Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
προσεχε γιατι προβλεπω το iPhone 6s να κανει φτερα  :2funny:

Στο Λβωφ είναι τίμιοι δεν κλέβουν.Και οι ταξιτζήδες δεν κλέβουν.Είναι η μόνη πόλη που έχω δει στην ανατολική Ευρώπη που οι ταρίφες δεν κλέβουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ήσουν μόνο "Δημητράκης" μπορεί και να είχες το ακαταλόγιστο λόγω παιδικής αφέλειας.
Δυστυχώς όμως, αν ισχύει ότι μιλάς έτσι για παλιό μέλος του φόρουμ που δεν ζεί, τότε φαίνεται ότι είσαι και πολύ μικρός στην ψυχή.
Τι σχέση εχει αυτος με το Forum? :think: :2funny:Τοτε δεν ξεραμε τι ειναι το ιντερνέτ δεν ειχαμε κινητά τηλέφωνα!ενα τηλεφωνο σπιτιου ειχαμε.Και φυσικά Tοτε δεν υπηρχε το Σά'ι'τ? :2funny:μιλαμε για το 1996  :2funny: τα 'χεις μπερδέψει μου φένεται :2funny:.
  Σχετικά με το Σκυλοχάρα δεν εχει πεθάνει ακόμα.Να σου πω ουτε και πολυθελω να τα τεζάρει γιατι δεν θα εχουμε τέρας να γελάμε  :2funny:
  Εκτος αυτου δεν ξερω κανενα μέλλος του σά'ι'τ που να ειχαμε τσακωθει και να εχει πεθάνει?
  Το οτι τα τέρατα οι ψευτες και οι τελειωμένοι εχουν κάνει κλίκα ειναι αλλο θέμα  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Θα γελασουμε οταν σε πιασει ο Γιάννης  :2funny:Ακόμα να ψωφίσεις? 2funnyπαντος της πουτάνας ο γιός ο Βασίλης που καταράστηκα ειναι στον τάφο  2funnyΕιναι ολοι τους για κλάματα και αυτος και ο μετανάστης [...]

Αν ήσουν μόνο "Δημητράκης" μπορεί και να είχες το ακαταλόγιστο λόγω παιδικής αφέλειας.
Δυστυχώς όμως, αν ισχύει ότι μιλάς έτσι για παλιό μέλος του φόρουμ που δεν ζεί, τότε φαίνεται ότι είσαι και πολύ μικρός στην ψυχή.

Τι σχέση εχει αυτος με το Forum? :think: :2funny:Τοτε δεν ξεραμε τι ειναι το ιντερνέτ δεν ειχαμε κινητά τηλέφωνα!ενα τηλεφωνο σπιτιου ειχαμε.Και φυσικά Tοτε δεν υπηρχε το Σά'ι'τ? :2funny:μιλαμε για το 1996  :2funny: τα 'χεις μπερδέψει μου φένεται :2funny:.
 Σχετικά με το Σκυλοχάρα δεν εχει πεθάνει ακόμα.Να σου πω ουτε και πολυθελω να τα τεζάρει γιατι δεν θα εχουμε τέρας να γελάμε  :2funny:
  Εκτος αυτου δεν ξερω κανενα μέλλος του σά'ι'τ που να ειχαμε τσακωθει και να εχει πεθάνει?
  Το οτι τα τέρατα οι ψευτες και οι τελειωμένοι εχουν κάνει κλίκα ειναι αλλο θέμα  :think:

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι εκφράζεσαι έτσι, σε έναν δημόσιο χώρο, για άνθρωπο που δεν ζεί, επιβεβαιώνει την θλιβερή διαπίστωση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως ο Glock έκανε φοβερά λάθη στα logistics.Του λες να πάει στα mainstream clubs για καμάκι και πάει στα εναλλακτικά.Αν δεν πάει τώρα Coco στο Κράκωβ θα είναι άξιος της μοίρας του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπουμε Πολωνέζες από το Πόζναν να εκπαιδεύονται στην τέχνη του twerking.

