Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Γειά σας από Λβιβ!Επέστρεψα για 3 μέρες ακόμα αντί μιας του αρχικού προγράμματος!
Το κλίμα είναι βαρή και μη αντιστρέψιμο...Μέχρι και να μην βγώ μου πέρασε για μια στιγμή από το μυαλό..Βέβαια αυτό μου είναι αδύνατον έτσι σήμερα θα ντυθώ απλά νεανικά χωρίς κινητό και θα πάω για χορό σε ένα υπόγειο που ελπίζω να έχει 4-5 γκομενάκια όπως την προηγούμενη εβδομάδα...Το έχω βγάλει τόσο πολύ από το μυαλό μου που ούτε λεφτά δεν πήγα να αλλάξω..Μπυρίτσα και χαλαρά...Αν γίνει θαύμα έγινε...
Αλλά πως να γίνει με τέτοιες στραβές φάτσες εδω...Σήμερα στο τρένο γεμάτα μουνάκια μέσα...Εγώ μοίραζα χαμόγελα και ματιές και αυτές στον κόσμο τους...Πολωνία και Τσεχία δεν γίνονται αυτά!Παρακαλάνε να είναι κάποιος με όρεξη στο βαγόνι...
Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια... :booty:
Το μέρος εδώ ίσως να είχε ενδιαφέρον αν είμουν άνω των 40 ετών !
20-30 Τσεχία
20-40 Πολωνία
Μεγάλο Χ η Ρωσία...
Θα δούμε το Δεκέμβριο...

Όσο για τους ταρίφες μην τους παίρνετε για να βγάλετε συμπεράσματα για μια χώρα!Παντού πάνω κάτω το ίδιο είναι!Και ο Γερμανός και ο Άγγλος σε κλέβει με βελούδινο τρόπο και με ευγένεια όταν σου πετάει κάτι ταμπέλες με κατι περίεργα +10% ....!Απλά οι ανατολικοί είναι πιο άγαρμποι στους τρόπους...Δηλαδή τι να πούμε για τους δικούς μας..
Το καλό της υπόθεσης εδώ έτςι όπως πάει μέχρι τώρα είναι πως θα γυρίσω αρτιμελής και με τα υπάρχοντά μου!Τουλαχιστον δεν κινδυνεύω από εγκληματική ενέργεια...

Φίλε Glock παίζεις με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από ότι παίζω εγώ. Στο είπα μια φορά και θα στο πω δεύτερη.. Η ουκρανία είναι μια χώρα σε βαθειά κρίση.. σε πόλεμο ο οποίος τους έχει σκίσει οικονομικά. Δεν θα βρεις εύκολα ανθρώπους που διασκεδάζουν τη ζωή τους και μάλιστα με ξένους που τυχαία γνώρισαν κάπου χωρίς κάποιο πρόλογο. Έχουν να λύσουν βιωτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.. πριν 2 χρόνια
1 ευρώ = 9 Hryvnia και σήμερα 1=27. Μια γυναίκα θα χαλαρώσει και θα ανοίξει τα πόδια της σε έναν ξένο για 2 λόγους. Έναντι χρημάτων ή έναντι ελπίδας για καλύτερη ζωή. Εσύ μπαίνεις στη Disco με τους καλούς τους τρόπους και περιμένεις να συναντήσεις κορίτσια με τη χαλαρότητα των ελληνικών νησιών ή άλλων χωρών γειτονικών στην Ουκρανία όπου δεν έχουν βιωτικά προβλήματα και χαλαρά βγαίνουν να διασκεδάσουν και να γαμηθούν με τον χορευτή πρίγκηπα. Στην Ουκρανία όμως δεν ψάχνουν τον χορευτή πρίγκηπα.. χρήματα ή ελπίδα ψάχνουν. Και το βράδυ σε μια Disco δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να πουλήσεις ελπίδα και να πλέξεις ένα τέτοιο σενάριο. Μόνο χρήματα μπορείς να προσφέρεις όπως ο ΚΜΑΝ. Αλλά επειδή ξέρω πως δεν είναι το στυλ σου τα πληρωμένα.. σου λέω πως παίζεις με λάθος τρόπο σε λάθος μέρος. Δεν φταίει το μέρος και δεν φταίς εσύ. Φταίει ο συνδυασμός και ειδικά τώρα χειμωνιάτικα. Σκέψου το αυτό που σου λέω.. είσαι στον παράδεισο του εύκολου... 'κόλπου'. Απλά θέλει άλλη μέθοδο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η μοναδική φορά που χούφτωσα άγνωστη μέρα ήταν μια Τσέχα αστέρι 9+ μέσα στο νερό στη κεντρική παραλία της Ρόδου!Ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο από κάποιον ή έστω να μου πει πως το έκανε...στην Ανατολική Ευρώπη μεσημέρι ή πρωί σε άγνωστη ή σε καμάκωμα εκείνη την ώρα...

Τι μου λες τώρα?Εγώ γαμούσα μια Τσέχα στο νερό στο Λιτόχωρο και η φίλη της γέλαγε.Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες exhibitionists από τις Τσέχες.Βασικά εκεί που κολυμπούσαμε έβγαλε το κάτω μέρος του μαγιώ και άρχισε να το ανεμίζει.
Μετά μας είδε ένα άλλο ζευγάρι δίπλα και άρχισαν να πηδιούνται και αυτοί στη θάλασσα.
Τσεχία μερικές φορές δαχτύλιαζα μέρα μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.Αλλες εποχές.Με τον ήλιο να βαράει ντάλα.
Αλλά δαχτυλιάσματα σε τρένα κτλ έχω κάνει μόνο Ουκρανία.Οπως και insta πούτσο από το δρόμο ή το τρένο στο ξενοδοχείο.Μια γκόμενα αντί να πάει σπίτι της όταν κατεβήκαμε από το τρένο ήρθε να τη γαμήσω ξενοδοχείο.Αυτά μόνο Ουκρανία ίσως και Ρωσία είναι εφικτά.Γκόμενες έτοιμες για όλα.Απλά μάλλον δεν πλασάρεσαι σωστά δεν είσαι αρκετά άρχοντας.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Έλα φίλε!Μεσα στις γιορτές ήταν ένας κολλητός ,Νικαράγουα,κόστα Ρίκα ,Μπελιζ!Δεν έκανε τίποτα...Δεν ξέρω και αν Κούβα είναι εύκολα!Βγάζω το συμπέρασμα πως στα υποανάπτυκτα μέρη οι γκόμενες δεν έχουν το γαμήσι για ευχαρίστηση στο μυαλό τους.......

ειπαμε να παμε παρεα διοτι εγω κατεχω την γλωσσα και γνωρίζω τα μερη, αν πας μονος χωρις ισπανικα παλι θα γαμησεις αλλα θελει αγωνα και να ξερεις που πας, ειδικα στην νικαραγουα γαμιουνται οι γκομενες σαν τα σκυλια χωρις λεφτα,λυπαμαι για τον φιλο σου αν ειχες στειλει μυνημα θα τον ειχα στειλει σε γνωστο στην μαναγκουα και στον σαν χοσε.μπελιζ μικρη χωρα, ακυρο για σεξοτουρισμο.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σας από Λβιβ!Επέστρεψα για 3 μέρες ακόμα αντί μιας του αρχικού προγράμματος!
Το κλίμα είναι βαρή και μη αντιστρέψιμο...Μέχρι και να μην βγώ μου πέρασε για μια στιγμή από το μυαλό..Βέβαια αυτό μου είναι αδύνατον έτσι σήμερα θα ντυθώ απλά νεανικά χωρίς κινητό και θα πάω για χορό σε ένα υπόγειο που ελπίζω να έχει 4-5 γκομενάκια όπως την προηγούμενη εβδομάδα...Το έχω βγάλει τόσο πολύ από το μυαλό μου που ούτε λεφτά δεν πήγα να αλλάξω..Μπυρίτσα και χαλαρά...Αν γίνει θαύμα έγινε...
Αλλά πως να γίνει με τέτοιες στραβές φάτσες εδω...Σήμερα στο τρένο γεμάτα μουνάκια μέσα...Εγώ μοίραζα χαμόγελα και ματιές και αυτές στον κόσμο τους...Πολωνία και Τσεχία δεν γίνονται αυτά!Παρακαλάνε να είναι κάποιος με όρεξη στο βαγόνι...
Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια... :booty:
Το μέρος εδώ ίσως να είχε ενδιαφέρον αν είμουν άνω των 40 ετών !
20-30 Τσεχία
20-40 Πολωνία
Μεγάλο Χ η Ρωσία...
Θα δούμε το Δεκέμβριο...

Όσο για τους ταρίφες μην τους παίρνετε για να βγάλετε συμπεράσματα για μια χώρα!Παντού πάνω κάτω το ίδιο είναι!Και ο Γερμανός και ο Άγγλος σε κλέβει με βελούδινο τρόπο και με ευγένεια όταν σου πετάει κάτι ταμπέλες με κατι περίεργα +10% ....!Απλά οι ανατολικοί είναι πιο άγαρμποι στους τρόπους...Δηλαδή τι να πούμε για τους δικούς μας..
Το καλό της υπόθεσης εδώ έτςι όπως πάει μέχρι τώρα είναι πως θα γυρίσω αρτιμελής και με τα υπάρχοντά μου!Τουλαχιστον δεν κινδυνεύω από εγκληματική ενέργεια...
Α,ρε φιλε κριμα...λυπαμαι για οσα διαβαζω.Επρεπε να σε ειχαμε βοηθησει περισσοτερο οσοι γνωριζουμε καλυτερα το Λβιβ... :think: Ο ντερτυ εχει ενα δικιο σε αυτα που λεει...η χωρα βιωνει βαθυτατη κριση και εσυ ψαχνεις για χαρουμενα Ουκρανεζακια ετοιμα να σε υποδεχτουν... :2funny: Ηθελε πλανο, να σε περιμενουν ας πουμε καποιες γκομενες απο ιντερνετ[αφου δεν μιλας την γλωσσα για να κανεις σωστο καμακι]
Εγω εχω γραψει οτι εχω σπιτι εκει και λογω γνωστων,συγγενων τους εχω παρει χαμπαρι τι ρολο βαρανε... :think: Θελει γνωριμιες και μπορεις να γαμησεις μουναρες Λβιβ ;) Και ειναι και τζαμπανταν...Στο fashion σαν βασιλιας αισθανομαι...και αλλου ομως...Τι να πω? Μαζεψε εμπειριες για επομενη ισως φορα... :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: Kman2 στις 25/01/16, 02:02
Στο Λβωφ είναι τίμιοι δεν κλέβουν.Και οι ταξιτζήδες δεν κλέβουν.Είναι η μόνη πόλη που έχω δει στην ανατολική Ευρώπη που οι ταρίφες δεν κλέβουν.

Αυτό με τους ταρίφες και την κλεψιά στην χρέωση της ταρίφας δεν το καταλαβαίνω. Στην Ουκρανία (τουλάχιστον σε Λβόφ και Ντνίπρο που βρέθηκα πρόσφατα) υπάρχουν εταιρείες ταξί, που καλείς και ρωτάς π.χ. για να πάω από το άλφα στο βήτα μέρος, ποιά είναι η τιμή, και σε πόση ώρα μπορώ να έχω το ταξί στην βάση μου. Αυτοί σου λένε ακριβώς, οπότε ο ταρίφας που θα έρθει για την παραγγελία, δεν ανοίγει καν τον μετρητή διότι το δρομολόγιο είναι ήδη φιξαρισμένο. Μια δυό φορές, θυμάμαι, κάποιοι πήγαν να ζητήσουν παραπάνω (ρίχνοντας άδεια για να βγάλουν γεμάτα) αλλά με ένα τηλέφωνο στην εταιρεία, όλα μπήκαν στη θέση τους.
Κάποιος που έχει σταθερά ημερήσια δρομολόγια στην πόλη, μπορεί να μάθει προκαταβολικά, ποιές είναι οι συμφέρουσες τιμές χρέωσης για να καταλήξει στην εταιρεία που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Στο Λβόφ, είχα από ένα σημείο και μετά δικό μου αυτοκίνητο (btw δεν έχω ξαναδεί πιο άθλιους δρόμους) αλλά για όσο χρησιμοποίησα ταξί δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, από την εταιρεία στην οποία κατέληξα, εντόπισα έναν πολύ εξυπηρετικό τύπο, ο οποίος έδωσε το προσωπικό κινητό του για κατ' ευθείαν συνεννόηση (δυστυχώς τα ταξί τους αργούν, κάνουν συνήθως γύρω στο εικοσάλεπτο να έρθουν) και έτσι προκαθορίζαμε τα δρομολόγια και την ώρα. Ήξερε όλους τους δρόμους και τα δρομάκια για να αποφεύγουμε την κίνηση, και γενικά ήταν ωραίος τύπος (στο Ντίπρο, παίχτηκε το ίδιο σκηνικό). Πολύτιμη πηγή οι ταρίφες αν πιάσεις επαφή :woldman:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε Glock παίζεις με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από ότι παίζω εγώ. Στο είπα μια φορά και θα στο πω δεύτερη.. Η ουκρανία είναι μια χώρα σε βαθειά κρίση.. σε πόλεμο ο οποίος τους έχει σκίσει οικονομικά. Δεν θα βρεις εύκολα ανθρώπους που διασκεδάζουν τη ζωή τους και μάλιστα με ξένους που τυχαία γνώρισαν κάπου χωρίς κάποιο πρόλογο. Έχουν να λύσουν βιωτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.. πριν 2 χρόνια
1 ευρώ = 9 Hryvnia και σήμερα 1=27. Μια γυναίκα θα χαλαρώσει και θα ανοίξει τα πόδια της σε έναν ξένο για 2 λόγους. Έναντι χρημάτων ή έναντι ελπίδας για καλύτερη ζωή. Εσύ μπαίνεις στη Disco με τους καλούς τους τρόπους και περιμένεις να συναντήσεις κορίτσια με τη χαλαρότητα των ελληνικών νησιών ή άλλων χωρών γειτονικών στην Ουκρανία όπου δεν έχουν βιωτικά προβλήματα και χαλαρά βγαίνουν να διασκεδάσουν και να γαμηθούν με τον χορευτή πρίγκηπα. Στην Ουκρανία όμως δεν ψάχνουν τον χορευτή πρίγκηπα.. χρήματα ή ελπίδα ψάχνουν. Και το βράδυ σε μια Disco δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να πουλήσεις ελπίδα και να πλέξεις ένα τέτοιο σενάριο. Μόνο χρήματα μπορείς να προσφέρεις όπως ο ΚΜΑΝ. Αλλά επειδή ξέρω πως δεν είναι το στυλ σου τα πληρωμένα.. σου λέω πως παίζεις με λάθος τρόπο σε λάθος μέρος. Δεν φταίει το μέρος και δεν φταίς εσύ. Φταίει ο συνδυασμός και ειδικά τώρα χειμωνιάτικα. Σκέψου το αυτό που σου λέω.. είσαι στον παράδεισο του εύκολου... 'κόλπου'. Απλά θέλει άλλη μέθοδο.
Τρίτη χτες και α άδεια!Τίποτα ιδιαίτερο..Απολύτως...
Στα δικά μας που τα έχουμε πει και τα έχουμε αναλύσει..Όπως και να έχει η ιντερνετική ελπίδα μπορεί να είναι πιο δυνατή από να τη βλέπουν μπροστά τους????!Και το Μάμπα μου εδώ και το Tinder τη ρόλο Βαράνε!Τόσο δύσκολο είναι να αρέσει σε κάποια το προφίλ μου και να απαντήσει θετικά...Τι συμβαίνει όμως..?
Το στυλ που μου βγαίνει στις συναναστροφές μαζί τους είναι κάπως "Μπλαζέ"...Δηλαδή οκ είμαι καλός και χαμογελαστός αλλά μέχρι εκεί...Όχι ότι θα παρακαλέσω ή θα κάνω υπερπροσπάθεια ...αν η άλλη δεν δείξει ενδιαφέρον...Και γιατί να την κεράσω στα καλά καθούμενα..?Την ήξερα από πριν?
Αν είναι τόσο δύσμοιρες όπως λέτε πρέπει να κάνουν κι αυτές κάτι για τον εαυτό τους ...
Μου θυμίζει τους Έλληνες άνεργους στο δωμάτιό τους!Αν πάει ένας τραπεζίτης ας πούμε και τους χτυπήςει τη πόρτα του δωματίου τους και τους πεί..."Ψάχνω διευθυντή για τη τράπεζα, θα έρθετε?"και ακούσει από μέσα από το δωμάτιο μια απάντηση ψυχρή "Θα το σκεφτώ"...Κάπως έτσι συμβαίνει κι εδώ με τις γκόμενες...
Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι μια από τις λίγες φορές που δεν έχω τίποτα σοβαρό με μη Σλάβα ή και με Σλάβα που δεν μπορείς να πεις μια σχέση και τόσο σοβαρή ..Ας με έπιανε μια Μουνάρα εδώ στα γαμήσια και στα τσιμπούκια και θα την είχα βασίλισσα στη Ρόδο..Αλλά είπαμε πρέπει να το αξίζει...Και έτσι όλα δουλεύουν μια χαρά για το μικρό Πολωνεζάκι που είναι μέσα στη τρελή χαρά μαζί μου και θα το ξαναδώ τώρα στη Κρακωβία!!!
Επίσης το επόμενο που δεν καταλαβαίνω είναι η λογική ..."Να καταστραφεί η οικονομία μιας χώρας για να γαμήσουμε"....Εγώ το αντίθετο βλέπω..Πως πριν 2-3 χρόνια συν των άλλων έπαιρνα και μια Ουκρανίδα!2 χρόνια με την καταστροφή της οικονομίας τους δεν παίρνω τίποτα από αυτή τη χώρα..
Στο μόνο που με βοήθησε αυτή η κρίση είναι πως 10 μέρες Λβιβ -Μουκάτσεβο πριν 2 χρόνια θα κόστιζαν περί τα 1000€ ενώ τώρα περί τα 350€ Κάνοντας τα ίδια!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρολογα μου πηγε 36 το γριβνα και αντι να μου λενε στα μαμπα η πουτανες 500 γριβνα ολες μου απαντουσαν σε δολλαρια και ευρο 200-300 ευρο η δολαρια.τα επαιξα ,μεχρι και στον δρομο μια που κοροιδευω συνεχεια ειπε 300 δολαρια και οτι ειμασται τσιγουνιδες οι ελληνες.ευτυχος βρηκα μια κοντουλα 22 και την εβγαλα τσαμπα τοτε.την λυπομουν και εδινα καμια 200 γριβνα για το παιδι της το πρωι πριν παει δουλεια,ερχοταν 25-30 λεπτα με το ταξι απο κοντινη πολη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Α,ρε φιλε κριμα...λυπαμαι για οσα διαβαζω.Επρεπε να σε ειχαμε βοηθησει περισσοτερο οσοι γνωριζουμε καλυτερα το Λβιβ... :think: Ο ντερτυ εχει ενα δικιο σε αυτα που λεει...η χωρα βιωνει βαθυτατη κριση και εσυ ψαχνεις για χαρουμενα Ουκρανεζακια ετοιμα να σε υποδεχτουν... :2funny: Ηθελε πλανο, να σε περιμενουν ας πουμε καποιες γκομενες απο ιντερνετ[αφου δεν μιλας την γλωσσα για να κανεις σωστο καμακι]
Εγω εχω γραψει οτι εχω σπιτι εκει και λογω γνωστων,συγγενων τους εχω παρει χαμπαρι τι ρολο βαρανε... :think: Θελει γνωριμιες και μπορεις να γαμησεις μουναρες Λβιβ ;) Και ειναι και τζαμπανταν...Στο fashion σαν βασιλιας αισθανομαι...και αλλου ομως...Τι να πω? Μαζεψε εμπειριες για επομενη ισως φορα... :hi:
Ευχαριστώ, το καλύτερο θα ήταν η παρέα διότι είμαι απελπιστικά μόνος!Ποτέ δεν έχω φάει γυναίκα στο εξωτερικό μόνος...
Η βοήθεια από άλλους μάλλον περιττή είναι! Δεν πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο θέμα αυτό..Πολλές φορές προσπαθούν ή προσπαθώ να βοηθήσω φίλους αλλά ποτέ δεν κάθονται τέτοια σκηνικά ..Τις γυναίκες μου τις βρίσκω μόνος μου!Μόνο αν υπάρχει καλό κλίμα παρέας με γυναίκες που από εκεί τρώμε όλοι χωρίς να μπλεκόμαστε ο ένας σε γκόμενα που ψήνει άλλος ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παράθεση από: Kman2 στις 25/01/16, 02:02
Στο Λβωφ είναι τίμιοι δεν κλέβουν.Και οι ταξιτζήδες δεν κλέβουν.Είναι η μόνη πόλη που έχω δει στην ανατολική Ευρώπη που οι ταρίφες δεν κλέβουν.

Αυτό με τους ταρίφες και την κλεψιά στην χρέωση της ταρίφας δεν το καταλαβαίνω. Στην Ουκρανία (τουλάχιστον σε Λβόφ και Ντνίπρο που βρέθηκα πρόσφατα) υπάρχουν εταιρείες ταξί, που καλείς και ρωτάς π.χ. για να πάω από το άλφα στο βήτα μέρος, ποιά είναι η τιμή, και σε πόση ώρα μπορώ να έχω το ταξί στην βάση μου. Αυτοί σου λένε ακριβώς, οπότε ο ταρίφας που θα έρθει για την παραγγελία, δεν ανοίγει καν τον μετρητή διότι το δρομολόγιο είναι ήδη φιξαρισμένο. Μια δυό φορές, θυμάμαι, κάποιοι πήγαν να ζητήσουν παραπάνω (ρίχνοντας άδεια για να βγάλουν γεμάτα) αλλά με ένα τηλέφωνο στην εταιρεία, όλα μπήκαν στη θέση τους.
Κάποιος που έχει σταθερά ημερήσια δρομολόγια στην πόλη, μπορεί να μάθει προκαταβολικά, ποιές είναι οι συμφέρουσες τιμές χρέωσης για να καταλήξει στην εταιρεία που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Στο Λβόφ, είχα από ένα σημείο και μετά δικό μου αυτοκίνητο (btw δεν έχω ξαναδεί πιο άθλιους δρόμους) αλλά για όσο χρησιμοποίησα ταξί δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, από την εταιρεία στην οποία κατέληξα, εντόπισα έναν πολύ εξυπηρετικό τύπο, ο οποίος έδωσε το προσωπικό κινητό του για κατ' ευθείαν συνεννόηση (δυστυχώς τα ταξί τους αργούν, κάνουν συνήθως γύρω στο εικοσάλεπτο να έρθουν) και έτσι προκαθορίζαμε τα δρομολόγια και την ώρα. Ήξερε όλους τους δρόμους και τα δρομάκια για να αποφεύγουμε την κίνηση, και γενικά ήταν ωραίος τύπος (στο Ντίπρο, παίχτηκε το ίδιο σκηνικό). Πολύτιμη πηγή οι ταρίφες αν πιάσεις επαφή :woldman:
ταξί έχω πάρει πάρα πολλά αυτές τις μέρες από το δρόμο μόνο!Αλλά πάντα μα πάντα ρωτάω τι τιμή από πριν!!!!!!Την συμφωνούμε και μπαίνω και τα λεφτά τα έχω πάντα έτοιμα!Τις τιμές τις ρωτάω στο ξενοδοχείο..Επίσης δεν σκάω αν αντί για 25 μου πουν 30 UAH ...πάλι θα πάω...Μην πουν 40-50 είναι το θέμα..
Αλλά δεν λένε...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
εχω ψησει ενα 20αχρονο απο το lviv να ανεβω και να συναντηθουμε...με εχει πρηξει βασικα . απλα δεν εξρω τι παιζει εκει και το σκεφτομαι!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εχω ψησει ενα 20αχρονο απο το lviv να ανεβω και να συναντηθουμε...με εχει πρηξει βασικα . απλα δεν εξρω τι παιζει εκει και το σκεφτομαι!!!
Το Λβιβ είναι δύσκολα προσβάσιμο μέρος..Είτε από Κίεβο είτε από Πολωνία!Για όλα τα υπόλοιπα διάβασε τι γράφω...

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οκ μην λεμε οτι δεν εχει μουνια η ουκρανια και οτι δεν καθονται... :headbang: οπως η κριση δεν αλλαξε και τις ελλεηνιδες ετσι δεν αλλαξε κι αυτες!εγιναν πιο στριφνες...ειναι δυσκολο το σπορ και χωρις κασερι δε γινεται...
απλα αυτες που πανε με ξενους πανε για λεφτα μονο,ελαχιστες ονειρευονται πλεον να βρουν τον ευρωπαιο πριγκηπα που θα τις σωσει απο την καταντια τους..βρισκουν ξενο χορηγο και μενουν με τους ουκρανους γκομενους... να παλευεις χωρις προεργασια απο νετ(για καιρο)να χτυπησεις γκομενα στα κλαμπ ουκρανικης επαρχιας τετοια εποχη ειναι σαν να κυνηγας πολικες αρκουδες στην σαχαρα )))με κασερι μονο δυστυχως...γαμας υπερμουναρα που ελλαδα δεν την βλεπεις ουτε με κυαλια..τωρα να σε ερωτευτει μουναρα δυσκολο..οποτε καμμια μετρια 30+ με παραμυθια τυπου ντερτυ και καμακια κλαμπ δεν πιανουν στην πλειοψηφια!!!κιεβ αλλαζουν τα κοζια αλλα και παλι δεν ειναι ευκολο..θελει χρονο και πολυ υπομονη!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οκ μην λεμε οτι δεν εχει μουνια η ουκρανια και οτι δεν καθονται... :headbang: οπως η κριση δεν αλλαξε και τις ελλεηνιδες ετσι δεν αλλαξε κι αυτες!εγιναν πιο στριφνες...
απλα αυτες που πανε με ξενους πανε για λεφτα μονο,ελαχιστες ονειρευονται πλεον να βρουν τον ευρωπαιο πριγκηπα που θα τις σωσει απο την καταντια τους..βρισκουν ξενο χορηγο και μενουν με τους ουκρανους γκομενους,με κασερι γαμας υπερμουναρα που ελλαδα δεν την βλεπεις ουτε με κυαλια..τωρα να σε ερωτευτει μουναρα δυσκολο..οποτε καμμια μετρια 30+ με παραμυθια τυπου ντερτυ και καμακια κλαμπ δεν πιανουν στην πλειοψηφια!!!κιεβ αλλαζουν τα κοζια αλλα και παλι δεν ειναι ευκολο..θελει χρονο και πολυ υπομονη!
Έτσι είναι φίλε!10 μέρες δεν είναι και λίγες..Υπομονή όμως την έχασα από ένα σημείο και μετά!
Τουλάχιστον δεν ξοδεύτηκα για να μάθω!Και ότι ξόδεψα το έκανα για εμένα...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
οποτε καμμια μετρια 30+ με παραμυθια τυπου ντερτυ και καμακια κλαμπ δεν πιανουν στην πλειοψηφια!!!κιεβ αλλαζουν τα κοζια αλλα και παλι δεν ειναι ευκολο..θελει χρονο και πολυ υπομονη!
1,εχεις δει τα μετρια του ντερτι;;;
δες τα πρωτα και μετα σχολιασε για μετρια πραγματα
2, εχεις δει τον ρολογα; παληκαρος ειναι και το εχει και σε καμακι και ειναι και φορτό
απλα ο ρολογας ειναι ρομαντικος και του λοβ στορυ....θελει να αποκατασταθει....απλα δεν κανει σεξοτουρισμο....κανει κατι αλλο που ουτε κι εγω εχω καταλαβει τι θελει ακριβως
μιλαγαμε και του προτεινα και του βρηκα πιτσιρικα να την εχει μαζι του με καπικια και δεν ηθελε....απλα η ουκρανια δεν του κανει γι αυτο που θελει να κανει....το ιδιο περιπου εκανε και στο κιεβο πριν 2-3 χρονια...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Οσο υπαρχουν μιλουνια τουρκαλαδες,αραβες αλλα και ευρωπεη αμερικανοι αλλα και τυποι kman(καλα για αυτον οποιος θελει πιστευει τα φανταστικα σεναρια του) που κατεβενουν Ουκρανια και χωνουν χοντρο πακετο μην περιμενετε να κανετε παιχνιδι και να γαμησετε με 20 εβρο ή να βρειτε μουνι για το φερετε ελλαδα να το κερνατε κανα σουβλακι και να γαματε απο το πρωι ως το βραδυ ταιζοντας το με φακες.Ολες οι gold diggers ,pros,semi pros εχουν εμπειρια και αν δεν εχουν ακουνε απο φιλες τους τι πεζει και εχουν απεριοριστες επιλογες απο θυματα.Εδω υπαρχουν παραπτωματα που τους στελνουν μπαγιοκο απο διαφορα σημεια του πλανητη απλα και μονο για φλερταρουν internetika μαζι τους.
Τυχη μπορουν να εχουν μονο οσοι μιλανε Ρωσσικα και πανε και αραξουν σε καμοια επαρχια για κανα μηνα.Μονο ετσι θα βρουνε ανεξοδη γκομενα και χωρις απαιτησεις.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σλαβιανι
1.δεν τα εχω δει αυτα που λεει ο ντερτυ αλλα να φας 5 καλες σε 3 μερες με παραμυθι απο νετ δε γινεται πρακτικα...συνηθως οι καλες οι ουκρανιδες δε τρωνε παπα και εχουν χορηγους!
2. τον γκλοκ τον ξερω ειναι γαμω τα παιδια και καμακωνει...εκει ομως βλεπει την πραγματικοτητα...ειναι δυσκολο το καμακι και η σχεση σε ουκρανικο εδαφος,κι ο μπραντ πιτ να εισαι δεν φορτωνεις ευκολα χωρις κασερι!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
φιλε σλαβιανι
1.δεν τα εχω δει αυτα που λεει ο ντερτυ αλλα να φας 5 καλες σε 3 μερες με παραμυθι απο νετ δε γινεται πρακτικα...συνηθως οι καλες οι ουκρανιδες δε τρωνε παπα και εχουν χορηγους!
2. τον γκλοκ τον ξερω ειναι γαμω τα παιδια και καμακωνει...εκει ομως βλεπει την πραγματικοτητα...ειναι δυσκολο το καμακι και η σχεση σε ουκρανικο εδαφος,κι ο μπραντ πιτ να εισαι δεν φορτωνεις ευκολα χωρις κασερι!
αφου ξερεις τον φιλο τον ρολογα τα εχει δει...ειδικα τα 2 τελεταια που εβγαλε ειναι θανατος....και προσεξε...ο ντερτι ειναι αξιος διοτι ρωσσικα ζητημα ειναι να ξερει 5 λεξεις
το παει πολυ καλα το παραμυθι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε σλαβιανι
Λες οτι λεω κ'εγω αλλα πιο ευγενικά  :2funny: ουτε μια δεν πρέπει να ειχε να μου φέρει στο Κισινιώφ να μου τη δείξει και κρυβόταν  :2funny:Αν το ζώο ειχε εστω και μια γκομενα θα μου ρχοταν να μου πενευτει οτι εχει γκόμενα  :2funny:.
  Ειδες στο Thread της Ρωσσίας που ενας πηγε και εβαλε ενα city tour για γκομενα του? :2funny:γ'αυτο και ο ψευτης της Μολδαβίας κώλοσε να βάλει φωτογραφίες απο γκομενες για να μην πάθει το ίδιο  :2funny:.
  Το μόνο που έμεινε για να τελειώσει το παραμύθι του ειναι να μπει εδω η φωτογραφία του (ειναι θεμα χρόνου)  :2funny:για να γελάσουμε με τα χάλια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρίτη χτες και α άδεια!Τίποτα ιδιαίτερο..Απολύτως...
Στα δικά μας που τα έχουμε πει και τα έχουμε αναλύσει..Όπως και να έχει η ιντερνετική ελπίδα μπορεί να είναι πιο δυνατή από να τη βλέπουν μπροστά τους????!Και το Μάμπα μου εδώ και το Tinder τη ρόλο Βαράνε!Τόσο δύσκολο είναι να αρέσει σε κάποια το προφίλ μου και να απαντήσει θετικά...Τι συμβαίνει όμως..?
Το στυλ που μου βγαίνει στις συναναστροφές μαζί τους είναι κάπως "Μπλαζέ"...Δηλαδή οκ είμαι καλός και χαμογελαστός αλλά μέχρι εκεί...Όχι ότι θα παρακαλέσω ή θα κάνω υπερπροσπάθεια ...αν η άλλη δεν δείξει ενδιαφέρον...Και γιατί να την κεράσω στα καλά καθούμενα..?Την ήξερα από πριν?
Αν είναι τόσο δύσμοιρες όπως λέτε πρέπει να κάνουν κι αυτές κάτι για τον εαυτό τους ...
Μου θυμίζει τους Έλληνες άνεργους στο δωμάτιό τους!Αν πάει ένας τραπεζίτης ας πούμε και τους χτυπήςει τη πόρτα του δωματίου τους και τους πεί..."Ψάχνω διευθυντή για τη τράπεζα, θα έρθετε?"και ακούσει από μέσα από το δωμάτιο μια απάντηση ψυχρή "Θα το σκεφτώ"...Κάπως έτσι συμβαίνει κι εδώ με τις γκόμενες...
Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι μια από τις λίγες φορές που δεν έχω τίποτα σοβαρό με μη Σλάβα ή και με Σλάβα που δεν μπορείς να πεις μια σχέση και τόσο σοβαρή ..Ας με έπιανε μια Μουνάρα εδώ στα γαμήσια και στα τσιμπούκια και θα την είχα βασίλισσα στη Ρόδο..Αλλά είπαμε πρέπει να το αξίζει...Και έτσι όλα δουλεύουν μια χαρά για το μικρό Πολωνεζάκι που είναι μέσα στη τρελή χαρά μαζί μου και θα το ξαναδώ τώρα στη Κρακωβία!!!
Επίσης το επόμενο που δεν καταλαβαίνω είναι η λογική ..."Να καταστραφεί η οικονομία μιας χώρας για να γαμήσουμε"....Εγώ το αντίθετο βλέπω..Πως πριν 2-3 χρόνια συν των άλλων έπαιρνα και μια Ουκρανίδα!2 χρόνια με την καταστροφή της οικονομίας τους δεν παίρνω τίποτα από αυτή τη χώρα..
Στο μόνο που με βοήθησε αυτή η κρίση είναι πως 10 μέρες Λβιβ -Μουκάτσεβο πριν 2 χρόνια θα κόστιζαν περί τα 1000€ ενώ τώρα περί τα 350€ Κάνοντας τα ίδια!

Μα είναι δυνατόν?Γυρίζεις στην ίδια γκόμενα Κράκωβ?Ενώ έχεις ελεύθερα χέρια μπορείς να χτυπήσεις τόσες άλλες.Σκέψου μια γκόμενα σε 3 βδομάδες με 2000 ευρώ έξοδα.Οχι καλά.
Γενικά οι Ουκρανές είναι στρυφνές και mental σου βγάζουν την Παναγία αλλά δεν έχει σημασία.Γιατί χαμογελάς?Οι Ουκρανοί που τις γαμάνε βλέπεις να χαμογελάνε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom