D
dude901123
Επισκέπτης
Γειά σας από Λβιβ!Επέστρεψα για 3 μέρες ακόμα αντί μιας του αρχικού προγράμματος!
Το κλίμα είναι βαρή και μη αντιστρέψιμο...Μέχρι και να μην βγώ μου πέρασε για μια στιγμή από το μυαλό..Βέβαια αυτό μου είναι αδύνατον έτσι σήμερα θα ντυθώ απλά νεανικά χωρίς κινητό και θα πάω για χορό σε ένα υπόγειο που ελπίζω να έχει 4-5 γκομενάκια όπως την προηγούμενη εβδομάδα...Το έχω βγάλει τόσο πολύ από το μυαλό μου που ούτε λεφτά δεν πήγα να αλλάξω..Μπυρίτσα και χαλαρά...Αν γίνει θαύμα έγινε...
Αλλά πως να γίνει με τέτοιες στραβές φάτσες εδω...Σήμερα στο τρένο γεμάτα μουνάκια μέσα...Εγώ μοίραζα χαμόγελα και ματιές και αυτές στον κόσμο τους...Πολωνία και Τσεχία δεν γίνονται αυτά!Παρακαλάνε να είναι κάποιος με όρεξη στο βαγόνι...
Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια...
Το μέρος εδώ ίσως να είχε ενδιαφέρον αν είμουν άνω των 40 ετών !
20-30 Τσεχία
20-40 Πολωνία
Μεγάλο Χ η Ρωσία...
Θα δούμε το Δεκέμβριο...
Όσο για τους ταρίφες μην τους παίρνετε για να βγάλετε συμπεράσματα για μια χώρα!Παντού πάνω κάτω το ίδιο είναι!Και ο Γερμανός και ο Άγγλος σε κλέβει με βελούδινο τρόπο και με ευγένεια όταν σου πετάει κάτι ταμπέλες με κατι περίεργα +10% ....!Απλά οι ανατολικοί είναι πιο άγαρμποι στους τρόπους...Δηλαδή τι να πούμε για τους δικούς μας..
Το καλό της υπόθεσης εδώ έτςι όπως πάει μέχρι τώρα είναι πως θα γυρίσω αρτιμελής και με τα υπάρχοντά μου!Τουλαχιστον δεν κινδυνεύω από εγκληματική ενέργεια...
Φίλε Glock παίζεις με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από ότι παίζω εγώ. Στο είπα μια φορά και θα στο πω δεύτερη.. Η ουκρανία είναι μια χώρα σε βαθειά κρίση.. σε πόλεμο ο οποίος τους έχει σκίσει οικονομικά. Δεν θα βρεις εύκολα ανθρώπους που διασκεδάζουν τη ζωή τους και μάλιστα με ξένους που τυχαία γνώρισαν κάπου χωρίς κάποιο πρόλογο. Έχουν να λύσουν βιωτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.. πριν 2 χρόνια
1 ευρώ = 9 Hryvnia και σήμερα 1=27. Μια γυναίκα θα χαλαρώσει και θα ανοίξει τα πόδια της σε έναν ξένο για 2 λόγους. Έναντι χρημάτων ή έναντι ελπίδας για καλύτερη ζωή. Εσύ μπαίνεις στη Disco με τους καλούς τους τρόπους και περιμένεις να συναντήσεις κορίτσια με τη χαλαρότητα των ελληνικών νησιών ή άλλων χωρών γειτονικών στην Ουκρανία όπου δεν έχουν βιωτικά προβλήματα και χαλαρά βγαίνουν να διασκεδάσουν και να γαμηθούν με τον χορευτή πρίγκηπα. Στην Ουκρανία όμως δεν ψάχνουν τον χορευτή πρίγκηπα.. χρήματα ή ελπίδα ψάχνουν. Και το βράδυ σε μια Disco δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να πουλήσεις ελπίδα και να πλέξεις ένα τέτοιο σενάριο. Μόνο χρήματα μπορείς να προσφέρεις όπως ο ΚΜΑΝ. Αλλά επειδή ξέρω πως δεν είναι το στυλ σου τα πληρωμένα.. σου λέω πως παίζεις με λάθος τρόπο σε λάθος μέρος. Δεν φταίει το μέρος και δεν φταίς εσύ. Φταίει ο συνδυασμός και ειδικά τώρα χειμωνιάτικα. Σκέψου το αυτό που σου λέω.. είσαι στον παράδεισο του εύκολου... 'κόλπου'. Απλά θέλει άλλη μέθοδο.