Νέα

Lviv the best

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αγαπητε φιλε κμαν σ ευχαριστω δια την απαντησιν, εγινε σαφες πλεον ότι εισαι ειδικη περιπτωσις που συμπυκνώνεται στο ότι βγαζουμε στα ξενα στο μουνι και στην ταβερνα.σου αρεσει η συνεχης αλλαγη ερωτικών συντροφων αλλα το σπορ κοστιζει και σε χρονο και σε χρημα ακριβα.προφανως δεν εισαι ηλίθιος και κατανοεις ότι δεν θα μπορεις για πολύ να κανεις το ιδιο πραγμα σ αυτους τους ρυθμους. τσακωσε μια καλη γκομενα και παρε την μαζι σου, ακου και μενα που σου λεω, ερχωνται γεραματα και η μοναξια είναι κακο πραγμα!τιποτα δεν είναι αιωνιο σ αυτή την γη.

Ενας άντρας είναι στο peak στα 35-45.Μετά δε θα μπορώ να τα κάνω αυτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
40 χρονών.Ισως να φαίνομαι μεγαλύτερος λόγω της σκληρής ζωής στη Γερμανία.
Αυτό είναι ένα από τα καλά της κρίσης.Μας έστειλε Δυτική Ευρώπη και καλά λεφτά και δίπλα στα ανατολικά μουνιά.
Ολη η Ευρώπη διψάει για βαλκανικό πούτσο.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε βαλκανιε πουτσαρα... :kneel: :kneel: :kneel: Καθε ποτε πας Ουκρανια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μεγαλε βαλκανιε πουτσαρα... :kneel: :kneel: :kneel: Καθε ποτε πας Ουκρανια?

Πάω κάθε μήνα πλέον.Τώρα κανόνισα με ένα πολωνικό μουνάκι να με επισκεφτεί Τετάρτη.Για να δούμε πώς θα τις βολέψω όλες.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πάω κάθε μήνα πλέον.Τώρα κανόνισα με ένα πολωνικό μουνάκι να με επισκεφτεί Τετάρτη.Για να δούμε πώς θα τις βολέψω όλες.
τα νουμερα που μας δινεις[χρηματα] ειναι για  :2funny: Τι στο διαολο?Κανεις το σκατο σου παξιμαδι για να πηγαινεις Ουκρανια? :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με 2000 ευρώ το τριήμερο γαμείς και δέρνεις Ουκρανία.Τώρα η μία γκόμενα από τις δύο του τριολέ ψάχνει να μου βρει και τρίτη παρτενέρ για FFFM.Η άλλη ήδη μου έχει βρει.Αυτό είναι το καλό με τις γκόμενες εκτός Κιέβου που γουστάρουν βαλκανικό ψωλέτο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Με 2000 ευρώ το τριήμερο γαμείς και δέρνεις Ουκρανία.Τώρα η μία γκόμενα από τις δύο του τριολέ ψάχνει να μου βρει και τρίτη παρτενέρ για FFFM.Η άλλη ήδη μου έχει βρει.Αυτό είναι το καλό με τις γκόμενες εκτός Κιέβου που γουστάρουν βαλκανικό ψωλέτο.
me 200 episis

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
40 χρονών.Ισως να φαίνομαι μεγαλύτερος λόγω της σκληρής ζωής στη Γερμανία.
Αυτό είναι ένα από τα καλά της κρίσης.Μας έστειλε Δυτική Ευρώπη και καλά λεφτά και δίπλα στα ανατολικά μουνιά.
Ολη η Ευρώπη διψάει για βαλκανικό πούτσο.
40 _απο τα 12 αρχισες το μετρημα? :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι εγινε ρε γατουλη νουμερο 2...θα μας γραψεις πως περασες στην πορνοεκδρομη σου;;; σιχτιρ μπουρντα κιοφτε
πηρα τ αρχιδια μου,,,μ επιασε ο καιρος αδιαβαστος αποκλειστηκα κι εχασα 3 μερες κοιτωντας το χιονι....ακυρος ο χειμωνας δεν ξαναπαω ουκρανια τετοια εποχη...αποκλειστηκα διπλα στην θαλασσα δεν το πιστευα οτι γινεται..κι ομως εγινε... :helpplea: :helpplea:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
ωχ ..αλλος μιτσος29  μας βρηκε  :grin:..περιμενε θωμα κι ερχεται η αποχειλωμενη ... :booty:
Μουναρες διμετρες ακουμε και μουναρες δεν βλεπουμε...μην γινεσαι davarits  :grin:
Φωτο τις γκομενες με σενα διπλα αλλιως δεν μετρανε γιατι μπορει να ειναι μουφα  :grin: εγω εχω βαλει,ο slaviani,ο μητσος μεχρι και ο kman....αντε αφου ξερω οτι εχεις πολλες,σου ειπα πως να τις μικρινεις και μετα μπορεις να τις ανεβασεις εδω.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μουναρες διμετρες ακουμε και μουναρες δεν βλεπουμε...μην γινεσαι davarits  :grin:
Φωτο τις γκομενες με σενα διπλα αλλιως δεν μετρανε γιατι μπορει να ειναι μουφα  :grin: εγω εχω βαλει,ο slaviani,ο μητσος μεχρι και ο kman....αντε αφου ξερω οτι εχεις πολλες,σου ειπα πως να τις μικρινεις και μετα μπορεις να τις ανεβασεις εδω.
ολα τα φωτομοντελα δηλ αθροισμα ηληκιων 4χ 50μινιμουμ 200χρονια ,,νατανε το 1821 που λεει το τραγουδι!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γαμω το σαιτ σας...τι πα ν απει αυτο? 

Συνέβη ένα σφάλμα!
IMG-20160117-WA0002.jpeg.
Δεν μπορείτε να φορτώσετε αυτό τον τύπο αρχείου. Οι επιτρεπόμενοι τύποι είναι doc,gif,jpg,mpg,pdf,png,txt,zip,wmv,avi,ppt,pps,pdf,mpeg,mpg,mp3,wav.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ολα τα φωτομοντελα δηλ αθροισμα ηληκιων 4χ 50μινιμουμ 200χρονια ,,νατανε το 1821 που λεει το τραγουδι!!
σαλτα και κουρεψου ψιψινο που ειναι 50...θελω ακομα 8 ετη να γινω τα 50....και για να σε φτασω αλλα 12 :2funny:
οσο δεν ανεβαζεις περιγραφηκες φωτο θα σε φωναζω γατουλη...αν εχεις και καλη περιγραφω ισως σε φωναζω τιγρη...ξερεις τον οδοντιατρο τον κολλητο του ακαλυπτου :rockon:

γαμω το σαιτ σας...τι πα ν απει αυτο?  

Συνέβη ένα σφάλμα!
IMG-20160117-WA0002.jpeg.
Δεν μπορείτε να φορτώσετε αυτό τον τύπο αρχείου. Οι επιτρεπόμενοι τύποι είναι doc,gif,jpg,mpg,pdf,png,txt,zip,wmv,avi,ppt,pps,pdf,mpeg,mpg,mp3,wav.

σβησε απο το αρχειο το e...αντι jpeg jpg

:2funny: ξεχασα τον allan,εχει βαλει και αυτος  :grin:
αυτος μαλιστα 50++++ και 150++++++ τωρα μαλιστα  :birdman:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σαλτα και κουρεψου ψιψινο που ειναι 50...θελω ακομα 8 ετη να γινω τα 50....και για να σε φτασω αλλα 12 :2funny:
οσο δεν ανεβαζεις περιγραφηκες φωτο θα σε φωναζω γατουλη...αν εχεις και καλη περιγραφω ισως σε φωναζω τιγρη...ξερεις τον οδοντιατρο τον κολλητο του ακαλυπτου :rockon:

σβησε απο το αρχειο το e...αντι jpeg jpg
αυτος μαλιστα 50++++ και 150++++++ τωρα μαλιστα  :birdman:
πως το σβηνω ..μας ζαλισε τον τσαπου κ  το μπου,παλια μπαιναν αμεσως....για να θες 12 να με φτασεις πρπει νασαι 33 τωρα ..τα χρονια του ιησου που λεμε... :grin:
στειλε ενα μειλ με πμ,,στις στελνω τις φορμαρεις κ μου τις στελνεις παλι κ αυτο ειναι!!! :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom