Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antonis34

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δε μπορώ να στείλω ούτε pm ούτε να ανοίξω νέο θέμα. Επίσης θέλουν έγκριση τα μηνύματα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει τι γίνεται;

tpapas

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δε μπορώ να στείλω ούτε pm ούτε να ανοίξω νέο θέμα. Επίσης θέλουν έγκριση τα μηνύματα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει τι γίνεται;
Ψάχνω στους κανόνες αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό και έχω και εγώ το ίδιο θέμα.

Distaktikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Like
24
Πόντοι
0
Κι εγώ έχω κάνει ένα ποστ ως νέο μέλος κι ακόμα να εγκριθεί εδώ και 2-3 μέρες...

JustAUser

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κι εγώ τρία post που περιμένουν έγκριση εδώ και μια βδομάδα και παραπάνω. Ίσως να έχει κάποιο bug το forum και κάποια μηνύματα "ξεγλιστράνε"...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλησπέρα σας. Το θέμα που έβαλε κάποιος πριν λίγες ώρες για μια ζωντοχήρα που θα συναντούσε από άλλη πόλη απομακρύνθηκε από το σάιτ;

Υπάρχουν λόγοι για αυτό; O θεματοθέτης μπορεί να ασκήσει ένδικα μέσα; Υπάρχουν κυρώσεις εναντίον θεματοθέτη του οποίου το θέμα απομακρύνεται;

KapetanIsovitis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Καλσηπέρα!

Έχω στείλει μια κριτική από την Πέμπτη/Παρασκευή και δεν έχει ανέβει ακόμη, ενώ βλέπω έχουν ανέβει πολλές κριτικές άλλων μελών αργότερα. Αν υπάρχει κάποια περίοδος αναμονής επειδή γράφτηκα τώρα στο site, το κατανοώ πλήρως, αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πείτε μου για να την ξανα-ανεβάσω.

Ευχαριστώ πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom