Νέα

Ελληνικό Δημόσιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.244
Πόντοι
206
Τον μισθό μου τον πληρώνω μόνος μου γτ πληρώνω τους φόρους μου επειδή δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς..
Σε αντίθεση με τους ιδιώτες που δεν κόβουν αποδείξεις..
Άμα θες να κρατήσουμε ένα επίπεδο στην συζήτηση, το κρατάμε, αλλιώς το πάμε έτσι κ όπου βγεί..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.257
Πόντοι
2.606
Τον μισθό μου τον πληρώνω μόνος μου γτ πληρώνω τους φόρους μου επειδή δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς..
Σε αντίθεση με τους ιδιώτες που δεν κόβουν αποδείξεις..
Άμα θες να κρατήσουμε ένα επίπεδο στην συζήτηση, το κρατάμε, αλλιώς το πάμε έτσι κ όπου βγεί..
δεν εχουμε να κρατησουμε κανενα επιπεδο,αν θες να μιλας για τον ιδιωτη ,θα πλενεις πρωτα το στομα σου με αγιασμο....πονηριδι που θες και επιπεδο...ενα αρχιδι πληρωνεις,για κανε πρωτα δυο τρια χρονια ως ιδιωτης να δεις την γλυκα και μετα μιλαμε -με επιπεδο και οτι αλλο θες....αν εχεις ακομα στομαχι και αρχιδια βεβαια...γιατι πολλοι ως ιδιωτες καταληγουν πολυ γρηγορα ειτε σε κασα ειτε με κομμενα τα φτερα και τα ονειρα σε καποια κακοπληρωμενη δουλεια να σαπιζουν....πεφτει πολυ χαστουκι μαγκα στον ιδιωτικο τομεα και κυριως πολυ αρμεγμα απο το δημοσιο για να πληρωνει χιλιαδες παρατρεχαμενους κοπρους τζαμπα...γκεκε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.257
Πόντοι
2.606
ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ,ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΥΤΗ ΟΛΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.....Οσοι μιλατε για ιδιωτικο τομεα και ειστε στο δημοσιο ,δειξτε τουλαχιστον λιγο σεβασμο και μην εκτειθεστε ρεζιληδες...καντε τη δουλεια σας και μοκο....δεν εχετε δικαιωμα κριτικης!

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.244
Πόντοι
206
Δούλεψα έξι χρόνια μόνο έξω, και άλλα είκοσι δουλεύω έξω σαν συμπλήρωμα..
Οπότε ξέρω τι παίζει..
Ποια είναι τα νοικοκυριπαιδα και ποια τα λαμόγια..
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, κάτι κερδίζει, κάτι χάνει..
Κάτι κουτοπόνηροι που τα θέλουν όλα, το συνειδητοποιούν με τον άσχημο τρόπο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.257
Πόντοι
2.606
Δούλεψα έξι χρόνια μόνο έξω, και άλλα είκοσι δουλεύω έξω σαν συμπλήρωμα..
Οπότε ξέρω τι παίζει..
Ποια είναι τα νοικοκυριπαιδα και ποια τα λαμόγια..
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, κάτι κερδίζει, κάτι χάνει..
Κάτι κουτοπόνηροι που τα θέλουν όλα, το συνειδητοποιούν με τον άσχημο τρόπο..
ωραια,αν ξερεις οπως λες ,τουμπεκι ...και συνεχισε να ξυνεις χαλαρα τον παπαρο....δεν δικαιουσαι να κρινεις!

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.244
Πόντοι
206
Ρε δε γαμιεσαι ρε μαλακά, γτ πολλά μας τα είπες..
Θα κρίνεις μόνο εσύ, να προκόψει ο τόπος..
Πάω να χτυπήσω την κάρτα του διπλανού μου γτ έφυγε ήδη για τριήμερο, θα χτυπήσει την δική μου την Δευτέρα..
Γτ έτσι μόνο καταλαβαίνεις..
Και όταν τελειώσεις, άντε και ξαναγαμησου..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.257
Πόντοι
2.606
Ρε δε γαμιεσαι ρε μαλακά, γτ πολλά μας τα είπες..
Θα κρίνεις μόνο εσύ, να προκόψει ο τόπος..
Πάω να χτυπήσω την κάρτα του διπλανού μου γτ έφυγε ήδη για τριήμερο, θα χτυπήσει την δική μου την Δευτέρα..
Γτ έτσι μόνο καταλαβαίνεις..

Και όταν τελειώσεις, άντε και ξαναγαμησου..
πες βρε γαμηδι οτι εισαι τρολαρα και καθομαι και σου γραφω αυτονοητα.....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.549
Πόντοι
19.795
Σήψη και διαφθορά παντού.
Όχι μόνο στην πολεοδομία,όλοι το ξέρουμε.

Ποιος εβαλε αυτο το νημα στην "Γενικη συζητηση"; Στα "Μπουρδελα-οικοι ανοχης" επρεπε να το βαλει.:confused:

OP
OP
Manimal

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
42.612
Πόντοι
10.411
τσιμπα ρε μαλακα κατουρλιαρη ενα αρχιδι ,βλαμμενε..που μας κουνιοσουνα προχτες οτι εχτισες νομιμα,στη ροδο ,μαλακα ε μαλακα ,που σου ζητανε για κοτετσι νταβαντζηλικι ενα μισθο μαλακα .....που αλλαζουν χερια τα εκατομμυρια για αδειες στο νησι νυχτα και ξεφυτρωνουν κατι αχανη ξενοδοχεια σε καμμενα ,μαλακα ε μαλακα ...στα εγραφα και περισυ και προπερσι οτι γνωριζω πολυ καλα την φαση στο μπουρδελονησο σου ,πολυ καλυτερα απο σενα που κανεις τον πονηρο .....και ηρθε η αποκαλυψη του κυκλωματος προχτες -που δεν εχουν βρει τιποτα ακομα-υποψη και ουτε θα το πολυψαξουν γιατι μιλαμε για εκατονταδες εκατομμυρια ευρω συμφεροντα(τον χρονο).....και συ ,μια πορδη μαλακας σωγαμπρος εχτισες νομιμα και χωρις λαδι...χαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ...τραβα παραπερα ρε ασχετε τριβλακα και μεινει στο διαμερισματακι του πεθερουλη,που βγαζεις και γλωσσα ηλιθιε!εκανε και η μυγα κωλο!!!
bzoFg.gif

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
456
Ποιος εβαλε αυτο το νημα στην "Γενικη συζητηση"; Στα "Μπουρδελα-οικοι ανοχης" επρεπε να το βαλει.:confused:
Ναι αλλα τα 400 χιλιαρικα εμαθα απο εγκυρη δημοσιογραφικη πηγη , που δεν μου επιτρεπεται να αποκαλυψω, τα ειχε μαζεψει για να βοηθσει φτωχες λαδοκορες σε καποια χωρα της Ασιας ,ε για καλο σκοπο ηταν τα χρηματα, ηταν φιλανθρωπος τελικα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.559
Πόντοι
5.506
τσιμπα ρε μαλακα κατουρλιαρη ενα αρχιδι ,βλαμμενε..που μας κουνιοσουνα προχτες οτι εχτισες νομιμα,στη ροδο ,μαλακα ε μαλακα ,που σου ζητανε για κοτετσι νταβαντζηλικι ενα μισθο μαλακα .....που αλλαζουν χερια τα εκατομμυρια για αδειες στο νησι νυχτα και ξεφυτρωνουν κατι αχανη ξενοδοχεια σε καμμενα ,μαλακα ε μαλακα ...στα εγραφα και περισυ και προπερσι οτι γνωριζω πολυ καλα την φαση στο μπουρδελονησο σου ,πολυ καλυτερα απο σενα που κανεις τον πονηρο .....και ηρθε η αποκαλυψη του κυκλωματος προχτες -που δεν εχουν βρει τιποτα ακομα-υποψη και ουτε θα το πολυψαξουν γιατι μιλαμε για εκατονταδες εκατομμυρια ευρω συμφεροντα(τον χρονο).....και συ ,μια πορδη μαλακας σωγαμπρος εχτισες νομιμα και χωρις λαδι...χαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ...τραβα παραπερα ρε ασχετε τριβλακα και μεινει στο διαμερισματακι του πεθερουλη,που βγαζεις και γλωσσα ηλιθιε!εκανε και η μυγα κωλο!!!
Γράψε μας για τους Μετεωρίτες στη Θεσσαλονίκη που τους ανάγκασαν να χτίσουν παράνομα και μετά έτρεχαν να τα νομιμοποιήσουν τώρα που σε πετυχαίνω σε ήρεμη κατάσταση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.559
Πόντοι
5.506
δεν εχουμε να κρατησουμε κανενα επιπεδο,αν θες να μιλας για τον ιδιωτη ,θα πλενεις πρωτα το στομα σου με αγιασμο....πονηριδι που θες και επιπεδο...ενα αρχιδι πληρωνεις,για κανε πρωτα δυο τρια χρονια ως ιδιωτης να δεις την γλυκα και μετα μιλαμε -με επιπεδο και οτι αλλο θες....αν εχεις ακομα στομαχι και αρχιδια βεβαια...γιατι πολλοι ως ιδιωτες καταληγουν πολυ γρηγορα ειτε σε κασα ειτε με κομμενα τα φτερα και τα ονειρα σε καποια κακοπληρωμενη δουλεια να σαπιζουν....πεφτει πολυ χαστουκι μαγκα στον ιδιωτικο τομεα και κυριως πολυ αρμεγμα απο το δημοσιο για να πληρωνει χιλιαδες παρατρεχαμενους κοπρους τζαμπα...γκεκε?
Σιγά εσύ Νίκο Ξανθοπουλε του επιχειρην, ίδρωσαν τα παπαρια μας με τον άθλο που έχεις πετύχει ιδιωτεύοντας, ΜΟΝΟ ΕΣΥ. :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.984
Πόντοι
28.061
Τι δεν καταλαβαίνεις ; Πληρώνει τους φόρους του ο δημ υπάλληλος κ για αυτό παίρνει τον δημόσιο μισθό του :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.240
Πόντοι
7.046
Ο υπάλληλος-φάντασμα, ένα βραβείο εργασίας και μια απουσία έξι χρόνων
Ισπανός δημόσιος υπάλληλος πληρωνόταν για έξι χρόνια χωρίς να εργάζεται - Η απουσία του αποκαλύφθηκε όταν επρόκειτο να βραβευτεί, οδηγώντας σε έρευνα και πρόστιμο 25.000 ευρώ.
ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ;;;

OP
OP
Manimal

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
42.612