Τα κωλαράκια τους είναι σαφώς πιο γεμάτα και πιο κατάλληλα από αυτά των γυναικών του Λβωφ.

Που και αυτές σίγουρα έχουν καλύτερα από τα ανύπαρκτα κωλαράκια των Ρωσίδων που σπάνε τη σπονδυλική τους στήλλη στους ρυθμούς του twerking.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εδώ βλέπουμε Πολωνέζες από το Πόζναν να εκπαιδεύονται στην τέχνη του twerking.

Τα κωλαράκια τους είναι σαφώς πιο γεμάτα και πιο κατάλληλα από αυτά των γυναικών του Λβωφ.

Που και αυτές σίγουρα έχουν καλύτερα από τα ανύπαρκτα κωλαράκια των Ρωσίδων που σπάνε τη σπονδυλική τους στήλλη στους ρυθμούς του twerking.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπουμε Λετονές να ασκούνται στο twerking.Σαφώς πιο αξιόλογα κωλαράκια από τις Ρωσίδες αλλά σε καμία περίπτωση στο επίπεδο του πολωνικού κώλου.

Οταν εμφανίζονται οι πολωνικοί κώλοι στις σλαβικές χώρες όλοι οι άλλοι χάνουν κάθε σημασία.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Aν τον πιασουν Ουκρανοί μπάτσοι με το σπρευ ομως θα ξεμπλεξει εύκολα?
με επιασαν πριν 6 χρονια στο μολλ γλοπους.εριξα σε 2 σπρει μεσα στο μολλ διπλα απο την καφετερια δεν θυμαμε τι αλυσηδα καφε τωρα.τους ειπα τι εγινε με αφησαν μετα απο 10 λεπτα.ειπαν αυτους μετα απο 2-3 ωρες θα αφησουμε αλλα μην ξαναπας στο μετρο κατο που συχναζουν ουτε στο μολλ.δεν μου πηραν λεφτα το παραξενο ουτε ζητησαν.ο αστυνομος που ειχε εκει αστερας μου ειπε θες να σε βαλω στοπ λιστ?φυγε και μην βγεις 10 μερες που θα εισαι απο το σπιτι.λεει ξαναελα στην ουκρανια τσειμσ μποντ χαχαχαχ,καλος τυπος ηταν κοντουλης χαμογελαστος.απο τον φοβο οπειος με πλισιαζε στο δρομο παθαινα πανικο γιατι δεν θυμομουν τα πρωσωπα τους.ηταν 3 τους 2 εριξα,τον αλλο που μου ορμησε γυρω στα 55 ηταν ψηλος μονο θυμαμε την φατσα.ο μικρος που ετρεξε ο σεκουριτι με αρπαξε και φωναζε απο ασυρματο,δεν εβλεπε απο το σπρει το παιδι εφαγε και αυτος.σε δευτερολεπα φανηκαν αστυνομια,καθε λεπτο περισοτεροι μεχρι και με σκυλο ηρθαν μεχρι ναβγω απο μολλ.πηγαμε λιγο πιο κατω 15 λεπτα περπατημα τερεσοβα σεβτσενκο εχει τμημα εκει.το εγραψα ξανα την ισορια αυτη σαν godcharry

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Στη Ρωσσία δεν απαγορευεται.Και στην Ουκρανία νομιζω επιτρέπεται  :think:.Για τα πιστόλια γκαζιού θέλεις άδεια.Ελλάδα απαγορευονται ολα!
 Οχι  στα 23,5 χρόνια που είμαι εδω ποτέ:2funny:Μια φορα μου ειχαν κλέψει το σπιτι Ρωσσοπόντιοι το 1994 (τους επιασα και φαγαν 8 8,5 και 9 χρόνια σαν ένοπλη ληστεία  :2funny:πάθανε πλάκα  :2funny:.Εκτος απο το ξυλο που φαγανε  :2funny: και που πηγα για τον έναν και κανονισα να μπει στο ίδιο κελι με τον Иртышов που πηδαγε και ξεκοιλιαζε παιδάκια    και με αλλους ανώμαλους  :2funny: πρέπει να τον ειχαν ξεσκίστει στο γαμήσι  :2funny: ο πατερας του ελεγε οτι πεφτεις να κοιμηθεις και σε πιανουν και σε πηδανε  :2funny:  )Μια φορα μου ειχαν κλέψει λεφτα απο την τσέπη στο μετρό ένας Αρμένης τον εκλεισα φυλακη και τον κυνηγάω και του κάνω τη ζωη δυσκολη  :2funny: σε σημειο που πηγε στην Αστυνομία να ζητήσει να τον προστατευσουν  :2funny:.Εγω εχω επιτεθει  :2funny:μια φορα το 1994 την 25η μαρτίου σε εναν γεροαζέρο που δεν γουσταρα ποτέ (πολυ κωλόφατσα) :2funny: του ειχα ριξει πολυ ξυλο αυτη την άγια μέρα :2funny: και μια αλλη φορα το 1995 ειχα σκασει ενα μπουκάλι στο κεφαλι σε έναν γνωστό που δεν γουσταρα  :2funny: Κατα τ'αλλα στα 23,5 χρονια που ειμαι εδω δεν εχω κανει τιποτα αλλο.
  Εδω αν δεν κάνεις μαλακίες σαν τον Βλάκμαν δεν εχεις πτόβλημα :2funny: αν εισαι Βλάκμαν τοτε τρως ξυλο παντου  :2funny:
ηθελα να παρωαπο το μολλ οδυσσο πριν 2 μηνες αλλα μου ειπε η λεσβια αν σε συλαβουν την γαμησες και μου εδωσε ενα σπρει που ειχε σπιτι.οδυσσο πριν 2-3 μηνες σκωτωθηκαν 3 ατομα με αυτα.ο ενας επερνε το σκυλι περιπατο και τον πυροβολησε καπειος στα χειλη οταν λογομαχησαν οι αλλοι δυο σε καυγα στο κλαμπ.πριν 3-4 χρονια οδυσσο μπηκα δεκεβρη στο μπελινι ντιριπασοσκαγια με 2 κοπελες απο το ελληνικο.λεω εδω ακριβα θα ειναι δεν μου αρεσε παμε λεω στο λειλα.την αλλη μερα μαθαμε καπειος απο πολταβα με καλαζνικοβ πυροβολησε και σκωτωσε ενα παιδι με την γκομενα του και τραυματισε αλλα 2-3 ατομα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νυχτερινή ζωή Κατοβίτσε.Τέτοιο κλίμα απλά δε βρίσκεις Λβωφ.

Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

Ιδανικό περιβάλλον για φορτωμένους Βαλκάνιους.

Γενικά οι Σλάβες στα κλαμπ έχουν αυτή την προοργασμική έκφραση.Οτι λίγο να τις αγγίξεις θα αρχίσουν να εκτοξεύουν υγρά.

Ενας Βαλκάνιος πέουλας γαμεί και δέρνει παντού.Το περιβάλλον μας ζητάει είναι ιδανικό για εμάς.Αρκεί να είστε φορτωμένος.Εχουμε ακριβώς το κατάλληλο στυλ του άρχοντος που αρέσει στις Σλάβες.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Στο Λβωφ είναι τίμιοι δεν κλέβουν.Και οι ταξιτζήδες δεν κλέβουν.Είναι η μόνη πόλη που έχω δει στην ανατολική Ευρώπη που οι ταρίφες δεν κλέβουν.
Σε αυτο εχεις δικιο  :think: Τελικα παρολο που εισαι της χορηγιας λες και κατι σωστα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε αυτο εχεις δικιο  :think: Τελικα παρολο που εισαι της χορηγιας λες και κατι σωστα

Ολα όσα λέω είναι σωστά.Πολωνία και Κίεβο οι ταρίφες κλέβουν ασύστολα.Στο Πόζναν μια φορά ένας έκανε τρεις κύκλους για να με πάει κέντρο.Ενας άλλος αρχίδας τώρα το Νοέμβριο που ήμουν Κράκωβ ήταν υπερπροκλητικός.Οχι μόνο έκλεβε στο ταξίμετρο αλλά με χρέωσε διπλά πήγε να με κλέψει στην ισοτιμία και όταν του είπα τι είναι αυτά ρε μαλάκα δως μου ρέστα 20 ευρώ όχι 5 ευρώ λέει συγγνώμη έκανα λάθος και μου δίνει 15.Λέει δεν έχω άλλα λεφτά πάνω μου.Για πολλές φάπες.Απλά οι Πολωνοί τα κάνουν δήθεν οτι είναι αφηρημένοι οτι τους ξεφεύγουν ενώ κλέβουν ασύστολα.
Κίεβο κλέβουν πολύ τα ταξί έξω από τα κλαμπ μπορεί και να ζητήσουν τα τριπλά για την κούρσα αλλά η εναλλακτική είναι να τηλεφωνήσεις με φιξ τιμή ραδιοταξί και να περιμένεις δαγκώνοντας το καυλί σου στο πουτσόκρυο.Οταν έχεις γκόμενα από το μαγαζί εννοείται τη φορτώνεις στο ταξί και πας διαμέρισμα αδιαφορώντας για το κόστος.Πολλές φορές δαχτυλιάζεις στο πίσω μέρος του ταξί οι ταρίφες δε λένε τίποτα ή παίρνουν μάτι από τον καθρέφτη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ολα όσα λέω είναι σωστά.Πολωνία και Κίεβο οι ταρίφες κλέβουν ασύστολα.Στο Πόζναν μια φορά ένας έκανε τρεις κύκλους για να με πάει κέντρο.Ενας άλλος αρχίδας τώρα το Νοέμβριο που ήμουν Κράκωβ ήταν υπερπροκλητικός.Οχι μόνο έκλεβε στο ταξίμετρο αλλά με χρέωσε διπλά πήγε να με κλέψει στην ισοτιμία και όταν του είπα τι είναι αυτά ρε μαλάκα δως μου ρέστα 20 ευρώ όχι 5 ευρώ λέει συγγνώμη έκανα λάθος και μου δίνει 15.Λέει δεν έχω άλλα λεφτά πάνω μου.Για πολλές φάπες.Απλά οι Πολωνοί τα κάνουν δήθεν οτι είναι αφηρημένοι οτι τους ξεφεύγουν ενώ κλέβουν ασύστολα.
Κίεβο κλέβουν πολύ τα ταξί έξω από τα κλαμπ μπορεί και να ζητήσουν τα τριπλά για την κούρσα αλλά η εναλλακτική είναι να τηλεφωνήσεις με φιξ τιμή ραδιοταξί και να περιμένεις δαγκώνοντας το καυλί σου στο πουτσόκρυο.Οταν έχεις γκόμενα από το μαγαζί εννοείται τη φορτώνεις στο ταξί και πας διαμέρισμα αδιαφορώντας για το κόστος.Πολλές φορές δαχτυλιάζεις στο πίσω μέρος του ταξί οι ταρίφες δε λένε τίποτα ή παίρνουν μάτι από τον καθρέφτη.

Για οσους διαβαζουν, απλα μη λαβετε τα παραπανω υποψη σε οτι αφορα την Πολωνια. Μια χαρα ειναι δε κλεβει κανεις μη φοβαστε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σας από Λβιβ!Επέστρεψα για 3 μέρες ακόμα αντί μιας του αρχικού προγράμματος!
Το κλίμα είναι βαρή και μη αντιστρέψιμο...Μέχρι και να μην βγώ μου πέρασε για μια στιγμή από το μυαλό..Βέβαια αυτό μου είναι αδύνατον έτσι σήμερα θα ντυθώ απλά νεανικά χωρίς κινητό και θα πάω για χορό σε ένα υπόγειο που ελπίζω να έχει 4-5 γκομενάκια όπως την προηγούμενη εβδομάδα...Το έχω βγάλει τόσο πολύ από το μυαλό μου που ούτε λεφτά δεν πήγα να αλλάξω..Μπυρίτσα και χαλαρά...Αν γίνει θαύμα έγινε...
Αλλά πως να γίνει με τέτοιες στραβές φάτσες εδω...Σήμερα στο τρένο γεμάτα μουνάκια μέσα...Εγώ μοίραζα χαμόγελα και ματιές και αυτές στον κόσμο τους...Πολωνία και Τσεχία δεν γίνονται αυτά!Παρακαλάνε να είναι κάποιος με όρεξη στο βαγόνι...
Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια... :booty:
Το μέρος εδώ ίσως να είχε ενδιαφέρον αν είμουν άνω των 40 ετών !
20-30 Τσεχία
20-40 Πολωνία
Μεγάλο Χ η Ρωσία...
Θα δούμε το Δεκέμβριο...

Όσο για τους ταρίφες μην τους παίρνετε για να βγάλετε συμπεράσματα για μια χώρα!Παντού πάνω κάτω το ίδιο είναι!Και ο Γερμανός και ο Άγγλος σε κλέβει με βελούδινο τρόπο και με ευγένεια όταν σου πετάει κάτι ταμπέλες με κατι περίεργα +10% ....!Απλά οι ανατολικοί είναι πιο άγαρμποι στους τρόπους...Δηλαδή τι να πούμε για τους δικούς μας..
Το καλό της υπόθεσης εδώ έτςι όπως πάει μέχρι τώρα είναι πως θα γυρίσω αρτιμελής και με τα υπάρχοντά μου!Τουλαχιστον δεν κινδυνεύω από εγκληματική ενέργεια...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για οσους διαβαζουν, απλα μη λαβετε τα παραπανω υποψη σε οτι αφορα την Πολωνια. Μια χαρα ειναι δε κλεβει κανεις μη φοβαστε.

Σοβαρά γράφεις τώρα οτι δεν κλέβουν οι ταρίφες Πολωνία?Εγώ ποτέ δεν πληρώνω τα ίδια λεφτά για την ίδια διαδρομή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σοβαρά γράφεις τώρα οτι δεν κλέβουν οι ταρίφες Πολωνία?Εγώ ποτέ δεν πληρώνω τα ίδια λεφτά για την ίδια διαδρομή.

Eγω ομως και τοσοι αλλοι που ξερω δε μας κλεβουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γειά σας από Λβιβ!Επέστρεψα για 3 μέρες ακόμα αντί μιας του αρχικού προγράμματος!
Το κλίμα είναι βαρή και μη αντιστρέψιμο...Μέχρι και να μην βγώ μου πέρασε για μια στιγμή από το μυαλό..Βέβαια αυτό μου είναι αδύνατον έτσι σήμερα θα ντυθώ απλά νεανικά χωρίς κινητό και θα πάω για χορό σε ένα υπόγειο που ελπίζω να έχει 4-5 γκομενάκια όπως την προηγούμενη εβδομάδα...Το έχω βγάλει τόσο πολύ από το μυαλό μου που ούτε λεφτά δεν πήγα να αλλάξω..Μπυρίτσα και χαλαρά...Αν γίνει θαύμα έγινε...
Αλλά πως να γίνει με τέτοιες στραβές φάτσες εδω...Σήμερα στο τρένο γεμάτα μουνάκια μέσα...Εγώ μοίραζα χαμόγελα και ματιές και αυτές στον κόσμο τους...Πολωνία και Τσεχία δεν γίνονται αυτά!Παρακαλάνε να είναι κάποιος με όρεξη στο βαγόνι...
Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια... :booty:
Το μέρος εδώ ίσως να είχε ενδιαφέρον αν είμουν άνω των 40 ετών !
20-30 Τσεχία
20-40 Πολωνία
Μεγάλο Χ η Ρωσία...
Θα δούμε το Δεκέμβριο...

Όσο για τους ταρίφες μην τους παίρνετε για να βγάλετε συμπεράσματα για μια χώρα!Παντού πάνω κάτω το ίδιο είναι!Και ο Γερμανός και ο Άγγλος σε κλέβει με βελούδινο τρόπο και με ευγένεια όταν σου πετάει κάτι ταμπέλες με κατι περίεργα +10% ....!Απλά οι ανατολικοί είναι πιο άγαρμποι στους τρόπους...Δηλαδή τι να πούμε για τους δικούς μας..
Το καλό της υπόθεσης εδώ έτςι όπως πάει μέχρι τώρα είναι πως θα γυρίσω αρτιμελής και με τα υπάρχοντά μου!Τουλαχιστον δεν κινδυνεύω από εγκληματική ενέργεια...

Θα σου δώσω μια συμβουλή.Το feedback που σου δίνουν οι Ουκρανές δε μετράει καθόλου.Μπορεί να είναι κακή ψυχρή και απόμακρη όλη νύχτα και μετά της λες να έρθει σπίτι έρχεται και στήνει κώλο.Δεν είναι γενικά εκδηλωτικές οι Ουκρανές μη δίνεις σημασία πώς αντιδρούν.
Το θέμα δεν είναι να μοιράζεις χαμόγελα και ματιές αλλά χούφτους δάχτυλα και πούτσες.Ολα είναι εφικτά ακόμα και μέσα στα τρένα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το θέμα δεν είναι να μοιράζεις χαμόγελα και ματιές αλλά χούφτους δάχτυλα και πούτσες.Ολα είναι εφικτά ακόμα και μέσα στα τρένα.
Η μοναδική φορά που χούφτωσα άγνωστη μέρα ήταν μια Τσέχα αστέρι 9+ μέσα στο νερό στη κεντρική παραλία της Ρόδου!Ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο από κάποιον ή έστω να μου πει πως το έκανε...στην Ανατολική Ευρώπη μεσημέρι ή πρωί σε άγνωστη ή σε καμάκωμα εκείνη την ώρα...

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Βρε λεβεντη μου σε ειχα καλεσει από περσυ να ελθεις να παμε Κουβα τον χειμωνα,δεν περασες καλα στην λατινα περσυ? τι της θελεις τις ουκρανιες με τα χιονια και το ψοφοκρυο χειμωνιάτικα?ελα να παμε παρεα Κουβα του χρονου τον χειμωνα, να γαμας οσες αντεχεις κάθε μερα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βρε λεβεντη μου σε ειχα καλεσει από περσυ να ελθεις να παμε Κουβα τον χειμωνα,δεν περασες καλα στην λατινα περσυ? τι της θελεις τις ουκρανιες με τα χιονια και το ψοφοκρυο χειμωνιάτικα?ελα να παμε παρεα Κουβα του χρονου τον χειμωνα, να γαμας οσες αντεχεις κάθε μερα.
Έλα φίλε!Μεσα στις γιορτές ήταν ένας κολλητός ,Νικαράγουα,κόστα Ρίκα ,Μπελιζ!Δεν έκανε τίποτα...Δεν ξέρω και αν Κούβα είναι εύκολα!Βγάζω το συμπέρασμα πως στα υποανάπτυκτα μέρη οι γκόμενες δεν έχουν το γαμήσι για ευχαρίστηση στο μυαλό τους.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom