Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τα τραβελια απεξω συναγωνιζονται σε ασχημια τις "χορευτριες" του ιδρυματος Α-Ν-Ε-Τ-Α
ντροπη να υπαρχουν μαγαζια με τετοιο ροστερ , πραγματικα κριμα , τουλαχιστον εμεις πηγαμε προετοιμασμενοι για το χειροτερο και γελασαμε αρκετα με τα χαλια τους  :birdman:

Γαργαρα και αυτο ετσι ??? Και οι τοσες κακες κριτικες στου μαγαζιου ??? Γαργαρα και αυτες, εστι ?? Για να μην ξεχνιομαστε ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια χωστε τα μεχρι αηδιας / εγω σε Μουσες και Πρινσες απο τους ιδιους σερβιτορους,την ιδια βραδυα,δυο φορες πηγαν να με κλεψουν στα ρεστα / το κλασικο κολπο με τα 1 Ευρω και 2 Ευρω που σου δινουν 50 λεπτο / εγω επειδη τους ξερω καλα καθομαι μπροστα τους,αναβω το κινητο για να εχω φως και τους το επιστρεφω στη μουρη / αλλα ολα αυτα που λεω φωνη βοωντος εν τη ερημω γιατι οι περισσοτεροι απο δω ειστε κωλοστρες και δεν νομιζω να τους κανετε φασαρια για λεφτα  /αντε αγαπουληδες καληνυχτα .....
Κι όμως εμένα δε με έχουν κλέψει ποτέ. Βέβαια μιλάμε για τον μέγιστο τσιγγούνη. Ας τολμήσουν και θα δουν τι έχει να γίνει.Πρέπει να πάμε μαζί και να προσπαθήσουν να μας φάνε λεφτά.... :2funny: :2funny:

Όσο για το Lido περασμένα μεγαλεία... Πρόσφατα όμως  :grin: :grin: :grin:

Γαργαρα και αυτο ετσι ??? Και οι τοσες κακες κριτικες στου μαγαζιου ??? Γαργαρα και αυτες, εστι ?? Για να μην ξεχνιομαστε ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..!!!
Κάτι θες να πεις εσύ... :grin: :grin:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Όσο για το Lido περασμένα μεγαλεία...

Oλοι αυτοι οι παραπανω λες να ειναι "φιλοι" μου αγαπητε Πιερρο ???

Μπαααα..Απλα εχουμε ολοι αδικο..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλα τι σε ρωταω και εγω αυτη την ωρα..Εσυ τωρα θα πρεπει να παιζεις μουσικη για τις Ρουμανο-γυφτισες του μαγαζιου..

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Oλοι αυτοι λες να ειναι "φιλοι" μου αγαπητε Πιερρο ???

χαλάρωσε βρέ αδερφέ.Κάθεσαι και ψάχνεις τόσα παλιά και νέα posts άλλων παιδιών για να αποδείξεις τί?ντέ και καλά δηλ.πρέπει να μας αρέσουν ότι κάνει το κάθε μαγαζί?δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν.Καλό θα ήταν να καταλάβεις τί μέλλει γενέσθαι και να αλλάξεις ρότα.Υπάρχει και μή πληρωμένος έρωτας σε αυτή τη ζωή.Δες το σαν ευκαιρία.

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
H ροτα αλλαξε ακαποβιτσ..Γιαυτο βαρανε μυγες.

ε..άς τους να βαράνε!δικαίωμα τους είναι να βαράνε μύγες.Κάνεις λές και έχεις απόλυτη ανάγκη να αναβαθμίσουν το επίπεδό των γυναικών τους.Δηλ.αμα κλείναν αύριο αυτά τα μαγαζιά εσύ θα τρελλαινόσουνα ας πούμε?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Oλοι αυτοι οι παραπανω λες να ειναι "φιλοι" μου αγαπητε Πιερρο ???

Αλλα τι σε ρωταω και εγω αυτη την ωρα..Εσυ τωρα θα πρεπει να παιζεις μουσικη για τις Ρουμανο-γυφτισες του μαγαζιου..
ρε φιλε ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις τοσο πολυ....
εγω προσωπικα εχω καιρο να παω στο λιντο και δεν εχω αποψη....
παλια ειχα περασει καλα και ειχε ωραια μωρα....
αλλα και ετσι οπως το λες να ειναι,ο.κ....
εξαλλου αν ειναι οντως ο d.j.αυτος μιλαει ''επωνυμα''και εσυ ''ανωνυμα''
οσο ειναι ΑΘΕΜΙΤΗ η γκριζα διαφημηση αλλο τοσο και ισως περισσοτερο ειναι η γκριζα δυσφημηση.....
αφου δεν σου αρεσει το μαγαζι και ειναι τοσο χαλια ,απλα πες το (οπως εκανες και σωστα)
και μην ξαναπηγαινεις....
δηλαδη τι προσπαθεις και καλα μεσω του σαιτ να  ''αλλαξεις''το υφος του μαγαζιου?????
κανε ενα δικο σου μαγαζι και φτιαξτο οπως γουσταρεις.....
τοση εμπαθεια δεν χρειαζεται....
και μην τρελλαινοσαστε και μην το παιρνετε πατριωτικα....
πελατακια ειμαστε ,τις αναφορες μας τις γραφουμε και κανουμε και πλακιτσα ....
μην αναγετε την ''ενημερωση΄΄των συναγωνιστων σαν το ''ιερο λειτουργημα''που αν γινει ενα κομα λαθος καταστραφηκε ο κοσμος.....
ελεος ρε φιλε μην τα παιρνετε ολα πια τοσο πατριωτικα....
δηλαδη η διασκεδαση χιλιαδων συναγωνιστων εξαρταται απο τα ποσταρισματα 5-10 ανθρωπων????
μην παρεξηγησεις σε παρακαλω αυτα που λεω....
και με το λιντο ΔΕΝ με συνδεει καμμια επαγγελματικη σχεση και εχω να παω πανω απο 1 χρονο....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ε..άς τους να βαράνε!δικαίωμα τους είναι να βαράνε μύγες.Κάνεις λές και έχεις απόλυτη ανάγκη να αναβαθμίσουν το επίπεδό των γυναικών τους.Δηλ.αμα κλείναν αύριο αυτά τα μαγαζιά εσύ θα τρελλαινόσουνα ας πούμε?
Φιλε,οταν εχεις ξοδεψει πολλα ποσα στο μαγαζι οπως οι συναγωνιστες,δε μπορεις να το παιρνεις τοσο αψηφιστα το θεμα..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
δηλαδη τι προσπαθεις και καλα μεσω του σαιτ να  ''αλλαξεις''το υφος του μαγαζιου?????

Ακριβως αυτο προσπαθω να αλλαξω / ουμε.

Για να βρουνε και οι επομενοι - οπως βρηκαν οι προηγουμενοι - ενα πραγματικο στριπτηζαδικο και οχι μια Ρουμανικη αποικια..

Εσενα βεβαια αυτη η προσπαθεια δεν σε αγγιζει, αφου εχεις να πατησεις πανω απο 1 χρονο ..!

Eπισηε διαβασε και την απαντηση του ΛION 7..!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε,οταν εχεις ξοδεψει πολλα ποσα στο μαγαζι οπως οι συναγωνιστες,δε μπορεις να το παιρνεις τοσο αψηφιστα το θεμα..
φιλε μου τι λες τωρα?????ελευθερη αγορα ειναι...σε πηγαινει κανεις καπου με το ζορι?????
πας μια φορα και αμα δεν γουσταρεις δεν ξαναπας.....
για να εχεις ξοδεψει πολλα λεφτα σημαινει οτι σου αρεσε και πηγαινες....
δεν ειναι κανενας υπαλληλος σου .....
σε οποιοδηποτε μαγαζι αμα δεν σου αρεσουν οι προσφερομενες υπηρεσιες δεν ξαναπας. Απλο
Το να επιμενεις με το ζορι να κανεις υποδειξεις ειναι αστειο....
ανοιξε ενα δικο σου μαγαζι και δουλεψε το οπως γουσταρεις.....
στο κατω κατω αμα δεν δουλευουν σωστα τα μαγαζια εις βαρος τους ειναι....δεν νομιζεις????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ακριβως αυτο προσπαθω να αλλαξω / ουμε.

Για να βρουνε και οι επομενοι - οπως βρηκαν οι προηγουμενοι - ενα πραγματικο στριπτηζαδικο και οχι μια Ρουμανικη αποικια..

Εσενα βεβαια αυτη η προσπαθεια δεν σε αγγιζει, αφου εχεις να πατησεις πανω απο 1 χρονο ..!

Eπισηε διαβασε και την απαντηση του ΛION 7..!!
κοιτα καταρχας μην το παρεις στραβα ,συζητηση εχουμε....
συμφωνω οτι μπορουμε να γραψουμε τις εμπειριες μας και φυσικα αφου αυτες υπαρχουν εδω και τις διαβαζουν (αν τις διαβαζουν)οι αρμοδιοι κατι μπορει να γινει....
απλα εγω διεκρινα μια εμμονη(οχι εκ του πονηρου)με το συγκεκριμενο μαγαζι και για αυτο το ειπα....
και εγω οταν γραφω μια αναφορα εχω σκοπο να δουν οι αλλοι μεσα απο τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ πως ειδα εγω την κατασταση σε ενα μαγαζι....
αλλα δεν προσπαθω με το ζορι να ''πεισω''για το δικαιο της κρισης μου,.....
εδω εχω ενσταση πουθενα αλλου....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) μπορουμε να γραψουμε τις εμπειριες μας και φυσικα αφου αυτες υπαρχουν εδω και τις διαβαζουν (αν τις διαβαζουν)οι αρμοδιοι κατι μπορει να γινει....

2) απλα εγω διεκρινα μια εμμονη(οχι εκ του πονηρου)με το συγκεκριμενο μαγαζι και για αυτο το ειπα....

1) Αυτο κανουμε ολοι..Λεμε την αποψη μας.
   Ο λογος που εκανα παραθεση τα παραπονα των διαφορων μελων, ηταν για να αποδειξω οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΛΑΘΟΣ...!!!

2) Δεν υπαρχει καμμια εμμονη με το μαγαζι..Παω παντου και γραφω για ολα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
φιλε μου τι λες τωρα?????ελευθερη αγορα ειναι...σε πηγαινει κανεις καπου με το ζορι?????
πας μια φορα και αμα δεν γουσταρεις δεν ξαναπας.....
για να εχεις ξοδεψει πολλα λεφτα σημαινει οτι σου αρεσε και πηγαινες....
δεν ειναι κανενας υπαλληλος σου .....
σε οποιοδηποτε μαγαζι αμα δεν σου αρεσουν οι προσφερομενες υπηρεσιες δεν ξαναπας. Απλο
Το να επιμενεις με το ζορι να κανεις υποδειξεις ειναι αστειο....
ανοιξε ενα δικο σου μαγαζι και δουλεψε το οπως γουσταρεις.....
στο κατω κατω αμα δεν δουλευουν σωστα τα μαγαζια εις βαρος τους ειναι....δεν νομιζεις????
Λοιπον,σε ενα μαγαζι,οχι κατ' αναγκη στριπ,πρεπει να υπαρχει αλληλοσεβασμος μεταξυ του μαγαζατορα και του πελατη,
ποσο μαλλον αν προκειται για καλο πελατη..
Και ο μαγαζατορας πρεπει να εχει ανοικτα τα αυτια του και να ακουει τον πελατη..ποσο μαλλον αν προκειται για καλο πελατη παλι..
Κι απο ο,τι ειδες δε παραπονιεται μονο ο νοκια,τοσοι εχουν παραπονεθει..

Εdit:Ποσες φορες ειπα τη λεξη "πελατη"? :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
1) Αυτο κανουμε ολοι..Λεμε την ποψη μας.
   Ο λογος που εκανα παραθεση τα παραπονα των διαφορων μελων, ηταν για να αποδειξω οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΛΑΘΟΣ...!!!

2) Δεν υπαρχει καμμια εμμονη με το μαγαζι..Παω παντου και γραφω για ολα.

ενταξει μπορει να παρεξηγησα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπον,σε ενα μαγαζι,οχι κατ' αναγκη στριπ,πρεπει να υπαρχει αλληλοσεβασμος μεταξυ του μαγαζατορα και του πελατη,
ποσο μαλλον αν προκειται για καλο πελατη..
Και ο μαγαζατορας πρεπει να εχει ανοικτα τα αυτια του και να ακουει τον πελατη..ποσο μαλλον αν προκειται για καλο πελατη παλι..
Κι απο ο,τι ειδες δε παραπονιεται μονο ο νοκια,τοσοι εχουν παραπονεθει..
συμφωνω σε ολα οσα λες....
αλλα αμα δεις οτι δεν παιρνει χαμπαρι τον γραφεις στα π@@@@@@α σου και προχωρας....
δεν καθεσαι με το ζορι να του ''ανοιξεις''τα ματια....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
συμφωνω σε ολα οσα λες....
αλλα αμα δεις οτι δεν παιρνει χαμπαρι τον γραφεις στα π@@@@@@α σου και προχωρας....
δεν καθεσαι με το ζορι να του ''ανοιξεις''τα ματια....

Ακριβως  :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν μου επιτρέπουν οι παλαιότεροι στο άθλημα ένα σχόλιο....

Την παρακάτω φράση πρέπει να την λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη, περισσότερο από ότιδήποτε άλλο λέχθηκε τις τελευταίες μέρες. Διαβάστε την δυνατά, αναλογιστείτε από που έρχεται η προτροπή και δεν χρειάζεται περισσότερη σκέψη για το τι πρέπει να κάνετε.

Αυτά IMHO.

.........[size=14pt]άντε και άμα δεν γουστάρεις μη ξαναρθεις εύκολα πιέρρο[/size]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το Λιντο ηταν καποτε κοριφι,τορα πια διστιχος φθινι και εινε λαθος για ενα τοσο παλιο μαγαζι να ακολουθισι το δρομο του Σιερα,Αμαζον...
μια εποχι ειχε μπλεξι με λαμογογκαρσονια,τορα δε εχι και αξιολογες κοπελεσ

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
PUT ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΙΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ  ...ΤΟ ΛΙΔΟ ΘΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΨ....ΚΑΚ.....ΕΣ....ΠΑΡΑΜ....DJPIERROS

Καλημερα και σε σενα..

Εχεις μια συνηθεια να γραφεις και να λες οτι γραφουμε κακοηθειες..

Γραψε ονομαστικα ποιος και τι κακοηθειες εγραψε..

Και δεν εχεις δικαιωμα να λες.." να μην ξαναρθεις ευκολα..¨"

Απο τα δικα μας τα λεφτα πληρωνεσαι ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Οποτε μην γινεσαι αχαριστος.

Αυτα..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Με το μήνυμα του Πιερρό κατάλαβα ότι πρόκειται για τον τρελό Πιερρό από την ομώνυμη ταινία. Πιερρό πες αλεύρι; Η αναδουλειά σε γυρεύει!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom