Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν μην παρεξηγείσαι, όταν ακούς τη διαφορετική άποψη. Δεν λέω "Λβόφ και ξερό ψωμί" ώστε να μου γράφεις "Πήγαινε Λβωφ εσύ τι να πω".
Δεν πάω μόνο Λβόφ, και το ξέρεις πολύ καλά. Αν μιλάμε για  :fuck2: εννοείται ότι το Κίεβο είναι το μέρος που παίζεται μπάλα και ουδείς
διαφωνεί. Εσύ όμως, μιλάς για άλλα ζητήματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, και δίνεις λάθος εντύπωση.
Το άλλο που αναφέρεις στο τέλος, έχει επίσημη επιστημονική ονομασία. Λέγεται "σύνδρομο καταδίωξης" που στην περίπτωσή σου
συνδυάζεται και με εμμονικό ιδεοψυχαναγκασμό. Φιλικά και άνευ παρεξήγησης.  :hi:

Σου λέω στο Λβωφ έχει πολλούς μαλάκες τώρα στο κέντρο.Δεν ξέρω τι είναι αυτοί μπορεί να είναι παραστρατιωτικοί.
Οποιος πάει τώρα Λβωφ να καμακώσει θα πάρει τα αρχίδια του.Είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό.
Εγώ έκανα το λάθος και πήγα γιατί με είχε πρήξει η άλλη τελικά της έριξα ένα ξεκώλιασμα και όταν ζήτησε κινητό την έκοψα.Γενικά είμαι ψιλοανακουφισμένος που φεύγω από εκεί.
Εχασα πολύτιμο χρόνο να δούμε τώρα πώς θα τις βολέψω όλες στο Κίεβο.
Λβωφ όλοι μα όλοι σου μιλάνε ουκρανικά όταν μιλάς ρωσικά και σου σπάνε τα αρχίδια αφού δεν καταλαβαίνεις τι λένε.
Οποιος αμφιβάλλει για αυτά που γράφω δεν έχει παρά να πάει Fashion και να πιάσει τα αρχίδια του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γειά σας από Λβιβ!Επέστρεψα για 3 μέρες ακόμα αντί μιας του αρχικού προγράμματος!
Το κλίμα είναι βαρή και μη αντιστρέψιμο...Μέχρι και να μην βγώ μου πέρασε για μια στιγμή από το μυαλό..Βέβαια αυτό μου είναι αδύνατον έτσι σήμερα θα ντυθώ απλά νεανικά χωρίς κινητό και θα πάω για χορό σε ένα υπόγειο που ελπίζω να έχει 4-5 γκομενάκια όπως την προηγούμενη εβδομάδα...Το έχω βγάλει τόσο πολύ από το μυαλό μου που ούτε λεφτά δεν πήγα να αλλάξω..Μπυρίτσα και χαλαρά...Αν γίνει θαύμα έγινε...
Αλλά πως να γίνει με τέτοιες στραβές φάτσες εδω...Σήμερα στο τρένο γεμάτα μουνάκια μέσα...Εγώ μοίραζα χαμόγελα και ματιές και αυτές στον κόσμο τους...Πολωνία και Τσεχία δεν γίνονται αυτά!Παρακαλάνε να είναι κάποιος με όρεξη στο βαγόνι...
Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια... :booty:
Το μέρος εδώ ίσως να είχε ενδιαφέρον αν είμουν άνω των 40 ετών !
20-30 Τσεχία
20-40 Πολωνία
Μεγάλο Χ η Ρωσία...
Θα δούμε το Δεκέμβριο...

Όσο για τους ταρίφες μην τους παίρνετε για να βγάλετε συμπεράσματα για μια χώρα!Παντού πάνω κάτω το ίδιο είναι!Και ο Γερμανός και ο Άγγλος σε κλέβει με βελούδινο τρόπο και με ευγένεια όταν σου πετάει κάτι ταμπέλες με κατι περίεργα +10% ....!Απλά οι ανατολικοί είναι πιο άγαρμποι στους τρόπους...Δηλαδή τι να πούμε για τους δικούς μας..
Το καλό της υπόθεσης εδώ έτςι όπως πάει μέχρι τώρα είναι πως θα γυρίσω αρτιμελής και με τα υπάρχοντά μου!Τουλαχιστον δεν κινδυνεύω από εγκληματική ενέργεια...

Εδώ είναι αυτά που έγραφε ο Glock πριν από ένα μήνα που προσυπογράφω απόλυτα.Απίστευτο πώς μπορεί να σκατέψει ένα μέρος σε δυο χρόνια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ολα τα μερη παραδεισος ηταν για τον κμαν μεχρι που πηγαν και αλλοι!μετα αλλαξε το παραμυθη τωρα χαλασαν χαχαχαχαχαχ.σημερα γνωρισα πολωνεζα που ζει ιρλανδια 10 χρονια με καλη δουλεια εκει σε εταιρια με ρουχα,την ερωτευτηκα!το στιλ μου,πολυ κοντη αδυνατη πανεμορφη.καλο κοριτσακι,σαβατο φευγει αλλα σε αλλη πολη ειναι κυπρο τωρα.επεστρεψα λευκωσια κριμα,αν και αρεσα δεν εχω φεισπουκ ουτε κρατησα επικοινωνια.ουτε με την αλλη που με πριζει οδυσσο θα συνεχισω για να ειμαι ελευθερος να κανω βολτες οπως θελω και να μην εχω κανενα μπλεξιμο,η πολη μικρη ειναι δεν ξερεις σε ποιον θα δωσεις χαχαχαχα,την επαθα 3 φορες ευτυχως δεν ημουν με γκομενα εκεινη την ωρα,την μια φορα στο τσακ 2 λεπτα.προτιμω ελευθερος βολτα,αν βγει κατι καλος,οχι σαλον και τελος.δεν θελω παρεα για να τρωω και να σπονσαρω μονιμα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ολα τα μερη παραδεισος ηταν για τον κμαν μεχρι που πηγαν και αλλοι!
:2funny: :2funny:
πολυ σωστος ρε Χαρη, εχεις ωρες ωρες κατι επισημανσεις...απ του δε ποιντ που λενε στα ελληνικα
σουτ ον ταργκετ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εδώ είναι αυτά που έγραφε ο Glock πριν από ένα μήνα που προσυπογράφω απόλυτα.Απίστευτο πώς μπορεί να σκατέψει ένα μέρος σε δυο χρόνια.

Κμαν, και εσύ παραδεχόσουν ότι ο φίλος ρολογάς πήγε σαν πρόβατο στη σφαγή, διότι επέλεξε άκυρη εποχή (όπως και εσύ, τώρα)
με μόνο εφόδιο τα αγγλικά, για λίγες μέρες, και με την λάθος πρόθεση να το παίξει εραστής και καμάκι.
Το έχω πεί επανειλημμένως, ότι στα μέρη αυτά είναι χάσιμο χρόνου οι ψευδαισθήσεις, ότι κάποιος θα καμακώνει και θα τρώει αβέρτα,
απ' τη στιγμή που μόνο οι "καλοί λογαριασμοί", κάνουν τους καλούς φίλους  :fuck2:. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι περνούν την γραμμή
ότι ένας ουρανοκατέβατος τουρίστας, της εβδομάδας, και ειδικά χωρίς γλώσσα, μπορεί να βγάζει χαλαρά γκόμενες στην Ουκρανία ή αλλού.
Δεν είναι κακό να λέγεται η αλήθεια, ότι στα μέρη αυτά, κάποιος πληρώνοντας, μπορεί να βρίσκει να πηδάει πολύ καλά κομμάτια,
σε τιμές πολύ πιο συμφέρουσες από Ελλάδα ή αλλού (δεν μιλάμε για την δική σου καταναλωτική fast food πρακτική, της χύμα ποσότητας,
αλλά με κριτήρια καθαρά τιμής-ποιότητας). Αυτό, που λές για εχθρικό περιβάλλον στο Λβόφ, απλά δεν υπάρχει, και όπως έχουν εξηγήσει
και άλλοι φίλοι, στην Ουκρανία που είναι ο γαμευτικός στόχος της υφηλίου (τρόπος του λέγειν) είναι απολύτως λογικό, όλες οι κοπέλες
που προσεγγίζονται από έναν νεαρό ξένο τουρίστα, να είναι επιφυλακτικές και απόμακρες. Αυτό, όμως είναι η επιφάνεια, και το λέω
εγώ, που έχω ζήσει στο μέρος ικανό χρονικό διάατημα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, κινούμενος με κριτήρια local, και όχι τουρίστα, σε κύκλο κανονικών ανθρώπων. Τα άλλα, είναι προσωπική σου εκτίμηση, με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Και θεωρώ επίσης, γενικώς άκυρο
το να πάει κάποιος π.χ. Λβόφ, ανάμεσα σε Οκτώμβριο-Μάρτιο. Από Άνοιξη και μετά το πολύ Σεπτέμβριο αξίζει το μέρος. Αν μιλάμε για
καθαυτό σεξοταξίδι, παντού είναι καλά, σε όλες τις εποχές, καθώς το μουνί είναι πάντα διαθέσιμο με χρήμα. Ας μην έχουμε όμως ψευδαισθήσεις
για καμάκια και έρωτες.  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Κμαν, και εσύ παραδεχόσουν ότι ο φίλος ρολογάς πήγε σαν πρόβατο στη σφαγή, διότι επέλεξε άκυρη εποχή (όπως και εσύ, τώρα)
με μόνο εφόδιο τα αγγλικά, για λίγες μέρες, και με την λάθος πρόθεση να το παίξει εραστής και καμάκι.
Το έχω πεί επανειλημμένως, ότι στα μέρη αυτά είναι χάσιμο χρόνου οι ψευδαισθήσεις, ότι κάποιος θα καμακώνει και θα τρώει αβέρτα,
απ' τη στιγμή που μόνο οι "καλοί λογαριασμοί", κάνουν τους καλούς φίλους  :fuck2:. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι περνούν την γραμμή
ότι ένας ουρανοκατέβατος τουρίστας, της εβδομάδας, και ειδικά χωρίς γλώσσα, μπορεί να βγάζει χαλαρά γκόμενες στην Ουκρανία ή αλλού.
Δεν είναι κακό να λέγεται η αλήθεια, ότι στα μέρη αυτά, κάποιος πληρώνοντας, μπορεί να βρίσκει να πηδάει πολύ καλά κομμάτια,
σε τιμές πολύ πιο συμφέρουσες από Ελλάδα ή αλλού (δεν μιλάμε για την δική σου καταναλωτική fast food πρακτική, της χύμα ποσότητας,
αλλά με κριτήρια καθαρά τιμής-ποιότητας). Αυτά, που λές για εχθρικό περιβάλλον στο Λβόφ, απλά δεν υπάρχει, και όπως έχουν εξηγήσει
και άλλοι φίλοι, στην Ουκρανία που είναι ο γαμευτικός στόχος της υφηλίου (τρόπος του λέγειν) είναι απολύτωε λογικώς, όλες οι κοπέλες
που προσεγγίζονται από έναν νεαρό ξένο τουρίστα, να είναι επιφυλακτικές και απόμακρες. Αυτό, όμως είναι η επιφάνεια, και το λέω
εγώ, που έχω ζήσει στο μέρος ικανό χρονικό διάατημα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, κινούμενος με κριτήρια local, και όχι τουρίστα, σε κύκλο κανονικών ανθρώπων. Τα άλλα, είναι προσωπική σου εκτίμηση, με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Και θεωρώ επίσης, γενικώς άκυρο
το να πάει κάποιος π.χ. Λβόφ, ανάμεσα σε Οκτώμβριο-Μάρτιο. Από Άνοιξη και μετά το πολύ Σεπτέμβριο αξίζει το μέρος. Αν μιλάμε για
καθυατό σεξοταξίδι, παντού είναι καλά, σε όλες τις εποχές, το μουνί είναι πάντα διαθέσιμο με χρήμα. Ας μην έχουμε όμως ψευδαισθήσεις

μεγαλες αληθειες λες φιλτατε popov  :hi:
και εγω που ειμαι πολλα χρονια νεοτερος απο τον kman δεν μπορεσα ποτε να γαμησω τζαμπα στην ουκρανια δλδ με καμακι :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ενας Ουκρανός π.χ. στο δρόμο χτες έξω από το κλαμπ μου έριξε μια μπουνιά στον ώμο ερχόμενος από μπροστά.Αυτό παλιά δε συνέβαινε.
στα ελεγε ο κ. λεων θα στην χωσουνε την μπουφλα
δεν τον ακουγες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: Kman2 στις χθες στις 23:06
Ενας Ουκρανός π.χ. στο δρόμο χτες έξω από το κλαμπ μου έριξε μια μπουνιά στον ώμο ερχόμενος από μπροστά.Αυτό παλιά δε συνέβαινε.

στα ελεγε ο κ. λεων θα στην χωσουνε την μπουφλα
δεν τον ακουγες

βλέπουνε, φαίνεται, πολλούς αγώνες με Κλιτσκό  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ολα τα μερη παραδεισος ηταν για τον κμαν μεχρι που πηγαν και αλλοι!μετα αλλαξε το παραμυθη τωρα χαλασαν χαχαχαχαχαχ.σημερα γνωρισα πολωνεζα που ζει ιρλανδια 10 χρονια με καλη δουλεια εκει σε εταιρια με ρουχα,την ερωτευτηκα!το στιλ μου,πολυ κοντη αδυνατη πανεμορφη.καλο κοριτσακι,σαβατο φευγει αλλα σε αλλη πολη ειναι κυπρο τωρα.επεστρεψα λευκωσια κριμα,αν και αρεσα δεν εχω φεισπουκ ουτε κρατησα επικοινωνια.ουτε με την αλλη που με πριζει οδυσσο θα συνεχισω για να ειμαι ελευθερος να κανω βολτες οπως θελω και να μην εχω κανενα μπλεξιμο,η πολη μικρη ειναι δεν ξερεις σε ποιον θα δωσεις χαχαχαχα,την επαθα 3 φορες ευτυχως δεν ημουν με γκομενα εκεινη την ωρα,την μια φορα στο τσακ 2 λεπτα.προτιμω ελευθερος βολτα,αν βγει κατι καλος,οχι σαλον και τελος.δεν θελω παρεα για να τρωω και να σπονσαρω μονιμα

Τι λες ρε φίλε?Εγώ έγραφα πάντα οτι Ντνιπροπετρόφσκ,Χάρκοβο είναι χάλια.Για το Λβωφ είχα γράψει οτι ήταν καλό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αλλά με κριτήρια καθαρά τιμής-ποιότητας). Αυτό, που λές για εχθρικό περιβάλλον στο Λβόφ, απλά δεν υπάρχει, και όπως έχουν εξηγήσει
και άλλοι φίλοι, στην Ουκρανία που είναι ο γαμευτικός στόχος της υφηλίου (τρόπος του λέγειν) είναι απολύτως λογικό, όλες οι κοπέλες
καθαυτό σεξοταξίδι, παντού είναι καλά, σε όλες τις εποχές, καθώς το μουνί είναι πάντα διαθέσιμο με χρήμα. Ας μην έχουμε όμως ψευδαισθήσεις

Πάλι τα ίδια.Αφού σου λέω μέχρι το 2008 που πήγαινα τακτι΄κά γαμούσες εγκόμενες τζάμπα ερχόμενος για μια εβδομάδα και χωρίς κοννέ από το ίντερνετ.Το μέρος έχει αλλάξει.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Πάλι τα ίδια.Αφού σου λέω μέχρι το 2008 που πήγαινα τακτι΄κά γαμούσες εγκόμενες τζάμπα ερχόμενος για μια εβδομάδα και χωρίς κοννέ από το ίντερνετ.Το μέρος έχει αλλάξει.

ukraine-reporter θα απαιτησω απο τους moderator να σε κανουν

αν και υπερβαλεις καποιες φορες, εισαι δυνατος παιχτης στη ουκρανια σου βγαζω το καπελο  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

[move]ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ KMAN2 TON ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ YKRAINE-REPORTER[/move]

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ MOD ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ YKRAINE-REPORTER

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αφιερωμένο, στον τσομπάνη μας. Του το τραγουδάνε εν χορώ όλες οι γκόμενες του σλαβικού κόσμου.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Αφιερωμένο, στον τσομπάνη μας. Του το τραγουδάνε εν χορώ όλες οι γκόμενες του σλαβικού κόσμου.

φιλτατε popov μου εξησες μια μεγαλη πληγη στη καρδια μου οσες φορες ακουω το κομματι αυτο θυμαμαι πραγματα που θελω να ξεχασω, ειναι το αγαπημενο τραγουδι μιας πρωην μου ρωσιδας απο το ουφα
μεγαλος και ανιδιοτελης ερωτας που τελειωσε αδοξα, σταθερη αξια η ναταλι μεγαλη τραγουδιστρια

ευγε  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλτατε popov μου εξησες μια μεγαλη πληγη στη καρδια μου οσες φορες ακουω το κομματι αυτο θυμαμαι πραγματα που θελω να ξεχασω, ειναι το αγαπημενο τραγουδι μιας πρωην μου ρωσιδας απο το ουφα
μεγαλος και ανιδιοτελης ερωτας που τελειωσε αδοξα, σταθερη αξια η ναταλι μεγαλη τραγουδιστρια

ευγε  :hi:
2 χρονων ειναι το τραγουδι,μαλλον προσφατη αγαπη χαχαχαχαχ.ρε τετεια ακουνε κατι καμενες στην ηλικια της ναταλις χαχαχαχ δεν ειναι νεα τραγουδιστρια.σε κανα μερος στιλ καραοκε για καμενες και γυρω πενηνταριδε-εξηνταριδες γεροντοπαλικαρα ουκρανους χαχαχαχα σαν το καραοκε ταιροβα που με πηρε ενας ελληνας πενηνταπενταρις οδυσσο 3 φορες.κατι τετειο η φαση ηταν και ετσι τραγουδια ακουγαν

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
2 χρονων ειναι το τραγουδι,μαλλον προσφατη αγαπη χαχαχαχαχ.ρε τετεια ακουνε κατι καμενες στην ηλικια της ναταλις χαχαχαχ δεν ειναι νεα τραγουδιστρια.σε κανα μερος στιλ καραοκε για καμενες και γυρω πενηνταριδε-εξηνταριδες γεροντοπαλικαρα ουκρανους χαχαχαχα σαν το καραοκε ταιροβα που με πηρε ενας ελληνας πενηνταπενταρις οδυσσο 3 φορες.κατι τετειο η φαση ηταν και ετσι τραγουδια ακουγαν

30αρα ειναι η κοπελια δεν την λες και μεγαλη επειδη ακουει ναταλι απλα της αρεσει η ναταλι σαν τραγουδιστρια πολυ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

ευγε  :hi:

και ο Κμαν έξυσε και έσκαψε μεγάλες πληγές απ' όπου κι αν πέρασε στον σλαβικό κόσμο, με το ακάματο βαλκανικό του αρκεβούζιο.
Γι' αυτό τα θηλυκά ακόμα αναστενάζουν στην θύμησή του, παραμιλάνε και τραγουδούν για χάρη του: "О Боже, какой мужчина!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom