professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.618
- Πόντοι
- 11.096
Για καζίνο ένας τρόπος είναι και όι μάρκες.Αυτό το γνωρίζω. Αλλά δεν γνωρίζω πως γίνεται το ξέπλυμα εκεί. Δηλαδή πάντα κερδίζεις?????
Για καζίνο ένας τρόπος είναι και όι μάρκες.Αυτό το γνωρίζω. Αλλά δεν γνωρίζω πως γίνεται το ξέπλυμα εκεί. Δηλαδή πάντα κερδίζεις?????
Δηλαδή ??Για καζίνο ένας τρόπος είναι και όι μάρκες.
....ρε μαγκα, ρε μαγκα!!!!!Δηλαδή ??
Οταν πας δίνεις πχ 100 ευρώ και παίρνεις μαρκες . Φευγοντας δινεις μαρκες και παίρνεις ευρώ. Άρα πρέπει να κερδίσεις ωστε να δώσεις παραπάνω μαρκες απο όσες πήρες στην αρχή. Σωστά??
Εκτός αν μπαίνεις μέσα και κάποιοι σου δίνουν μαρκες....
Καλά λες ,έχει καταστρέψει ζωές,έχει κλείσει σπίτιαΜακριά από κάθε είδους τζόγο....
Ρε κοπελιά..με τόσα λεφτα..μην δουλεύεις200 μπετ φρουτακια μου δώσε τζακποτ στο 6.πατημα.. μπήκα 300 μπετ πάλη έδωσε τζακποτ
Πήρα. 14Κ πήγα ρουλέτα.εχασα 1Κ μου δώσε πίσω ορφανά ζυγά, κόκκινα 4Κ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 5Κ.
Το πλακτζακ έκανε την καυλα.στο τέλος και με.στειλε σε άλλο ουρανό με. 500.ευρη μάρκα και ήρθαν τα υπόλοιπα .
Όταν σε θέλειιιιιιιιιι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν δανείζω το χω γρουσουζιά. Προτιμώ να τα.χαριζω
Σωστός ο Πανουλης!!!!Ρε κοπελιά..με τόσα λεφτα..μην δουλεύεις
Θέλει πολύ εγκράτεια και προσοχή γιατί σε παίρνει η κάτω βόλτα και δεν το παίρνεις χαμπάρι!!!Καλά λες ,έχει καταστρέψει ζωές,έχει κλείσει σπίτια
Αυτό το επεισόδιο τα λέει όλα,πολύ ωραίοΘέλει πολύ εγκράτεια και προσοχή γιατί σε παίρνει η κάτω βόλτα και δεν το παίρνεις χαμπάρι!!!
Μεγάλη πληγή ο τζόγος Αγγελικούλα!!!Αυτό το επεισόδιο τα λέει όλα,πολύ ωραίο
Πλάκα κάνουμε,,,,,Δεν το κατάλαβες ??....ρε μαγκα, ρε μαγκα!!!!!
Τι θες τωρα, γραπτο οδηγο διαπραξης απατης κ ξεπλυματος?!?!
Πόσο γαμάτα πέρασα εκείνο το ραντεβού πραγματικά η κοπέλα είναι φουλ τρελή με την καλή έννοιαΝιιιιιιμουυυυυ το νιιμουυυ σουυυυ
Μωρούλι μου και εγώ πέρασα πολύ ωραία και στο έδειξα!!!!!Πόσο γαμάτα πέρασα εκείνο το ραντεβού πραγματικά η κοπέλα είναι φουλ τρελή με την καλή έννοια
Προς όλους τους κυρίους,μετά από 15 ήμερη χαλάρωση και αποχή
Ξανά κοντά σας από σήμερα μέχρι νεοτέρας .!!!
Είμαι άμεσα διαθέσιμη μέχρι το βράδυ Αθήνα πάντα!!!
Πολλά φιλιάααααα
Ναι αγάπη εννοείται πως εεχ.ω !!!Έχεις και Viber?
Σαντορίνη, Μύκονο,Κρήτη Τετάρτη ΚΟΝΤΑ ΣΑΑΑΑΑΣ....!!!Που χάθηκε αυτή η ψυχή;
Κολάρα μου!!! Άντε σε περιμένουμε ΘεσσαλονίκηΠαρακαλώ μην μου πιπιλατε το κωλαρακι μου μελανιαζω εύκολα