barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.319
- Πόντοι
- 5.506
φυλακιση και απελαση για οποιον βρισκεται παρανομα στην χωρα
δεν το ηξερες?
Ωραία. Ποιός βρίσκεται παράνομα στη χώρα;
Μην τα λες σε μένα, στους κατσαπλιάδες πεστα.
φυλακιση και απελαση για οποιον βρισκεται παρανομα στην χωρα
δεν το ηξερες?
Σκατα τα έχετε κάνει και οι δύο.
Να είναι καλά το ελεύθερο ίντερνετ που τίποτα δεν θάβεται, μόνο δημιουργείται.
Σπάει κόκκαλα τυπε η αλήθεια. Σου δώσαμε πάσα για να το ψάξεις το θέμα. Από εκεί και πέρα είσαι ελεύθερος άμα θες να δεις άμα ισχύει η όχιΗ αλήθεια πονάει!
Αν αμφιβάλλεις δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τον ίδιο τον Αλαβάνο που όταν το έμαθε λιποθύμισε από τη "χαρά" του!
Και προσθέτω πως εσύ ζυγισες τις υποθέσεις και είπες αφού ο ένας δεν θα έβγαινε ξανά , ενώ η άλλη θα μπορούσε και να βγει. Τρία κιλά ΣΥΡΙΖΑ δύο νέα δημοκρατία. Το θέμα ήταν ο συμψηφισμός και άθελά σου, υποστηριξες τα επιχειρήματα μου.Ποτε ακριβως και πως "θάφτηκε"; Ο τοπος βουηξε.
Απο τα καναλια και τ ΜΜΕ δεν έγινε γνωστο; Εξαλλου διεκδικεί καμια ψηφο και δε το ξερουμε;
Τωρα αν τη κυρία που συνειδητά εκλεβε τα χρήματα του κόσμου (γιατι του καθενα μας ειναι το δημοσιο χρημα) καποιοι στραβωνουν που δε της δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπησει τη χωρα στο ευρωκοινοβουλιο τοτε κλειστε το το μπουρδελο για χωρα να παει στο διαολο
Και προσθέτω πως εσύ ζυγισες τις υποθέσεις και είπες αφού ο ένας δεν θα έβγαινε ξανά , ενώ η άλλη θα μπορούσε και να βγει. Τρία κιλά ΣΥΡΙΖΑ δύο νέα δημοκρατία. Το θέμα ήταν ο συμψηφισμός και άθελά σου, υποστηριξες τα επιχειρήματα μου.
Και προσθέτω πως εσύ ζυγισες τις υποθέσεις και είπες αφού ο ένας δεν θα έβγαινε ξανά , ενώ η άλλη θα μπορούσε και να βγει. Τρία κιλά ΣΥΡΙΖΑ δύο νέα δημοκρατία. Το θέμα ήταν ο συμψηφισμός και άθελά σου, υποστηριξες τα επιχειρήματα μου.
Αρα απο τα λεγομενα σου θεωρειται δεδομενο οτι με κυβερνηση ΝΔ σε λιγους μηνες, το σχολειο στην Αχαρνων απεναντι απο τους Μασονους εκκενωνεται απο τους αλλοδαπους, τυχον αντιδρασεις αλληλεγγυων τρωνε κλωτσια, το ξενοδοχειο στην Αχαρνων τιγκα στους λαθρομεταναστες αδειαζει, οι ουρες των λαθρομεταναστων εξω απο ΑΤΜ τραπεζων που περιμενουν με τη καρτα να παρουν χρημα, τελειωνουν αφου κοβονται αυτα και παει λεγοντας.Ωραία. Ποιός βρίσκεται παράνομα στη χώρα;
Αρα απο τα λεγομενα σου θεωρειται δεδομενο οτι με κυβερνηση ΝΔ σε λιγους μηνες, το σχολειο στην Αχαρνων απεναντι απο τους Μασονους εκκενωνεται, τυχον αντιδρασεις αλληλεγγυων τρωνε κλωτσια, το ξενοδοχειο στην Αχαρνων τιγκα στους λαθρομεταναστες αδειαζει, οι ουρες των λαθρομεταναστων εξω απο ΑΤΜ τραπεζων που περιμενουν με τη καρτα να παρουν χρημα, τελειωνουν αφου κοβονται αυτα και παει λεγοντας.
Ωραία. Ποιός βρίσκεται παράνομα στη χώρα;
Όχι, ακριβώς το αντίθετο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ. Πήγαινε βρες τώρα εσύ τον Αμπντουλ από την Αίγυπτο ή τον Νασιρ από το Μαρόκο που ΔΕΝ έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία τους ως έπρεπε και θα σου ΔΗΛΩΣΟΥΝ πλέον πρόσφυγες από τη Συρία και βγάλε άκρη.
Αυτό θέλω να πω τόση ώρα στον άλλο τον κεφάλα και χαμπάρι δεν παίρνει.
η ΝΔ τι εκανε για οσους βρισκοταν παρανομα στην χωρα?
η ΝΔ τι εκανε για οσους βρισκοταν παρανομα στην χωρα?
Πως δημιουργηθηκε ειναι γνωστο. Επι ΝΔ με Βαρβιτσιωτη, με Δενδια, με Χρυσοχοιδη παλιοτερα, υπηρχε και ανασχεση στα συνορα και ελεγχος στην ενδοχωρα, στο δρομο. Τωρα επι ΣΥΡΙΖΑ ειναι ολα ελευθερα. Εγω ομως απο εδω και περα και με κυβερνηση ΝΔ σε λιγους μηνες, λεω τι θα κανει.Όχι, ακριβώς το αντίθετο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ. Πήγαινε βρες τώρα εσύ τον Αμπντουλ από την Αίγυπτο ή τον Νασιρ από το Μαρόκο που ΔΕΝ έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία τους ως έπρεπε και θα σου ΔΗΛΩΣΟΥΝ πλέον πρόσφυγες από τη Συρία και βγάλε άκρη.
Καλα μη λεμε μαλακιες τωρα. Πολιτικη επιλογη ειναι. Οχι μερες σε ωρες λυνεται τι θεμα αν θελουν
Όχι, ακριβώς το αντίθετο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ. Πήγαινε βρες τώρα εσύ τον Αμπντουλ από την Αίγυπτο ή τον Νασιρ από το Μαρόκο που ΔΕΝ έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία τους ως έπρεπε και θα σου ΔΗΛΩΣΟΥΝ πλέον πρόσφυγες από τη Συρία και βγάλε άκρη.
Τους είχε στις Αμυγδαλέζες αδιάβαστε. Και δεν καλούσε κόσμο να έρθει. Διάβασε και λίγο τα στατιστικά εισρροών ανα έτος μπας και καταλάβεις τι έγινε.
Πως δημιουργηθηκε ειναι γνωστο. Επι ΝΔ με Βαρβιτσιωτη, με Δενδια, με Χρυσοχοιδη παλιοτερα, υπηρχε και ανασχεση στα συνορα και ελεγχος στην ενδοχωρα, στο δρομο. Τωρα επι ΣΥΡΙΖΑ ειναι ολα ελευθερα. Εγω ομως απο εδω και περα και με κυβερνηση ΝΔ σε λιγους μηνες, λεω τι θα κανει.
Τώρα δύσκολα. Το ξεκαθάρισμα έπρεπε να γίνει με την παράνομη είσοδο. Τώρα τρέχα γύρευε.
τι λες παλι ρε κομματοσκυλό
ο αμπντουλ εφοσον βρισκεται στην χωρα ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ μεχρι να απελαθει
αν δεν απελαθει παραμενει φυλακη μεχρι να ζητησει μονος του να γυρισει στην χωρα του