Νέα

Love generation

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μήπως πρέπει να συνεργαστούμε?  ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Το love generation ακουγεται οτι ειναι στημενο.Δηλ οι παιχτες δεν επιλεγονται τυχαια αλλα προκειται για μοντελα αγνωστα ή λιγοτερο γνωστα.Το ολο project αποσκοπει στο να γινει τηλεοπτικος ντορος
Σιγα μην δεν ήταν στημένο. Δεν ειδατε χθες στο ΟΛΑ που καποιες παικτριες στο Taxi girl ειχαν ξαναπαιξει σε παιχνιδια ή μηπως αυτη που κερδισε τα 200 (απο χθες που εμαθα οτι ειναι Δασοπονος ευχομαι να γινω δάσος) στο Deal τυχαια τα κέρδισε. Παρατήρηση, απο τις λίγες γυναικες που ο Φερεντινος δεν αρχισε να αγκαλιαζει και να ψιλοχουφτωνει, ποιανου γκομενα να είναι?????

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Σιγα μην δεν ήταν στημένο. Δεν ειδατε χθες στο ΟΛΑ που καποιες παικτριες στο Taxi girl ειχαν ξαναπαιξει σε παιχνιδια ή μηπως αυτη που κερδισε τα 200 (απο χθες που εμαθα οτι ειναι Δασοπονος ευχομαι να γινω δάσος) στο Deal τυχαια τα κέρδισε. Παρατήρηση, απο τις λίγες γυναικες που ο Φερεντινος δεν αρχισε να αγκαλιαζει και να ψιλοχουφτωνει, ποιανου γκομενα να είναι?????
Οντως πολυ μουναρα αυτη που πηρε τα 200!!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
χωρίς να θέλω να πάρω θέση περί στημένων διότι δεν γνωρίζω, το ότι κάποιοι παίζουν συνέχεια σε παιχνίδια ίσως δεν λέει και κάτι! γνωρίζω σεκιουριτά που δηλώνει συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια αλλά μέχρι τώρα έχει πάρει το μακρύτερο. Τα τηλεπαιχνίδια είναι το βίτσιο του!
Στο μόνο που δεν τον είχαν πάρει ήταν μια μαλακία στον ΑΝΤ1 νομίζω, που σου κάνανε ερωτήσεις ενώ σε είχαν σχεδόν ξαπλωμένο σε μια καρέκλα.
Επειδή παθιάζεται, όταν του μετρήσαν την πίεση του είπαν "φύγε αγόρι εσύ θα μας μείνεις στα χέρια"

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Εμένα(όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, τουλάχιστον) μου φαίνετε πολύ περίεργο όλες αυτές οι μουνάρες να μην βρίσκουν γκόμενο και άντρες μοντέλα να μη βρίσκουν γκόμενα.. Εντάξει είπαμε υπάρχει πολύ μοναξιά στον κόσμο, πλέον, αλλά μέχρι στιγμής δεν είδα κανένα άτομο της διπλανής πόρτας, όπψς λένε, όλοι ήταν λες κ βγήκαν απο κανά περιοδικό που διαφημίζει μόδα..! 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
μ8829....ΜΗΝ ορκίζεσαι...στο σεξ και στον έρωτα (με την καλή και αγνή έννοια) ΔΕΝ χρειάζεται μόνο η ομορφιά αλλά ΚΑΙ πολλά άλλα. Θέλει τρόπο, κόπο. Ισως και χρήμα. Ίσως και πολλά ακόμα. Είναι θέμα προσέγγισης, timing.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τι τσόντες είναι αυτές οι γκόμενες εκεί ;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμένα(όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, τουλάχιστον) μου φαίνετε πολύ περίεργο όλες αυτές οι μουνάρες να μην βρίσκουν γκόμενο και άντρες μοντέλα να μη βρίσκουν γκόμενα.. Εντάξει είπαμε υπάρχει πολύ μοναξιά στον κόσμο, πλέον, αλλά μέχρι στιγμής δεν είδα κανένα άτομο της διπλανής πόρτας, όπψς λένε, όλοι ήταν λες κ βγήκαν απο κανά περιοδικό που διαφημίζει μόδα..! 

Συγγνωμη αλλα τους εχεις ακουσει ολους αυτους τους γκομενους και τις γκομενες τι τουβλα πετανε μολις ανοιξουν το στοματακι τους? :grin: δεν ξερω αν ειναι στημενα ή οχι παντως στις εκπομπες που εχω δει εγω ειναι ολοι τους σουργελα.....οι δε γυναικες πιο πολυ σουργελα απο τους αντρες......στους αντρες εχω δει και μερικα παιδακια νορμαλ.......ακομα μου εχει μεινει το στυλακι-υφακι της αλεξανδρας και της ολγας (ο θεος να τις κανει μοντελα) και μια αλλη ελληνοαμερικανα ξανθια που δηλωνε 26 (εδω κλαιμε απο τα γελια)....... :grin:

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλά πάντως σήμερα αυτή η Νατάσα, ξεφτελισε τις γυναίκες με την πουτανια της! Ημαρτον!
:uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χεχεχεχε δεν το ειδα το σημερινο επεισοδιο.......θα το κατεβασω απο το νετ.........αλλα σε πιστευω........ολα τα προηγουμενα που ειχα δει εκτος απο μια ξανθουλα κοπελιτσα που ηταν στο πρωτο επεισοδιο νομιζω ολες οι αλλες ηταν για σκαμπιλια......

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Καλά πάντως σήμερα αυτή η Νατάσα, ξεφτελισε τις γυναίκες με την πουτανια της! Ημαρτον!
:uglystupid:
Αυτο ξανα πεστο...
Λογικα αυριο ο Θεμος θα εχει πιπερατα βιντεακια με το κωλαρακι της, μιας και την περισσοτερη ωρα ηταν εξω...
Γονεις δεν εχουνε ρε γαμωτο???

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Απο που το κατεβαζει κανεις? (εβλεπα Μακη εκεινη την ωρα)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ.....νσι.....την ειδα τη νατασσα........ρε σεις αυτο πρεπει να ηταν στημενο.........καταρχας διαλεξανε το καραμπαζο παναγιωτη (που υποτιθεται ειναι μοντελο) και οταν η αλλη την εκραζε και την ελεγε ευκολη αυτη σχεδον χαζογελγε.....μου φανηκε πολυ στημενος ο καυγας τον κοριτσιων και η ολη της συμπεριφορα τωρα παλι τι να πω αν δεν ηταν στημενο να την χαιρονται οι δικοι της :cheesy:

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Ο ένας απο τους παίχτες που πέρασε είναι φίλος μου.... Τουλάχιστον για τους άντρες δεν είναι στημένο

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μου φανηκε πολυ στημενος ο καυγας τον κοριτσιων και η ολη της συμπεριφορα τωρα παλι τι να πω αν δεν ηταν στημενο να την χαιρονται οι δικοι της :cheesy:
Δηλαδη αν ηταν στημενο θα επρεπε να ειναι περηφανοι ρε μουνιτσα?
Γενικα για οποιονδηποτε πηγαινει σε τετοιου ειδους show καταλαβαινεις τι ατομο ειναι...
Σορυ κιολας, για το φιλο σου μαστερ, αλλα...

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το κοντοπουτανο καλα ξηγιθηκε. σιγουρα δεν ειναι στημενο.
ΣΙΓΟΥΡΑ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως παίδες αν δεν ήταν στημένο [που για έτσι φάνηκε ] αυτό το πουτανάκι ξεφτύλισε όλες τις γυναίκες και έδωσε το καλό παράδειγμα για το τι πρέπει να κάνει μια κοπέλλα για να πετύχει τον σκοπό της.και το κακό ήταν ότι εκείνη την ώρα το έβλεπαν και παιδιά,ωραίο παράδειγμα -γαμηθήτε να πετύχετε- .και η μεγαλύτερη φάση ήταν ότι την χαμούρευε 15 λεπτά ο μαλάκας και αυτή ούτε που έπαιρνε χαμπάρι τίποτα,όχι βογγητό αλλά ούτε η ανάσα της .... καθαρή συμπεριφορά πουτάνας επαγγελματίας. και δηλώνει και μοντέλο,και μετά σου λένε από το χαζοκούτι ότι -άντε καλέ τα μοντέλα δεν πάνε με άντρες για προώθηση- φτού ξεφτύλα μην πω τίποτα χειρότερο......... >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom