Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γειά σας μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας μου από το Σάιτ λόγω ανωτέρας βίας  :knockinb: με τη Πολωνεζούλα της Κρακωβίας που πραγματικά ξεφέυγει από το "κοπάδι" της μέσης πιτσιρίκας πολωνέζας!Πλέον ετοιμαζόμαςτε τα καμάκια για τη νέα μουνοςεζόν!
Τώρα 1,5 μήνα μετά μπορώ να γράψω κάποιες εντυπώσεις σύμφωνα και με ότι διαβάζω, με το ταξίδι να είναι μια απλή ανάμνηση!

Λβωβ:Μια απομακρυσμένη και δύσκολα προσβάσιμη πόλη..Το αεροδρόμιο έχει λίγες και high cost πτήσεις ενώ η πρόσβαση από Πολωνία είναι χρονοβόρα και κουραστική με πολλές ώρες αναμονής στα Σύνορα με άθλια λεωφορεία !Πιθανώς με τρένο από Κίεβο να είναι η καλύτερη επιλογή!
Σαν πολή είναι ωραία αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό
Fashion club... Ένα πριγκιπάτο , παλάτι, ουρανοκατέβατο ή όπως αλλιώς θέλεται πείτε το μέρος που η μιζέρια εξαφανίζεται !Εκεί είναι σαν να μπάινετε σε κλάμπ του ...Λονδίνου!Απίστευτο σνόμπ στην είσοδο και στα Μπάρ και απίστευτα ωραίες γκόμενες!Ακριβά τραπέζια και γενικά πολύ "δήθεν" περιβάλλον !Δεν έφυγα από Ελλάδα για να βρω μια δεύτερη ...Ελλάδα...που μάλιστα τραμπουκίστηκα και άσχημα εκεί μέσα από σεκιουριτά για ασήμαντη αφορμή...
Rafinand...Πήγα 2 φορές , είναι στο κέντρο και εύκολα προσβάσιμο !Είναι underground κλαμπάκι χωρίς σαφές ύφος που προσπαθεί να κρατήσει prestige ύφος αλλά μαζεύοντας και όλους τους πορνοτουρίστες με ότι αυτό συνεπάγεται για τις άμυνες των κοριτσιών!
Όπως είναι γνωστό τα βρήκα σκούρα με τις γυναίκες!Η πρόθεση του Σλαβιάνι να βοηθήσει με την αποστολή μιας κοπέλας για συγκεκριμένη ώρα με πληρωμή δεν με γέμιζε και έτσι την απέρριψα ..Δεν πήγα γι αυτό!Αν πάντως έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία θα κυνηγούσα κάποιο γούστο!Κάτι που δεν θα το έκανα με κανονικές γυναίκες..Κάτι ομαδικό με δύο -τρεις πληρώνοντας την κάθε μια ξεχωριστά χωρίς "υπεραξία" για το γούστο αν γίνονται αυτά...Και σύμφωνα με τον Κμαν ίσως γίνονται!Το να πας εκεί μόνο για εκδιδόμενες από σάιτ το θεωρώ τζάμπα κόπο και λεφτά!
Στο δρόμο το χειμώνα δεν βλέπεις ωραίες γυναίκες!!!!!!!!Το ανάστημα είναι μέτριο και έχουν πολλές ατέλειες!Βεβαια αν ήταν εύκολες θα άλλαζαν οι όροι!Αλλά μέτριες και δύσκολες στο Φλέρτ κάτατάσουν το μέρος στα ..."Καμμένα"

Και όπως λέει και ο φίλος Mindreader όταν πολλές γνώμες διαφορετικών ανθρώπων συγκλίνουν προς την ίδια κατευθυνση τότε μπορεί να βγεί και ασφαλές συμπέρασμα!Το μόνο που πολύ επικαλούνται είναι η εποχικότητα..και από τον Μάρτιο και μετά φτιάχνει..Αυτό μόνο με την επί τόπου ανίχνευση μπορεί να απαντηθεί !Αναμένουμε τι θα πούνε οι επισκέπτες στο επόμενο διάστημα.Αν κι εγώ είμαι πολύ δύσπιστος στην εποχή!Ένα μέρος είναι καλό ή δεν είναι όλο τον χρόνο και όχι σπασμωδικά !Οταν μάλιστα μιλάμε για ντόπιο πληθυσμό και όχι τουρισμό!
Ελπίζω να είμαι σε αρκετά μέρη διαφωτιστικός!

Συμφωνείς οτι οι Ουκρανές είναι πιο κοντές από τις Πολωνέζες και χωρίς τις βυζάρες και τις κωλάρες των τελευταίων ούτε το χαρούμενο προσβάσιμο ομιλητικό χαρακτήρα τους.Αυτά δηλαδή που γράφω συνέχεια.
Οντως όμως τα ουκρανικά high end clubs όπως το Fashion στο Λβωφ ή το Decandence και το D Lux στο Κίεβο ή το Labyrinth στο Ντνιπροπετρώβσκ συγκεντρώνουν δυσανάλογη αναλογία από μουνάρες σε σχέση με αυτά που βλέπεις έξω πιθανότατα λόγω ακριβής εισόδου και face control στις γκόμενες.Πρακτικά οι πορτιέρηδες αφήνουν από εφτάρια και πάνω γκόμενες να μπαίνουνε και φυσικά με κυριλέ και σέξυ ντύσιμο,εξάρια και κάτω απορρίπτονται γιατί χαλάνε το πρεστίζ του μαγαζιού.
Σα Βαλκάνιος με κυριλέ ντύσιμο κατά προτίμηση κλαρινογαμπρού χώνεσαι παντού σου κάνουν και τεμενάδες Sir σε ανεβάζουν Sir σε κατεβάζουν περιμένοντας το πουρμπουάρ.
Αν κρίνω από Ουκρανία δεν μπορώ καν να υποθέσω τι ποιότητα μουνιού θα παίζει στα high end club της Μόσχας.Εκεί μάλλον θα χαλάς 5 κουστούμια τη βραδιά από τα αυτόματα χύσια με το θέαμα που αντικρύζεις.Γενικά τα σλαβικά κλαμπ είναι το κάτι άλλο.Ολοι οι άντρες πρέπει να βιώσουν αυτή την εμπειρία ανύψωσης.
Οσοι έχουν βιώσει Pascha,22 Poznan,disco Letna Πράγα,club Cherry Wroclaw,club Milenium,Fashion club Lvov,D Lux,Decancence Κίεβο,club Labyrinth Dnipropetrovsk ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάω.

Γενικά στις σλαβικές χώρες υπάρχουν μαγαζιά που οι γκόμενες είναι τόσο σουρεάλ υπερμουνάρες που απλά δεν πιστεύεις τα μάτια σου.Είναι παράλληλο σύμπαν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν μπορείς να φανταστείς το πάρτυ που γινότανε Ουκρανία τότε.Θυμάμαι τη δεύτερη μέρα Λβωφ άραξα στην πλατεία και καμάκωνα τα πιπινάκια στο νυφοπάζαρο.Μια παρέα από γκόμενες με κάλεσαν να μπω μαζί τους Μιλενιουμ στο ladies night.
Αφού χούφτωσα και φίλησα τις δυο τις άφησα να χορέψουνε και μετά την έπεσα στις ωραιότερες στο μαγαζί δυο μούνους 185 ξανθιά και μελαχρινή.Μου είπαν να κάτσω ανάμεσά τους και με χάιδευαν και οι δύο.Μετά διαπίστωσα οτι οι άλλες με έψαχναν.Τις ξεπροβόδισα έξω με φιλιά κτλ(και αυτές καθόλου άσχημες περιπτώσεις).Και γύρισα στις μουνάρες.
Μίλαγα και στις δύο τρίβοντάς τους την κυλότα πάνω από το μουνί με το χέρι μέσα στη φούστα.Κάποια στιγμή έχυσα μέσα στο παντελόνι δεν άντεχα πια τόση καύλα.
Ετσι ήταν κάποτε το Λβωφ.Κάθε μέρα και άλλη περιπέτεια.Τώρα μόνο το Κίεβο κάτι θυμίζει από τις παλιές ένδοξες εποχές.
Η στο άλλο ladies night στο Milenium που μου έλεγε η γκόμενα φίλα τη φίλη μου και γύρναγα και τη φιλούσα ενώ ταυτόχρονα τη δαχτύλιαζα μπροστά στο μπαρ και μετά γύρναγα και φίλαγα την άλλη με το χέρι στο μουνί της άλλης.
Χάθηκε πραγματικά η πόλη για ξένους πουτσαράδες λόγω του εθνικισμού.

Οταν λέω δεν είχα βγάλει γκόμενα Ντνιπροπετρώφσκ εννοώ οτι κυκλοφορούσα με 4 γκομενάκια πάνω από 180 αλλά δεν είχα γαμήσει ακόμα καμία σε 3 μέρες κάτι που μου φαινόταν απαράδεκτο για Ουκανία.Η μία είχε ζητήσει παλτό,η άλλη τζην μου είχαν σπάσει τα αρχίδια.Πολύ δυνατά μουνιά αλλά με απαιτήσεις.Λβωφ ήταν τζάμπα δεν ήθελαν να ξοδεύεις τίποτα.Μία 23 ετών 178 που γνώρισα στη στάση του λεωφορείου τη γάμησα αμέσως  αγοράζοντάς της μισό κοτόπουλο.Είχε πεθάνει της πείνας και με αντάμοιψε με βασιλική πίπα.Μου εξηγούσε πόσο νόστιμο ήταν το κοτόπουλο από την καντίνα.Αλλες εποχές.

:coffee:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σα Βαλκάνιος με κυριλέ ντύσιμο κατά προτίμηση κλαρινογαμπρού χώνεσαι παντού σου κάνουν και τεμενάδες Sir σε ανεβάζουν Sir σε κατεβάζουν περιμένοντας το πουρμπουάρ.
Αν κρίνω από Ουκρανία δεν μπορώ καν να υποθέσω τι ποιότητα μουνιού θα παίζει στα high end club της Μόσχας.Εκεί μάλλον θα χαλάς 5 κουστούμια τη βραδιά από τα αυτόματα χύσια με το θέαμα που αντικρύζεις.Γενικά τα σλαβικά κλαμπ είναι το κάτι άλλο.Ολοι οι άντρες πρέπει να βιώσουν αυτή την εμπειρία ανύψωσης.
Οσοι έχουν βιώσει Pascha,22 Poznan,disco Letna Πράγα,club Cherry Wroclaw,club Milenium,Fashion club Lvov,D Lux,Decancence Κίεβο,club Labyrinth Dnipropetrovsk ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάω.

Γενικά στις σλαβικές χώρες υπάρχουν μαγαζιά που οι γκόμενες είναι τόσο σουρεάλ υπερμουνάρες που απλά δεν πιστεύεις τα μάτια σου.Είναι παράλληλο σύμπαν.
Αυτά τα κλάμπ είναι πράγματι εμπειρία ζωής!!!Το να βρίσκεσαι γύρω από τόσες "αρτίστριες" της ομορφιάς είναι ένα ευφορικό συναίσθημα ασχέτως αν οι πιθανότητες φορτώματως είναι ελάχιστες !
Σε αυτά τα κλάμπ είχα δυο διαφορετικές συμπεριφορές έχοντας άψογη ενδυμασία και "βαριά" τσέπη!Στο μεν Κίεβο με τεμενάδες  όπως λες και χαμόγελα οι χορεύτριες , στο δε Λβώβ με τραμπουκισμό και σνόμπ!Σε κάποια φάση είχα πετάξει και το κινητό έξω στη πίςτα και έγραφα στο σάιτ (νομίζω πως το είχα πει πως γράφω από το fashion) πράγμα που έριξε λάδι στη φωτιά στους σεκιουριτάδες που με πλησίασαν και αμέσως τους είπα πως φεύγω !Όλα ξεκίνησαν από το σαρκαστικό γέλιο όταν δέχτηκα παρατήρηση να μην είμαι με το ποτό στη πίστα...
Αυτό που θέλω να αναλύσω με Σλαβιάνι και Κμαν είναι τα ...Γούστα! Μου φαίνεται ανόητο στη Ταυλάνδη να παίρνει κάποιος μια μια τις πληρωμένες!Έτσι και στην Ουκρανία!!!Δεν πάμε για μια γυναίκα!Αν είναι να πληρώσουμε ας γίνει για κάτι σπέσιαλ που δεν γίνεται σε νορμάλ χώρες!Γι αυτό το λέμε και σεξοπροορισμό ;-)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αυτά τα κλάμπ είναι πράγματι εμπειρία ζωής!!!Το να βρίσκεσαι γύρω από τόσες "αρτίστριες" της ομορφιάς είναι ένα ευφορικό συναίσθημα ασχέτως αν οι πιθανότητες φορτώματως είναι ελάχιστες !
Σε αυτά τα κλάμπ είχα δυο διαφορετικές συμπεριφορές έχοντας άψογη ενδυμασία και "βαριά" τσέπη!Στο μεν Κίεβο με τεμενάδες  όπως λες και χαμόγελα οι χορεύτριες , στο δε Λβώβ με τραμπουκισμό και σνόμπ!Σε κάποια φάση είχα πετάξει και το κινητό έξω στη πίςτα και έγραφα στο σάιτ (νομίζω πως το είχα πει πως γράφω από το fashion) πράγμα που έριξε λάδι στη φωτιά στους σεκιουριτάδες που με πλησίασαν και αμέσως τους είπα πως φεύγω !Όλα ξεκίνησαν από το σαρκαστικό γέλιο όταν δέχτηκα παρατήρηση να μην είμαι με το ποτό στη πίστα...
Αυτό που θέλω να αναλύσω με Σλαβιάνι και Κμαν είναι τα ...Γούστα! Μου φαίνεται ανόητο στη Ταυλάνδη να παίρνει κάποιος μια μια τις πληρωμένες!Έτσι και στην Ουκρανία!!!Δεν πάμε για μια γυναίκα!Αν είναι να πληρώσουμε ας γίνει για κάτι σπέσιαλ που δεν γίνεται σε νορμάλ χώρες!Γι αυτό το λέμε και σεξοπροορισμό ;-)

