Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε κμαν πως τα λες ετσι?  :2funny: Πρεπει να εισαι μορφη, παρολο που δεν ανηκω στην κατηγορια σου[σπονσοριλικι] θα εκανα χαβαλε να βγαιναμε βραδυ  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
.μεχρι τωρα που κρατω ενα σαμσουνκ 60 ευρο ουκρανια κρατουσα κινητο 20 ευρο απο την μερα που με χτυπησαν και πηραν 350 ευρο κινητο με λεφτα και πασπορτ.το καλο στην λισαβωνα και το βουκουρεστι ακομα και οι κοπελες τουριστριες δεν κρατουσαν αιφοουν ουτε κοιταζαν κινητο και τι μαρκα ρουχα φορας,πολυ απλος κοσμος.δεν ειδα κανενα με αιφοουν και παρατηρουσα συνεχεια ενω ουκρανια εχει το ενενηντα της εκατο χαχαχαχ

αφου εισαι συχνος τουριστας πρεπει να σκυλεψεις λιγο να μην σε ληστευουν ευκολα. στην παραμικρη υποψια τα χερια ψηλα στο σαγονι σφιγμενες γροθιες και τα κλειδια να εξεχουν αναμεσα στα δαχτυλα. θα αρνηθουν την προσκληση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αφου εισαι συχνος τουριστας πρεπει να σκυλεψεις λιγο να μην σε ληστευουν ευκολα. στην παραμικρη υποψια τα χερια ψηλα στο σαγονι σφιγμενες γροθιες και τα κλειδια να εξεχουν αναμεσα στα δαχτυλα. θα αρνηθουν την προσκληση
Αν το κάνει αυτο θα γελάνε ακόμα περισσότερο! :2funny:Το μονο που μπορει να κανει να κραταει κανα σπρέ'ι' να τους ψεκασει και να τρέξει μεχρι να συνέλθουνε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν το κάνει αυτο θα γελάνε ακόμα περισσότερο! :2funny:Το μονο που μπορει να κανει να κραταει κανα σπρέ'ι' να τους ψεκασει και να τρέξει μεχρι να συνέλθουνε.

Aν τον πιασουν Ουκρανοί μπάτσοι με το σπρευ ομως θα ξεμπλεξει εύκολα?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Δημητρη σου εχουν επιτεθει ποτε στο δρομο;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aν τον πιασουν Ουκρανοί μπάτσοι με το σπρευ ομως θα ξεμπλεξει εύκολα?
Στη Ρωσσία δεν απαγορευεται.Και στην Ουκρανία νομιζω επιτρέπεται  :think:.Για τα πιστόλια γκαζιού θέλεις άδεια.Ελλάδα απαγορευονται ολα!

Δημητρη σου εχουν επιτεθει ποτε στο δρομο;
Οχι  στα 23,5 χρόνια που είμαι εδω ποτέ:2funny:Μια φορα μου ειχαν κλέψει το σπιτι Ρωσσοπόντιοι το 1994 (τους επιασα και φαγαν 8 8,5 και 9 χρόνια σαν ένοπλη ληστεία  :2funny:πάθανε πλάκα  :2funny:.Εκτος απο το ξυλο που φαγανε  :2funny: και που πηγα για τον έναν και κανονισα να μπει στο ίδιο κελι με τον Иртышов που πηδαγε και ξεκοιλιαζε παιδάκια    και με αλλους ανώμαλους  :2funny: πρέπει να τον ειχαν ξεσκίστει στο γαμήσι  :2funny: ο πατερας του ελεγε οτι πεφτεις να κοιμηθεις και σε πιανουν και σε πηδανε  :2funny:  )Μια φορα μου ειχαν κλέψει λεφτα απο την τσέπη στο μετρό ένας Αρμένης τον εκλεισα φυλακη και τον κυνηγάω και του κάνω τη ζωη δυσκολη  :2funny: σε σημειο που πηγε στην Αστυνομία να ζητήσει να τον προστατευσουν  :2funny:.Εγω εχω επιτεθει  :2funny:μια φορα το 1994 την 25η μαρτίου σε εναν γεροαζέρο που δεν γουσταρα ποτέ (πολυ κωλόφατσα) :2funny: του ειχα ριξει πολυ ξυλο αυτη την άγια μέρα :2funny: και μια αλλη φορα το 1995 ειχα σκασει ενα μπουκάλι στο κεφαλι σε έναν γνωστό που δεν γουσταρα  :2funny: Κατα τ'αλλα στα 23,5 χρονια που ειμαι εδω δεν εχω κανει τιποτα αλλο.
  Εδω αν δεν κάνεις μαλακίες σαν τον Βλάκμαν δεν εχεις πτόβλημα :2funny: αν εισαι Βλάκμαν τοτε τρως ξυλο παντου  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Στη Ρωσσία δεν απαγορευεται.Και στην Ουκρανία νομιζω επιτρέπεται  :think:.Για τα πιστόλια γκαζιού θέλεις άδεια.Ελλάδα απαγορευονται ολα!
  Οχι  στα 23,5 χρόνια που είμαι εδω ποτέ:2funny:Μια φορα μου ειχαν κλέψει το σπιτι Ρωσσοπόντιοι το 1994 (τους επιασα και φαγαν 8 8,5 και 9 χρόνια σαν ένοπλη ληστεία  :2funny:πάθανε πλάκα  :2funny:.Εκτος απο το ξυλο που φαγανε  :2funny: και που πηγα για τον έναν και κανονισα να μπει στο ίδιο κελι με τον Иртышов που πηδαγε και ξεκοιλιαζε παιδάκια  και με αλλους ανώμαλους  :2funny: πρέπει να τον ειχαν ξεσκίστει στο γαμήσι  :2funny: ο πατερας του ελεγε οτι πεφτεις να κοιμηθεις και σε πιανουν και σε πηδανε  :2funny:  )Μια φορα μου ειχαν κλέψει λεφτα απο την τσέπη στο μετρό ένας Αρμένης τον εκλεισα φυλακη και τον κυνηγάω και του κάνω τη ζωη δυσκολη  :2funny: σε σημειο που πηγε στην Αστυνομία να ζητήσει να τον προστατευσουν  :2funny:.Εγω εχω επιτεθει  :2funny:μια φορα το 1994 την 25η μαρτίου σε εναν γεροαζέρο που δεν γουσταρα ποτέ (πολυ κωλόφατσα) :2funny: του ειχα ριξει πολυ ξυλο αυτη την άγια μέρα :2funny: και μια αλλη φορα το 1995 ειχα σκασει ενα μπουκάλι στο κεφαλι σε έναν γνωστό που δεν γουσταρα  :2funny: Κατα τ'αλλα στα 23,5 χρονια που ειμαι εδω δεν εχω κανει τιποτα αλλο.
  Εδω αν δεν κάνεις μαλακίες σαν τον Βλάκμαν δεν εχεις πτόβλημα :2funny: αν εισαι Βλάκμαν τοτε τρως ξυλο παντου  :2funny:
Δημητρακη δεν το περιμενα απο εσενα  :think: Τετοια βια? :think: Αφου ειπαμε ειμαστε κατα της βιας σε ολες τις περιπτωσεις[εκτος απροοπτου :grin:]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη δεν το περιμενα απο εσενα  :think: Τετοια βια? :think: Αφου ειπαμε ειμαστε κατα της βιας σε ολες τις περιπτωσεις[εκτος απροοπτου :grin:]
Πολυ ειναι για 23,5 χρόνια? :2funny:ο ταβερνιάρης εδω σε 6 μήνες εχει πλακωθει 3-4 φορες!λιγοτερες απ'οτι εγω σε 23,5 χρόνια  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ ειναι για 23,5 χρόνια? :2funny:ο ταβερνιάρης εδω σε 6 μήνες εχει πλακωθει 3-4 φορες!λιγοτερες απ'οτι εγω σε 23,5 χρόνια  :2funny:
Εμενα δεν μου αρεσει η βια γιατι τη αγαπω την ζωουλα μου.Καλα τον ταβερνιαρη τον ειδα στο facebook σου τι φατσα και σουλουπι εχει.ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Στη Ρωσσία δεν απαγορευεται.Και στην Ουκρανία νομιζω επιτρέπεται  :think:.Για τα πιστόλια γκαζιού θέλεις άδεια.Ελλάδα απαγορευονται ολα!
 Οχι  στα 23,5 χρόνια που είμαι εδω ποτέ:2funny:Μια φορα μου ειχαν κλέψει το σπιτι Ρωσσοπόντιοι το 1994 (τους επιασα και φαγαν 8 8,5 και 9 χρόνια σαν ένοπλη ληστεία  :2funny:πάθανε πλάκα  :2funny:.Εκτος απο το ξυλο που φαγανε  :2funny: και που πηγα για τον έναν και κανονισα να μπει στο ίδιο κελι με τον Иртышов που πηδαγε και ξεκοιλιαζε παιδάκια    και με αλλους ανώμαλους  :2funny: πρέπει να τον ειχαν ξεσκίστει στο γαμήσι  :2funny: ο πατερας του ελεγε οτι πεφτεις να κοιμηθεις και σε πιανουν και σε πηδανε  :2funny:  )Μια φορα μου ειχαν κλέψει λεφτα απο την τσέπη στο μετρό ένας Αρμένης τον εκλεισα φυλακη και τον κυνηγάω και του κάνω τη ζωη δυσκολη  :2funny: σε σημειο που πηγε στην Αστυνομία να ζητήσει να τον προστατευσουν  :2funny:.Εγω εχω επιτεθει  :2funny:μια φορα το 1994 την 25η μαρτίου σε εναν γεροαζέρο που δεν γουσταρα ποτέ (πολυ κωλόφατσα) :2funny: του ειχα ριξει πολυ ξυλο αυτη την άγια μέρα :2funny: και μια αλλη φορα το 1995 ειχα σκασει ενα μπουκάλι στο κεφαλι σε έναν γνωστό που δεν γουσταρα  :2funny: Κατα τ'αλλα στα 23,5 χρονια που ειμαι εδω δεν εχω κανει τιποτα αλλο.
  Εδω αν δεν κάνεις μαλακίες σαν τον Βλάκμαν δεν εχεις πτόβλημα :2funny: αν εισαι Βλάκμαν τοτε τρως ξυλο παντου  :2funny:
Και μετα ξυπνησες  :2funny:

Έμαθα ότι τους τσάκισες τα χέρια και τα πόδια με το κεφάλι σου  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89624.msg6750034#msg6750034 date=1453655114]
Και μετα ξυπνησες  :2funny:

Έμαθα ότι τους τσάκισες τα χέρια και τα πόδια με το κεφάλι σου   :2funny:
[/quote]Θα γελασουμε οταν σε πιασει ο Γιάννης  :2funny:Ακόμα να ψωφίσεις? :2funny:παντος της πουτάνας ο γιός ο Βασίλης που καταράστηκα ειναι στον τάφο  :2funny:
Εμενα δεν μου αρεσει η βια γιατι τη αγαπω την ζωουλα μου.Καλα τον ταβερνιαρη τον ειδα στο facebook σου τι φατσα και σουλουπι εχει.ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι ολοι τους για κλάματα και αυτος και ο μετανάστης  :2funny:Ο μετανάστης ειναι χειρότερος γιατι βγαζει μια κακομοιριά μια αρνητικότητα  :2funny:σου χαλάει τη διάθεση.Ο μετανάστης εχει και βοηθό εναν απο αυτους (με στυλ χιπχοπ και μουσια) που του δινει μαθητες να διδασκει Ελληνικά (θα του δινει 400-500 ρουβλια απο τα 800 που παιρνει την ωρα).Οι αλλοι εκτος απο το μετανάστη για  :2funny: καλοι ειναι πάντος.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Θα γελασουμε οταν σε πιασει ο Γιάννης  :2funny:Ακόμα να ψωφίσεις? :2funny:παντος της πουτάνας ο γιός ο Βασίλης που καταράστηκα ειναι στον τάφο  :2funny:
Πες μου ειλικρινά ποτέ σε κοίταξε τελευταία φορά γιατρός; έσπασες το φράγμα του αυτισμού και στο γυρνάει σε σχιζοφρενεια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χεστηκαν οι τσιγγανοι 3 φορες που ετριξα τα δοντια φωναζα και τους ορμηξα χαχαχαχ.βεβαια ουκρανια δεν θα τολμουσα εκει ειναι βιαιοι καμια σχεση με τους χεστες.ουκρανια αν σηκωσεις φωνη η υψωσεις το χερι θα φας το ξυλο της ζωης σου.πορτογαλια παλι ολους αρνακια τους εβλεπα και ψαρωναν με το αγριο βλεμμα και το σακακι που φωρουσα.σε πλισιαζουν γυφτοι συνηθως να σου πουλησουν γυαλια μετα ρωτανε,κοκα,χασισι.απαντουσα αγρια οχι,πουτανες θελω και εφευγαν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θα γελασουμε οταν σε πιασει ο Γιάννης  :2funny:Ακόμα να ψωφίσεις? :2funny:παντος της πουτάνας ο γιός ο Βασίλης που καταράστηκα ειναι στον τάφο  :2funny:Ειναι ολοι τους για κλάματα και αυτος και ο μετανάστης  :2funny:Ο μετανάστης ειναι χειρότερος γιατι βγαζει μια κακομοιριά μια αρνητικότητα  :2funny:σου χαλάει τη διάθεση.Ο μετανάστης εχει και βοηθό εναν απο αυτους (με στυλ χιπχοπ και μουσια) που του δινει μαθητες να διδασκει Ελληνικά (θα του δινει 400-500 ρουβλια απο τα 800 που παιρνει την ωρα).Οι αλλοι εκτος απο το μετανάστη για  :2funny: καλοι ειναι πάντος.
ασε τον σαλονικιο και μην τον ανακατευεις και τον κουρδιζεις συνεχεια.4 φεβραρη παλι οδυσσο ο σαλονικιος,μονο με πουτανες ασχολειται για αυτο μην τον κουρδιζεις συνεχεια εναντιων του σλαβιανι.του ειπα να μην σου δινει σημασια και να ασχολειται μονο με πουτανες.καλα δεν σε καταλαβω,χαιρεσε που σκωτωθηκε ενας ανθρωπος.που ξερεις οτι δεν θα παθεις κανα ατυχημα και εσυ απο κανα μεθυσμενο πετρουπολη.να παρακαλας να παθει κατι καπειος ειναι αρωστημενο.αν θες να κοντραρεις τον σλαβιανι καντο χωρις προσβολες και αρωστημενες επιθυμιες.κανονικα πρεπει να σε μπαναρουν που θελεις να μας θαψεις λεγωντας κακιες.αλλο αστεια και αλλο να λες αυτα τα λογια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χεστηκαν οι τσιγγανοι 3 φορες που ετριξα τα δοντια φωναζα και τους ορμηξα χαχαχαχ.βεβαια ουκρανια δεν θα τολμουσα εκει ειναι βιαιοι καμια σχεση με τους χεστες.ουκρανια αν σηκωσεις φωνη η υψωσεις το χερι θα φας το ξυλο της ζωης σου.πορτογαλια παλι ολους αρνακια τους εβλεπα και ψαρωναν με το αγριο βλεμμα και το σακακι που φωρουσα.σε πλισιαζουν γυφτοι συνηθως να σου πουλησουν γυαλια μετα ρωτανε,κοκα,χασισι.απαντουσα αγρια οχι,πουτανες θελω και εφευγαν.

αν νομιζεις οτι θα φας περισσοτερο ξυλο εαν ανταποδωσεις εισαι γελασμενος. σιγουρα λιγοτερο εως και καθολου. ας ειναι και δεκα ατομα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιος πεθανε ρε; ηταν μελος εδω

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Θα γελασουμε οταν σε πιασει ο Γιάννης  :2funny:Ακόμα να ψωφίσεις? :2funny:παντος της πουτάνας ο γιός ο Βασίλης που καταράστηκα ειναι στον τάφο  :2funny:Ειναι ολοι τους για κλάματα και αυτος και ο μετανάστης  :2funny:Ο μετανάστης ειναι χειρότερος γιατι βγαζει μια κακομοιριά μια αρνητικότητα  :2funny:σου χαλάει τη διάθεση.Ο μετανάστης εχει και βοηθό εναν απο αυτους (με στυλ χιπχοπ και μουσια) που του δινει μαθητες να διδασκει Ελληνικά (θα του δινει 400-500 ρουβλια απο τα 800 που παιρνει την ωρα).Οι αλλοι εκτος απο το μετανάστη για  :2funny: καλοι ειναι πάντος.
εχεις σαλεψει εντελως;;;
παλι βλεπεις κλωνους;;
καλα λενε οτι απο την πολυ μαλακια τα βλεπεις διπλα....
στο χω πει αν θελω να σε βρισω σε βριζω μια χαρα απο το δικο μου νικ
ηλιθιε
στο ειπα οτι ευχεσε το λουζεσε....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Θα γελασουμε οταν σε πιασει ο Γιάννης  :2funny:Ακόμα να ψωφίσεις? :2funny:παντος της πουτάνας ο γιός ο Βασίλης που καταράστηκα ειναι στον τάφο  :2funny:Ειναι ολοι τους για κλάματα και αυτος και ο μετανάστης [...]

Αν ήσουν μόνο "Δημητράκης" μπορεί και να είχες το ακαταλόγιστο λόγω παιδικής αφέλειας.
Δυστυχώς όμως, αν ισχύει ότι μιλάς έτσι για παλιό μέλος του φόρουμ που δεν ζεί, τότε φαίνεται ότι είσαι και πολύ μικρός στην ψυχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom