Επισκέπτης
οχι. αυτος ειναι φακίμ.όπως Hakim the dream?
[youtube=212,175]SxDopaqTxiY[/youtube]
εγω λεω φάκιμ!
ασκ πλε.
οχι. αυτος ειναι φακίμ.όπως Hakim the dream?
[youtube=212,175]SxDopaqTxiY[/youtube]
ναι αυτο κανεις. αλλα μονο σε ο,τι σε αφορα για να μη χαλασεις το προφιλ σου.
οχι. καλο;Το προφιλ του;
Το ανφας του το εχεις δει;
αγαπητό bourdela.com
πριν καμμιά ώρα άνοιξα ένα θέμα με ένα άρθρο από την Ημερησία για κάποιον που αυτοκτόνησε χθες στα Καλάβρυτα. ήθελα να στιγματίσω την έλλειψη σεξουαλικών ευκαιριών εκτόνωσης στην επαρχία.
μου το κόψανε. γιατί?
απλώς απορία έχω.
ευχαριστώ για την κατανόηση.
μπουμπουυυυυυυυυυυ που εισαι ελα διπλα :'( :'(
Θα μας βγουνε και αδικημενοι τωρα...Δεν υπάρχει λογοκρισία. Υπάρχει μονόπλευρη μοντερίαση στα γνωστά σκουπίδια
σημερα σβηστηκαν 2 ενα για τους μουσουλμανους που καινε εκκλησιες στη συριατι θεμα σου εσβησαν τυπε?
μηπως φταιει η μερα τυπε?σημερα σβηστηκαν 2 ενα για τους μουσουλμανους που καινε εκκλησιες στη συρια
και ενα ακομη αλλα δεν το θυμαμαι!
παντως ηταν πιασαρικα και θα ειχε πολυ ψωμι
μάλλον ο λέοντας ξημεροβραδυαζόταν στον 1ο οίκο του σκορπιού. Με το συμπάθειο...μηπως φταιει η μερα τυπε?
επρεπε να ανεβουν χτες
Ολοι ΒΑΝ!Υπαρχουν πολλοι χουντικοι και ακροδεξιοι στο σαιτ
Μηπως το εχουν ενωσει με καποιο παραπλησιου θεματος?σημερα σβηστηκαν 2 ενα για τους μουσουλμανους που καινε εκκλησιες στη συρια
και ενα ακομη αλλα δεν το θυμαμαι!
Xαχαχαχαχα ακομα κι απο το θρεντ της λογοκρισιας σβηνονται μηνυματα!!!
Εισαστε απιστευτα φασιστακια μοντερετορες....
Mεταφέρθηκαν αλλού, δεν σβήστηκαν.
Μπορείτε να πάτε να βρίζεστε οφτοπικ αλλού.
Ναι αλλα εμεις εδω τα γραψαμε
δε θα τρωμε την ωρα μας να ψαχνουμε καθε φορα που βριζόμασταν...
Και τι να γινει βρε συντροφε?Μερικοι ειναι δηλωμενοι φασιστες,χουντικοι ;) ...κανενα απλυτο διαχειριστη δεν εχουμε στο μπου.
WTF?Να την κάνω γιατί φιλαράκο...Επειδή γράφω κάτι & με βρίζουν Προσωπικά..Εσένα σου αρέσει αυτό.
Καλως βγαζω τον σκασμον και παμε στην πολιτικην κατηγοριαν δια να ομιλησωμεν!Ρε "τεμ" δεν ειμαι κουμουνι ξεκολα