Κμαν μην παρεξηγείσαι, όταν ακούς τη διαφορετική άποψη. Δεν λέω "Λβόφ και ξερό ψωμί" ώστε να μου γράφεις "Πήγαινε Λβωφ εσύ τι να πω".
Δεν πάω μόνο Λβόφ, και το ξέρεις πολύ καλά. Αν μιλάμε για εννοείται ότι το Κίεβο είναι το μέρος που παίζεται μπάλα και ουδείς
διαφωνεί. Εσύ όμως, μιλάς για άλλα ζητήματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, και δίνεις λάθος εντύπωση.
Το άλλο που αναφέρεις στο τέλος, έχει επίσημη επιστημονική ονομασία. Λέγεται "σύνδρομο καταδίωξης" που στην περίπτωσή σου
συνδυάζεται και με εμμονικό ιδεοψυχαναγκασμό. Φιλικά και άνευ παρεξήγησης.
Σου λέω στο Λβωφ έχει πολλούς μαλάκες τώρα στο κέντρο.Δεν ξέρω τι είναι αυτοί μπορεί να είναι παραστρατιωτικοί.
Οποιος πάει τώρα Λβωφ να καμακώσει θα πάρει τα αρχίδια του.Είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό.
Εγώ έκανα το λάθος και πήγα γιατί με είχε πρήξει η άλλη τελικά της έριξα ένα ξεκώλιασμα και όταν ζήτησε κινητό την έκοψα.Γενικά είμαι ψιλοανακουφισμένος που φεύγω από εκεί.
Εχασα πολύτιμο χρόνο να δούμε τώρα πώς θα τις βολέψω όλες στο Κίεβο.
Λβωφ όλοι μα όλοι σου μιλάνε ουκρανικά όταν μιλάς ρωσικά και σου σπάνε τα αρχίδια αφού δεν καταλαβαίνεις τι λένε.
Οποιος αμφιβάλλει για αυτά που γράφω δεν έχει παρά να πάει Fashion και να πιάσει τα αρχίδια του.