busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι
Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι
αυτό μόλις τώρα έγραψα σαν σχόλιο στην κριτική "Δείξε μου την φίλη σου να σου πω ποια είσαι"
Τα ίδια κάνει και η Αλίκη αλλο που δεν τα γράφουμε γιατί μετά μας λένε κακούς
Na min leme kath pou dn isxei - pote kanonisame mazi sou kai dn irtha? Kai mia fora etexe dn irtha ston pelath,pou pire domatio kai tin epomeni fora to domatio to plirosa egw kai zitisa 1000 fores signomi kai to egrapsa kai monimou to skiniko sto foroum...An dn borw na ertho dn apandaw.
Αγάπη παλι τα ίδια;
Ο Άγιος ειναι φίλος και καλο παιδί δεν λέει ψέματα.
Κοίτα να επανορθώσεις. ;)
Ρε γαμώτο, τι να πω.2 υπάρξεις με έχουν στήσει σε όλη τη διάρκεια του πορνο-χόμπυ μου.
Η Αλίκη και η Sabby. Για τη Sabby δεν έγραψα κάτι γιατί τελικά τις επόμενες ημέρες του ραντεβού κατάφερα και επικοινώνησα μαζί της και μου ζήτησε συγνώμη αναφέροντας και κάποιες δικαιολογίες.
Όπως και να έχει δεν ανέφερα κάτι γιατί ξέρω ότι ρίσκαρα εφόσον είναι φίλη της Αλίκης. Με απλά λόγια πήγαινα γυρεύοντας. Επειδή όμως αναγνώρισε το λάθος της ίσως κάποια στιγμή ξαναδοκιμάσω..
Ρε γαμώτο, τι να πω.
Και να σκεφτείς ότι η Sabby μου έφερε την Αλίκη.
Η Sabby δεν ηταν ποτέ του γραψίματος, βγάζει και δοντάκια τώρα....Ti egine re sabby pali arostoyla eisai ?
Καλώς την κούκλα! Πού είσαι εσύkalispera....gatulines mu ti kanete???
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δε σου κάνουμε παράπονο, μην ανησυχείς! Από ενδιαφέρον ρωτάμε!exete dikeo pu me krazete..ala mu etixan ola mazi ke den imun kala....ke gia ayto den mpika kan :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μου εξιτάρεις την φαντασία τώραkl ime etimazome na kano ena kafto mpanio...!!!