Kleopatea
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 1.489
Με βρίσκεται στο viber και σας προωθώ φωτογραφίες δεν έχει κάποια αγγελία της η κοπέλα δούλευε μόνηΦωτο της?Αγγελια της?
Με βρίσκεται στο viber και σας προωθώ φωτογραφίες δεν έχει κάποια αγγελία της η κοπέλα δούλευε μόνηΦωτο της?Αγγελια της?
Ενημερώνετε εμένα και την ενημερώνω διότι όταν είναι με κόσμο δεν ακουμπάει το κινητό και ούτε και στο πελάτη αρέσει.Αυτό είναι ευχάριστο,αλλά δεν μου απάντησες όμως δεσποινίς!!!
ΟκΜε βρίσκεται στο viber και σας προωθώ φωτογραφίες δεν έχει κάποια αγγελία της η κοπέλα δούλευε μόνη
Γτ οχι με συγκοινωνια?Δεν εχει κοντα σας?Είναι σίγουρα μακριά από μετρό δεν πειράζει με ένα ταξάκι 8€ ή σε μία χαρά δεν κοιτάμε τα δίευρα τα πενηντάρια μας νοιάζουνε
Ετσι.Κι εμάς τα 50άρια μας νοιάζουν..Στον Πειραιά είναι ο χώρος σας;
Δεν πηδάμε Πειραιώτισσες..Είναι σίγουρα μακριά από μετρό δεν πειράζει με ένα ταξάκι 8€ ή σε μία χαρά δεν κοιτάμε τα δίευρα τα πενηντάρια μας νοιάζουνε
μαζί με μάνι - πεντι. ? ενδιαφέρομαι !Ναι φυσικά στα 130 είναι το φουλ μαζί με ερωτική επαφή και καλύτερη τιμούλα σε όποιον κύριο δεν θέλει ερωτική επαφή.
Στον χώρο της στον πειραιά
Ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια;Τελικά σε τι οσοστό υπαρχουν άντρες που γουστάρουν κοριτσια.να.σπανε ζυγαριά????.
Μη λες μεγάλες κουβέντες, έχουν και οι τσουπωτές ταγμένο κοινό.Κανένας.δεν θέλει χοντρούλες?
Το χοντρουλα είναι υποκειμενικό.Κανένας.δεν θέλει χοντρούλες?
Καλή αρχή εύχομαι! Ελπίζω σύντομα να έρθουμε σε επικοινωνία!Καλησπέρα Ποσειδων!Προσφερω υπηρεσίες επαγγελματικού μασάζ με ότι άλλο προκύψει!Συντομα θα έχω και το νουμερο για να με βρίσκετε!
Καλά κορίτσια ναναιΚανένας.δεν θέλει χοντρούλες?
Ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα ;-)Κανένας.δεν θέλει χοντρούλες?