φίλε ρολογά, στα αρχικά που αναφέρεις έχεις δίκιο, αλλά στο κλείσιμο του ποσταρίσματός σου, θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω.
Είναι δεδομένο, ότι στην Ουκρανία θα βρεί κάποιος ποιοτικά τεμάχια, σε τιμές ασυναγώνιστες, όταν για τα ανάλογα, στην χώρα του
(εν προκειμένω Ελλάδα), θα πλήρωνε για αντίστοιχες υπηρεσίες και εμφάνιση, τα διπλάσια, ίσως και τα τριπλάσια. Οπότε, και μόνο αυτός
ο λόγος, είναι νομίζω αρκετός για να δελεάζει όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί την χώρα, με γνώμονα το πληρωμένο επαγγελματικό σεξ
και χωρίς τις ψευδαισθήσεις, ότι θα παίζει παντού μπάλα στο χαλαρό, και θα μοστράρει για καμακέρο και τα γκομενάκια θα κόβουν φλέβες
για πάρτη του. Αυτή είναι η γνώμη μου.  :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φίλε ρολογά, στα αρχικά που αναφέρεις έχεις δίκιο, αλλά στο κλείσιμο του ποσταρίσματός σου, θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω.
Είναι δεδομένο, ότι στην Ουκρανία θα βρεί κάποιος ποιοτικά τεμάχια, σε τιμές ασυναγώνιστες, όταν για τα ανάλογα, στην χώρα του
(εν προκειμένω Ελλάδα), θα πλήρωνε για αντίστοιχες υπηρεσίες και εμφάνιση, τα διπλάσια, ίσως και τα τριπλάσια. Οπότε, και μόνο αυτός
ο λόγος, είναι νομίζω αρκετός για να δελεάζει όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί την χώρα, με γνώμονα το πληρωμένο επαγγελματικό σεξ
και χωρίς τις ψευδαισθήσεις, ότι θα παίζει παντού μπάλα στο χαλαρό, και θα μοστράρει για καμακέρο και τα γκομενάκια θα κόβουν φλέβες
για πάρτη του. Αυτή είναι η γνώμη μου.  :hi:
Στα βασικά συμφωνούμε και στο σημείο που διαφωνείς δεν επιμένω διότι είναι προσωπική υποκειμενική άποψη και σύμφωνα με την ιδέα που μου έχει καρφωθεί τελευταία! Αν και νομίζω πως για τα επόμενα χρόνια θα το κυνηγήσω με καμάκι και "τρέλα" και κίνδυνο να χάσω έυκολα γαμήσια... Μετά τα 40 και αναλόγως τη κατάστασή μου θα επανέλθω Ουκρανία!
Πάμε όμως στο υποθετικό σενάριο πως παίζω μάμπα με κάποια που ζητάει ένα ποσό που δεν έιναι ούτε λίγο ούτε πολύ και της λες Οκ αλλά φέρε και μια φίλη με άλλα τόσα ή θα βρώ εγώ κάποια και κάνω το ίδιο με μια άλλη!Τότε δεν μπορεί να γίνει ένα ωραίο σκηνικό? Νομίζω Κμαν και Σλαβιάνι τα κάνουν!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Στα βασικά συμφωνούμε και στο σημείο που διαφωνείς δεν επιμένω διότι είναι προσωπική υποκειμενική άποψη και σύμφωνα με την ιδέα που μου έχει καρφωθεί τελευταία! Αν και νομίζω πως για τα επόμενα χρόνια θα το κυνηγήσω με καμάκι και "τρέλα" και κίνδυνο να χάσω έυκολα γαμήσια... Μετά τα 40 και αναλόγως τη κατάστασή μου θα επανέλθω Ουκρανία!
Πάμε όμως στο υποθετικό σενάριο πως παίζω μάμπα με κάποια που ζητάει ένα ποσό που δεν έιναι ούτε λίγο ούτε πολύ και της λες Οκ αλλά φέρε και μια φίλη με άλλα τόσα ή θα βρώ εγώ κάποια και κάνω το ίδιο με μια άλλη!Τότε δεν μπορεί να γίνει ένα ωραίο σκηνικό? Νομίζω Κμαν και Σλαβιάνι τα κάνουν!!!
φιλε ρολογα
με τον Κμαν δεν κανω την ιδια δουλεια....αυτο που λεω εγω το κανω αρκετα χρονια και ειναι σε εβδομαδιαια βαση
απο 3 και πανω να μενουν μαζι μου
ο Κμαν ειδε οτι με καμακι περνει τα παπαρια του και τροποποιησε το συστημα μου χαλωντας αλλοπροσαλα ποσα για να εχει μεγλα νουμερα στο 3ημερο
το δικο μου ειναι ας το πουμε πιο gfe γιατι μενουν μαζι μου καθαριζουν πλενουν μου βρισκουν φιλες, γραφουν στο μαμπα αντι για μενα....αν χρειαστει....πειθουν καμια δυσπιστη....τελειως διαφορετικο στυλ...και τιμες....πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ λιγοτερες....εδω ο κ.λεων <εκλεψε> μια <γκομενα> μου απο vk 20 ετων 1.76 ξανθια χτες....και την κανονισε απο το απογευμα μεχρι την αλλη μερα το πρωι με 800 γριβνες τι να λεμε τωρα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλε ρολογα
με τον Κμαν δεν κανω την ιδια δουλεια....αυτο που λεω εγω το κανω αρκετα χρονια και ειναι σε εβδομαδιαια βαση
απο 3 και πανω να μενουν μαζι μου

ο Κμαν ειδε οτι με καμακι περνει τα παπαρια του και τροποποιησε το συστημα μου χαλωντας αλλοπροσαλα ποσα για να εχει μεγλα νουμερα στο 3ημερο
το δικο μου ειναι ας το πουμε πιο gfe γιατι μενουν μαζι μου καθαριζουν πλενουν μου βρισκουν φιλες, γραφουν στο μαμπα αντι για μενα....αν χρειαστει....πειθουν καμια δυσπιστη....τελειως διαφορετικο στυλ...και τιμες....πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ λιγοτερες....εδω ο κ.λεων <εκλεψε> μια <γκομενα> μου απο vk 20 ετων 1.76 ξανθια χτες....και την κανονισε απο το απογευμα μεχρι την αλλη μερα το πρωι με 800 γριβνες τι να λεμε τωρα...

φίλε Σλάβι, ο ρολογάς (και ο κάθε επίδοξος στην θέση του) πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι για να παίξει την μπάλα που παίζεις
λ.χ. εσύ, χρειάζεται άνεση χρόνου και χώρου, γνώση και μια υποδομή που, κακά τα ψέμματα, χτίζεται σε βάθος χρόνου, και κυρίως μέσω
δικτυώσεων και όχι από τη μια μέρα στην άλλη με επισκέψεις ουρανοκατέβατες της μιας εβδομάδας. Ο Κμαν λειτουργεί μεν ως καμικάζι αυτοκτονίας, αλλά τουλάχιστον έχει βρεί την άκρη του, και τρώει, καθότι είναι παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι, και χειρίζεται λειτουργικά το επικοινωνιακό κομμάτι. Τώρα, ο φίλος ρολογάς, που είναι και πιτσιρικάς απ' ό,τι κατάλαβα,
θέλει να παίξει μπάλα στην Ουκρανία, με καμάκι κι έρωτες ή προσπαθώντας να ψαρέψει εύκολα μέσω μάμπα, κλπ.  
Κατά την γνώμη μου, θα αναλωθεί χρονικά, με αμφίβολα αποτελέσματα. Μακάρι να πέσω έξω, και να πετύχει
τον σκοπό του, αλλά θεωρώ ότι το παιχνίδι που κάνεις εσύ, δεν είναι για όλους, και ειδικά για αλεξιπτωτιστές. :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
φίλε Σλάβι, ο ρολογάς (και ο κάθε επίδοξος στην θέση του) πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι για να παίξει την μπάλα που παίζεις
λ.χ. εσύ, χρειάζεται άνεση χρόνου και χώρου, γνώση και μια υποδομή που, κακά τα ψέμματα, χτίζεται σε βάθος χρόνου, και κυρίως μέσω
δικτυώσεων και όχι από τη μια μέρα στην άλλη με επισκέψεις ουρανοκατέβατες της μιας εβδομάδας. Ο Κμαν λειτουργεί μεν ως καμικάζι αυτοκτονίας, αλλά τουλάχιστον έχει βρεί την άκρη του, και τρώει, καθότι είναι παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι, και χειρίζεται λειτουργικά το επικοινωνιακό κομμάτι. Τώρα, ο φίλος ρολογάς, που είναι και πιτσιρικάς απ' ό,τι κατάλαβα,
θέλει να παίξει μπάλα στην Ουκρανία, με καμάκι κι έρωτες ή προσπαθώντας να ψαρέψει εύκολα μέσω μάμπα, κλπ.  
Κατά την γνώμη μου, θα αναλωθεί χρονικά, με αμφίβολα αποτελέσματα. Μακάρι να πέσω έξω, και να πετύχει
τον σκοπό του, αλλά θεωρώ ότι το παιχνίδι που κάνεις εσύ, δεν είναι για όλους, και ειδικά για αλεξιπτωτιστές. :hi:
η μεγαλη ενσταση μου ειναι οτι τα νουμερα που δινει ο φιλτατος κμαν για τις μερες που διαθετει δεν αξιζουν τον κοπο και ειναι μη συμβατα με την ιδιοτητητα του πορνο-εκδρομεα
ειναι ακομα και πιο ακριβα απο το να χωθεις μεσα στο πιο ακριβο ΦΚΚ της Γερμανιας
που ειναι τιγκα στις Ουκρανο-ρωσσιδο-πολωνο-τσεχες. οτι ειδους σλαβας θες το εχεις εκει και με ανεση χρονου στα καλα<μαγαζια> οποτε δεν υπαρχει λογος να πας εκει(ουκρανια) με τα νουμερα που δινει
και ποσο μαλλον να το παιζει και ινστρουκτορας.....σαφως κι αυτο που κανω εγω ειναι <μοναδικο> αλλα ενας με ανεση χρονου και ανεση διαθεσης το καταφερνει για πλακα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
η μεγαλη ενσταση μου ειναι οτι τα νουμερα που δινει ο φιλτατος κμαν για τις μερες που διαθετει δεν αξιζουν τον κοπο και ειναι μη συμβατα με την ιδιοτητητα του πορνο-εκδρομεα
ειναι ακομα και πιο ακριβα απο το να χωθεις μεσα στο πιο ακριβο ΦΚΚ της Γερμανιας
που ειναι τιγκα στις Ουκρανο-ρωσσιδο-πολωνο-τσεχες. οτι ειδους σλαβας θες το εχεις εκει και με ανεση χρονου στα καλα<μαγαζια> οποτε δεν υπαρχει λογος να πας εκει(ουκρανια) με τα νουμερα που δινει
και ποσο μαλλον να το παιζει και ινστρουκτορας.....σαφως κι αυτο που κανω εγω ειναι <μοναδικο> αλλα ενας με ανεση χρονου και ανεση διαθεσης το καταφερνει για πλακα

εγκρίνω και επαυξάνω, γι' αυτό μίλησα για καμικάζι αυτοκτονίας  :hi:
Για τα κμανικά κατορθώματα, τα έχω πεί κατ' επανάληψη. Αλλά, είπαμε, ο φίλος Κμαν, πληρώνει για την
ψευδαίσθηση. Δικαίωμά του, φυσικά, εφόσον δεν τα κλέβει από κανέναν, όμως δεν είναι και σωστό να προσπαθεί να περάσει την γραμμή του για στάνταρ, επειδή μας διαβάζει κόσμος, που ζητάει πληροφορίες.  :hi:

ΥΓ. μόνο στο "για πλάκα" έχω μια σχετική επιφύλαξη. Τίποτα δεν είναι στο χαλαρό, εφόσον δεν συντρέχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
εγκρίνω και επαυξάνω, γι' αυτό μίλησα για καμικάζι αυτοκτονίας  :hi:
Για τα κμανικά κατορθώματα, τα έχω πεί κατ' επανάληψη. Αλλά, είπαμε, ο φίλος Κμαν, πληρώνει για την
ψευδαίσθηση. Δικαίωμά του, φυσικά, εφόσον δεν τα κλέβει από κανέναν, όμως δεν είναι και σωστό να προσπαθεί να περάσει την γραμμή του για στάνταρ, επειδή μας διαβάζει κόσμος, που ζητάει πληροφορίες.  :hi:

ΥΓ. μόνο στο "για πλάκα" έχω μια σχετική επιφύλαξη. Τίποτα δεν είναι στο χαλαρό, εφόσον δεν συντρέχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις  :hi:
το εθεσαετσι για να τονισω οτι με υπομονη γνωση (οχι απαραιτητα προσωπικη αλλα διαβαζοντας τα γραφομενα πολλων) ειναι εφικτοτατο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε αυτά τα κλάμπ είχα δυο διαφορετικές συμπεριφορές έχοντας άψογη ενδυμασία και "βαριά" τσέπη!Στο μεν Κίεβο με τεμενάδες  όπως λες και χαμόγελα οι χορεύτριες , στο δε Λβώβ με τραμπουκισμό και σνόμπ!Σε κάποια φάση είχα πετάξει και το κινητό έξω στη πίςτα και έγραφα στο σάιτ (νομίζω πως το είχα πει πως γράφω από το fashion) πράγμα που έριξε λάδι στη φωτιά στους σεκιουριτάδες που με πλησίασαν και αμέσως τους είπα πως φεύγω !Όλα ξεκίνησαν από το σαρκαστικό γέλιο όταν δέχτηκα παρατήρηση να μην είμαι με το ποτό στη πίστα...

Κάνεις συνδυασμό για maximalization. Και καμάκι στα κλαμπ,και prearranged γκόμενες από το ίντερνετ και καμάκι στο δρόμο,στα καφέ, και προς και σειμπρος και σπονσορέτς και κανονικές γκόμενες και μικρες και ΜΙΛΦς.Από όλα έχει ο μπαξές.Εγώ στο τελευταίο ταξίδι στο Κίεβο βγήκα και με δύο κανονικές γκόμενες δεν έκατσαν ακόμα φυσικά αλλά περιμένω αποτελέσματα στο εππομενο ταξίδι.
Τη ΜΙΛΦ που γνώρισα στο Carribean και έχω σα fuckbody δεν την πληρώνω.
Οταν έχεις αυτό τον ποταμό από διαφορετικές γυναίκες στα πόδια σου λειτουργείς με άλλη προοπτική σαν άλφα male γράφεις και μουνάρες στα αρχίδια σου αν δεν ταιριάζουν στο χρονικό πλάνο σου.Οι γκόμενες καταλαβαίνουν αυτή την τρομερή ανωτερότητα.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Σταματηστε τα μυθιστορηματα επιστημονικης φαντασιας και ατελειωτου χυσιματος και γανησιου της μισης Ουκρανιας γιατι τα διαβαζουν και πιτσιρικαδες εδω μεσα και θα παρετε κανεναν στον λαιμο σας πηγαινοντας το παιδι εκει περα νομιζωντας οτι θα γαμαει οτι ανασαινει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πιτσιρικάδες αν είναι ντούροι γαμιάδες με άπειρο ρεστό στην τσέπη και απεριόριστες αντοχές για υπερωρίες πούτσου δε θα ξεκουράσουν τις κόκκινες κεφαλές τους ούτε λεπτό στην Ουκρανία.Είναι χώρα που διψαει για βαλκανικό χύσι και άλλες επενδύσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Λοιπόν, μεταφέρω κλίμα από Λβώφ. Από τον περασμένο Ιούνιο, έχουν ανεβεί αρκετά οι τιμές στα διαμερίσματα,
η ισοτιμία παίζει 1 ευρώ = 27.60-71 (σε αντίθεση με 27.80 που ανέφερε ο Τάσος για Οδησσό).
Ο κόσμος, σε αντίθεση με όσα δραματικά αναφέρει ο Κμαν παραμένει πολύ φιλικός και εξυπηρετικός
και εξακολουθεί να μιλάει ρώσικα σε όποιον ξένο τους απευθυνθεί (βέβαια, ορισμένες ουκρανικές
λέξεις, πάντα λειτουργούν υπέρ ως προς τη διάθεση). Οι δρόμοι τα ίδια χάλια, και οι γκόμενες
το ίδιο αστεράτες. Δίνω εδώ και ένα tip για επίδοξους μελλοντικούς καμακέρο. Το αληθινό daily street game
δεν γίνεται στο κέντρο και στο πλοστάντ Ρίνουκ, όπου μαζεύεται η πλειοψηφία και παίρνει τον πούλο (μαζί με
τις ορδές των λιγούρηδων Τούρκων) αλλά περίπου είκοσι λεπτά μακριά από το κέντρο, στο κομπλέξ Πιβντένι
(південний) ένα τεράστιο σύπλεγμα πολυκαταστημάτων όπου κυκλοφορούν πολλές γκόμενες στο ξέμπαρκο και
χαλαρές. Μέρος που κινούνται οι local και αποτελεί terra incognita για την τουριστική μάζα που γνωρίζει το κέντρο.
Όποιος πάει τυχόν εκεί, είναι του παιχνιδιού και μιλάει κάποια βασικά, θα με θυμηθεί...  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδεια με ειδε ο τασος και ο αλεκος οδυσσο θα καμακωνα πανω απο 30 την μερα.καμια δεν δεκτηκε ουτε καφε να την κερασω εκτος οι 2 γκομενες τελευταια μερα που ηταν στημενες απο τον μαλακα που με παρακολουθουσε και εγινε σκια μου 10 μερες,πανω απο 7 φορεσ την μερα ερχοταν οπου ημουν και πηγαινε να με πιασει κουβεντα.τελευταια μερα καθομουν με τισ γκομενες ηρθε ακαλεστος και καθησε και τισ πηρε κουβεντα.ψιλιαστηκα τισ ξερει και παει να μου κανει λαδιεσ.του ειπα λιγο αγρια δεν γουσταρω ακαλεστουσ ουτε κανω παρεα με ουκρανουσ απολογηθηκε και εφυγε.πηρα 2 φιλουσ ηρθαν να δει δεν ειμαι μονοσ.αυτεσ οι 2 μονο εδεισαν σημασια αλλα μετα που ειδαν δεν γελιομε και καταλαβα συνεργαζονται με τον αλλο ζητησαν απο 70 γρ και ξεχωριστα ταξι.τελικα καμια δεν πηγε με το ταξι και με μπλοκαραν απο την εταιρια παλιο πουτανες.εγω λεω να την κανω βελλιγραδι σεμπτεβριο 150 ευρο εισιτηριο απευθειασ.γαμωτω η ουκρανιαν ανεβασε για σεπτεβρη τιμεσ και δεν βγαζει τησ βαλιτσες ουτε μπορω να τησ πληρωσω ονλινε απο παμε διακοπεσ η αλλο σαιτ.ξενερωσα λεω δεν παω σεπτεβρη παω νιοβρη μιση τιμη.να παω βελιγραδι να παιξω λιγω με τα σερβακια πολυ καλητερα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω αν εντωπησε ο τασος τι λαθοσ κανω ο θειοσ μου λεει ντυσιμο γαματο και φωρτωμενος εισαι μαλον το λαθοσ ειναι τουσ μιλασ ρωσικα και φοβουνται.ενω με τον καθενα που μιλα αγγλικα ολο χαχαχαχ ειναι και τα εξασκουνε τα αγγλικα.ειπα θα το κανω και παλι μιλω ρωσικα ο βλακας.ρε ουτε η βιζιτεσ στο παρκο και εξω απο μακτοναλτσ δεν ηθελαν να μου μιλησουν και επαιζαν με ιποτ.νομιζαν πεφτουλασ που θα εχαναν χρονο μαζι του ενω θα τουσ ελεγα μετα τον καφε μενω απεναντι 1000 γρ!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μου μιλησαν οσες με ξερουν και πεινουσαν χαχαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λοιπόν, μεταφέρω κλίμα από Λβώφ. Από τον περασμένο Ιούνιο, έχουν ανεβεί αρκετά οι τιμές στα διαμερίσματα,
η ισοτιμία παίζει 1 ευρώ = 27.60-71 (σε αντίθεση με 27.80 που ανέφερε ο Τάσος για Οδησσό).
Ο κόσμος, σε αντίθεση με όσα δραματικά αναφέρει ο Κμαν παραμένει πολύ φιλικός και εξυπηρετικός
και εξακολουθεί να μιλάει ρώσικα σε όποιον ξένο τους απευθυνθεί (βέβαια, ορισμένες ουκρανικές
λέξεις, πάντα λειτουργούν υπέρ ως προς τη διάθεση). Οι δρόμοι τα ίδια χάλια, και οι γκόμενες
το ίδιο αστεράτες. Δίνω εδώ και ένα tip για επίδοξους μελλοντικούς καμακέρο. Το αληθινό daily street game
δεν γίνεται στο κέντρο και στο πλοστάντ Ρίνουκ, όπου μαζεύεται η πλειοψηφία και παίρνει τον πούλο (μαζί με
τις ορδές των λιγούρηδων Τούρκων) αλλά περίπου είκοσι λεπτά μακριά από το κέντρο, στο κομπλέξ Πιβντένι
(південний) ένα τεράστιο σύπλεγμα πολυκαταστημάτων όπου κυκλοφορούν πολλές γκόμενες στο ξέμπαρκο και
χαλαρές. Μέρος που κινούνται οι local και αποτελεί terra incognita για την τουριστική μάζα που γνωρίζει το κέντρο.
Όποιος πάει τυχόν εκεί, είναι του παιχνιδιού και μιλάει κάποια βασικά, θα με θυμηθεί...  :hi:

Το μέρος που χτυπάς δεν έχει σημασία.Πρέπει συνέχεια να αλλάζεις μέρος για να μη σε πάρουν χαμπάρι.Και κέντρο θα πας και παράδρομους και πανεπιστήμιο και καφέ και παντού.Σημασία έχει οτι το Λβωφ δεν έχει πια την αίγλη που είχε για τον πορνοτουρίστα οι ένδοξες εποχές τελείωσαν.Είμαι τώρα Πολωνία και μπορώ να πω οτι η επαρχιακή Πολωνία είναι πολύ καλύτερη από το Λβωφ για καθεαυτό καμάκι.
Πιο μουνάρες έχει στο Fashion στο Λβωφ από ό,τι στο Pomaranca Κατοβίτσε αλλά οι Πολωνές είναι 10 φορές πιο ξέκωλες και 5 φορές πιο προσεγγίσιμες από τις high class Ουκρανές των ακριβών μαγαζιών.
Ρώτα τον Glock τι τράβηξε στο Fashion όταν προσέγγιζε με αεράτο στυλ.Κόντεψε να τον πετάξει έξω η σεκιούριτυ.Αν πήγαινε Κατοβίτσε όπως του συνέστησα εγώ ακόμα θα του έγλυφε μια Πολωνή τα αρχίδια.Τουλάχιστον πήγε Κράκωβ και σώθηκε παρόλο που δεν πήγε στα σωστά μέρη Coco κτλ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το μέρος που χτυπάς δεν έχει σημασία.Πρέπει συνέχεια να αλλάζεις μέρος για να μη σε πάρουν χαμπάρι.Και κέντρο θα πας και παράδρομους και πανεπιστήμιο και καφέ και παντού.Σημασία έχει οτι το Λβωφ δεν έχει πια την αίγλη που είχε για τον πορνοτουρίστα οι ένδοξες εποχές τελείωσαν.Είμαι τώρα Πολωνία και μπορώ να πω οτι η επαρχιακή Πολωνία είναι πολύ καλύτερη από το Λβωφ για καθεαυτό καμάκι.
Πιο μουνάρες έχει στο Fashion στο Λβωφ από ό,τι στο Pomaranca Κατοβίτσε αλλά οι Πολωνές είναι 10 φορές πιο ξέκωλες και 5 φορές πιο προσεγγίσιμες από τις high class Ουκρανές των ακριβών μαγαζιών.

Σκέψου όμως, ότι στο κέντρο και στο πλόσταντ Ρίνακ ό,τι μουνί ξέμπαρκο παίζει, αυτομάτως μπαίνει στο στόχαστρο και υπάρχει μεγάλη επιφυλακτικότητα και καχυποψία στην προσέγγιση. Επίσης, μέσα στον συνωστισμό και την βιασύνη που υπάρχει (όλες τρεχάτες με ένα κινητό στο αυτί), ακόμα κι αν ποσοτικά κυκλοφορούν περισσότερες, οι συνθήκες προσέγγισης δεν ευνοούν, ενώ στο Πιβντένι που ανέφερα ως χώρος
"υπεράνω υποψίας" σε μικρότερο target οι πιθανότητες είναι καλύτερες, λόγω ακριβώς της χαλαρότητας και της "φυσικότητας" των συνθηκών.
Εκεί δεν παίζει το λιγούρικο συνεχές πέσιμο, άρα και η ακόλουθη καχυποψία απέναντι στον ξένο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιο άνετο πεδίο κινήσεων. Στα άλλα που αναφέρεις, σε γενικές γραμμές δεν θα διαφωνήσω.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εκτοσ απο καμιαα λιγουρα πεινασμενη που ειναι μονη τησ και βολταρει αφραγγη δεν θα σου μιλησει καμια τουλαχιστον οδυσσο και κιεβο που ξερω απο πρωτο χερι χαχαχαχ για αυτο μην παιδευεσται στα καφε και στα κλαμπ.πηγα και σε καφε με νορμαλ κοπελιτσες,καμια δεν εδωσε σημασια.αλλα οταν τα ελεγα μου λεγανε μαλλον εσυ κανεισ λαθοσ και οχι οι μαλακισμενες αυτεσ χαχαχαχαχ και οτι σε σενα αντιδρουν ετσι σε αλλον διαφωρετικα.ναι αντιδρουν διαφορετικα σαν τον τυπο που πηγε με την κλασατη μερσενταρα εξω απο το αθηνα μολλ και μπηκε μεσα το μικρουλι 18 η στον μαυριδερο που ειδα με μια μαζερατι η τουσ αλλουσ εξω απο γρανατ και κατερινσκαγια με αυτοκινηταρες.ο τασος και αλεκος μπορουν να σας πουνε τι αυτοκινηταρες παιζουν οδυσσο,οχι μετρημενες και λιγες!τι εντυπωση να κανω  εγω που κυκλοφωρω με τα ποδια η ο γκλοκ παραδειγμα και θα φερτουν στο ενα ετσι και στον αλλο διαφορετικα.προτιμανε ακομα και οι αφραγγες τον αφραγγο μικρο ουκρανο γκομενο,αμετρητες χυλοπιτες εφαγα και μου ελεγαν περιμενω γκομενο χααχαχαχ μολισ τους εβλεπαν χαρα που θα καθονταν μαζι στο παγκακι για κερασμα αερα κουπανιστο.αντιθετα σε μενα 2 μαλακισμενα μου λενε μονο σουσι τρωμε και στο φανκονε χααχαχα.λεω αφου δεν εχεισ λεφτα ουτε εσυ η οι φιλοι σου πως τρως εκει.αντε σου περνουν κανα τυροπιτακι η σιαρμα αυτοι εδω γελασε και συμφωνησε,εφυγε τοτε με την φιλη τησ και την εβγαλαν σαν ολες στα παγκακια.καλα ελεγε ο διμητρακις σε πολλα αλλα χαθηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom