TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
η μηπως πουτανομουνοκαυλιτσα?????
χαχαχαχα.......φημες ειναι μην ακους.....κατα βαθος ειμαι πολυ καλος ανθρωπος
Πόσο...βάθος;
20.000 λεσβιες πες καλύτερα..να είσαι στο κλίμα!20.000 λευγες υπο τη θαλασσα.......
φιλαράκια, εδώ μαλλον δεν πρόκειται καν για γκόμενα...κανας μαλακας θα είναι που βρήκε τρόπο να τα κονομάει. δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι θα ξαναωγεί στο νετ αφού τσεπώσει τα 300!!! το ερώτημα είναι πώς δίνει τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς να φοβάται να κατηγορηθεί για απάτη ή υπεξαίρεση.Γιατι ρε παιδια το βριζετε το κοριτσι...................................
Καριολες υπαρχουν πολλες ..........αυτη αν μη τι αλλο ειναι εξυπνη!!!!!!
Το μηνυμα της ειναι ακριβως οτι πρεπει για να ψαρωσει ενας νεολπουτος μαλακας....
ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ.
Ο ναυτιλος ακομα αγνοειται.......
Ειμαι γυναικα και μπαινω με τρια.......ενα το κανονικο μου το οποιο φυσικα δε δινω εδω μεσα........ενα φεηκ το οποιο δινω εδω μεσα για να παιζω κανα μπιλιαρδο με τα παλληκαρια του φορουμ ή να κανω καμια πλακα στο τσατ........και ενα αντρικο για να κανω πλακες στο τσατ........
Ειμαι γυναικα και μπαινω με τρια.......ενα το κανονικο μου το οποιο φυσικα δε δινω εδω μεσα........ενα φεηκ το οποιο δινω εδω μεσα
re σεις παληκάρια μοντς και γουατεβερ, επιτρεπεται αυτο?
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω Raven! Για πλάκα υπάρχει ο συγκεκριμένος κανόνας είπαμε!
Πάντως για την κυρία προσωπικά δεν εξεπλάγην! Είναι σύμφυτη η συγκεκριμένη διαστροφή (των πολλών προσώπων) με το όλο πλαίσιο λειτουργίας της!
THELEIS NA STON XWNOUME OLOI MAZI?
εχω την εντυπωση οτι αναφερεται σε 3 ονοματα στο zoo.gr
ενω εδω ειναι παναγία...!
Ειμαι γυναικα και μπαινω με τρια.......ενα το κανονικο μου το οποιο φυσικα δε δινω εδω μεσα........ενα φεηκ το οποιο δινω εδω μεσα για να παιζω κανα μπιλιαρδο με τα παλληκαρια του φορουμ ή να κανω καμια πλακα στο τσατ........και ενα αντρικο για να κανω πλακες στο τσατ........