά μόνο όσα κάποιος επιλέγει να παρουσιάσει σε ένα φόρουμ, πίσω από ένα προφίλ.
Συνεπώς, όσα γράφεις εσύ για γκόμενες κλπ. είναι χωρίς το παραμικρό αντίκρυσμα, διότι δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές, ιδιωτικές σχέσεις εφόσον, άμα λάχει, είναι εύκολα αμφισβητούμενες από τον καθένα που βλέπει μπροστά του ένα απρόσωπο nickname (και αυτό ισχύει προς πάσα κατεύθυνση). Το αν λέμε αλήθεια ή ψέμματα, αυτό έχει αντίκτυπο μόνο στον εαυτό μας, όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη
(αν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πώ). Αντιθέτως, όταν αναφερόμαστε στον αγοραίο έρωτα, τότε αναφερόμαστε σε μια υπόθεση μερικώς ανιχνεύσιμη, μετρήσιμη, επαληθεύσιμη και χειροπιαστή, άρα υποκείμενη σε έλεγχο μιας ελάχιστης, έστω, αντικειμενικότητας. Σου ζήτησα λ.χ. να μου φέρεις παράδειγμα για τον ισχυρισμό σου ότι στο Κίεβο βρίσκεις εργαζόμενη αναλόγου επιπέδου με αυτή που πόσταρα, αντί για 2000 γκρίβνι στα 1000, κι εσύ τελικά το γύρισες από τσάμικο σε καλαματιανό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα και τη δυναμική των επιχειρημάτων σου, όταν σε συγκεκριμένη ερώτηση-πρόκληση, μου μιλάς τελικά για γκόμενες και άλλα ηχηρά παρόμοια, ενώ είσαι σε ένα φόρουμ ενημέρωσης γύρω από τον αγοραίο έρωτα (κυρίως).
Και στο φινάλε, με γειά σου και χαρά σου αν βγάζεις γκόμενες στην Ουκρανία (εφόσον αυτό ισχυρίζεσαι) αλλά απ' την άλλη, στα παπάρια μας
κιόλας, εφόσον δεν προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση, παρά μόνο πουλάς εξυπνάδα, ειρωνεία και τζάμπα πόζα.