Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μα είναι δυνατόν?Γυρίζεις στην ίδια γκόμενα Κράκωβ?Ενώ έχεις ελεύθερα χέρια μπορείς να χτυπήσεις τόσες άλλες.Σκέψου μια γκόμενα σε 3 βδομάδες με 2000 ευρώ έξοδα.Οχι καλά.
Γενικά οι Ουκρανές είναι στρυφνές και mental σου βγάζουν την Παναγία αλλά δεν έχει σημασία.Γιατί χαμογελάς?Οι Ουκρανοί που τις γαμάνε βλέπεις να χαμογελάνε?
Πρε τρελέ ...Μέχρι τώρα με τα αεροπορικά(90€ πήγαινε έλα Ρόδο με Ryan) να έχω δώσει σύνολο 600€ και μέχρι τέλους να ξεπεράσω τα 1000€ με το ζόρι για ένα μήνα ...
Ελεύθερος θα είμαι 2 μέρες στο Λούμπλιν με τους δικούς μου από ρόδο !Μετά θα βρω τη μικρή!Μέχρι και ειδικά εσώρουχα πήρε  :2funny:!Δεν έχω λόγο να χαλιέμαι άλλο!Θα ρίξω επικούς πούτσους με αυτή!
Οι Ουκρανοί πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και τις γαμάνε...Δεν ξέρω από που τις έχουν πιασμένες....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πρε τρελέ ...Μέχρι τώρα με τα αεροπορικά(90€ πήγαινε έλα Ρόδο με Ryan) να έχω δώσει σύνολο 600€ και μέχρι τέλους να ξεπεράσω τα 1000€ με το ζόρι για ένα μήνα ...
Ελεύθερος θα είμαι 2 μέρες στο Λούμπλιν με τους δικούς μου από ρόδο !Μετά θα βρω τη μικρή!Μέχρι και ειδικά εσώρουχα πήρε  :2funny:!Δεν έχω λόγο να χαλιέμαι άλλο!Θα ρίξω επικούς πούτσους με αυτή!
Οι Ουκρανοί πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και τις γαμάνε...Δεν ξέρω από που τις έχουν πιασμένες....
μαλλον φενεται δεν θα σε δω να καμακωνεις οδυσσο με τους γυμναστες,θα γελουσα πολυ μαζι σας χαχαχαχ.ρολογα τραβα πολωνια παιδι μου να γαμας νορμαλ γκομενακια και με κλασεις ανωτερη εμφανιση απο τα μαλακισμενα ουκρανια.εχω συκωσει τα χερια χρονια ψυλα βαρεθηκα να το λεω.καμακια ομορφωπαιδα παιξτε μπαλα βουκουρεστι,βελιγραδι.βαρσωβια.ναι παιζει να παρεται αρχιδια αλλα μπορει να κανεται γνωριμια για το μελλον με γκομενες που ουτε στα ονειρα σας δεν θα βρειτε ουκρανια.ειναι παραλογο να εχουν απαιτησεις κοπελες κατωτατης κλασης και του τελευταιου ραφιου.ρολογα η ουκρανια ειναι για τον μπαρπα κμαν και οσους γουσταρουν πουτανες.παιζε στην πολωνια εσυ και ασε τα μαλακισμενα,οδυσσο ,κιεβο πολυ χειροτερα ειναι.φιλος μου παντρευτηκε σερβα,μου λεει υσυχασα τα τελευταια 5 χρονια που παρετησα ρωσιδια,λεει ποσα χρονια σου λεω μονο σερβια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φιλε σλαβιανι
1.δεν τα εχω δει αυτα που λεει ο ντερτυ αλλα να φας 5 καλες σε 3 μερες με παραμυθι απο νετ δε γινεται πρακτικα...συνηθως οι καλες οι ουκρανιδες δε τρωνε παπα και εχουν χορηγους!
2. τον γκλοκ τον ξερω ειναι γαμω τα παιδια και καμακωνει...εκει ομως βλεπει την πραγματικοτητα...ειναι δυσκολο το καμακι και η σχεση σε ουκρανικο εδαφος,κι ο μπραντ πιτ να εισαι δεν φορτωνεις ευκολα χωρις κασερι!

Εγώ παλιά όταν ήμουνα κάτω από 35 έβγαζα μια γκόμενα το τριήμερο με καμάκι Ουκρανία χωρίς λεφτά αλλά πρέπει να είσαι καλός.Είναι πάρα πολύ κουραστικό δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλος να το κάνει.Μιλάμε πρέπει να περπατάς κάπου 10 ώρες τη μέρα στα κωλοπεζοδρόμια και τα σπασμένα οδοστρώματα μέσα στο ψοφόκρυο ή στο λιοπύρι και το βράδυ να τρως απίστευτα σκατά στο κλαμπ.Είναι πάρα πάρα πολύ κουραστικό αλλά το μόνο που αποδίδει Ουκρανία αν πας χωρίς λεφτά.
Πολωνία έχεις φοβερή άνεση σε σχέση με Ουκρανία Πολωνία είναι πρακτικά όλες προσεγγίσιμες και φιλικές και η χώρα έχει υποδομές.Η Ουκρανία είναι για άγριους καμακιέρος μοιάζει με άγριο άλογο ενώ η Πολωνία με εξημερωμένο πόνυ.
Εγώ γουστάρω και την ατμόσφαιρα παρακμής τα σκοτεινά μέρη τα ετοιμόρροπα κτίρια κτλ για αυτό και με ενέπνεε το καμάκι Ουκρανία.Για άλλον θα ήταν πολύ σκατά να κυκλοφορεί όλη μέρα μες τα χαλάσματα.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ, το καλύτερο θα ήταν η παρέα διότι είμαι απελπιστικά μόνος!Ποτέ δεν έχω φάει γυναίκα στο εξωτερικό μόνος...
Η βοήθεια από άλλους μάλλον περιττή είναι! Δεν πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο θέμα αυτό..Πολλές φορές προσπαθούν ή προσπαθώ να βοηθήσω φίλους αλλά ποτέ δεν κάθονται τέτοια σκηνικά ..Τις γυναίκες μου τις βρίσκω μόνος μου!Μόνο αν υπάρχει καλό κλίμα παρέας με γυναίκες που από εκεί τρώμε όλοι χωρίς να μπλεκόμαστε ο ένας σε γκόμενα που ψήνει άλλος ...
Και εγω εχω περπατησει μονος Ουκρανια.Ειναι πολυ δυσκολα[για οσους δεν μιλαμε την γλωσσα].Τα εχω πει ομως.Η ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΑΠΛΑ Η ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣ ΑΒΕΡΤΑ Η ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΩΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...Εαν δεν ειναι ετσι πειτε το  :hi:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι είναι φίλε!10 μέρες δεν είναι και λίγες..Υπομονή όμως την έχασα από ένα σημείο και μετά!
Τουλάχιστον δεν ξοδεύτηκα για να μάθω!Και ότι ξόδεψα το έκανα για εμένα...
Εσεις Ροδο πρεπει να εχετε ανεση οικονομικη...Δεν νομιζω να κανεις και εσυ τον εργατη σαν τον κμαν και τον αλλο στην Ελβετια για να τα σπρωχνεις σε χορηγιες  :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μα είναι δυνατόν?Γυρίζεις στην ίδια γκόμενα Κράκωβ?Ενώ έχεις ελεύθερα χέρια μπορείς να χτυπήσεις τόσες άλλες.Σκέψου μια γκόμενα σε 3 βδομάδες με 2000 ευρώ έξοδα.Οχι καλά.
Γενικά οι Ουκρανές είναι στρυφνές και mental σου βγάζουν την Παναγία αλλά δεν έχει σημασία.Γιατί χαμογελάς?Οι Ουκρανοί που τις γαμάνε βλέπεις να χαμογελάνε?
  :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel: :kneel:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ γουστάρω και την ατμόσφαιρα παρακμής τα σκοτεινά μέρη τα ετοιμόρροπα κτίρια κτλ για αυτό και με ενέπνεε το καμάκι Ουκρανία.Για άλλον θα ήταν πολύ σκατά να κυκλοφορεί όλη μέρα μες τα χαλάσματα.
  :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel: :kneel: Να βγουμε κανα βραδυ Ουκρανια,αλλα εγω δεν χαλαω χρηματα για γκομενες τυπου χορηγιας

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καλα κανεις ρολογα,δεν θα βρεις καλυτερη απο αυτην στην πολωνια.ασε τον ζιγκολο γκομενιαρι κμαν να λεει ιστοριες,με λεφτα να σου γαμησω 10 την μερα και εγω για να λεω εχω πολλες γκομενες χαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
 :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel: :kneel: Να βγουμε κανα βραδυ Ουκρανια,αλλα εγω δεν χαλαω χρηματα για γκομενες τυπου χορηγιας

Τώρα δεν έχω αντοχή να περπατάω για ώρες ή να περιμένω ως τις 6:00 το πρωί στο κλαμπ μήπως και κάτσει τελικά η μεθυσμένη.Σίγουρα όμως παίζει περιπέτεια.Λβωφ υπάρχουν ευκαιρίες αν και διαπίστωσα ένα σκληρό εθνικιστικό κλίμα του στυλ προτιμάμε τους δικούς μας στρατιώτες που πολεμάνε για την πατρίδα τους παίρνουμε τσιμπούκια να εμψυχώνονται αντί για τους πούστηδες τους ξένους που πουλάνε την Ουκρανία μας.Το κλίμα αυτό δεν υπάρχει στο Κίεβο.
Ενώ παλιά Λβωφ ήταν ευρώφιλες παλιά Αυστροουγγαρία έπαιζε και να γαμήσεις τζάμπα με την αίγλη του δυτικού πούτσου.Γενικά οι γκόμενες Γαλικίας έχουν κάτι από την πολωνική τρέλλα.Μια βασική ποιότητα είναι οτι δεν αλλάζουν ποτέ γνώμη το θεωρούν πλεονέκτημα να είσαι stubborn πουτσοκέφαλος ακόμα και όταν έχεις άδικο.Δεν έχουν γενικά ευελιξία.
Επίσης Λβωφ παίζουν μερικές παρθένες όπως Πολωνία εννοείται πίπες κάνουν αλλά γενικά είναι κάπως πρόβλημα να λέει η άλλη ξέρεις είμαι παρθένα.
Κίεβο δεν έχω γνωρίσει παρθένα τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τώρα δεν έχω αντοχή να περπατάω για ώρες ή να περιμένω ως τις 6:00 το πρωί στο κλαμπ μήπως και κάτσει τελικά η μεθυσμένη.Σίγουρα όμως παίζει περιπέτεια.Λβωφ υπάρχουν ευκαιρίες αν και διαπίστωσα ένα σκληρό εθνικιστικό κλίμα του στυλ προτιμάμε τους δικούς μας στρατιώτες που πολεμάνε για την πατρίδα τους παίρνουμε τσιμπούκια να εμψυχώνονται αντί για τους πούστηδες τους ξένους που πουλάνε την Ουκρανία μας.Το κλίμα αυτό δεν υπάρχει στο Κίεβο.
Ενώ παλιά Λβωφ ήταν ευρώφιλες παλιά Αυστροουγγαρία έπαιζε και να γαμήσεις τζάμπα με την αίγλη του δυτικού πούτσου.Γενικά οι γκόμενες Γαλικίας έχουν κάτι από την πολωνική τρέλλα.Μια βασική ποιότητα είναι οτι δεν αλλάζουν ποτέ γνώμη το θεωρούν πλεονέκτημα να είσαι stubborn πουτσοκέφαλος ακόμα και όταν έχεις άδικο.Δεν έχουν γενικά ευελιξία.
Επίσης Λβωφ παίζουν μερικές παρθένες όπως Πολωνία εννοείται πίπες κάνουν αλλά γενικά είναι κάπως πρόβλημα να λέει η άλλη ξέρεις είμαι παρθένα.
Κίεβο δεν έχω γνωρίσει παρθένα τουλάχιστον μέχρι τώρα.
τελευταίες ώρες Λβιβ και βγαίνω για την τελευταία έξοδο!Αυριο χαράματα φεύγω
Σε μια βόλτα που έκανα πριν στο κέντρο είδα πάρα μα πάρα πολλούς πορνό τουρίστες αλλά όχι δυτικούς!Ασιάτες, Ινδούς και μαύρους!Όλοι περιποιημένοι και όχι κακομοίρηδες...
Δυο μέρες τώρα μιλάω με ένα διαστημικών διαστάσεων πιτσιρίκι από το νετ !Προσπαθώ να το βγάλω από το σπίτι αλλά λέει πως έχει 39 πυρετό!Αλλά δεν ξεκολλάει να μου μιλάει...είναι σκανδιναβικών χαρακτηριστικών που τα έχει όλα...Κρίμα..Απίστευτη ατυχία...Μέχρι και σπονσοράρισμα πρότεινα εντέχνως αλλά αρνήθηκε !Της είπα πως μένουν κάτι λεφτά(ένας μήνας δουλειάς για αυτή)και δεν έχω τι να τα κάνω, έλα να τα πάρεις...Ούτε σκέψη βέβαια..Δεν ξέρω τι θα κάνω!Πάντως αξίζει πορνό εισαγωγή στη Ρόδο...
Αύριο γράφω από Πολωνία πάλι που συναντάω 3 φίλους από Ρόδο!
Από την Κυριακή και μετά το "Βαλκανοπουτσισμό" τον συνεχίζουν οι φίλοι μου  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
τελευταίες ώρες Λβιβ και βγαίνω για την τελευταία έξοδο!Αυριο χαράματα φεύγω
Σε μια βόλτα που έκανα πριν στο κέντρο είδα πάρα μα πάρα πολλούς πορνό τουρίστες αλλά όχι δυτικούς!Ασιάτες, Ινδούς και μαύρους!Όλοι περιποιημένοι και όχι κακομοίρηδες...
Δυο μέρες τώρα μιλάω με ένα διαστημικών διαστάσεων πιτσιρίκι από το νετ !Προσπαθώ να το βγάλω από το σπίτι αλλά λέει πως έχει 39 πυρετό!Αλλά δεν ξεκολλάει να μου μιλάει...είναι σκανδιναβικών χαρακτηριστικών που τα έχει όλα...Κρίμα..Απίστευτη ατυχία...Μέχρι και σπονσοράρισμα πρότεινα εντέχνως αλλά αρνήθηκε !Της είπα πως μένουν κάτι λεφτά(ένας μήνας δουλειάς για αυτή)και δεν έχω τι να τα κάνω, έλα να τα πάρεις...Ούτε σκέψη βέβαια..Δεν ξέρω τι θα κάνω!Πάντως αξίζει πορνό εισαγωγή στη Ρόδο...
Αύριο γράφω από Πολωνία πάλι που συναντάω 3 φίλους από Ρόδο!
Από την Κυριακή και μετά το "Βαλκανοπουτσισμό" τον συνεχίζουν οι φίλοι μου  :2funny:
Ρε μην μασας,χωσου σε μουνακια.Αλλα μπορει οντως να μην κανεις για Ουκρανια.Θελει ψυχρους εκτελεστες εκει. :hi:

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Τεραστιε βαλκανιε τσοπανη κμαν, αγωνιζεσαι να γαμησεις στην ουκρανια, παιρνεις στον λαιμο σου και αλλα παιδια να πανε εκει μεσα στο ψοφοκρυο, παρακαλετο μουνι και μαλιστα πληρωμενο δεν εχει αξια,οσες ρωσιδες η ουκρανες γαμησα στην ζωη μου ηταν πιο κρυοκωλες και από παγοκολωνες. αντε να διαλέγεις χριστιανε μου με την ανεση σου,να μην παλεβεις με κανα τουρκο η αραβα,και να γαμας μεχρι οσο αντεχεις,δες τοο σχετικο βιντεο από το σαν χοσε , κοστα ρικα,hotel del rey.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Τεραστιε βαλκανιε τσοπανη κμαν, αγωνιζεσαι να γαμησεις στην ουκρανια, παιρνεις στον λαιμο σου και αλλα παιδια να πανε εκει μεσα στο ψοφοκρυο, παρακαλετο μουνι και μαλιστα πληρωμενο δεν εχει αξια,οσες ρωσιδες η ουκρανες γαμησα στην ζωη μου ηταν πιο κρυοκωλες και από παγοκολωνες. αντε να διαλέγεις χριστιανε μου με την ανεση σου,να μην παλεβεις με κανα τουρκο η αραβα,και να γαμας μεχρι οσο αντεχεις,δες τοο σχετικο βιντεο από το σαν χοσε , κοστα ρικα,hotel del rey.

Τι να γαμησεις Κοστα ρικα=σκετες μαιμουδες 1.60cm ειναι οι γκομενες εκει.Τα καλυτερα μουνια παγκοσμιως ειναι Ουκρανια,Ρωσσια,Λευκορωσσια και περιξ και για αυτο ολοι τρεχουν σαν τρελοι εκει

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λβωφ υπάρχουν ευκαιρίες αν και διαπίστωσα ένα σκληρό εθνικιστικό κλίμα του στυλ προτιμάμε τους δικούς μας στρατιώτες που πολεμάνε για την πατρίδα τους παίρνουμε τσιμπούκια να εμψυχώνονται αντί για τους πούστηδες τους ξένους που πουλάνε την Ουκρανία μας.Το κλίμα αυτό δεν υπάρχει στο Κίεβο.

Ενώ παλιά Λβωφ ήταν ευρώφιλες παλιά Αυστροουγγαρία έπαιζε και να γαμήσεις τζάμπα με την αίγλη του δυτικού πούτσου.

Πατριωτικά τσιμπούκια Ουκρανίας !!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τι να γαμησεις Κοστα ρικα=σκετες μαιμουδες 1.60cm ειναι οι γκομενες εκει.Τα καλυτερα μουνια παγκοσμιως ειναι Ουκρανια,Ρωσσια,Λευκορωσσια και περιξ και για αυτο ολοι τρεχουν σαν τρελοι εκει

Κάθε γυναικεία φυλή έχει τις αρετές της φιλαράκο. Οχι δεν είναι στη Κόστα Ρίκα όλες οι γκόμενες 1,60. Εχει γυναικάρες στη κεντρική αμερική  που τις βλέπεις και σου φεύγει η μαγκιά, ασχέτως αν σε επίπεδο στατιστικών μέσων όρων μάλλον υπολείπονται των Σλαβικών φυλών της Ανατολικής Ευρώπης

Αν ποτέ σου τύχει και περάσεις απο Κολομβία και Βενεζουέλα ξανασυζητάμε. Οι γκόμενες εκεί ήταν ο λόγος για εμένα να μάθω ταχύρυθμα ισπανικά, οταν πρωτο επισκέφτηκα τις χώρες και μου έφυγε το κλαπέτο. Τα τελευταία χρόνια τόσο στα παγκόσμια καλιστεία όσο και στη show biz οι λατίνες κυριαρχούν. Αρα για ποιές μαιμούδες μιλάμε εδώ ??

Το ότι τα Σλαβικά αλόγατα υπερέχουν σε επίπεδο αντικειμενικών φυσικών χαρακτηριστικών σε στατιστικά πλαίσια είναι κάτι στο οποίο θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι άντρες.

Ομως αν θες να αξιολογήσεις συνολικά σεξουαλικά μια γυναίκα σίγουρα δεν αξιολογείς μόνο αυτά τα προφανή φυσικά χαρακτηριστικά.

Πόσες και ποσες φορές δεν έχουμε ακούσει φίλους σε αυτό το site αλλά και σε πολλά άλλα να μιλάνε για πανέμορφα κομοδίνα ???

Ακόμη και σε αυτά τα threads των ανατολικων χωρών που εμεις ακολουθύμε θα δεις πολλούς φίλους να αποκαλούν τις Σλάβες παγοκόλώνες.

Προσωπικά δεν συμερίζομαι τις παραπάνω γενικεύσεις. Οποιαδήποτε γενίκευση ενπεριέχει το στοιχείο της βλακείας. Τη κάθε γυναίκα ατομικά τη βλέπεις. Και εκτός απο τα άμεσα φυσικά της χαρακτηριστικά, σε φτιάχνουν ένα σωρό άλλα πράγματα. Ο τρόπος που κινείται, ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που σου φέρεται, ο τρόπος που γαμιέται ( το σημαντικότερο ) κλπ

Και τέλος πάντων για να συρρέουν άντρες απο όλο το κόσμο στη Ταιλάνδη, στο Ανχελες ( Φιλιπίνες ), στη Κούβα, στο Μεξικό, στη Δομινικάνή Δημοκρατία, στη Βραζιλία κλπ κάτι θα ξερουν και αυτοί. Δεν μπορεί όλοι να είναι μαλάκες. Κάτι θα βρήκαν σε αυτές τις γυναίκες που τους εξιτάρει για να πηγαίνουν και να ξαναπηγαίνουν εκεί. Οπως κάποιοι άλλοι βρίσκουν αυτό που ζητάνε στην Ανατολική Ευρώπη. Γούστα είναι αυτά !!

Και αν κάτι στο άθλημα που το site υπαινίσεται έχει αντικειμενικά αξία αυτό είναι η ποικιλία !!! Αρα καλό είναι να νην γενικέυουμε να μην κατακρίνουμε και να δοκιμάζουμε όσο μεγαλύτερο κομμάτι απο τη διαθέσιμη ''πίτα'' πού υπάρχει !!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

παω τωρα να κλισω για κοστα ρικα να γαμω χοντροκολες

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
εμεις γιατι δεν εχουμε τετοια χοτελια ρε παιδια :think: :think: :think:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
παω τωρα να κλισω για κοστα ρικα να γαμω χοντροκολες

Εσενα φιλαράκο σε έχει φοβηθεί το μάτι μου !! :2funny: :2funny:

Κοίταξε μην πάς costa rica, και αντί να γαμησεις χοντροκόλες, αρχίσουν να ξυλοφορτώνουν μαζικά τους τουρίστες και εκεί !! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom