You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lido Palace
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 439K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Αλεξάνδρα? Ποια αυτή που τυγχάνει «προστασίας» κάτω από τις «στοργικές φτερούγες» του ενός αφεντικού?
Ναι, αυτήν ακριβώς ( μέγιστη ποτοθεραπεύτρια ) όπως προειπώθηκε επιτυχημένα
Αλεξάνδρα και Αναστασία....Διαβολική σύμπτωση αυτά τα ονόματα!
Eπισης μην ξεχασετε να βαλετε στην Μαυρη Λιστα και τις Αλις, Σιμονα και Χριστινα...Εκτος αν θελετε να πεταξετε τα λεφτα σας.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Eπισης μην ξεασετε να βαλετε στην Μαυρη Λιστα και τις Αλις, Σιμονα και Χριστινα...Εκτος αν θελετε να πεταξετε τα λεφτα σας.
σωστος......
σωστος......
Eσυ ξερεις αδελφε, αλλα μερικοι νεοι ( οπου αναθεμα αν διαβαζουν παλια ποσταρισματα ), θα γραψουν αυριο μεθαυριο για αυτες τις Ρουμανο-καριολες που του εφαγαν 1-2,000 € μονο για ποτους-χορους..
Επισκέπτης
για Σιμόνα θα διαφωνήσω....αν επιτρέπεται σε κάποιον που γνωρίζει λίγα....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
για Σιμόνα θα διαφωνήσω....αν επιτρέπεται σε κάποιον που γνωρίζει λίγα....
σαφως και επιτρεπουμε φιλτατε,αλλα απο αποψη εμφανισης δε λεει και τιποτις....αληθεια κανα ροστερακι εχεις απο το ιδρυμα καθοτι λογω της ξενερας εχω να το επισκεφτω καιρο?
Επισκέπτης
κάτι μου είπε στο αυτάκι κ μ'έπεισε....έχει ένα περίεργο πουτανέ....σαφως και επιτρεπουμε φιλτατε,αλλα απο αποψη εμφανισης δε λεει και τιποτις....αληθεια κανα ροστερακι εχεις απο το ιδρυμα καθοτι λογω της ξενερας εχω να το επισκεφτω καιρο?
sorry....πάσχουμε απ'το ίδιο σύνδρομο ξενέρας....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
κάτι μου είπε στο αυτάκι κ μ'έπεισε....έχει ένα περίεργο πουτανέ....
sorry....πάσχουμε απ'το ίδιο σύνδρομο ξενέρας....
εχει ενα περιεργο πουτανε οντως,αλλα απο εμφανιση ειναι πολυ δευτερη κατασταση....η λουιζα ητανε τουλαχιστον?προλαβες να δεις?η ιζαμπελλα,η λαουρα η λιθουανη?ποιες εχουν παει μυκονο?
Επισκέπτης
η λουιζα δεν ήταν εκείνη τη μερα...100%...γιατι την ξέρω αρκετά καλα...δε θυμαμαι ονοματα..αυτό ειναι το μειονέκτημά μου στο σκαουτινγκ....χαχαχα....δυστυχως για μυκονο δε γνωριζω τιποτα...διασκεδαζα εκτος των στριπ....χεχεχε...εχει ενα περιεργο πουτανε οντως,αλλα απο εμφανιση ειναι πολυ δευτερη κατασταση....η λουιζα ητανε τουλαχιστον?προλαβες να δεις?η ιζαμπελλα,η λαουρα η λιθουανη?ποιες εχουν παει μυκονο?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αλεξάνδρα και Αναστασία....Διαβολική σύμπτωση αυτά τα ονόματα!
Εννοώ....αν φωνάξεις Αναστασία...μπορεί να γυρίσουν και οι 2!!!
Εννοώ....αν φωνάξεις Αναστασία...μπορεί να γυρίσουν και οι 2!!!
Έλα δεν το πιστεύωωωω...
Έλα δεν το πιστεύωωωω...
Πιστέψτε το , γιατί και οι δύο ( 2 ), Αναστασίες ονομάζονται , όπως εύστοχα προαναφέρθηκε
Φιλιππίνο, με ολόσωμο μαγιώ, λοιπόν, σαν του Φέλπς, ή εκείνο που φόραγε παλιά ο Θόρπ...?
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απο το καλυτερο και ιστορικοτερο καμπαρε-κολομπαρο-τωρα στριπτιτζαδικο καταληξε το χειροτερο!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Αν και σίγουρα έχει πέσει το lido σε σχέση με πιο παλιά δεν τα θεωρώ τόσο τραγικά τα πράγματα.Πιστεύω ότι υπάρχουν μερικά τρελά μωρά με τα οποία μπορείς να περάσεις πολύ καλά.Τις περισσότερες τις έχετε αναφέρει σε προηγούμενα ποστ.Εγώ θα προσθέσω την Εμανουέλα από την Πολωνία που είναι πολύ καύλα.Αυτό που με χαλάει στο λίντο είναι η ποιότητα των ποτών και ότι κάποιες πάνε να κοροϊδέψουν στο πριβέ.Αυτές πρέπει να τις βγάζουμε από εδώ στη μαύρη λίστα και όλα ΟΚ.
.Εγώ θα προσθέσω την Εμανουέλα από την Πολωνία που είναι πολύ καύλα.
Στο επνιξε το κουνελι ?
Mε πηρε τηλ ενας φιλος πριν απο λιγο και μου ειπε μερικα πραγματα..
Οποτε και εγω με την σειρα μου τα μεταφερω..
Αγαπητε DJ..
Εχθες απο το μικροφωνο, συμβουλεψες τους θαμωνες του μαγαζιου, να μην διαβαζουν αυτα που γραφουμε στο σαιτ, γιατι ειναι ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ..!!!
Επειση εισαι συμπαθεστατος ( κυριως οταν μας βαρας Metallica..), γιατι δεν μπαινεις και εσυ στο σαιτ να μας γραψεις την γμωμη σου..??
Που και ποτε γραψαμε κακοηθειες ? Και ποσα απο οσα γραψαμε ηταν ψεμματα ?
Οποτε και εγω με την σειρα μου τα μεταφερω..
Αγαπητε DJ..
Εχθες απο το μικροφωνο, συμβουλεψες τους θαμωνες του μαγαζιου, να μην διαβαζουν αυτα που γραφουμε στο σαιτ, γιατι ειναι ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ..!!!
Επειση εισαι συμπαθεστατος ( κυριως οταν μας βαρας Metallica..), γιατι δεν μπαινεις και εσυ στο σαιτ να μας γραψεις την γμωμη σου..??
Που και ποτε γραψαμε κακοηθειες ? Και ποσα απο οσα γραψαμε ηταν ψεμματα ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις