Περίπου πριν από δύο μήνες συνάντησα για πρώτη φορά τη κοπέλα. Πέρασα όμορφα μαζί της καθώς ήταν πολύ ερωτική αλλά και ταυτόχρονα ένα άτομο με το οποίο μπορείς να μιλήσεις , να γελάσεις και γενικά να έχεις μια ευχάριστη συνάντηση από όλες τις απόψεις. Ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες (10/12) από το ραντεβού ,μου έστειλε μήνυμα στο Viber ότι έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα (κηδεία μιας θεία της ) και ότι ήθελε να της δώσω 100 ευρώ μέσω i ban ή να συναντήσω μια φίλη της και ότι θα μου τα επιστέψει σε τρείς μέρες . Δέχτηκα να την βοηθήσω και αφήνοντας τη δουλειά μου συνάντησα τη φίλη δίνοντας τα χρήματα. Περίπου ένα μήνα μετά ,τα λεφτά μου δεν τα έχω πάρει και γενικά έχει μια συμπεριφορά ότι την έχω ζαλίσει που της ζητάω. Ο λόγος που το δημοσιοποιώ είναι ότι επειδή έπεσα θύμα της καλοσύνης μου δε θέλω να την πατήσουν και άλλοι.
Υ.Γ Ειλικρινά δε περίμενα ότι θα φτάσω σε σημείο να αναφέρω ένα τέτοιο περιστατικό. Έχω όλες τις συνομιλίες μας μέσω viber καθώς και τα στοιχεία της φίλης της σε περίπτωση που θέλει κάποιος να πιστοποιήσει τα λεγόμενα μου.