Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1)μετα μεσα του αρεσαν η μελινα και η καρλα

2)φωναζουν σερβιτορο και τους επιβεβαιωνει οτι ο χορος εχει 10 .ξαναρωτανε μια απο τις "καλες" του μαγαζιου και λεει οτι 20 παιρνουν οι ομορφες και 10 τα μπαζα  :jerking:

τελικα παιρνει την καρλα και του λεει 20 ,αυτος λεει 10 και του λεει με τα 1000 ζορια οκ αλλα θα ειναι μικρος ο χορος και πραγματι ηταν 1.5 λεπτο  :tickedoff:

3) ενας χοντρος 50ρης λεει, οπου ζηταγε να μαθει ποιες απο τις κοπελες το κανουν αυτο και χανει πελατες  :idiot: (λες και δεν ηξερε).

1) Γιατι αυτες δεν ειναι μπαζακια ??? Φαντασου πως θα ηταν οι αλλες..

2)  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

3) Δηλαδη περιμενε το bourdela.com να μαθει ποιες διωχνουν πελατες απο το μαγαζι ???
  Τι σοι μανατζερ ειναι δηλαδη ??

Αντε τωρα, γιατι θα βγαινε παλι ο dj και θα λεει οτι γραφουμε ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ..!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) φιλε,βασο το θεμα δεν ειναι μονο αν σερβιρει φραπε,το θεμα ειναι αν αξιζει κιολας,γιατι απο φραπομπαζα,τα μαγαζια ειναι γεματα.Εσυ σαν εγκυρος ρεπορτερ και  αναλυτης,(και ξερω τι λεω,γιατι τα λεγαμε στο strip.gr)πρεπει να κανεις αναλυτικο ρεπορταζ,γιατι εγω στο συγκεκριμενο μαγαζι αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος,δεν ξαναπαω.

2)Βλεπεις ο νοκια μας αφησε με την απορια... 

1) Αααα..δηλαδη ξερενωσαστε...

2) Αξιζει..Για να μην εχετε αποριες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον μεταφερω σημερινη εμπειρια φιλου μου απο το μαγαζι

12 η εισοδος, αλλα στο τελος οταν ηταν να πληρωσουν 2 ατομα τους λεει 25 ! οταν ρωτησαν γιατι λεει στρογγυλοποιηση (επειδη δεν ειχαν κερματα) :uglystupid: φυσικα του εδωσαν ακριβως 24  :birdman:

μετα μεσα του αρεσαν η μελινα και η καρλα
αλλα οταν ρωτησε ποσο εχει ο χορος του ειπαν 20 ! ολες εκτος απο μια μαυρη που ελεγε 10
φωναζουν σερβιτορο και τους επιβεβαιωνει οτι ο χορος εχει 10 .ξαναρωτανε μια απο τις "καλες" του μαγαζιου και λεει οτι 20 παιρνουν οι ομορφες και 10 τα μπαζα  :jerking:

τελικα παιρνει την καρλα και του λεει 20 ,αυτος λεει 10 και του λεει με τα 1000 ζορια οκ αλλα θα ειναι μικρος ο χορος και πραγματι ηταν 1.5 λεπτο  :tickedoff:

Στην εξοδο λεει του γερου οτι 9 στις 10 ζητανε 20 ευρω για χορο και οτι θα τους γραψει στο bourdela.com ( :grin:) και ο γερος φωναζει τον "μανατζερ" του μαγαζιου , ενας χοντρος 50ρης λεει, οπου ζηταγε να μαθει ποιες απο τις κοπελες το κανουν αυτο και χανει πελατες  :idiot: (λες και δεν ηξερε).

αυτα
εγω παντως εχω καιρο να παω και δεν προκειται αν δεν κανει ριζικη ανανεωση στο ροστερ
Το μαγαζι ειναι χειροτερο και απο το Γκρανι Ριτορνο μακρια ,μακαρι να εχει την καταληξη του Σιερα και Αμαζον!!!!!!!!!!!

neos.p

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

φιλε νοκια δεν ειναι απορια,απλα μας εβαλες στην μπριζα,και μετα μας αφησες στο σκοταδι.Δηλ σερβιρει φραπεδακι στο πριβε? η αξιζει μονο εμφανισιακα,για παρεουλα,κουβεντουλα,κλπ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
φιλε νοκια δεν ειναι απορια,απλα μας εβαλες στην μπριζα,και μετα μας αφησες στο σκοταδι.Δηλ σερβιρει φραπεδακι στο πριβε? η αξιζει μονο εμφανισιακα,για παρεουλα,κουβεντουλα,κλπ?

Aφου ο γνωστος σου Βασος και εγω σου ειπαμε οτι - κατα την γνωμη μας - αξιζει..Προς τι οι "λεπτομερεις περιγραφες" ?

neos.p

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
OK.Φιλε νοκια,ησουν σαφης και με επεισες,εντος των ημερων θα κανω επισκεψη για επιτοπια εξεταση.

ragazzo

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συναγωνιστες,
λοιπον χθες με ενα φιλο που μπαινει αυριο νταρος ξεκινησαμε για πολλα πραγματα...πηγαμε στο στεκι μας τον τελευταιο χρονο λολιτα οπου ξενερωσαμε τη ζωη μας...καλα καλα δεν ειχε σοου!!!!!!!ζητημα αν χορεψαν 1-2 κοπελες..την καναμε λοιπον με ελεφρα πηδηματακια για λιντο στο οποιο ειχαμε να παμε 2 χρονια...ομολογω οτι ηταν πολυ καλυτερα τοσο απο την προηγουμενη φορα οσο και απο το λολιτα...μη φανταστειτε σπουδαια πραγματα...απλα με ενθουσιασε μια κοπελα τσιγγανα(!!!!!!!!)ρομ(οφισιαλ :grin:) απο ρουμανια...το δερμα της ηταν βελουδινο απο τα καλυτερα σε γυναικα εβερ(ειτε γκομενα μου ειτε...)ομορφο προσωπο καλο στηθος αλλα απο χορο μαπα το καρπουζι...μου εσπασε τα νευρα μια πρεζωμενη μαυρη(η τυπισσα ηταν ζαμπον απο τι δεν ξερω αρνταν μπουμπλε κοκο :2funny:)παντως δεν την αφηνα ουτε να μ ακουμπησει...η βραζιλιανα ωραιο στηθος μετριος χορος και καταληγω στη μελινα...αυτη την κοπελα την ερωτευτηκα.. δεν ξερω γτ αλλα χωρις να κανει κτι το ιδιαιτερο με τρελανε...ελπιζω να μη συνεχισει ετσι γτ με κοβω να χαλω περιουσια στο μαγαζι :sunglasses: :grin:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
..και καταληγω στη μελινα...αυτη την κοπελα την ερωτευτηκα.. δεν ξερω γτ αλλα χωρις να κανει κτι το ιδιαιτερο με τρελανε...ελπιζω να μη συνεχισει ετσι γτ με κοβω να χαλω περιουσια στο μαγαζι :sunglasses: :grin:

Ποσα ποτα ειχες πιει μεχρι τοτε ?

Ειναι πολυ σημαντικο να θυμηθεις..

Για οτιδηποτε αλλο, διαβασε προσφατο ποσταρισμα του Μεφι..

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γενικα απο εκει να προτιματε λουιζα καθοτι είναι "τίμια συναλλαγη" έστω και αν δεν αρεσει σε μερικους εμφανισιακα.Οι περισσοτερες απο τις αλλες ειναι ΓΤΠ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αχ μπρε Περσονα..Αυτα τα εχουμε γραψει απο το 2006..Τοτε που ο Βασος "ποσταριζε" ισαμε 100 τεμαχια την ημερα.. :2funny:
τότες από τα χέρια του Βασου περνούσαν 100 τεμάχια φραπόγαλο....
Και μάλιστα άριστης ποιότητας....
Κάθε πέρσυ και καλύτερα.....

neos.p

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε νοκια οφειλω να ομολογησω οτι εγραψες!!!!!!!!!!!η ανακαλυψη σου εκπληκτικη!!!!!!!συμφωνω  και επαυξανω!!!!!!!!!!!!!!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
φιλε νοκια οφειλω να ομολογησω οτι εγραψες!!!!!!!!!!!η ανακαλυψη σου εκπληκτικη!!!!!!!συμφωνω  και επαυξανω!!!!!!!!!!!!!!!!

Περι Σαμπρινας ?

Αν ναι, εχω ενημερωσει τους εκλεκτους στριπτοφιλ, εδω και πολυ καιρο..

Τωρα προχωραμε για τις επομενες..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
γενικα απο εκει να προτιματε λουιζα καθοτι είναι "τίμια συναλλαγη" έστω και αν δεν αρεσει σε μερικους εμφανισιακα.Οι περισσοτερες απο τις αλλες ειναι ΓΤΠ.

Προς τον DJ του Lido..
-----------------------

Επειδη απο το πρωι με εχουνε παρει 2-3 τηλεφωνα διαφοροι φιλοι, λεγοντας μου να σου ξαναγραψω μερικες κουβεντες..

Λοιπον,μου ειπαν οτι εχθες στο μαγαζι ξαναπηρες το μικροφωνο και αρχισες να συμβουλευεις τους θαμωνες να μην πιστευουν αυτα που γραφουμε και γενικοτερα να θαβεις το σαιτ...

1)Σε ξαναρωταω λοιπον..Ποτε κατι απο αυτα που γραψαμε ηταν ψεματα ???

2) Γιατι δεν μπαινεις και εσυ στο σαιτ να μας διαψευσεις ?

Επειδη εκανες εχθες ειδικα αναφορα στην Λουιζα,τυχαια εκανα παραθεση το παραπανω προσφατο μνμ του Vasos..Ψεμματα ειναι και αυτο? Ψεμματα ειναι οτι ειναι απο τις λιγες που σεβεται το 50αρικο που χαλαει ο νεαροκοσμος για 5-6 λεπτα παραμονης στο πριβε ?? (οταν εσυ δεν πρεπει να παιρνεις παραπανω απο 100 € δουλευοντας ολο το βραδυ..Σωστα ?)

Αντι λοιπον να λες οτι γραφουμε κακοηθειες και να θαβεις το σαιτ, κοιταχτε να ΔΙΩΞΕΤΕ και να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ αλλες ΡΟΥΜΑΝΕΣ...και να ξανακανετε το μαγαζι αυτο που ηταν παλια. Και εμεις εδω ειμαστε να γραφουμε ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!!!

Αυτα και καλα να περνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom