Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πηρα τ αρχιδια μου,,,μ επιασε ο καιρος αδιαβαστος αποκλειστηκα κι εχασα 3 μερες κοιτωντας το χιονι....ακυρος ο χειμωνας δεν ξαναπαω ουκρανια τετοια εποχη...αποκλειστηκα διπλα στην θαλασσα δεν το πιστευα οτι γινεται..κι ομως εγινε... :helpplea: :helpplea:

Εγώ τα έγραφα για τα φοβερά cockμπλοκαρίσματα λόγω του πουτσόκρυου και κανείς δεν τα λάμβανε υπόψιν.Ηδη ο Glock και ο balkanexpress τα εισέπραξαν.Χρειάζεται τεράστια αντοχή να κινείσαι με αυτό τον καιρό 20 λεπτά βγαίνεις έξω και τον έχεις δαγκώσει.Για αυτό διαμέρισμα σε κεντρική θέση είναι αναγκαία προυπόθεση για χειμερινούς κυνηγούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αύριο μπούκα στο Λβωφ.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Θα μείνω με γκομενάκι αυτό όμως δε σημαίνει οτι δε θα κάνω βασιλική παρουσία στο Fashion αύριο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γκόμενες στο Fashion club στο Λβωφ.Κουνα κουνα την τσουτσουνα.Πρακτική συμβουλή:Μην πάτε αν δε θέλετε να νιώσετε μαλακες με αυτά που βλέπατε τόσα χρόνια.

bkZn6G.jpg

QD24Eg.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το χέρι μου με τα εισιτήρια του Rafinad και του Fashion.Το Rafinad πιο λαϊκό δεν κλανει μια μπροστά στους μουνους του Fashion.Αν και είχε και εκεί μερικά αξιόλογα κομμάτια.

9B0dIS.jpg

Καταλαβαίνω απολύτως τον Glock.Και ένα χρόνο να καθόταν Λβωφ δε θα γαμουσε τίποτα σε τέτοιο περιβάλλον.Το τρελλο είναι ότι παίζει ανταγωνισμός με τους Ουκρανούς είναι καλοντυμένοι γεροδεμένοι και πεφτουλες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα έρχεται μια σεμιπρο ξενοδοχείο για ξεκωλιάσματα.
Το πρωί γενικά φοβερές ευκαιρίες αν αντέχεις το κρύο υπάρχει πολύ υλικό για καμάκι.Εδώ είναι καλά να έρθει κανείς Απρίλιο Μάιο κι να κάτσει κανά δεκαήμερο.Οι γκόμενες καρφώνουν πολύ να τις βγάλεις από τη μιζέρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η σεμιπρο.Καλό τσιμπούκι γλυφοκώλι.Δε με άφησε να βγάλω καλές φωτό.

RX6O1y.jpg

ikbYJ4.jpg

Γενικά ωραίο κωλαράκι.Της έδωσα 50 ευρώ θα ερχόταν και με λιγότερα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τώρα έρχεται μια σεμιπρο ξενοδοχείο για ξεκωλιάσματα.
Το πρωί γενικά φοβερές ευκαιρίες αν αντέχεις το κρύο υπάρχει πολύ υλικό για καμάκι.Εδώ είναι καλά να έρθει κανείς Απρίλιο Μάιο κι να κάτσει κανά δεκαήμερο.Οι γκόμενες καρφώνουν πολύ να τις βγάλεις από τη μιζέρια.

αυτά τα υπερβολικά να μην έγραφες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτά τα υπερβολικά να μην έγραφες...

Αλήθεια είναι.Κοιτάνε πολύ εδώ.Πολλές ευκαιρίες.Αρκεί να κάτσεις λίγο καιρό να πείσεις για σχέση.Εδώ δεν είναι όπως στο Κίεβο που πολλές γαμιούνται με λίγα λεφτά είναι πιο πολύ για καθαρό καμάκι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αλήθεια είναι.Κοιτάνε πολύ εδώ.Πολλές ευκαιρίες.Αρκεί να κάτσεις λίγο καιρό να πείσεις για σχέση.Εδώ δεν είναι όπως στο Κίεβο που πολλές γαμιούνται με λίγα λεφτά είναι πιο πολύ για καθαρό καμάκι.

Αν κλεισεις εκει 24 ωρες με μια μονο semipro μπαινεις αυτοματα σε status severe underperformance.

Status ανεπιτρεπτο βεβαια για βσλκανιο τσοπανη.

Λαβε γρηγορσ τα μετρα σου !! :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν κλεισεις εκει 24 ωρες με μια μονο semipro μπαινεις αυτοματα σε status severe underperformance.

Status ανεπιτρεπτο βεβαια για βσλκανιο τσοπανη.

Λαβε γρηγορσ τα μετρα σου !! :2funny:

Εδώ λέει πολύ για καθαρό καμάκι σε φοιτήτριες.Δε λένε πολύ οι σεμιπρος και οι σπονσορέτς είναι κλειστό κύκλωμα.Για να δούμε τι θα πιάσω το βράδυ που βγαίνουν βόλτα οι γκόμενες.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
kman θα σου πω ενα σκηνικο πριν 3 χρονια στην οδυσσο πριν ξεσπασει ο πολεμος στην ανατολικη ουκρανια, ημουν σ' ενα ξενοδοχειο 5* και στελνω μια καμαριερα (24χρ. ξανθος μουναρος) να μου αγορασει απο ενα μαρκετ προιοντα περιποιησης μπανιου με το καταληλο μπουρμπυαρ. την ιδια μερα το απογευμα πριν σχολασει απο την βαρδια της εγω ανεβαινα στο δωματιο του ξενοδοχειου (τα 5* ξενοδοχεια στην ουκρανια εχουν υπηρεσιες οροφοκομιας 24 ωρες το 24ωρο) μου λεει θελεις καμια κοπελα να σου στειλω στο δωματιο; λεω οχι θελω εσενα της λεω. γελαει και κανει πως το σκεφτεται λιγο μου λεει ενταξει δωσε μου 500 γριβνα και ερχομαι στο δωματιο σου σε 15 λεπτα που σχολαω απο την βαρδια μου. αντιπροτεινω φιλε kman να της δωσω 2000 γριβνα και να την εχω μαζι μου ολη τη μερα. μου λεει καντα 2500 τα γριβνα και ειμαστε οκ. απο το απογευμα εκεινης της μερας την ειχα μαζι μου μεχρι την αλλη μερα την ξεμουνιασα 5 φορες την ποτισα την ταισα την εβγαλα βολτες περασα καλα με μια καμαριερα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
kman θα σου πω ενα σκηνικο πριν 3 χρονια στην οδυσσο πριν ξεσπασει ο πολεμος στην ανατολικη ουκρανια, ημουν σ' ενα ξενοδοχειο 5* και στελνω μια καμαριερα (24χρ. ξανθος μουναρος) να μου αγορασει απο ενα μαρκετ προιοντα περιποιησης μπανιου με το καταληλο μπουρμπυαρ. την ιδια μερα το απογευμα πριν σχολασει απο την βαρδια της εγω ανεβαινα στο δωματιο του ξενοδοχειου (τα 5* ξενοδοχεια στην ουκρανια εχουν υπηρεσιες οροφοκομιας 24 ωρες το 24ωρο) μου λεει θελεις καμια κοπελα να σου στειλω στο δωματιο; λεω οχι θελω εσενα της λεω. γελαει και κανει πως το σκεφτεται λιγο μου λεει ενταξει δωσε μου 500 γριβνα και ερχομαι στο δωματιο σου σε 15 λεπτα που σχολαω απο την βαρδια μου. αντιπροτεινω φιλε kman να της δωσω 2000 γριβνα και να την εχω μαζι μου ολη τη μερα. μου λεει καντα 2500 τα γριβνα και ειμαστε οκ. απο το απογευμα εκεινης της μερας την ειχα μαζι μου μεχρι την αλλη μερα την ξεμουνιασα 5 φορες την ποτισα την ταισα την εβγαλα βολτες περασα καλα με μια καμαριερα
Ωραιος  :thumbsup:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα σε ένα καφέ Glory cafe τίγκα στα μουνια.Δεν μπορώ να τραβήξω καλές φωτο λόγω χαμηλού φωτισμού.Το πρόβλημα εδώ στην Ουκρανία είναι οι γωνίες προσέγγισης τα τραπέζια δεν είναι κατάλληλα να κινηθείς όπως στην Πολωνία.

bfib0E.jpg

kJZujY.jpg

Μουνακια στο Glory Cafe.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλα αυτες που βαζεις στα καφε νορμαλ κοπελιτσες απιαστες ειναι,ιδικα για ενα μπαρπα σεξοτουριστα!δοκιμασε να τους μιλησεις να δεις την αντιδραση τους,θα φοβηθουνε και θα κρατανε την καρδια τους μολις πλισιασεις να τους μιλησεις χαχαχαχαχα.βαζεις στοιχημα κμαν?πολλες φορες το επαθα,πλισιασα να της καλεσω για φαι και κρατουσανε την καρδια τους σαν να τις πλισιασε ο χαρος και αυτες δεν ζουνε ουκρανια με τοσους μαλακες.τα πηρα πολλες φορες και τους την ειπα,τις προσβαλα και εφυγα.μετα γελουσαν σαν χαζες,δικαιο ειχα οτι ελεγα χαχαχαχ.την εψησα την αλλη οδυσσο θα ερθει μαλλον απο την πρωτη μερα να την γαμησω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
με νορμάλ γκόμενες σαν αυτές της φωτογραφίας, μπορεί κάποιος να παίξει μπάλα, μόνο αν υπάρχει σύνδεσμος που ανοίγει πόρτες
σε κύκλους ανθρώπων, και αυτό προυποθέτει, κάποιος να μην είναι στο μέρος σαν ουρανοκατέβατος τουρίστας του δεκαημέρου, αλλά
να έχει μια σχετική άνεση χρόνου, για να κινείται και άνετα σαν νορμάλ άνθρωπος και όχι σαν σεξο-λυκάνθρωπος.
Ας μην γελιέται κανείς, ότι στο Λβόφ, θα καμακώσει νορμάλ γυναίκες στο χαλαρό, και θα φάει κιόλας.
Για όσους δεν έχουν ψευδαισθήσεις και διαθέτουν περιορισμένο χρόνο και άλφα budget, ας κινηθούν κατ'ευθείαν εδώ:

ή στα αντίστοιχα, για να έχουν έπειτα χρόνο, να απολαύσουν και την όμορφη πόλη.  :hi:  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρεστωράν Μάφια με τα κλασσικά γκομενάκια έξω.Τις καμάκωσα στην τουαλέτα αλλά ενοχλήθηκαν.Εξω που βγήκαν να καπνίσουνε τους την έπεσαν δύο νταγλαράδες ενώ είχαν έρθει με άλλους στο μαγαζί.

V3w2Ih.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
με νορμάλ γκόμενες σαν αυτές της φωτογραφίας, μπορεί κάποιος να παίξει μπάλα, μόνο αν υπάρχει σύνδεσμος που ανοίγει πόρτες
σε κύκλους ανθρώπων, και αυτό προυποθέτει, κάποιος να μην είναι στο μέρος σαν ουρανοκατέβατος τουρίστας του δεκαημέρου, αλλά
να έχει μια σχετική άνεση χρόνου, για να κινείται και άνετα σαν νορμάλ άνθρωπος και όχι σαν σεξο-λυκάνθρωπος.
Ας μην γελιέται κανείς, ότι στο Λβόφ, θα καμακώσει νορμάλ γυναίκες στο χαλαρό, και θα φάει κιόλας.
Για όσους δεν έχουν ψευδαισθήσεις και διαθέτουν περιορισμένο χρόνο και άλφα budget, ας κινηθούν κατ'ευθείαν εδώ:

ή στα αντίστοιχα, για να έχουν έπειτα χρόνο, να απολαύσουν και την όμορφη πόλη.  :hi:  

Παλιά δηλαδή μέχρι το 2008 που πήγαινα Λβωφ σε τέτοιες έπεφτα και η αντίδραση ήταν γενικά θετική.Είχα πιάσει μερικά γκομενάκια και ήταν τζάμπα.Τώρα με τον πόλεμο έχουν αλλάξει τα πράγματα οι γκόμενες έχουν γίνει πολύ απότομες με τους ξένους.Αν και οικονομικά είναι πάνω κάτω στα ίδια.
10 ημέρες είναι πάρα πάρα πολλές.Δε χρειαζόταν τόσος χρόνος.Ούτε κύκλος.Απλά συνεχές πέσιμο και ξεποδάριασμα.Τώρα δεν αξίζει τον κόπο.Το Λβωφ έχει χαλάσει ακόμα και για ικανά καμάκια και το αποδίδω 100% στον εθνικισμό και στον πόλεμο.Ενας Ουκρανός π.χ. στο δρόμο χτες έξω από το κλαμπ μου έριξε μια μπουνιά στον ώμο ερχόμενος από μπροστά.Αυτό παλιά δε συνέβαινε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παλιά δηλαδή μέχρι το 2008 που πήγαινα Λβωφ σε τέτοιες έπεφτα και η αντίδραση ήταν γενικά θετική.Είχα πιάσει μερικά γκομενάκια και ήταν τζάμπα.Τώρα με τον πόλεμο έχουν αλλάξει τα πράγματα οι γκόμενες έχουν γίνει πολύ απότομες με τους ξένους.Αν και οικονομικά είναι πάνω κάτω στα ίδια.

"μέχρι το 2008" ήσουν αρκετά πιο νέος από τώρα και θα περνούσε φαίνεται η μπογιά σου  :grin:
Δεν ισχύει αυτό που λές ότι μετά τον πόλεμο έγιναν πολύ απότομες με τους ξένους. Αναλόγως την προσέγγιση που δέχονται.  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
"μέχρι το 2008" ήσουν αρκετά πιο νέος από τώρα και θα περνούσε φαίνεται η μπογιά σου  :grin:
Δεν ισχύει αυτό που λές ότι μετά τον πόλεμο έγιναν πολύ απότομες με τους ξένους. Αναλόγως την προσέγγιση που δέχονται.  :hi:

Σίγουρα η ηλικία έπαιζε ρόλο αλλά το νιώθω οτι το μέρος έχει αλλάξει.Η εμφάνιση από τις γκόμενες είναι περίπου η ίδια εκτός από το οτι έχουν παχύνει 3-5 κιλά και δεν τους πάει καθόλου(μαζεύεται όλο το πάχος στους μηρούς και στις γάμπες,ενώ οι Πολωνέζες όταν παχαίνουν ένα δύο κιλά πάνε στα βυζιά και κάνουν και κωλάρες).Το στυλ,το ντύσιμο όλα είναι ίδια αλλά η συμπεριφορά έχει αλλάξει εντελώς.Ισως να έχουν κάνει ζημιά και οι Τούρκοι αλλά νομίζω είναι πιο πολύ ο πόλεμος και ο εθνικισμός κολλάνε στους δικούς τους.
Κίεβο δεν είναι καθόλου έτσι εκεί μάλλον έχουν ευκολύνει τα πράγματα αφού οι γκόμενες σκέφτονται με καθαρά οικονομικά κριτήρια.
Και ο Glock που είναι νέος και έμπειρο καμάκι έπιασε τα αρχίδια του.Εκατσε 10 μέρες και δε γάμησε ούτε καν χούφτωσε καμία.Είναι αρκετά δύσκολα.Πρέπει να παίξεις εντελώς niche με πούστικα κόλπα κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει καθόλου τον κόπο αν σκεφτεί κανείς τι υλικό υπάρχει Κίεβο.

Παλιά το Λβωφ είχε αυτό το πλεονέκτημα σε σχέση με το Κίεβο μπορούσες να γαμήσεις καλά μουνάκια τζάμπα και ήταν φτηνότερη πόλη κατά 50%.Τώρα δεν έχει κανένα απολύτως πλεονέκτημα στο Κίεβο οι γκόμενες το δίνουν αβέρτα για λεφτά ενώ το Λβωφ έχει κλείσει.Γαμώ το Πράβυ Σέκτορ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom