Νέα

Λούκυ Λουκ ή Αστερίξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.673
Πόντοι
1.406
ο λι βαν κλιφ ηταν το κορακι,ο τζακ παλανς ο φιλ ντεφερ,ο ντειβιντ νιβενς ο πατ ποκερ...
Χαχαχα ναι ρε τυπε,Το κορακι γαμουσε

39-5-638.jpg

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
αστεριξ ο ζιζανιους  κ απο το παιδικο αυτο με τους αθλους που εδεσε τον γερμανο πρωταθλητη της παλης κομπο ο αστεριξ κ εκει που ετρωγε τα φαγητα ο οβελιξ κ επαιζε η μουσικουλα απο πισω

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166

ο θειος τον νταλτον που καταδικασαν σε θανατο κ ψαχναν μετα τους ενορκους εναν εναν αυτος στο ορυχειο με το τρενακι ο αλλος ο μεθυστακας με το μαγικο νερο ο ιερεας που ειχε τραπουλοχαρτα κ στο τελος ο ινδιανος

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ντειζι ταουν...(το τελευταιο τευχος μεχρι να συμπληρωσω τη συλλογη μου).7-8 χρονια μου πηρε νομιζω και το ντειζι ταουν δε μπορουσα να το βρω με τιποτα για χρονια.οποτε περιμενα μεχρι να ερθει η σειρα του,αφου κάθε μηνα ξαναεβγαινε στα περιπτερα ένα τευχος...

μετα βγηκαν κι αλλα τευχη ,που ηταν εντελως γτπ.νομιζω στα τελευταια δεν υπεγραφε καν ο μορις,αφου ειχε πεθανει :S

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μπιλυ τρομερος,καλαμιτυ τζειν,μπαφαλο μπιλ,ολα υπαρκτα προσωπα...

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
ντειζι ταουν...(το τελευταιο τευχος μεχρι να συμπληρωσω τη συλλογη μου).7-8 χρονια μου πηρε νομιζω και το ντειζι ταουν δε μπορουσα να το βρω με τιποτα για χρονια.οποτε περιμενα μεχρι να ερθει η σειρα του,αφου κάθε μηνα ξαναεβγαινε στα περιπτερα ένα τευχος...

μετα βγηκαν κι αλλα τευχη ,που ηταν εντελως γτπ.νομιζω στα τελευταια δεν υπεγραφε καν ο μορις,αφου ειχε πεθανει :S

Έχω 40-50 τεύχη από τους γονείς μου (γράφουν πάνω "δρχ. 30" και τέτοια)

Υπάρχουν τεύχη που τα υπογράφει μόνο ο Μορίς και τα σκίτσα είναι ψιλοάθλια

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.673
Πόντοι
1.406
Θυμαμαι ηταν ενα τευχος Λουκυ με ενα φρουριο του Στρατου που το πολιορκουσαν οι Ινδιανοι.Μετα απο μερες και ενω ειχαν σχεδον τελειωσει τα τροφιμα,ηταν κατι φανταροι και εκαναν με το μαχαιρι οτι καθαριζαν "φανταστικες" πατατες.Καλα τι κανουν εκει ρωταει ο Λουκ το λοχια? Προσποιουνται οτι καθαριζουν πατατες λεει,και αργοτερα ο Δοιηκητης θα προσποιηθει οτι ελεγχει αν εκοψαν αρκετα λεπτες τις φλουδες...Ο ΣΤρατος εχει προγραμα κυριε Λουκ και τιποτα δεν θα μας κανει να το αλλαξουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom