Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι γκόμενες που χορεύουν στο paradise είναι όλες επαγγελματίες? Που πουλάει κάρτες για χορό στο paradise?
Να πας να μάθεις μόνος σου, αλλά έτσι που σε ξέρω, πάλι "ανιχνευτές" θα στείλεις.

Επισκέπτης
Να πας να μάθεις μόνος σου, αλλά έτσι που σε ξέρω, πάλι "ανιχνευτές" θα στείλεις.
Πες στο παιδί ρεεεεεε.....είναι κ ομοϊδεάτης σου....:P :P :P

**To γυαλί σου γαμεί (αυτό που έβαλες κ βίντεο ντε...)...αλλά μου τα έκλεψαν..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πες στο παιδί ρεεεεεε.....είναι κ ομοϊδεάτης σου....:P :P :P

**To γυαλί σου γαμεί (αυτό που έβαλες κ βίντεο ντε...)...αλλά μου τα έκλεψαν..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Έχει και στο mall, εάν θες κάποιο συγκεκριμένο πάντως, σφύρα. Επάνω θα είμαι αύριο.

Επισκέπτης
Ρε σε λιγο θα τις βγαλουν τις γκομενες στην Ομονοια να χορευουν..!!

Σημερα πηρα 2 τηλεφωνα απο κατι ξεχασμενες στριπτηζουδες-φαντασματα, και ρωταγανε τις γνωστες μαλακιουλες..

Μαυρα χαλια εχει η αγορα.. Μαυρααααα....!!!!
Ριχνε άκυρο...το χειμώνα θα γαμούμε με 100€ τις ξεβράκωτες....που λέει κ ο άρχοντας... ;) ;) ;)

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Albert που είσαι χαμένος βρε φίλε? Όλα καλά?
Πολλές υποχρεώσεις φίλε, αλλά μαθαίνω νέα σας από τους ανταποκριτές. Να μου προσέχετε τον ανιχνευτή γιατί όλο μαλακίες κάνει.

Επισκέπτης
1) φραπολες - Νοκια
2) 100 € - Ποιος ειναι ?
1.Καλό κ αυτό...
2.Δεν τον ξέρεις...Νίκο τον λένε κ όλα τα μουνάκια κλαίνε...

3.Έμαθα κάτι για το γκολντ....στείλε ενα πμ...γιατί κάτι έχει κολλήσει κ δεν μπορώ να στείλω...ίσως αν στείλεις κ πατήσω απάντηση να συνέλθει....

Επισκέπτης
Και χωρισμος παιζει, μετα την σχετικη αφαιμαξη..

Kαι τρεχουνε μετα και φουσκωνουν τους λογ/σμους των πελατων, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα που εχουν δωσει για " τα χαρτια και την αρρωστη μαμα της"..

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κομάντο'ς  συναγωνιστές  για πέστε μου κάτι άν ξέρετε ( μάλλον Μεφ. Νοκια, Νικ 025 ή όποιος άλλος ) :
Χθές βράδυ είχα πάει  ΒΑΒΥ Ο πειραιώς, εν τω μεταξύ " εν αγνοία μου" !!!!  2 φιλαράκια  μου ( άβγαλτα, μπάνικα με καλό αμάξι που το πάρκαραν απ έξω :headbang: ) πήγαν Λίντο  και έκατσαν  με Αναστασία ( Λευκωρωσίς ? )  και Αλεξάνδρα ( Μολδαβή ? ) και κάπως  τους  ήρθε. Με πήραν σήμερα λοιπόν τηλ.  και  ζητούσαν πληροφορίες, αλλά δεν το κατέχω.
Οποιος  ξέρει 2 -3 πράγματα  άς μου πεί σε π.μ  , να τα μεταφέρω  προς αποφυγήν " θυμάτων αμάχου πληθυσμού "  :rockon:
Προκαταβολικά, ευχαριστώ..

Επισκέπτης
Χθές βράδυ είχα πάει  ΒΑΒΥ Ο πειραιώς, εν τω μεταξύ " εν αγνοία μου" !!!!  2 φιλαράκια   μου ( άβγαλτα, μπάνικα με καλό αμάξι που το πάρκαραν απ έξω :headbang: ) πήγαν Λίντο  και έκατσαν  με Αναστασία ( Λευκωρωσίς ? )  και Αλεξάνδρα ( Μολδαβή ? ) και κάπως  τους  ήρθε. Με πήραν σήμερα λοιπόν τηλ.  και  ζητούσαν πληροφορίες, αλλά δεν το κατέχω.
Έχουν ξαναδεί μπάνικα αμάξια στην περιοχή....μην πανικοβάλεστε...ήμαρτον...στη Συγγρού πήγαν...όχι στο χωριό του κυρ Μιχάλη του ψιλικατζή της γειτονιάς μου....εκτός κ αν μιλάμε για αμάξι άνω των 120.000€...που κάνει μπαμ..οτι έσκασαν ψάρια στη στεριά... :2funny: :2funny:

Για Αναστασία δεν ξέρω κάτι....η Αλέκα πάντως είναι μεγάλη...ποτοθεραπεύτρια...μιλάμε οτι το κοντέρ μπορεί να γράψει πολλά χιλιόμετρα ποτών....εκτός...είχε γκόμενο μέχρι πρόσφατα...αν γαμιέται δεν ξέρω,γιατί δεν είναι ο τύπος μου...πάντως αν πηγαίνει το γαμήσι όμοια με το τουπέ...καλύτερα να γαμήσω τις χούφτες μου... :idiot: :idiot:

Δεν υπήρχε λόγος για πμ...αν θες κάτι άλλο σφύρα.... :grin: :grin:

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μεφ. ευχαριστώ... κυρίως γιατί ρίχνω πολύ γέλιο με το πώς τα  γράφεις, μέχρι δακρύων !!!
να ' σαι καλά φίλε...!!! :)
θα τα μεταφέρω..  " ειδικά  το ποτοθεραπεύτρια"  !!!!  τέλειο  :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Έχουν ξαναδεί μπάνικα αμάξια στην περιοχή....μην πανικοβάλεστε...ήμαρτον...στη Συγγρού πήγαν...όχι στο χωριό του κυρ Μιχάλη του ψιλικατζή της γειτονιάς μου....εκτός κ αν μιλάμε για αμάξι άνω των 120.000€...που κάνει μπαμ..οτι έσκασαν ψάρια στη στεριά... :2funny: :2funny:

Για Αναστασία δεν ξέρω κάτι....η Αλέκα πάντως είναι μεγάλη...ποτοθεραπεύτρια...μιλάμε οτι το κοντέρ μπορεί να γράψει πολλά χιλιόμετρα ποτών....εκτός...είχε γκόμενο μέχρι πρόσφατα...αν γαμιέται δεν ξέρω,γιατί δεν είναι ο τύπος μου...πάντως αν πηγαίνει το γαμήσι όμοια με το τουπέ...καλύτερα να γαμήσω τις χούφτες μου... :idiot: :idiot:

Δεν υπήρχε λόγος για πμ...αν θες κάτι άλλο σφύρα.... :grin: :grin:

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, οπως τα γραφει ο Μεφι..

Νομιζω οτι η Αναστασια θα τιμησει την αδυναμια καποιου "καλου πελατη" για φραπεδακι..

Η αλλη η Αλεξανδρα..απαπαπα..μουροχαβλη. Εαν δεν ξερεις να περπατας σε ναρκοπεδια, θα στο φαει το 2αρι μεσα σε 3-4 μηνες..!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, οπως τα γραφει ο Μεφι..

Νομιζω οτι η Αναστασια θα τιμησει την αδυναμια καποιου "καλου πελατη" για φραπεδακι..

Η αλλη η Αλεξανδρα..απαπαπα..μουροχαβλη. Εαν δεν ξερεις να περπατας σε ναρκοπεδια, θα στο φαει το 2αρι μεσα σε 3-4 μηνες..!
σιγα μην εχει γεννηθει γυναικα που να μου φαει το 2αρι σε 3-4 μηνες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom