georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.028
- Πόντοι
- 736
Ξανθό μουνι τρελό γαμησι Ε @Kleopatea ?
Και μένα μου λείψε.η όμορφη Θεσσαλονίκη με τους ποιο ευγενικούς και Τζεντλι συναγωνιστές να τρέχουν στην φούστα μου από κάτω . Σεπτεμβρίο θα γίνει η άφιξη αγάπες μου!! Να βάλουμε φωτιά στα κρεβάτια!Κολάρα μου!!! Άντε σε περιμένουμε Θεσσαλονίκη
Πρέπει να έχεις απίστευτο φυσικό στήθος και το κρύβεις.... Δεν καταλαβαίνω τον λόγοΠαρακαλώ μην μου πιπιλατε το κωλαρακι μου μελανιαζω εύκολα
Τρέλα είναι το κωλαρακι σου!!Παρακαλώ μην μου πιπιλατε το κωλαρακι μου μελανιαζω εύκολα
Αντί να τα συζητήσετε από κοντά τα λέτε "ΦΑΝΕΡΑ" στα Social media Το οποίο Για να κάνετε εγγραφή έχετε δώσει το E-mail το οποίο είναι μαζί με το Gmail ....... Τι Να Σας πω τώρα...... Δεν το γνωρίζετε ότι στην Απάτη - στην Φοροδιαφυγή και στην Απιστία θα πρέπει να κρατάς το στόμα σου Κλειστό????....ρε μαγκα, ρε μαγκα!!!!!
Τι θες τωρα, γραπτο οδηγο διαπραξης απατης κ ξεπλυματος?!?!
Πρωκτικό!Μωράκια μουυυυυυ κοκκινισε το κωλαράκι μου από τον ήλιο τι λέτε να κάνω????
Ναι καλά......Παρακαλώ μην μου πιπιλατε το κωλαρακι μου μελανιαζω εύκολα
Που χάθηκες βρε κορίτσι? Διακοπές ή ετοιμάζεσαι για το βορρα?Και μένα μου λείψε.η όμορφη Θεσσαλονίκη με τους ποιο ευγενικούς και Τζεντλι συναγωνιστές να τρέχουν στην φούστα μου από κάτω . Σεπτεμβρίο θα γίνει η άφιξη αγάπες μου!! Να βάλουμε φωτιά στα κρεβάτια!
Πριν το δοκιμάσεις, κάνε μια κουβέντα με την Αγγελική...Και μένα μου λείψε.η όμορφη Θεσσαλονίκη με τους ποιο ευγενικούς και Τζεντλι συναγωνιστές να τρέχουν στην φούστα μου από κάτω . Σεπτεμβρίο θα γίνει η άφιξη αγάπες μου!! Να βάλουμε φωτιά στα κρεβάτια!
Χαχα είδα αναφέρθηκε το όνομά μου,οχι δεν λέω κάτι,μπορει στην Κλεοπάτρα ν της πάει καλα,ούτε θα πω σε καποια κοπελα να μην πάει να κάνει τουρ στη Θεσσαλονικη,δεν έχω δικαίωμα να πω σε καμία τι να κάνειΠριν το δοκιμάσεις, κάνε μια κουβέντα με την Αγγελική...
Ας ανακεφαλαιόσουμε η κάθε κοπέλα δουλεύει όσο, οπως και με ότι σύστημα θέλει. Εγώ θεσσαλονίκη ακουμπάω σε 5 μέρες τα 3Κ με πελάτες σταθερούς που μου πληρώνουν ξενοδοχείο και διατροφήΠριν το δοκιμάσεις, κάνε μια κουβέντα με την Αγγελική...
Δούλεψα παρά πολύ αυτόν τον καιρό και είπα να ξεκουραστώ για αρκετό καιρό αλλά επέστρεψα δριμύτερη!!!!!Που χάθηκες βρε κορίτσι? Διακοπές ή ετοιμάζεσαι για το βορρα?
Έχουμε καιρό να βριστουμε,μου'λειψες.Δούλεψα παρά πολύ αυτόν τον καιρό και είπα να ξεκουραστώ για αρκετό καιρό αλλά επέστρεψα δριμύτερη!!!!!
Μεγάρα? Περίεργο όνομα ή έπεσε κορρεκτορας?Ας ανακεφαλαιόσουμε η κάθε κοπέλα δουλεύει όσο, οπως και με ότι σύστημα θέλει. Εγώ θεσσαλονίκη ακουμπάω σε 5 μέρες τα 3Κ με πελάτες σταθερούς που μου πληρώνουν ξενοδοχείο και διατροφή
Λατρεύω την Θεσσαλονίκη και αν ήταν στο χέρι μου θα πήγαινα κάθε μήνα...
Δεν μιλάω με κοπέλες της δουλειάς και δεν θέλω πολλά πολλά για ευνόητους λόγους. Διαθέσιμη σήμερα από τώρα έως το βράδυ αθηνα για ραντεβού καλέστε με !!!
Η κολλητή μου η Μεγάρα είναι έτοιμη να σας προετοιμάσει για να σας αποτελείωσω εγώ με αγάπη Κλεοπάτρα
Όχι γιατί είναι η τηλεφωνιτρια μου και την λένε Μεγάρα .Μεγάρα? Περίεργο όνομα ή έπεσε κορρεκτορας?
Μπορούμε να έχουμε την περιγραφή της?
...μαγκα μου το προσφερει , +50 (νομιζω) κ χωρις κοφτες στο μεγεθοςΠρωκτικό!
Θα το πιπιλήσουμε... εσυ ; κατάποση ;Ναι καλά......
Κατάποση μάλλον δεν παίζει αν θυμάμαι καλά... Εκτός και αν κάνω λάθος οπότε σόρυ!!!Θα το πιπιλήσουμε... εσυ ; κατάποση ;