Νέα

Λοΐζου-υποψήφια με ΣΥΡΙΖΑ:Έπαιρνε 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rotem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
σε γαμω και χυνω λες να παχυνω;
εσυ ομως υπονοησες οτι εχω μικρο πουτσο
μιας και δεν τον εχω ποσταρει σε φωτογραφια ποτε, το φανταστηκες η το ξερεις;
ας πουμε τον εχεις παρει στο στομα σου και σου φανηκε μικρος;
Sorry για το άςχετο αλλά τι συμβαίνει με τον τύπο πουλι?
Προσωπικώς σε οποιονδήποτε καβγά είτε σε φόρουμ είτε έξω δεν έχω υπονοήσει οτιδήποτε σεξουαλικό που εμπεριέχει ομοφιλοφιλία ...
Ο τύπος πουλί όμως κωλοτρίβεται πολύ και ονειρεύεται πίπες και γαμήσια με άντρες..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Sorry για το άςχετο αλλά τι συμβαίνει με τον τύπο πουλι?
Προσωπικώς σε οποιονδήποτε καβγά είτε σε φόρουμ είτε έξω δεν έχω υπονοήσει οτιδήποτε σεξουαλικό που εμπεριέχει ομοφιλοφιλία ...
Ο τύπος πουλί όμως κωλοτρίβεται πολύ και ονειρεύεται πίπες και γαμήσια με άντρες..
ωχ
Γκλετσος και το πουλί;;
Ψηνει ψαρια κ το πουλι:;;;
Αυτη η αλογομουρα παραλιγο ναβγαινε κι ευρωβουλευτής δηλ λοττο ενα μυριο τσεπατο
Γαμω την κωλοχωρα ολη

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ωχ
Γκλετσος και το πουλί;;
Ψηνει ψαρια κ το πουλι:;;;
Αυτη η αλογομουρα παραλιγο ναβγαινε κι ευρωβουλευτής δηλ λοττο ενα μυριο τσεπατο
Γαμω την κωλοχωρα ολη
Έχει πολλές τέτοιες όλο το φάσμα Πασοκ/ΝΔ /ΣΥΡΙΖΑ!Και κανένας μέχρι τώρα δεν είχε διάθεση να τα κόψει!Μιλάω και για πολιτευτές και για εκλογική βάση!Αμφιδρομο το ξεκοκάλιασμα του δημοσίου !Προ κρίσης με επιδοτήσεις και κονδύλια είχε κανονική μάσα!
Σε λίγο που θα σφίξουν ακόμα οι καταστάσεις θα τρώνε και τα Κόκκαλα ...

Επισκέπτης
Δηλαδή οτι γίνεται στη Βενεζουέλα και στη Βόρεια Κορέα είναι ψευδείς εντυπώσεις.

Δείχνεις να ξεχνάς ό,τι διάβασες μόλις πριν από μισή ώρα!

Παραπάνω έγραψα ότι τα κράτη που αναφέρεις ούτε είναι ούτε αυτοχαρακτηρίζονται ως κομμουνιστικά!

Όποιος πολεμά τον καπιταλισμό δεν είναι οπωσδήποτε κομμουνιστής και όποιος κακολογεί τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι οπωσδήποτε δεξιός!

Ξυπνήστε επιτέλους!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
και σου ξαναλεω, εσυ εισαγεις τον συμψηφισμο γιατι κατα την αποψη σου τα μεσα επρεπε να κανουν αυτο που θες εσυ.

και κατα τη δικη μου αποψη, ολα τα μεσα απο την ΕΡΤ και την Αυγη μεχρι τον ΣΚΑΙ θα επρεπε να ρωτανε γιατι δεν ειναι ακομα φυλακη ο Βαρουφακης. Αμα το εισαγω σε ασχετη συζητηση, εγω κανω συμψηφισμο.
Που λέω ότι πρέπει να κάνουν ότι λέω εγώ; Το αποτέλεσμα κρίνω. Διότι όταν υπάρχει τέτοια μεροληψία στα μέσα ο μπερδεμένος τηλεθεατής καταλήγει στο συμπέρασμα όλοι το ίδιο ειναι.
Τώρα μιλάνε για την Χρυσή Αυγή και για μια Ρωσίδα. Πάντα βγαίνουμε λίγο οφ τοπικ.
Το έναυσμα ήταν πως κάποιοι για πλάκα έκαναν συμψηφισμό των δυο γεγονότων, και εγώ με την σειρά μου τόνισα πώς καταλήγουμε στον συμψηφισμό, έστω και εάν οι συγκεκριμένοι ήθελαν να διακωμωδήσουν μια κατάσταση.
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν πρέπει να βγάζεις συμπεράσματα άμα δεν έχεις παρακολουθήσει από την αρχή κάτι;

Επισκέπτης
και σου ξαναλεω, εσυ εισαγεις τον συμψηφισμο γιατι κατα την αποψη σου τα μεσα επρεπε να κανουν αυτο που θες εσυ.

και κατα τη δικη μου αποψη, ολα τα μεσα απο την ΕΡΤ και την Αυγη μεχρι τον ΣΚΑΙ θα επρεπε να ρωτανε γιατι δεν ειναι ακομα φυλακη ο Βαρουφακης. Αμα το εισαγω σε ασχετη συζητηση, εγω κανω συμψηφισμο.

Με ποιά κατηγορία θα καταδικαζόταν ο Βαρουφάκης για να πάει φυλακή;

Μήπως επειδή απέτυχε στην αποστολή του ως υπουργός;

Μήπως επειδή εκλέχτηκε υποσχόμενος να κάνει τα αντίθετα από όσα έκανε;

Μήπως επειδή περιφρόνησε και ακύρωσε την επιλογή των Ελλήνων πολιτών στο δημοψήφισμα του 2015;

Τελικά, μήπως μπερδεύεις τον Βαρουφάκη με τον Τσίπρα, που μόνον η βουλευτική ασυλία και ένας μυστικός συμψηφισμός με την Ν.Δ μπορεί να τον γλυτώσει από την φυλακή;

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Η πραγματική Ελλάδα των τελευταίων 50 χρόνων

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ποιός βρε μαλάκα; Ο πρόσφυγας πολέμου;

ISIS has lost its final stronghold in Syria, the Syrian Democratic Forces says

γαλαζιο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ πρεπει να αλλαξετε καραμελα στην ΝΔ

αν και ποτε δεν υφισταται ''προσφυγας'' που εισερχεται απο τουρκια

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Με ποιά κατηγορία θα καταδικαζόταν ο Βαρουφάκης για να πάει φυλακή;

Μήπως επειδή απέτυχε στην αποστολή του ως υπουργός;

Μήπως επειδή εκλέχτηκε υποσχόμενος να κάνει τα αντίθετα από όσα έκανε;

Μήπως επειδή περιφρόνησε και ακύρωσε την επιλογή των Ελλήνων πολιτών στο δημοψήφισμα του 2015;

Τελικά, μήπως μπερδεύεις τον Βαρουφάκη με τον Τσίπρα, που μόνον η βουλευτική ασυλία και ένας μυστικός συμψηφισμός με την Ν.Δ μπορεί να τον γλυτώσει από την φυλακή;

Τα αδικήματα Βαρουφακη Τσίπρα είναι πολλά.
Απιστία καθώς εν γνώση τους προέβησαν σε ενέργειες που ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο και την περιουσία των πολιτών, κλείσιμο τραπεζών και ανακεφαλαιοποίηση όπου το δημόσιο απώλεσε περιουσία πάνω από 20-25 δις, μη πληρωμή ομολόγου Ιουνίου 2015 και default της χώρας, αδικήματα σε σχέση με το εθνικό νόμισμα (ευρώ) και εισαγωγή παράλληλου νομίσματος κλπ κλπ
Ένας νομικός μπορεί να τα εξηγήσει!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απιστία καθώς εν γνώση τους προέβησαν σε ενέργειες που ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο και την περιουσία των πολιτών, κλείσιμο τραπεζών και ανακεφαλαιοποίηση όπου το δημόσιο απώλεσε περιουσία πάνω από 20-25 δις, μη πληρωμή ομολόγου Ιουνίου 2015 και default της χώρας, αδικήματα σε σχέση με το εθνικό νόμισμα (ευρώ) και εισαγωγή παράλληλου νομίσματος κλπ κλπ

Νομιζω οτι και μονο για την τελευταία ανακεφαλαιοποιηση μπορουν ανετα να στοιχειοθετηθουν κατηγορίες. Χωρις καν να εξεταζουμε ολα τα υπόλοιπα αλλα εκει ειναι εξοφθαλμη η ζημια που υπεστη το δημοσιο

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Συνημμένα

• north korea.png
    north korea.png
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 58

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Δε χρειάζεται νομικό, κανεις δε φταίει,
Οι πολιτικοί δεν πάνε φυλακή, πάνε σπίτι τους

Επισκέπτης
Επειδή προσπαθούσε στα μουλωχτά να δημιουργήσει παράλληλο τραπεζικό σύστημα και ενσυνείδητα υπονόμευε το νόμισμα της χώρας.

Το ευρώ δεν είναι νόμισμα της χώρας (Ελλάδας) αλλά ξένο νόμισμα που το έχει υιοθετήσει η χώρα! Αν ήταν νόμισμα της χώρας η Ελλάδα θα μπορούσε να τυπώσει όσα ευρώ ήθελε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ευρώ δεν είναι νόμισμα της χώρας (Ελλάδας) αλλά ξένο νόμισμα που το έχει υιοθετήσει η χώρα! Αν ήταν νόμισμα της χώρας η Ελλάδα θα μπορούσε να τυπώσει όσα ευρώ ήθελε!

και να έκανε το νόμισμα της κωλόχαρτο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506

Θύμησέ μου τύπε, είσαι πάνω από 15 ετών;

mrkostas

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Οταν η λαμογιά προερχεται απο καποιον που πουλαει ιδεολογια και αριστεριλίκι πασης φυσεως, ειναι διπλά καταδικαστέα. Γιατι τοτε μαζι με την λαμογια προστιθεται και το ΘΡΑΣΟΣ.
Οταν η λαμογια προερχεται απο καποιον που πουλαει πατριδα, ποσες φορες καταδικαστεα ειναι και τι προστιθεται σε αυτη?
Ελπιζω να καταλαβες το νοημα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom