Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
2 ευρο εχει μπραβο 10 ωρες μαζι του,τωρα εβαλε φωτο στο φεισπουκ  ενα φιλιπινεζο που τον εδεισε με αλυσιδα απο το λαιμο και τον τραβα χαχαχαχ.

Τωρα καταλαβα γιατι στη πεφτουν και σε ξυλοφορτωνουν φιλαρακο.

Πηγαινε στο Μακατυ η στο Τσεμπου στις Φιλλιπινες και πες τους το παραπανω αστειακι.Δειξε τους και τις φωτογραφιες στο facebook και θα γινουν πολυ "φιλικοι" μαζι σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κυριαρχίσαμε στο χώρο!Κατακτήσαμε τη πολή!Γίναμε οι απόλυτοι υπεράρχοντες!Ρυθμίσαμε τη ροή του μουνιού!Επιβάλαμε τη κυριαρχία μας!Ο χώρος μας ανήκει !Τα καλύτερα έρχονται
Poland forever  :rockon:
Πεθάναμε και βρισκόμαστε στο παράδεισο!!!!!

Είδες τι πίπες έγραφε ο Dr. Love?Ενας Βαλκάνιος καβαλάρης είναι πάντα ασταμάτητος στην Πολωνία.Σίγουρα θα γαμήσετε το ΣΚ στο Λούμπλιν.Χτυπάτε βαρέλι με μυδράλιο είναι φοβερή περίοδος να είσαι εκεί.
Για Λβωφ σε είχα προειδοποιήσει πριν πας οτι βαδίζεις στην καταστροφή.Ακουσες το davaritis.Για καθαρά καμάκια που βασίζονται πολύ στη nightlife για extraction η Ουκρανία δεν μπροσφέρει κανένα πλεονέκτημα.Η Πολωνία είναι η ευκολότερη χώρα εντός ΕΕ το έχω γράψει πολλές φορές.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε μσγκες βγαλατε τις γυναικες του μισου πλανητη ψυχρες και ανεραστες. Συνελθετε !! :2funny:
Αγαπητε Mindreader...Κάποια πράγματα είναι τελείως υποκειμενικά όπως αναλύςατε κι εσείς με άλλους συναγωνιστές!Πολλες φορές σε ένα ταξίδι αναζήτησης του φλέρτ και του μη πληρωμένου σεξ μεγάλο ρόλο παίζει ο παράγωντας τύχη!Όταν όμως κάτι συμβαίνει κατ' επανάληψην παύει να είναι τύχη και από εκεί ξεκινάει η δημιουργία κανόνων!Δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως σε 14 μέρες Βραζιλία-Ουρουγουάη δεν υπήρξε καν φλερτ ή ερωτική ατμόσφαιρα με τις γυναίκες εκεί ενώ σε 4 μέρες Αργεντινή βρήκα όλα όσα έψαχνα!
Κάτι παρόμοιο συνέβη  και σε αυτό το ταξίδι στην Ουκρανία που δεν συμβαίνει στη Πολωνία!Οπώτε μπορώ να βγάλω ένα σχετικά ασφαλές συμπέρασμα  για τις δύο χώρες για τις οποίες έθιξα την σεξουαλικότητα των γυναικών τους...
Αν τώρα αλλάζουν πλήρως συμπεριφορά αν βρίσκεστε εκεί μόνιμα ή για δουλειά δεν μπορώ να το ξέρω και ίςως να μην το μάθω και ποτε!Επιτρέψτε μου όμως να έχω γνώμη για αυτά τα ολίγα που γνώρίζω ταξιδευοντας και έχοντας ιδία εμπειρία...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ολοι αυτο λρμε οποιις εχει παει ουκρανια.οτι δεν γαμας.πλην κμαν βεβαια που δεν αφηνει θηλυκια σπονσορετ.και παλι δεν μας πιστευουν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπητε Mindreader...Κάποια πράγματα είναι τελείως υποκειμενικά όπως αναλύσετε κι εσείς με άλλους συναγωνιστές!Πολλες φορές σε ένα ταξίδι αναζήτησης του φλέρτ και του μη πληρωμένου σεξ μεγάλο ρόλο παίζει ο παράγωντας τύχη!Όταν όμως κάτι συμβαίνει κατ' επανάληψην παύει να είναι τύχη και από εκεί ξεκινάει η δημιουργία κανόνων!Δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως σε 14 μέρες Βραζιλία-Ουρουγουάη δεν υπήρξε καν φλερτ ή ερωτική ατμόσφαιρα με τις γυναίκες εκεί ενώ σε 4 μέρες Αργεντινή βρήκα όλα όσα έψαχνα!
Κάτι παρόμοιο συνέβη  και σε αυτό το ταξίδι στην Ουκρανία που δεν συμβαίνει στη Πολωνία!Οπώτε μπορώ να βγάλω ένα σχετικά ασφαλές συμπέρασμα  για τις δύο χώρες για τις οποίες έθιξα την σεξουαλικότητα των γυναικών τους...
Αν τώρα αλλάζουν πλήρως συμπεριφορά αν βρίσκεστε εκεί μόνιμα ή για δουλειά δεν μπορώ να το ξέρω και ίςως να μην το μάθω και ποτε!Επιτρέψτε μου όμως να έχω γνώμη για αυτά τα ολίγα που γνώρίζω ταξιδευοντας και έχοντας ιδία εμπειρία...

Προφανως και μπορει ο καθενας να εχει τη γνωμη του βασει των εμπειριων του, και αυτη ειναι σεβαστη !!

Και οσο μεγαλυτερη η εμπειρια καποιου τοσο μεγαλυτερη και η βαρυτητα της γνωμης του !!

Προσωπικα πιστευω οτι μια αποψη αποκτα την εννοια της αντικειμενικοτητας οταν πολλες γνωμες ανθρωπων με εμπειρια συγκλινουν εστω και μερικως στο ιδιο συμπερασματα.

Για το συγκεκριμενο θεμα που συζητουσαμε εγω τουλαχιστον δεν εχω δει να συγκλινουν γνωμες εμπειρων ανθρωπων. Οποτε επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου.

Εχω μεινει 9 μηνες στο Sao Paulo και 4 μηνες στη Ρεσιφε. Η δικη μου γνωμη λοιπον ειναι στον αντιποδα της δικης σου οσον αφορα τις βραζιλιανες που ουτως η αλλως ειναι ενα εξαιρετικα πολυφυλετικο μειγμα με διαφορετικη συμπεριφορα και αντιμετωπιση στο θεμα του σεξ. Προσωπικα μονο ψυχρες δεν θα τις ελεγα ιδιως αν σε γουσταρουν.

Αλλα και πσλι εγω δεν ισχυριζομαι οτι οι Βραζιλιανες ειναι ηφαιστεια. Ακριβως γιατι προσπαθω να αποφευγω τις γενικευσεις.

Ο καθενας λοιπον γραφει εδω την εμπειρια του, και τη γνωμη του και ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες.

Σεβαστη ομως πρεπει να γινεται και η διαφωνια η η κριτικη. Αλλιως δεν εχει νοημα να γραφουμε εδω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοι αυτο λρμε οποιις εχει παει ουκρανια.οτι δεν γαμας.πλην κμαν βεβαια που δεν αφηνει θηλυκια σπονσορετ.και παλι δεν μας πιστευουν.

Dirty κτλ όλοι γαμάνε Ουκρανία.Η διαφορά είναι οτι μόνο εγώ γαμάω Ουκρανία γκόμενες από τα κλαμπ και το δρόμο όχι μόνο από το ίντερνετ.Εχω γράψει όμως πλειστάκις οτι είναι δύσκολο εξαντλητικό και έχω περιγράψει πώς γίνεται.Δεν είναι για όλους.Οι πιο πολλοί απλά δεν το θεωρούν άξιο σε σχέση δυσκολία απόδοση.
Για αυτούς που πάνε να βγάλουν γκόμενες τη νύχτα από τα κλαμπ χωρίς ρωσικά η Πολωνία είναι πολύ πολύ καλύτερη από Ουκρανία.
Αμα ξέρεις ρωσικά και πολωνικά και είσαι φορτωμένος η Ουκρανία έχει ένα ελαφρό edge τη νύχτα και πάλι έχει σχέση με τα μαγαζιά.
Ας πούμε αν πάω Λβωφ Παρασκευή βράδυ Fashion και Σανκώφ είναι πιθανόν να φασώσω 3 γκόμενες να πάρω ένα τηλέφωνο και να γαμήσω μετά από 5 μέρες.
Αν πάω Κατοβίτσε ας πούμε Pomaranca και Energy2000 θα φασώσω στάνταρ 5 γκόμενες θα πάρω 6 τηλέφωνα τα 3 τζούφια η μία θα απαντήσει και θα τη γαμήσω με σπόνσορινγκ σε μία εβδομάδα.Κάπως έτσι είναι τα αναμενόμενα στατιστικά.Βέβαια όταν βγαίνεις κάθε νύχτα είναι παράδεισος γιατί τα φασώματα τα ραντεβού και τα γαμήσια πολλαπλασιάζονται.Μετά τις βάζεις σε πρόγραμμα dating.Πρέπει να υπολογίζεις καλά τους χρόνους και τα logistics πότε γαμάς τη μία πότε φεύγει η άλλη.Χρειάζεται αφοσίωση.
Δηλαδή Κατοβίτσε,Κράκωβ,Πόζναν αρκεί να βρεθείς στα σωστά μαγαζιά τη σωστή μέρα.Ενώ Λβωφ πρέπει να σου βγει η Παναγία στην κούραση.Γαμάς όμως σίγουρα καλύτερα μουνιά.Πολλοί αγανακτούν με τη μαυρίλα της επαρχιακής Ουκρανίας σου λέω ο άλλος άμα είναι να φάω τόσα σκατά για να βγάλω γκομενάκι προτιμώ να γαμάω σπίτι μου ή σε πιο πολιτισμένες χώρες.
Ξανά λέω όταν πας εκεί χύμα χωρίς προετοιμασία μέσω ίντερνετ χωρίς τίποτα σαν ελεύθερος σκοπευτής με μόνο όπλο τον πούτσο.Είναι πολύ πιο άγρια τα πράγματα Ουκρανία τρως φυστίκι που άμα το στομάχι σου έχει φάει αρκετό σκατό το καταπίνεις αλλιώς το ξερνάς και φεύγεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ το ξέρω γιατι τους εχω δει  :2funny:και εχω ριξει γελιο με τους φουκαράδες που πανε εκει και φευγουν αγάμητοι  :2funny:.Αν δε μιλας τη γλωσσα ειναι παρα πολυ δυσκολο να βγαλεις γκομενα.

Επισκέπτης
Στις Ηνωμενες Πολιτειες βρισκεις απο ολα τα "φρουτα". Η πλειοψηφια των budget travellers βολευονται στο μεξικο γιατι ειναι κοντα.

Αυτοι που κανουν σχετικα μεγαλα ταξιδια (Ταιλανδη, Φιλιπινες, Καμποτζη, Ινδονησια Βραζιλια κλπ) ειναι πιο καλοστεκουμενοι οικονομικα.

Η high class τους πηγαινει σε εξιζητημενα μερη με αναλογες τιμες και αναλογες υπηρεσιες. Αν πας στη Βραζιλια για παραδειγμα σε κατι αναλογο αυτου που στην Ευρωπη λεμε FKK θα σου φυγει το κλαπετο. Φιλος που γραφει και στο site και μαλιστα πολυταξιδευμενος μου περιεγραψε αντιστοιχο μερος στο βιετναμ ως μοναδικο.

Γενικα αν καποιος εχει φραγκα το υνι που λες και εσυ δεν του λειπει οπου και να ζει. Αν δεν μπορει να το εχει σαν γκομενα απλα το σγοραζει.Και η Αμερικη δεν θα μπορουσε να ειναι εξαιρεση σε αυτο το κανονα.

Τέσπα, δὲν συνεννοούμεθα. Πρέπει νὰ διαχωρίσουμε πλήρως τὸ παίγνιο ἀπὸ τὴν πληρωμένη συνουσία σὲ 2 ἀνεξάρτητα νήματα. Ἐπειδὴ ὁ ἱστότοπος ἀσχολεῖται κυρίως μὲ τὸ δεύτερο προκύπτουν προβλήματα κατανοήσεως.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Και το πληρωμενο σεξ εχει καποια οικονομικα ορια αντιστοιχα του εισοδήματος καποιου, δεν μας λες για παράδειγμα ρε καλοπαιδο κμαν ποσα χαλασες χοντρικα μεσα στο 2015 για τον βαλκανιοτσοπανισμο, ετσι για να παρουμε μια ιδεα σε νουμερα και να δουν και καποιοι που διαβαζουν και ζουν Ελλαδα αν αξιζει η σχεση κοστος απολαυση.Αν βεβαια εισαι γιος του λατση γραφε ακυρον στην ερωτηση μου αλλα αυτό δεν αφορα την συντριπτικη πλειοψηφια των σημερινων ελληνων δυστυχως. αν κανεις 100κ τον χρονο και χαλας πανω από 60κ για γουστα απορω με σενα πως καλύπτεις τα υπολοιπα. αν βεβαια βγαζεις λιγοτερα τοτε μαλλον όπως λεει και το γνωστο ασμα κοιμάσαι και ονειρεύεσαι..........

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και το πληρωμενο σεξ εχει καποια οικονομικα ορια αντιστοιχα του εισοδήματος καποιου, δεν μας λες για παράδειγμα ρε καλοπαιδο κμαν ποσα χαλασες χοντρικα μεσα στο 2015 για τον βαλκανιοτσοπανισμο, ετσι για να παρουμε μια ιδεα σε νουμερα και να δουν και καποιοι που διαβαζουν και ζουν Ελλαδα αν αξιζει η σχεση κοστος απολαυση.Αν βεβαια εισαι γιος του λατση γραφε ακυρον στην ερωτηση μου αλλα αυτό δεν αφορα την συντριπτικη πλειοψηφια των σημερινων ελληνων δυστυχως. αν κανεις 100κ τον χρονο και χαλας πανω από 60κ για γουστα απορω με σενα πως καλύπτεις τα υπολοιπα. αν βεβαια βγαζεις λιγοτερα τοτε μαλλον όπως λεει και το γνωστο ασμα κοιμάσαι και ονειρεύεσαι..........

Εχω ήδη γράψει ξοδεύω κάπου 2000-2500 ευρώ το μήνα σε γούστα.Βασικά ένα ταξίδι στα ανατολικά εδάφη.Στη Γερμανία βγάζω γύρω στα 4000 ευρώ καθαρά το μήνα βέβαια τα ωράρια είναι απίστευτα πολύ γαμήσι δουλεύω σχεδόν 80 ώρες τη βδομάδα και έχω μόνο ένα ΣΚ ελεύθερο το μήνα.Τωρα ας πούμε δουλεύω 5 Σαββατοκύριακα συνεχόμενα και δεν έχω χρόνο να τα στάξω στο ανατολικό μπλοκ.
Αλλά για ελεύθερους πουτσαράδες με άφθονο χρόνο ένα ποσό 2000-3000 ευρώ αρκεί για μια εβδομάδα πλήρη με γούστα.
Με αυτό το ποσό μπορείς να διατηρείς ένα χαρέμι από 10 σπονσορέτς σε διάφορα σημεία που επισκέπτεσαι κατά βούληση.Τώρα έχω 5 σπονσορέτς Πολωνία,άλλες τόσες Ουκρανία.Ο στόλος συνεχώς ανανεώνεται.Επί του εδάφους οργανώνεις και νέα κοννέ εξαπλώνεσαι όπως η κομμουνιστική αράχνη με δίκτυα παντού.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω ήδη γράψει ξοδεύω κάπου 2000-2500 ευρώ το μήνα σε γούστα.Βασικά ένα ταξίδι στα ανατολικά εδάφη.Στη Γερμανία βγάζω γύρω στα 4000 ευρώ καθαρά το μήνα βέβαια τα ωράρια είναι απίστευτα πολύ γαμήσι δουλεύω σχεδόν 80 ώρες τη βδομάδα και έχω μόνο ένα ΣΚ ελεύθερο το μήνα.Τωρα ας πούμε δουλεύω 5 Σαββατοκύριακα συνεχόμενα και δεν έχω χρόνο να τα στάξω στο ανατολικό μπλοκ.
Αλλά για ελεύθερους πουτσαράδες με άφθονο χρόνο ένα ποσό 2000-3000 ευρώ αρκεί για μια εβδομάδα πλήρη με γούστα.
Με αυτό το ποσό μπορείς να διατηρείς ένα χαρέμι από 10 σπονσορέτς σε διάφορα σημεία που επισκέπτεσαι κατά βούληση.Τώρα έχω 5 σπονσορέτς Πολωνία,άλλες τόσες Ουκρανία.Ο στόλος συνεχώς ανανεώνεται.Επί του εδάφους οργανώνεις και νέα κοννέ εξαπλώνεσαι όπως η κομμουνιστική αράχνη με δίκτυα παντού.
Εγω το ξερω αυτο οτι εκει δουλευετε 24ωρα πολλες φορες ακομα και 2 μερες συνεχόμενα  :rockon:Οσο για το ελευθερο σαββατοκυριακο μετα απο ενα μηνα δουλειας 80 ωρες τη βδομαδα εισαι τόσο πτωμα που την πεφτεις για υπνο και στην καλητερη περιπτωση να πας μεχρι το FKK  :2funny:.Τωρα για της 4.000 το μαγαλωνεις λιγακι το ποσό.Οι φιλοι μου παιρνουν 2300-2800 δουλευοντας παρομοια ωραρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι η διαφορά.Οτι εγώ λόγω τεράστιας θελήσεως ανθεκτικότητας σκληρού Βαλκανιοπουτσισμού θα πάρω το τρένο μετά από 30 ώρες συνεχούς δουλειάς και θα κάνω 15 ώρες ταξίδι για να γαμήσω επί τόπου Πολωνία.Αλλος θα πήγαινε απλώς για ύπνο αυτή είναι η διαφορά για αυτό και ό,τι περιγράφω δεν είναι τόσο εύκολα εφαρμόσιμο από το μέσο όρο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λιγο δυσκολο το βλεπω αυτο  :2funny: στην καλητερη περιπτωση μεχρι το FKK να πας  :2funny:....Αλλα και να πας το πιθανοτερο ειναι το αποτελεσμα να ειναι σαν της Κρακοβίας  :2funny: γιατι να πας 15 ωρες με το τρένο για να αρπάξει χυλόπιτες και ισως να φας και ξυλο? :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφού δεν είσαι μάχιμος τι μιλάς.Εχεις δουλέψει ποτέ?Απλά είσαι ψωλάς μαλθακός δεν έχεις πάει στρατό ξύνεις το αρχίδι όλη μέρα και για αυτό δεν ξέρεις πώς διεκπεραιώνονται οι αποστολές.Τα άτομα που δουλεύουν πολλές ώρες έχουν killer instinct θέλουν αποτελέσματα επί τόπου.Και οι γκόμενες το καταλαβαίνουν αυτό δεν πάνε με ψωλάδες.
Θέλουν άτομα που δουλεύουν για να μην τις κάνουν ρεζίλι και να μπορούν να προσφέρουν υλικά αγαθά και να έχουν προοπτική.
Εγώ έχω και την επιλογή των FKK εδώ δίπλα είναι.Αμα δω τώρα οτι δεν έχω καθόλου χρόνο για ταξίδι θα επισκεφτώ FKK είναι μερικά από τα καλύτερα της Γερμανίας εδώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφού δεν είσαι μάχιμος τι μιλάς.Εχεις δουλέψει ποτέ?Απλά είσαι ψωλάς μαλθακός δεν έχεις πάει στρατό ξύνεις το αρχίδι όλη μέρα και για αυτό δεν ξέρεις πώς διεκπεραιώνονται οι αποστολές.Τα άτομα που δουλεύουν πολλές ώρες έχουν killer instinct θέλουν αποτελέσματα επί τόπου.Και οι γκόμενες το καταλαβαίνουν αυτό δεν πάνε με ψωλάδες.
Θέλουν άτομα που δουλεύουν για να μην τις κάνουν ρεζίλι και να μπορούν να προσφέρουν υλικά αγαθά και να έχουν προοπτική.
Εγώ έχω και την επιλογή των FKK εδώ δίπλα είναι.Αμα δω τώρα οτι δεν έχω καθόλου χρόνο για ταξίδι θα επισκεφτώ FKK είναι μερικά από τα καλύτερα της Γερμανίας εδώ.
Ναι οι γκομενες τρελένοντε για μετανάστες εργάτες  :2funny: ειναι το όνειρο τους  :2funny:ειδαμε την αποστολη σου στην Κκρακοβία  :2funny:100 καμάκια 100 χυλόπιτες  :2funny: φοβερη επυτηχια ειχες  :2funny: :2funny: :2funny:.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αντε παιδακια πηγαιντε Γερμανια να δουλευετε 100 ωρες την εβδομαδα και μετα Ουκρανια να σας τα φανε οι Ουκρανες  :2funny: :2funny: :2funny:  :vomit: :vomit:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Να μην βγαζετε κομπλεξ για το πως ζει ο καθενας. Ο Δημητρακης μπορει να εχει εκατομμυρια και να μην ειναι αναγκαιο να δουλευει  :grin: Αλλα ρε kman2 να δουλευεις σε τετοια δυσκολη εργασια μεσα στο κρυο 300 ωρες το μηνα και να τα ακουμπας ετσι στις Ουκρανες τεμπελες?  :think: Ελεος ρε συ...Κριμα τον κοπο σου!!! Αλλα οπως την βρισκει ο καθενας  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως το πούστικο το μουνί μας τρώει τα resources.Ξέλο θέλουν οι γκόμενες.Τέλος πάντων αυτές είναι ωραίες εμπειρίες αλλιώς η μαυρίλα δεν αντέχεται.
Εχω ήδη δύο έτοιμες σπονσορέτς Λβωφ ίσως πάω εκεί στο επόμενο ταξίδι σε δύο εβδομάδες ή θα πουτσώσω Κίεβο.Γενικά πολλοί στόχοι ανοιχτοί.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητε φιλε κμαν σ ευχαριστω δια την απαντησιν, εγινε σαφες πλεον ότι εισαι ειδικη περιπτωσις που συμπυκνώνεται στο ότι βγαζουμε στα ξενα στο μουνι και στην ταβερνα.σου αρεσει η συνεχης αλλαγη ερωτικών συντροφων αλλα το σπορ κοστιζει και σε χρονο και σε χρημα ακριβα.προφανως δεν εισαι ηλίθιος και κατανοεις ότι δεν θα μπορεις για πολύ να κανεις το ιδιο πραγμα σ αυτους τους ρυθμους. τσακωσε μια καλη γκομενα και παρε την μαζι σου, ακου και μενα που σου λεω, ερχωνται γεραματα και η μοναξια είναι κακο πραγμα!τιποτα δεν είναι αιωνιο σ αυτή την γη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom